Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 22:39:06
|
|
|
|
HEL36
|
ojla, je še kera kje? mojca, čakam, čakam! sem danes bla v MS, sam je bil moj zraven pol pa veš kako je, sploh ker ga mam bolj poredko doma. O fajn da si zbrala za dopust, mi še neki študiramo, pa moj še ne ve kdaj bo fraj andreja, tut tebi hvala in kako se počutiš?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 22:51:51
|
|
|
|
andreja2000
|
HEL36 Zaenkrat se počutim še kar dobro,no morda malo utrujeno. Mi pa bomo jutri barvali jajčka,se hčerka že tega tako veseli. Punce,a ve katea kje je Florita,že tako dolgo se ni javila?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 22:55:03
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, punce! Jaz sem za mesec dni vse skupaj odklopila (nisem več merila BT, nisem brala RR, nisem zapisovala dni, ko smo telovadili, nisem partnerja na silo vlekla v posteljo ), pa ni prav nič pomagalo .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 22:57:58
|
|
|
|
andreja2000
|
arneja ja,včasih tudi to ne pomaga,vendar ti vstrajaj dalje,ker bo tudi tebi sonček posijal.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 22:58:35
|
|
|
|
HEL36
|
ANDREJA, sam da je vse ok jaz sem jih danes barvala, je bil sine zraven, se mu je tko fajn zdelo, da je lahko pomagal, pa iz vrtca je prinesel tko fajn narjeno za vel. noč. PUNCE, LEPO PRAZNUJTE VELIKO NOČ IN IZKORISTITE DNEVE KO STE SKUPAJ S SVOJIMI
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 10:28:11
|
|
|
|
andreja2000
|
Dober dan,punce Kako ste kaj danes? Midvi z hčero bova vsak čas začeli z barvanjem jajčk,potem pa jo bova mahnili še na kratek sprehod,da iskoristiva to lepo sonce. Imejte se lepo in maksimalno uživajte!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 10:55:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
OJla! Jaz pa sem do sedaj delal kot sem temu šika.Sedaj pa sem fraj hura. Punce imam pa najnovejše novice o naši Pameli,ki mi je sporočila na mobitel kako je bilo včeraj v MB ko je šla po gonal-f. Čakala je baje dobre tri ure,da je opravila uz in dobila druge injekcije gonal.Ker še ni bilo M po femode4nih jo čaka v pon. si bo takrat drugi dan M začela dajati še zraven prvih gonal-f.Kaj več vam pa napiše sama v torek,ko bo na firmi in bo lahko prišla do neta. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 20:27:51
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Naša Medika13 je malo zbolela in ni nič na netu. Vmes sta se dve njeni bledi črtici na testu dokončno potrdili za nosečnost, ko je obiskala zdravnika! Bravo naša nova srečka nosečka. . Upam, da mi ne bo zamerila ampak zaradi velikega zanimanja sem opravila dolžnost, da vas obvestim o tej super novički. Evo, ena naša mega žurerka je že nosečka...čakamo naslednjo . Medika, želim ti tako fletno nosečnost bre pretiranih slabosti in ostalih neprijetnih "stranskih učinkov" in na koncu seveda enega lepega zdravega otročička. PUNCE POZDRAVLJENE ! Saj vam je že Štunfek vse lepo povedal, ampak vam želim še enkrat sama. JAZ sem srečka nosečka . V ponedeljek sem naredila test, ki ponovno ni prepričal... pa še obležala doma z virozo. V torek sem bila pri svoji zdravnici in je potrdila jaz ful vesela . Sva ža povedal pri meni in pri mojemu doma so vsi ful veseli. Vsem hvala za čestitke in lepe želje . ANDREJA tudi tebi ČESTITKE iz vsega srca, sem ful vesela zate . Sedaj bova pa lahko tarnali druga drugi . Punce res ste zlate in vsem želim, da čimprej zagledate . LEPE, VESELE TER MIRNE VELIKONOČNE PRAZNIKE!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 20:29:26
|
|
|
|
koala
|
OOOO medika smo te pogrešali. Zdaj pa le uživaj in se pusti razvajati!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 20:42:08
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala OOOO medika smo te pogrešali. Zdaj pa le uživaj in se pusti razvajati! Ja saj sem tudi jaz vas pogrešala. Sem skoz mislila na vas, so me srbeli prsti da bi vam sporočila pa ni šlo. Žal še v novem stanovanju nimam interneta , pa tud to bo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 20:51:42
