štorkljica
|
Čer! Današnji dan je bil pa kul...dopoldne sem tudi jaz okna pomila, kosilo skuhala in zraven ugotovila, da lahko delam vsaj 5 stvari naenkrat . Zakon, tega si o sebi nebi nikoli mislila. Potem smo šli pa ven na sprehod in slučajno je to ratal 3-urni sprehod, ker je Ajda na poti domov supergico zgubila, ji je padla dol z nogice, midva pa sploh registrirala nisva zato sem mogla en lep kos poti nazaj nares, da sem jo najdla, mojadva pa sta me ta cajt malo čakala potem pa sta šla za mano. No ko sem jo pa našla, pa sem nazaj do njiju tekla in sicer je blo to ene 100 metrov, pa so mi skoraj pljuča ven padla Dobro, sicer nisem nikoli bla atletski tip, ampak tole...groza Pa za 500 stran! Jaz pravim da jih bo do oktobra okrog 900. Ker bo zmes poletje, dopusti, več bomo zunaj, manj tukaj. Mislim, da smo absolutne zmagovalke na celem RR, pa po mojem se še dolgo ne bodo našle take kokodajsike! Danes sem nazadnje jedla ob 17.56, tako da po 18.00 več nič! Pa tak bi nekaj pohamsala ampak danes pri teku sem ugotovila da je to zdaj pa že res skrajni čas da ratam karakter, če ne se bom v lastnih kilah zadušila. Z Ajdo se zahvaljujeva za vaše čestitke, tudi tistim, ki naju skoz ven pozabite Se prejle razmišljala ko sve se dojile, da je minilo že pol leta odkar sem malo cmokico prvič zagledala ona pa se je jokala kot pravi novorojenček. Potem pa so mi jo dali v naročje in jaz sem jo gledala, ati pa me je v paniki spraševal, kako se slika z fotoaparatom bogi je bil čisto adijo. Po eni strani sem vesela, da je minilo že toliko časa in se je marsikaj spremenilo, po drugi pa si včasih na skrivaj še vseeno zaželim, da bi bila Ajda spet taki neubogljenček, ki prestrašeno leži v mojem naročju in sem ji jaz edino zatočišče tega sveta. Varstvo, jaz če dobim jeseni službo, potem jo bom dala v varstvo k eni ženski, ki pazi naenkrat maksimalno 5 otrok in jih ma tak privat doma. Potem pa ko bo Ajda stara 2 leti pa gre normalno v vrtec.
|