|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
4.4.2007 18:15:19   
stunfek
Andreja, bravissssssssimo :) user posted image user posted image user posted image  Kar pozitivno misliti in pa merki to tvojo pikico! Uau, punce, vse ki so se z mano peljale na žur so nosečke user posted image ...katera se bo naslednjič peljala z menoj? heheheh user posted image  Bom kar avtobus najela, da boste šle vse noter...hahaha. user posted image

Medika je ok, malo še leži. Ena viroza pač. Sva danes malo pokramljali in upam, da bo kmalu zdrava. Za vikend bo imela dostop do neta, tako, da se bo takrat javila.

Čestitke ob navalu nosečk in le tako naprej! Avgusta se dobimo in to VSE user posted image !

Lep pozdrav in juhuhu še enkrat za srečke nosečke!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.4.2007 19:40:43   
andreja2000
stunfek user posted image  ja,je pa res zanjimivo,da si vozila kar user posted image

in punce,vsem resničo najlepša hvala za vse čestitke,jaz pa močno stiskam pesti,da tudi vam prav kmalu grata zagledat user posted image

No,moj dragi pa je vozil danes svojo mamo v bolnico po gips,saj je padla iz stola,ko je obešala zavese.Dobila je gips na roki in nogi

Vsem lep večer in imejte se lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.4.2007 20:16:35   
koala
Ojoj Andreja pri vas pa kar ni miru.
Držim pesti da se mama od user posted image hitro porihta.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.4.2007 8:35:29   
PAMELA
Evo,

malo me ni tu na netu, pa kar ne morem verjet. Dve nosečki iz šusa.
Draga Andreja, draga Medika: naj bodo ti trenutki polni sreče, radosti in veselja.
Resnično oin čisto zares vama obema prav iz srca čestitam in želim prijetno nosečnost.
V istem trenutku pa želim vsem ostalim borkam, kakor pa tudi sebi, da spoznam kakšen občutek je, ko tesyter pokaže user posted image .

Fajn bodite

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.4.2007 10:19:12   
biba26
Alo Pamela jutri pa še pridejo inekcije Gonala,malo še pa boš na cilju.user posted image
Boš malo pred mano zagledalauser posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.4.2007 10:24:23   
Sulfinija
Pamela,jaz ti le iz vsega srca želim,da bo čimboljši pridelek,upajmo,d bo matični mleček k temu veliko pripomogel in,da boš imela polno celic.

Biba26 midve pa torej čez en teden hura.Se že kaj vseliš'Jaz skoraj ko mali otrok vendar sem med temi femodeni kar 2kg shujšla,kaj pa ti?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.4.2007 10:38:40   
andreja2000
Punce,še enkrat vam resnično hvala!

Navijam za vse vas in si zares prav iz dna srca želim,da tudi vam posije sonček sreče in okusite vso radost ob pogledu na user posted image .
Bodite pozitivne še naprej in naj za vas posije največja toplota tega sveta user posted image user posted image

za vas punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.4.2007 11:04:20   
lana38
stunfek, hitro pridi na naš konec in me kam odpelji, da bom user posted image .user posted image Dobro, da nisi moški, drugače bi bilo to ful sumljivo.user posted image user posted image
Malo heca. Upam, da ne zamerite.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.4.2007 11:12:17   
andreja2000
Lana38user posted image user posted image user posted image  ,  ti si facauser posted image  ,ampak res,hec mora bit,nas gor drži!!user posted image user posted image

Takole,jaz pa sedaj grem obiskat mojo mami,ki je včeraj prišla iz bolnice,pa en obisk se mi je spet najavu za kasneje user posted image ,no,tako da bo pestro.

lepo se imejte in se veliko smejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.4.2007 11:15:27   
Sulfinija
Stunfek,pridi hitro v prekmurje tudi jaz bi se rada peljala z tabo in lano38,da bi tudi midve ratale nosečke.
Ha,ha punce ste pomislile nato,da je mogoče naši mediki in naši andreji pomagalo moje olje,da so naše srečke user posted image ?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.4.2007 11:59:17   
lana38
stunfek, čim prej nas nekam pelji, vse, ki že tako dolgo delamo user posted image , da bomo user posted image .user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.4.2007 12:01:13   
lana38
mojca9000, a to je bilo bučno olje? Moj se tudi s tem ukvarja. Ima vsako leto polno buč posajenih, potem pa "trebimo" jeseni. Zdaj pa tudi gre olje delat naslednji vikend. Nič nisem opazila, da bi to pri meni kaj učinkovalo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.4.2007 12:11:36   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

mojca9000, a to je bilo bučno olje? Moj se tudi s tem ukvarja. Ima vsako leto polno buč posajenih, potem pa "trebimo" jeseni. Zdaj pa tudi gre olje delat naslednji vikend. Nič nisem opazila, da bi to pri meni kaj učinkovalo.user posted image
LP

