|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
11.4.2007 13:10:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

no jz sm ga pa mogla že v vrtec vpisat,ker pač nimam varstva...pa pol itak moram že na šiht,,

a mate vse varstvo??

Jaz sem našla eno gospo, mlajšo upokojenko in bom pač plačevala varstvo.
V vrtec ga bom dala ko dopolni 2 ali 3 leta, bom še videla, kdaj. Pri treh letih najkasneje, ker se mi zdi nujno da gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12501
11.4.2007 13:17:16   
Anonimen
Mi smo že nazaj...smo spali potem pa malce cvilili...cvetača mu ni šla v slast tako, da sem dodala jabolko in je šlo...zdaj si pa zobe brusi z igračko...previt pa nazaj na sončka...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12502
11.4.2007 13:25:50   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

JAZ PA NE, JAZ PA NEuser posted image user posted image ! Šla bom na 5 ur. Za naslednjih 5 let. Kaj pa vse ostale? Boste šle vse polno?????

Jaz bi šla za 4 ure pa ne vem kako je potem z delovno dobo. A katera ve. Koliko let ti teče celo ali samo polovično????

Do dopolnjenega 6.leta mlajšega otroka  (če imaš dva otroka ali več) ti razliko do polnega delovnega časa plača država in tečejo polna leta!
Pri enem otroku, pa to velja do njegovega dopolnjenega 3.leta. Delati moraš vsaj 4 ure. Razliko prispevkov, davkov plača država. Leta tečejo polna.

Super. 100% grem v to.

V vrtec gre pa naš mali z 1.9.2007user posted image Maja je bila privat in sem bila zelo zelo zadovoljna z tisto gospo. Razen predzadnjega dneva, ko sem jo videla kako je močno udarila po rokici Majo user posted image Sem bila čisto šokirana.Bom videla, ko maja dobimo odgovor a je sprejet ali ne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12503
11.4.2007 14:41:04   
Arabela
Hojla!

Midve sva s skupnimi močmi zjutraj pomili vsa okna, nato sva šibnili na sladoled v mesto...  ob 14ih se vrnili, obe zadovoljni, mala je papala (se dojila) zdaj pa pančka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12504
11.4.2007 14:43:16   
Arabela
Pri nas bo malecko prvo leto čuvala moja mama tako da zaenkrat ne mislimo nič o vrtcu... glede moje službe pa je tako, da so se tam odnosi zelo poslabšali in verejetno, 98% si bom  morala poiskati novo službo... razen če ne bomo še kakšnega pamžeka uredili user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12505
11.4.2007 14:43:52   
Arabela
PA smo že na 501ki... ne morem verjeti kakšne čveke smo....

BRAVO OKTOBRKE!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12506
11.4.2007 14:46:21   
Arabela
Pri nas se jaz za dieto ne odločam, ker so mi kilice fajn dol šle.. pa zato, ker se mi zadnje čase ful ful lušta čokolada... da sem pomila okna sem rabila milko in pol...user posted image
Je pa začel s strikno dieto naš ati.. je bil prej ful športnik in je šport zaradi delovnega časa v službi opustil.. in kilice so se nabrale...
Tako da ta teden je smo sadje in voda... pa še kaditi je nehal... user posted image user posted image user posted image BRAVO ATI... ampak zdaj bi bilo najboljše da bi se z malecko malce odselile, ker bo tečen ko sto hudičof...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12507
11.4.2007 14:47:18   
Arabela
Uvau... pa imam 900 postov... še 100ka pa mam user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Joj smo čveke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12508
11.4.2007 14:47:51   
frrrr
midva tut nazaj s sprehoda... naju je fajn osmodilo...
sva šla kreme za sončenje nabavt... v Intersparu in DMu slaba ponudba, zato sva kr v lekarno zavila... nabavla sm pa Eucerin 25... imajo same full visoke faktorje 30, 40, 50 user posted image le čemu user posted image

zaščita pred insekti - kaj priporočate? letos bo tega full, ker ni blo zime...

vava vas vse lepo pozdravlja... uživa na dopustu... pred nekaj trenutki je zaključila s savnanjem, babica pa uživala z Luko... včeraj na pregledu je bilo ok... čez 14 dni imajo spet pregled, ker jim ni čist jasno... upam, da jim takrat dokončno povedo, da je vse super in prav!

zdej pa rita spet nafilala plenico, greva ga iz dreka skidat in igrat... danes ne kuhamo, ker se cel dan igramo user posted image mamica pa papca jogurte (upam, da bom mela 2 litra dost, drgač bom mogla v trgovino user posted image ) in banane... zjutraj sm pa potico papcala... pa telovadba pade definitivno... mogoče kr po previjanju kot igra user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12509
11.4.2007 14:49:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Uvau... pa imam 900 postov... še 100ka pa mam user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Joj smo čveke...