|
|
|
|
koala
|
Saj bo, bo stunfek povedala če nam boš kaj pomembnega mela za sporočit, do takrat ko ne boš mela neta.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 21:14:51
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, ja...se javim za osebnega Medikinega poročevalca, če bo kaj za sporočit
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 21:24:25
|
|
|
|
medika 13
|
Hvala, hvala Štunfek. No imam pa eno vprašanje, če mi zna katera kaj svetovat. V torek, sem bila v laboratoriju, ko so testirali in ugotovili tudi, da imam veliko število bakterij v urinu. Zato sem v sredo še enkrat dala vodo in ko sem govorila z zdravnico je rekla, da je bila ful slaba, da so jo poslali na nadaljne preizkave. Me je strah, ker imam pogosto probleme z ledvicami in mehurjem, da se nebi kaj zakomliciralo. Sedaj velik pijem. Ima še katera kakšen dober nasvet?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 22:13:04
|
|
|
|
sonchek
|
medika13...nič drugega kot ogromne količine VODE, ali kakšnega nesladkanega čaja... to je v bistvu vse kar ti lahko narediš... Drži se...in čestitke tudi od mene in sedaj srečno do konca....in potem naprej...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2007 22:27:11
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 sem ful vesela,da si se končno javila in naj bo tvoja lepa in zdrava. No,glede problemov,ki jih imaš,pa se strinjam z sonchekom-veliko tekočine!! Drži se,srečno!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2007 16:17:50
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravček,punce! Jaz sem se pred kratkim zbudila iz popoldanskega počitka,saj je dopoldne bilo zelo pestro z veliko hrane.Jaz nisem kaj dosti jedla,ker itak nimam apetia. Upam,da se imate lepo,pa pazite,da vam šunka in potica in druge dobrote preveč ne zapolnijo trebuha.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2007 16:30:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Lepo nedeljo vsem,upam,da se niste preveč najdela in,da ne boste rabile donata piti. No midva z mojim sedaj malo počivava,sma bila v bolnici pri babici in sedaj čakama klic,da gremo na obisk k moževim nesema nečakom in nečakinjam zajčke. Jutri pa še malo na obisk k bratu,...V torek pa je tkole navaden dan, v sredo imma pa dva slavljenjca moj ati in moj možek praznujeta na isti dan rojstni dan. V četrtek pa hura,jupi po municijo v MB.Boma se nato lepo celi dan potepala po turističnih agencijah dobesedno sem padla npoter,da bi kar odšla že na morje vendar municija in morje zame ne grejo preveč skupaj.Rezervirala pa bomo na koncu maja,da vidimo stanje pri nas. Punce lepo se še mejte naprej in se tipkamo in beremo kaj!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.4.2007 13:34:08
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce lep pozdravček! Vidim,da vse nekje lepo uživate praznike in tako je tudi prav.Tudi jaz bom sedaj šla malo na zrak,ko pa je tako lep dan. pa,pa..
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.4.2007 15:03:49
|
|
|
|
citrončica
|
Pozdravček še od mene.. jaz sem se potepala te dni, sva kar spakirala in šla na dolenjsko, pa moji starši in sestra s fantom in malim...prav lušno je bilo in spet tako hitro minilo..nimaš kaj.. Zdaj berem,kako Mojca dopust planira,še včeraj je bila skoraj zima tu,zdaj zdaj poletje,vam tudi tako šiba?? Zdaj grem mojemu mal pomagat spakirat za ribolov- on bo še dva dni užival,jaz pa na delo,a mu po dolgem času pripada!!! Se vse na sončku grejete danes?? Izkoristite ga
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.4.2007 17:59:21
