Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 7:16:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja31 Lana, tebe pa že majčkeno poznam, tako da bom kar tebe vprašala...A ste se res punce dobile na mega žuru in kje je to bilo??? Kdaj načrtujete kaj podobnega?? Do poletja bomo pa že kar lepe buščke mele, boš vidla...:)))) Ciao. Ojla! Ja res j bil naš mega žur in upa,da ne zameriš,da ti na tole vprašanje jaz odgovorjam.Jaz sem bila organizator tega mega žura,ki je bil 24.03 v MB v piizeriji pri naši marogici.Seveda načrtujemo spet takšen mega žur samo datuma še nismo izbrale v moji skupini ponovnega,ker smo sedaj skoraj vse na hormonih in se pač slabo počutimo,obljubim,da bo v kratkem če ne prej pa drugi mesec,ko bomo vse po postopkih srečke nosečke,velja?Takrat si vljudno vabljena tudi ti!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 7:36:20
|
|
|
|
Anitka
|
MOjca za onega bedaka rečem le - sto ljudi sto čudi. Ne se sekirat zaradi takih, ker ni vredno. In še nekaj- vsakemu vse pride domov. Andreja kako kaže?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 8:16:58
|
|
|
|
stunfek
|
Naša Medika13 je malo zbolela in ni nič na netu. Vmes sta se dve njeni bledi črtici na testu dokončno potrdili za nosečnost, ko je obiskala zdravnika! Bravo naša nova srečka nosečka. . Upam, da mi ne bo zamerila ampak zaradi velikega zanimanja sem opravila dolžnost, da vas obvestim o tej super novički. Evo, ena naša mega žurerka je že nosečka...čakamo naslednjo . Medika, želim ti tako fletno nosečnost bre pretiranih slabosti in ostalih neprijetnih "stranskih učinkov" in na koncu seveda enega lepega zdravega otročička.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 8:42:22
|
|
|
|
koala
|
Jejj Medika to delaj!!!!!!!!!!! Čestitam in mksimalno uživaj v nosečnosti naj bo čudovita ter seveda zdravega dojenčka želim.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:14:55
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 iskrene čestitke in zdravo Tudi jaz sem danes po dooolgem času zagledala .Punce,tako sem srečna in vlile so se mi solze sreče. Močno upam,da pa bo z to pikico vse vredu in da decembra dobimo zdravega .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:16:11
|
|
|
|
andreja2000
|
ups,tako sem v šoku,sem mislila dat ,ne pa ,to pot so to solze sreče
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Andreja, sonce moje, ČESTITAAAAMMMMMMM! Ma sem tudi jaz malo od sreče. Želim ti prečudovito . UŽIVAJ!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:30:03
|
|
|
|
koala
|
JESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Andreja, a sem ti rekla da mi na nosečko dišiš!!!! Moj nos ne švingla! Uživaj in odženi črne misli vstran ker ta bo zdrava lepa in oh in sploh!!!!!!!! ČESTITAM!!!! Sem čisto happy! Kot da bi jaz zagledala
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:46:42
|
|
|
|
biba26
|
Saj nemorem vrjet.Sem se parv malo od sreče.Čestitam obema . Zdaj pa vidim,da so moje besede res odplavale v nebesa in naletele na angelčke. Vidim,da zdaj pa res imamo kr nekaj možnosti,da bomo vse iz žura do poletja srečke Še enkrat vse čestitke Naj bo vajina kot iz sanj!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:53:35
|
|
|
|
andreja2000
|
raho,koala,biba26 vsem vam iz srca hvala,sploh še nisem prišla k sebi,sem tako srečna.... Naj tudi vsem vam se res kmalu prikažeta
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 9:59:21
|
|
|
|
koala
|
Ja biba26 dobro si se dogovorila!! Že dve nosečki z žura, to je lahko samo dobra napoved!!!!!! Mast bo letos konce leta in v začetku naslednjega gužva v porodnišnici.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 10:07:59
|
|
|
|
perlica
|
ANDREJA 2000 Č E S T I T A M Pa zdravo,veselo nosečnost Naslednji žur bo voziček,baby party
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 10:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke vsem novim nosečkam!!!! Lepo, zdravo in mirno nosečnost želim vsem. Vsem, ki ste pred oziroma v postopkih pa držim ogromne pestke, srečno!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 10:41:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Je,je,je dve nosečki srečki imamo iz našega žura.Tudi jaz skupaj z vama od vajine sreče. Biba26 sedaj sma pa me na vrsti in bo naš naslednji žur resno v znamenju srečk .Česitam vama še nekrat in obema lepo in zdravo,ter mirno nosečnost želim. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 11:30:33
|
|
|
|
andreja2000
|
punce,hvala vsem za čestitke v želji,da tudi vam kmalu posije sonček.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 12:50:21
|
|
|
|
Ayo
|
Andreja2000!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako lepa novica!! Iskrene cestitke tudi z moje strani in lepo nosecnost ti zelim!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 14:22:09
|
|
|
|
monikap
|
Andreja in Medika iz vsega svojega srca vama iskreno čestitam in vama želim zdravo za vaju in seveda vajini ter mnogo lepih trenutkov polnih razvajanja. vsem ostalim pa da čimprej zagledamo .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 16:26:16
|
|
|
|
andreja2000
|
Še vedno se mi zdi,da sanjam...... Punce,še enkrat vam hvala za čestitke in vse lepe želje.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 16:28:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000 in kaj lepega tvoj dragi reče na tole,da boš mamica ponovno?Joj želim ti res zdravo in mirno nosečnost,predvsem pa zdravo . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 16:35:36
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca,moj dragi je presrečen,vendar obenem tudi malo prestršen glede na to,da sva izgubila že dve pikici.Saj mu pravim naj ne misli za nazaj,naj bo pozitiven,pa se mi zdi,da mu preveč ne uspeva.Trudim se,da vsaj jaz mislim pozitivno.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 16:38:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz pa bi bila zelo srečna,če bi se nam še kaka nova čvekica v mojem krogu pridružila,lahko se da tudi na seznam kdaj ne čaka svoje M. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 17:26:35
|
|
|
|
Anitka
|
Andreja še tukaj in lepo nosečnost ti želim in zdravo ali Medika tudi tebi enake želje Zgleda, da ste dobro opravile vaš žur SE vam naslednjič kar pridružim.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 17:54:06
|
|
|
|
citrončica
|
Medika, ,čestitam, javi se,kako se počutiš,FULL sem vesela!! ,Andreja, ,tudi meni so prišle v oči,čestitam,in držim pesti,da ti tokrat uspe,počivaj,pazi nase,pozitivno razmišljaj,na vrata obesi tablo:ni več obiskov!!! ,misli najprej nase!!!!potem na vse ostale,zdaj si res TI na vrsti!!!! Mojca,ponovimo žur??Če bodo učinki vedno takole uspešni,se splača!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 18:08:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cintrončica,zs te čaka.Ja punce ni blema za ponoven mega žur,če bo tole v kratkem vas prozim da vlogo oganozitaroja prevzame enkrat katera druga namesto mene,kajti jaz imam preveč slabo počutje. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 18:10:28
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,ni problema,dobiš pomoč za organiziranje,tud jaz se javim, če boste tako daleč prišle ,ker potem bo v mojem koncu, hi,hi!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?