|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
11.4.2007 20:42:24   
Pikabu
user posted image user posted image user posted image user posted image za 500 strani. Zdaj pa veselo naprej. Je moci nazaj, bomo hitro spet več naklamfale. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12526
11.4.2007 20:42:32   
moci
na, pa taka dobrodošlica. sama sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in to na najbolj čvekavi temi na forumuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12527
11.4.2007 20:43:18   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

user posted image user posted image user posted image user posted image za 500 strani. Zdaj pa veselo naprej. Je moci nazaj, bomo hitro spet več naklamfale. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, štartamo na 600 user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12528
11.4.2007 20:44:18   
Pikabu
moci, nisi sama, samo vse smo pod ilegalo. Punce, tole sploh ni več zanimivo. user posted image Dajmi iti ven iz ilegale.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12529
11.4.2007 20:45:18   
štorkljica
Pikabu kako kaj tvoja dieta? Kaj ješ zdaj recimo čez dan, mal idej mi daj!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12530
11.4.2007 20:45:27   
Pikabu
Evo, jaz sem tukaj, za kakšen čvek. Mož je na pevskih, otroka spita, na ZS-je sem odgovorila, časa imam še eno uro in pol.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12531
11.4.2007 20:47:17   
nanica
jaz sem že nazaj, načrt je propadel, ker je iz masažnih šob pritekla ena svinjarija, pa smo nedolgo nazaj banjo z masažnim sistemom vred prečistili. kakšna ideja, kako naj se znebim nadloge?

moci, wb!! sem te že pogrešala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12532
11.4.2007 20:48:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, štartamo na 600 user posted image

Jaz mislim, da bo Pikabu zdaj najprej naskočila 5 zvezdic...potem pa za njo več itak ne bo meja.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12533
11.4.2007 20:49:26   
moci
delovni čas: me mika polovični, ampak potem bomo pa reveži user posted image  pa varstvo bi vseeno potrebovala.

hujšanje - jaz se REDIM user posted image user posted image user posted image

pikabu - sem brala o tvojih glavobolih na soncu. jaz imam podobne težave. če imam glavo na soncu (in ni treba, da dolgo) imam grozne glavobole, bruham, groza. in to zadnjih nekaj let. ker sonce zelo hitro pridobiva na moči, res je že pravi ubijalec. jaz se mu izogibam, kolikor se le da. vedno imam kaj na glavi, letos se je že začelo. pa komaj april jeuser posted image  zoja je vedno v senci, pa mislim, da čez opoldne ne bova več hodili ven.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12534
11.4.2007 20:50:28   
štorkljica
Nanica kaj mate to masažno banjo?
Nevem probaj tak dolgo vodo puščat da bistra priteče.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12535
11.4.2007 20:51:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

jaz sem že nazaj, načrt je propadel, ker je iz masažnih šob pritekla ena svinjarija, pa smo nedolgo nazaj banjo z masažnim sistemom vred prečistili. kakšna ideja, kako naj se znebim nadloge?

moci, wb!! sem te že pogrešala

eh, ne delajo smeški, sem te hotela objeti, nouser posted image

pa nehaj z masažno kopeljo, no. jaz imam samo banjo, pa strešno okno nad njo, da še stat ne morem tako kot bi radauser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12536
11.4.2007 20:52:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Pikabu kako kaj tvoja dieta? Kaj ješ zdaj recimo čez dan, mal idej mi daj!

Zanekrat kar gre. Se pa ne držim točno, ker mi je smotano tako kuhat. Zjutraj se držim, da jem samo sadje. Okoli enih pazim, da se ne nažrem z vsem, kar mi pride pod roke. Navadno tak čas pridemo s sprehoda in sem ful lačna. Zdaj si takrat dovolim samo jogurt, pa kosmiče, tiste riževe krogce jem ali kaj podobnega. Danes sem imela še solato v hladilnuku, sem si pa to naredila. Kosilo je na žalost pri nas bolj večerja, tako da sem danes jedla malo čez šest, potem pa nič več in tudi nimam namena. Kosila pa gledam, da kuham tako, da jaz načeloma jem samo tisto, kar je tisti dan dovoljeno, danes sem recimo zelje s krompirjem, mož je pa še klobaso zraven dobil. Jutri pa špagetov ne bom sebi kuhala z drugo omako, ampak bom kar z mesom tudi jedla. V bistvu se držim zjutraj s sadjem pa zvečer, da ne jem. Ni mi panike, če jem nekje pred 19. uro, važno mi je, da po tistem ne dam kaj drugega v usta. Prej sem vedno potem še nekaj mlela in hodila gledat, kai bi še dala v usta. Pa kruhu sem se odpovedala. Vem, da me bo kakšen dan prijelo in ga bom kaj pojedla, načeloma bom pa res pazila, da ga nič ne bom. Pa sadne dneve imam namen imeti, to pa. Se mi zdi, da se po tistih dnevih nabjolj pozna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 12537
11.4.2007 20:53:10   
moci
jaz sem bila prvič in zadnjič v masažni lani v olimju, v 8. mesecu nosečnosti, pa nisem upala dolgo ostat, nebi vedela, če bi voda odteklauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12538
11.4.2007 20:57:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Jaz mislim, da bo Pikabu zdaj najprej naskočila 5 zvezdic...potem pa za njo več itak ne bo meja.