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla, naj se še jaz pofočkam. Čudovitih 4 dni je minilo in jutri bo treba spet delat. To je sran . Sicer pas mo imeli ravno plodne dni in smo bili kar pohvalno pridni. Vse je lažje, če je človek malo frej in ima več časa, da čisto tehnično potrebo po slončkanju s konkretnim razlogom zanositve zavije v celofan omantičnosti in se malo pretvarja, da se spet zapeljujemo...hehehe. Saj veste kaj sem hotela povedat, a ne? Upam, da ste se vse namartinčkale na sončku. Vreme nam je bilo res super naklonjeno. Ta nosečke upam, da ste počivale in uživale, ta dejavno, da ste pridno slonarile :) in tiste v postopkih, da dobro prenašate kemijske iinvazije v vaša telesca. Srečno vsem in pa uspešen in čim bolj kratek delovni teden.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.4.2007 9:56:09
|
|
|
|
biba26
|
No pa so prazniki mimi-hvala bogu,ker samo poležavaš in papcaš.Fajn je bilo,da ne rabiš delat pa še vreme je bilo lepo ampak sem komaj čakala,da mine,ker sem pol bližje četrtku,ko grem po municijo Zdaj pa gre res zares! Pamela,kako pa si ti kaj,si bila kaj na UZ,kako velike foliklčke že imaš! Držim pesti za čimanj bolečo punkcijo in čim večji pridelek. Če ti bo za kakšen sproščujoči čvek ob kavici pa mi javi! Vsem ostalim puncam pa želim lep dan poln lepih stvari.Držim pesti za vse ki ste blizu svojim sanjam!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.4.2007 11:28:35
|
|
|
|
PAMELA
|
Lep pozdrav babike, kako? Res - hvala bogu, da so prazniki mimo, saj to nažiranje z dobrotami ne vodi nikamor. Jaz sem dokaj OK (razen tega, da sem se zredila za 6 kg in si moram it kupit ene črne hlače za eno številko višje ). No vsaj rast mojih "balonov" se je zaustavila (moj mož pa ). Biba, ta teden nama kavica ne uide. Se ti javim. Lepo se imejta.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 10.4.2007 17:23:27
|
|
|
|
citrončica
|
Pamela,boš potem "poglihala" s kg, ko boš ,pa boš itak veliko večje hlače rabla ,ti samo dobro foliklčke futraj,da zrastejo,pa bo!! Kaj mi lušte delate s ,a sem prav malo predaleč,da bi se vam pridružila,moram kako čvekico tu blizu najt,zdaj bo sončno in toplo,pa bo pasalo malo zunaj posedet!!! Ostale kofetkate na sončku???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.4.2007 15:25:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce le kam je zamrla naša tema,nekje na tleh sem jo našla. Punce hura,jupi jutri se pričenja pri meni akcija grem si po municjo,in tam seveda pokramljam z našo bibo12 hura. Moje stanje krči za znoret,povečan beli tok,tu in tam kak flek roza izcedka,in sem na trojni dozi femodenov glavno da zdržim še teh 10.dni. Tkole sedaj pa šibam še malo ven na sončka in pa seveda rezervirat ,hura moj dragi naju bo z najino peljam na koncu julija na Rabac,kjer sem predlani neznasko uživala,sedaj pa bomo tkole v troje ali četvore uživali hura,...Tkole punce kaj lepega še ve napišite,kam boste odjadrale čez tole lepo poletje,ki se bliža. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.4.2007 17:24:06
|
|
|
|
stunfek
|
Tudi jaz že sanajam o poletju. Najbrž bomo šli ponovno v Rogoznico, blizu Zadra. Ponavadi ne hodimo dvakrat na isto mesto ampak lani nam je bilo tako všeč in pa vemo, da imamo v tistem apartmaju lahko psa tako, da po mojem bo to to. Razen, če ne najdem kaj podobnega bližje. Moji kriteriji so, da je apartma tik ob plaži in da je lepo in da lahko imamo s seboj psa :) A ne, da nisem zahtevna...hehehe. Kdaj bo spet kakšen dan frej? :) Meni pa je bilo za praznike super in bi jih kar podaljšala, če bi jih lahko. Nismo se prenajedali ampak uživali okoli hiške. Malo sem vsadila rožic, pa pokosila sem travo, pa tko. Uživam v delu okoli hiše...tisto znotraj hiše mi precej manj diši . Sploh cunje. Bila sem tudi v Ikei in sem se odločila da bom šla večkrat in počasi opremljala hišo. Luster tu, slikca tam, pa bomo počasi bolj opremljeni. Kako kaj naši nosečkici Medika in Andreja? A sta kar ušli med decemberke? :) No, saj tako je prav. Ju bomo že ujele. Jaz bom po mojem jutri dobila "crosshairs" na FF grafu. Ovulacija je bila po mojem predvčerajšnjim. Tako, da sem vstopila v čakalnico...no, počakam še do jutri, da me temperatura ne preseneti. Lepo se imejte in pofočkajte se vse, da vidim, kaj počnete.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?