Pikabu
|
No, pa še kratko poročilo od danes. Sem mislila, da bomo šli že bolj zgodaj ven, pa se potem z Emo nisva mogli tako hitro urediti in sva Maksa dali kar v posteljico spat. Ko se je pa zbudil, smo pa takoj šli. Že malo prej sem ju oba namzala s sončno kremo, saj je danes res bilo že močno sonce. Najprej smo odšli do trgovine, da smo za Emo kupili en sok, potem pa ob Savi v drugo smer kot običajno. Sem še klicala prijateljico, da gremo v njeno smer, če se dobimo. Ema je uživala ob opazovanju račk, morali smo se ustaviti, da je metala kamenje v vodo. Smo šli pa res daleč, pa brez rolkice smo bili in je Ema ves čas hodila. Na sprehodu smo bili malo več kot 4 ure. Maks je vmes pojedel kašico in užival, dvakrat je spal. Prišla je tudi prijateljica s svojim in sva se naklepetali. Ko smo prišli domov, sem bila res utrujena, Ema pa tudi, se je zdaj zvečer poznalo, ker je bila tečna ko ..., potem pa v momentu zaspala. Malo sem pospravila, skuhala kosilo, ven smo se šli v pesek igrat, sem še Maksa dala, samo je vse v usta hotel nesti, tako da sem hitro obupala. Ko pa mož enkrat pride, pa itak čas teče, da sploh ne vem. Jaz sem šla na kolo, potem je bil pa že čas, da gresta oba spat. Mož je Emo uredil, jaz Maksa, on je šel na pevske, jaz sem pa tukaj. Za hrano sem za danes že povedala. Sem vesela, ker mi je spet uspelo, jutri pa z novo energijo naprej.