Saj tudi meni nič ne pomagala je pa že pomagalo mdiki in andreji vsaj tole,da vemo da delujemo sedaj pa gasa lana pijma olje namesto soka.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.4.2007 12:15:30   
lana38
Še koščice-bučnice bom začela gristi, če bo učinek.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.4.2007 12:18:43   
Sulfinija
Lana38,bučno seme je zelo zdravilo.Sploh avstrijci,nemci veliko dajo na tole saj po naših tgovinah ga ne dobiš za kupiti v hoferju in lidlu ga pa majo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.4.2007 12:22:00   
lana38
Vem, da je zelo koristno in zdravilno bučno seme. Moj se že skoraj 15 let s tem ukvarja. Jaz samo tu in tam malo pomagam. On jih pa posadi, okoplje, tudi "trebi", suši... Včasih, ko imam čas mu jih pomagam trebiti. Drugače pa se jaz bolj posvečam domu in obeznostim v šoli.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.4.2007 13:53:36   
biba26
Ja Mojca  klub slabostim moje kilce nič ne grejo dol,bolj gor! Se pa resnično veselim,da se drugi teden začne zares!user posted image
Komaj že čakam!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.4.2007 23:19:42   
HEL36
user posted image user posted image user posted image ANDREJAuser posted image user posted image user posted image saj ne morem verjet svojim očem, me neki časa ni zdaj pa to. Res ti iz srca čestitam in ti želim zdravo in mirno nosečnost do konca. Po vseh težavah in nesrečah je pa res že čas, da tudi tebi posije soček.
Tebi in tvoji user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vaju čuva!

MEDIKA, tudi tebi čestittke in srečnih user posted image

vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kmalu user posted image user posted image .

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
6.4.2007 8:19:17   
Sulfinija
Hel36,zadnjičć čas bo da midve določima kraj in datum,ko se končno spoznama in spijema najino user posted image .kaj meniš na tole?

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
6.4.2007 9:31:02   
andreja2000
HEL36 Hvala in tudi zate upam in držim pesti,da čim prej zagledaš user posted image .

mojca9000 ,a ta matični mleček pa sedaj neham jemat,ali kako je s tem,ti gotovo to veš .user posted image

Punce,v mislih sem z vami in vsem iz srca želim,da vas kmalu razveselita user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
6.4.2007 9:43:45   
Sulfinija
Punce ga prenehajo jemati,ko za nosijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
6.4.2007 9:53:14   
andreja2000
mojca9000,hvala,zlata si.Mislim nate,mojca in ti stiskam pesti in vem,da ti bo uspelo doseči cilj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2272
6.4.2007 9:59:54   
Sulfinija
Biba26!

Le še 6.dni naju loči do začetka injekcij hura,jupi.Se tudi ti ful veseliš?Se boš pikala kar sama?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
6.4.2007 20:14:31   
biba26
Sem končno končala z delom.komaj čakam da prazniki minejo folk je čisto ponorel.Vse bi rade ble lepe,danes sem delala od 8 do zdaj.Tak me vse boli,da je groza!
No Mojca tudi jaz se veselim in že veselo odštevam dneve.
Bom pa se sama pikala,ker je moj glede tega bolj pičkicauser posted image
Meni pe to ni taka velika stvar pa kar sama porihtam!

Lepo bodite punce pa veliko trdega hrena vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
6.4.2007 20:21:07   
Sulfinija
Punce jaz pa sem danes čisto ponorela in drugo ne delam kot iščem relacijo kam boma z mojim šla na morje letos.Izbrala sem isto destinacijo kot lani otok Pag hura,še bolje bo da bomo dol šli trije ali celo štirje.Sem gospodu pisala mail in drug meesc rezerviram proti koncu,da vidim stanje na terenu.
Kje ste vse ostale?Sedaj bom dala šunko kuhat,jutri pa pobarvala remenke,in darila razdelila enim jutri enim v nedeljo in k blagoslovu boma nesla jedila,nato malo kramljali in v nedeljo obiski,na šunke upam,le da ne bom v ponedeljk le ob donatu preživela kajti tole te resno izčrpa.Nato pa v četrtek hura,jupi po šprice jaz bom kar gospo igrala in me bodo drugi špikali.

Sedaj pa na veliko skledo solate,ojej groza kok bi šunko jedla pa ravnpo danes kriza bom raje kar na soltai ostala.

Sedaj pa vsem skupaj še enkrat vselo veliko noč.Se kaj beremo in tipkamo pozneje.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?