čestitam! user posted image user posted image

pa user posted image za pomita okna... milka se je kr stopila med delom... sej veš, da brez goriva ne prideš kam user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12510
11.4.2007 14:51:08   
frrrr
aja, midva sva bla zuni oblečena samo v body na dolge rokave, hlačke, nogavice in kapco... pa še tko je bil cel vroč user posted image kaj bo pa poleti? brez nogavičk, pa brez kapce... bomo tut hlače mogli dat stran?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12511
11.4.2007 16:25:29   
Anonimen
Tako...zdaj je pa ati na vrsti...je odpeljal škrata na še en dolgi sprehod...da lahko mami mal zadiha...pa izgleda da bom kar na RRju ta čas...pa mimogrede še kaj premaknem...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 12512
11.4.2007 19:06:39   
muki1
Jaz opica sem spet čestitke švinglala od Štorkljice in pozabila na Ajdo Izo user posted image .
Punčka zala, tudi tebi in mamici čestitamo za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12513
11.4.2007 19:08:03   
muki1
No, zdaj se moram malo pohvaliti. Sem možu in Neži pripravila za večerjo špagete ( bolj za pozno kosilo). Pa se jih nisem niti dotaknila, ker je bila že 18.00. Zdaj grem na kolo in malo gledat Raztreseno Ally, potem pa spet otroke spat devat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12514
11.4.2007 20:02:13   
muki1
Kje ste vse?
Jaz sem že potelovadila, pa stuširala sem se in uspavala Ivo. Ta starejša pa še nekje po hiši rohni user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12515
11.4.2007 20:15:27   
nanica
muki, pri nas Blaž poje v posteljici in ne bi še zaspal, oči jev moški družbi, jaz pa že sanjam o masažni kopeli, le da sine zasmrči

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12516
11.4.2007 20:20:51   
nanica
sine smrči, mami pa v banjouser posted image user posted image user posted image  se tipkamo kasneje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12517
11.4.2007 20:22:20   
štorkljica
Čer!

Današnji dan je bil pa kul...dopoldne sem tudi jaz okna pomila, kosilo skuhala in zraven ugotovila, da lahko delam vsaj 5 stvari naenkratuser posted image . Zakon, tega si o sebi nebi nikoli mislila. Potem smo šli pa ven na sprehod in slučajno je to ratal 3-urni sprehod, ker je Ajda na poti domov supergico zgubila, ji je padla dol z nogice, midva pa sploh registrirala nisvauser posted image  zato sem mogla en lep kos poti nazaj nares, da sem jo najdla, mojadva pa sta me ta cajt malo čakala potem pa sta šla za mano. No ko sem jo pa našla, pa sem nazaj do njiju tekla in sicer je blo to ene 100 metrov, pa so mi skoraj pljuča ven padlauser posted image  Dobro, sicer nisem nikoli bla atletski tip, ampak tole...grozauser posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 500 stran! Jaz pravim da jih bo do oktobra okrog 900. Ker bo zmes poletje, dopusti, več bomo zunaj, manj tukaj. Mislim, da smo absolutne zmagovalke na celem RR, pa po mojem se še dolgo ne bodo našle take kokodajsike!

Danes sem nazadnje jedla ob 17.56, tako da po 18.00 več nič! Pa tak bi nekaj pohamsalauser posted image  ampak danes pri teku sem ugotovila da je to zdaj pa že res skrajni čas da ratam karakter, če ne se bom v lastnih kilah zadušila.

Z Ajdo se zahvaljujeva za vaše čestitke, tudi tistim, ki naju skoz ven pozabiteuser posted image   Se prejle razmišljala ko sve se dojile, da je minilo že pol leta odkar sem malo cmokico prvič zagledala ona pa se je jokala kot pravi novorojenček. Potem pa so mi jo dali v naročje in jaz sem jo gledala, ati pa me je v paniki spraševal, kako se slika z fotoaparatom user posted image  bogi je bil čisto adijo. Po eni strani sem vesela, da je minilo že toliko časa in se je marsikaj spremenilo, po drugi pa si včasih na skrivaj še vseeno zaželim, da bi bila Ajda spet taki neubogljenček, ki prestrašeno leži v mojem naročju in sem ji jaz edino zatočišče tega sveta.

Varstvo, jaz če dobim jeseni službo, potem jo bom dala v varstvo k eni ženski, ki pazi naenkrat maksimalno 5 otrok in jih ma tak privat doma. Potem pa ko bo Ajda stara 2 leti pa gre normalno v vrtec.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12518
11.4.2007 20:27:38   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

ne morem verjeti kakšne čveke smo....

Sam to pa res. user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12519
11.4.2007 20:28:40   
štorkljica
Mtina welcome back user posted image user posted image user posted image   pa user posted image  avatar!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12520
11.4.2007 20:36:48   
altati
hello!
uživam status mame samohranilke s tremi otroki in moram priznati, da mi gre prav finouser posted image . trenutno vsi trije spijo!
jaz pa še počakam, da me predragi mož pokliče in jo mahnem za njimi v posteljo.
ker sem utrujena!
Sem bila dopoldne z Jašem 3 ure zunaj, pa še popolnde z njim in Tio 2 uri (smo se umaknili Tari, ki se je učila).
Lepe sanje vam želim!
Piskot- jutri pa računaj name, a prav????

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12521
11.4.2007 20:37:20   
moci
eeeeevooooooooooo meuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12522
11.4.2007 20:38:05   
moci
nazaj sem. juhuhu. kok sem vesela. računalnik na položaju, tamala spi, atija ni. pazte se meuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12523
11.4.2007 20:39:34   
moci
mtina, a boš ti kaj napisala. kaj pa je zdaj to? a te moram spet po svetu lovit? zdaj se precej po vaših koncih potikam, pa še skrit se mi ne moreš, ker vem, kako izgledašuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12524
11.4.2007 20:41:29   
moci
sem vas vmes malo brala, sledit pa ni šlo. a moram kaj pokomentirat?
jaz sem bila danes na faksu user posted image , se mi res ne da več. še zadnji seminar moram naredit.
arabela, kako gre tebi?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?