Uf, ja. To je prvi cilj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 12539
11.4.2007 20:57:20   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
hujšanje - jaz se REDIM user posted image user posted image user posted image

Moci, jaz tudi..... user posted image user posted image user posted image no, zdaj je v bistvu bolje, od kar imam tisto napravico, redim se ne več, mi sotji, ampak dol pa tudi ni hotelo iti. user posted image Saj bo šlo zdaj, ko bom RES pazila.

pikabu - sem brala o tvojih glavobolih na soncu. jaz imam podobne težave. če imam glavo na soncu (in ni treba, da dolgo) imam grozne glavobole, bruham, groza. in to zadnjih nekaj let. ker sonce zelo hitro pridobiva na moči, res je že pravi ubijalec. jaz se mu izogibam, kolikor se le da. vedno imam kaj na glavi, letos se je že začelo. pa komaj april jeuser posted image zoja je vedno v senci, pa mislim, da čez opoldne ne bova več hodili ven.

Danes sem imela kapco s šiltom gor in je vse v redu. user posted image user posted image user posted image Glava ne boli, počutim se super. Sva se dobili z eno prijateljico in sem jo spraševala, če sem čudna, pa je rekla, da je v redu. Ji verjamem, tako da bom kar to nosila.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12540
11.4.2007 20:57:36   
piskot
cer.

dete mi je omagalo na kavcu. no se tole natipkam, potem ga pa odnesem v posteljico. noro lepo vreme. danes smo bili najprej 3 ure na sprehodu (imam eno prijateljico s fiksno idejo, da je treba ful hodit v zivljenju), potem smo pa omagali pri nasi babici na vrtu. ven smo nesli lezalke za na plazo in se potem se 2 uri valjali po travi. martin in njegov 2 meseca starejsi kolega sta prav uzivala. nujno moramo cim prej ven iz tega bloka.

frrr hvala za mail. pa se za to, da smo ugotovili, da nam je server crknil. zgleda da ze nekaj casa ne dela vse okej, samo dokler nismo tiskali ni noben opazil user posted image .

altati jutri moram ob 10h se zglasiti v sluzbi (eden od sodelavcev vabi na drink), potem pa prijadrava proti mestu. se slisimo ane. dobila sem tisti humer al kako ze pise gor. res fajn zadeva. upamo da bomo nos cim prej spucali.

grem se kaj prebrat, pa spat. uzivajte.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12541
11.4.2007 21:00:19   
nanica
ko bi lahko uživala, pa takole. no, bom pa drugič samo v banji ležala, ampak ko bo mož doma, danes sem itak imela prisluhe, da blaž joka, pa se mi je kar mudilo ven

moci, te pa jaz objamemuser posted image , če tebi ne delajo, in bravo zdravniku, ki je ozdravil vašo mašinco

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12542
11.4.2007 21:01:30   
moci
na, dobim računalnik, vsa vesela, pa še zmeri štrika. user posted image user posted image user posted image
kar ene napake javlja, pa dol pada, počaaaaaasi dela. mah, to ni res, no. moram hitro zapiske natisnit, preden se spet kaj sesuje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12543
11.4.2007 21:03:38   
moci
user posted image ehehe, evo nanica, user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12544
11.4.2007 21:04:26   
štorkljica
Eh jaz se pa kruhu ne bom odpovedala, ga mam preveč rada. Sploh se pa pri nas kupi en ki se mu reče "kmečka peč", meni je noro dober, ma tako hrustljavo temno skorjico, pa tak črn je...oh.
Drugače pa tudi jaz pazim pri hrani, jem sladko samo dopoldne, pa obroke sem malo zmanjšala, pa gibanje pojačala.
BABE ZDAJ NE SMEMO POPUSTIT, POLETJE JE PRED VRATI, ZA VRATI PA NAS BIKINKE ČAKAJO...user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12545
11.4.2007 21:05:23   
moci
kok praznovalcev sem zamudilauser posted image
vem da frrrr in jašo. bravo jaša, za 6 mesecev. lubčka od zojeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12546
11.4.2007 21:06:00   
štorkljica
Jaz grem TV napast, moj je v nočni.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 12547
11.4.2007 21:06:33   
moci
borovnička, napiši kaj, doooolgo te ni bilo. razen če sem kaj zamudila...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12548
11.4.2007 21:07:11   
moci
pa je ni večuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12549
11.4.2007 21:07:35   
Pikabu
No, pa še kratko poročilo od danes.

Sem mislila, da bomo šli že bolj zgodaj ven, pa se potem z Emo nisva mogli tako hitro urediti in sva Maksa dali kar v posteljico spat. Ko se je pa zbudil, smo pa takoj šli. Že malo prej sem ju oba namzala s sončno kremo, saj je danes res bilo že močno sonce. Najprej smo odšli do trgovine, da smo za Emo kupili en sok, potem pa ob Savi v drugo smer kot običajno. Sem še klicala prijateljico, da gremo v njeno smer, če se dobimo. Ema je uživala ob opazovanju račk, morali smo se ustaviti, da je metala kamenje v vodo. Smo šli pa res daleč, pa brez rolkice smo bili in je Ema ves čas hodila. Na sprehodu smo bili malo več kot 4 ure. Maks je vmes pojedel kašico in užival, dvakrat je spal. Prišla je tudi prijateljica s svojim user posted image in sva se naklepetali. Ko smo prišli domov, sem bila res utrujena, Ema pa tudi, se je zdaj zvečer poznalo, ker je bila tečna ko ..., potem pa v momentu zaspala. Malo sem pospravila, skuhala kosilo, ven smo se šli v pesek igrat, sem še Maksa dala, samo je vse v usta hotel nesti, tako da sem hitro obupala. Ko pa mož enkrat pride, pa itak čas teče, da sploh ne vem. Jaz sem šla na kolo, potem je bil pa že čas, da gresta oba spat. Mož je Emo uredil, jaz Maksa, on je šel na pevske, jaz sem pa tukaj. Za hrano sem za danes že povedala. Sem vesela, ker mi je spet uspelo, jutri pa z novo energijo naprej.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  500 501 [502] 503 504   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?