Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 18:15:19
|
|
|
|
stunfek
|
Andreja, bravissssssssimo :) Kar pozitivno misliti in pa merki to tvojo pikico! Uau, punce, vse ki so se z mano peljale na žur so nosečke ...katera se bo naslednjič peljala z menoj? heheheh Bom kar avtobus najela, da boste šle vse noter...hahaha. Medika je ok, malo še leži. Ena viroza pač. Sva danes malo pokramljali in upam, da bo kmalu zdrava. Za vikend bo imela dostop do neta, tako, da se bo takrat javila. Čestitke ob navalu nosečk in le tako naprej! Avgusta se dobimo in to VSE ! Lep pozdrav in juhuhu še enkrat za srečke nosečke!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 19:40:43
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek ja,je pa res zanjimivo,da si vozila kar in punce,vsem resničo najlepša hvala za vse čestitke,jaz pa močno stiskam pesti,da tudi vam prav kmalu grata zagledat No,moj dragi pa je vozil danes svojo mamo v bolnico po gips,saj je padla iz stola,ko je obešala zavese.Dobila je gips na roki in nogi Vsem lep večer in imejte se lepo!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.4.2007 20:16:35
|
|
|
|
koala
|
Ojoj Andreja pri vas pa kar ni miru. Držim pesti da se mama od hitro porihta.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 8:35:29
|
|
|
|
PAMELA
|
Evo, malo me ni tu na netu, pa kar ne morem verjet. Dve nosečki iz šusa. Draga Andreja, draga Medika: naj bodo ti trenutki polni sreče, radosti in veselja. Resnično oin čisto zares vama obema prav iz srca čestitam in želim prijetno nosečnost. V istem trenutku pa želim vsem ostalim borkam, kakor pa tudi sebi, da spoznam kakšen občutek je, ko tesyter pokaže . Fajn bodite
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 10:19:12
|
|
|
|
biba26
|
Alo Pamela jutri pa še pridejo inekcije Gonala,malo še pa boš na cilju. Boš malo pred mano zagledala
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 10:24:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela,jaz ti le iz vsega srca želim,da bo čimboljši pridelek,upajmo,d bo matični mleček k temu veliko pripomogel in,da boš imela polno celic. Biba26 midve pa torej čez en teden hura.Se že kaj vseliš'Jaz skoraj ko mali otrok vendar sem med temi femodeni kar 2kg shujšla,kaj pa ti? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 10:38:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,še enkrat vam resnično hvala! Navijam za vse vas in si zares prav iz dna srca želim,da tudi vam posije sonček sreče in okusite vso radost ob pogledu na . Bodite pozitivne še naprej in naj za vas posije največja toplota tega sveta za vas punce
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 11:04:20
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, hitro pridi na naš konec in me kam odpelji, da bom . Dobro, da nisi moški, drugače bi bilo to ful sumljivo. Malo heca. Upam, da ne zamerite. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 11:12:17
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 , ti si faca ,ampak res,hec mora bit,nas gor drži!! Takole,jaz pa sedaj grem obiskat mojo mami,ki je včeraj prišla iz bolnice,pa en obisk se mi je spet najavu za kasneje ,no,tako da bo pestro. lepo se imejte in se veliko smejte
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 11:15:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,pridi hitro v prekmurje tudi jaz bi se rada peljala z tabo in lano38,da bi tudi midve ratale nosečke. Ha,ha punce ste pomislile nato,da je mogoče naši mediki in naši andreji pomagalo moje olje,da so naše srečke ? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 11:59:17
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, čim prej nas nekam pelji, vse, ki že tako dolgo delamo , da bomo . LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 12:01:13
|
|
|
|
lana38
|
mojca9000, a to je bilo bučno olje? Moj se tudi s tem ukvarja. Ima vsako leto polno buč posajenih, potem pa "trebimo" jeseni. Zdaj pa tudi gre olje delat naslednji vikend. Nič nisem opazila, da bi to pri meni kaj učinkovalo. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 12:11:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 mojca9000, a to je bilo bučno olje? Moj se tudi s tem ukvarja. Ima vsako leto polno buč posajenih, potem pa "trebimo" jeseni. Zdaj pa tudi gre olje delat naslednji vikend. Nič nisem opazila, da bi to pri meni kaj učinkovalo. LP Saj tudi meni nič ne pomagala je pa že pomagalo mdiki in andreji vsaj tole,da vemo da delujemo sedaj pa gasa lana pijma olje namesto soka. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 12:15:30
|
|
|
|
lana38
|
Še koščice-bučnice bom začela gristi, če bo učinek. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 12:18:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,bučno seme je zelo zdravilo.Sploh avstrijci,nemci veliko dajo na tole saj po naših tgovinah ga ne dobiš za kupiti v hoferju in lidlu ga pa majo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 12:22:00
|
|
|
|
lana38
|
Vem, da je zelo koristno in zdravilno bučno seme. Moj se že skoraj 15 let s tem ukvarja. Jaz samo tu in tam malo pomagam. On jih pa posadi, okoplje, tudi "trebi", suši... Včasih, ko imam čas mu jih pomagam trebiti. Drugače pa se jaz bolj posvečam domu in obeznostim v šoli. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 13:53:36
|
|
|
|
biba26
|
Ja Mojca klub slabostim moje kilce nič ne grejo dol,bolj gor! Se pa resnično veselim,da se drugi teden začne zares! Komaj že čakam!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.4.2007 23:19:42
|
|
|
|
HEL36
|
ANDREJA saj ne morem verjet svojim očem, me neki časa ni zdaj pa to. Res ti iz srca čestitam in ti želim zdravo in mirno nosečnost do konca. Po vseh težavah in nesrečah je pa res že čas, da tudi tebi posije soček. Tebi in tvoji pošiljam , da vaju čuva! MEDIKA, tudi tebi čestittke in srečnih vsem ostalim in kmalu .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 8:19:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hel36,zadnjičć čas bo da midve določima kraj in datum,ko se končno spoznama in spijema najino .kaj meniš na tole? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 9:31:02
|
|
|
|
andreja2000
|
HEL36 Hvala in tudi zate upam in držim pesti,da čim prej zagledaš . mojca9000 ,a ta matični mleček pa sedaj neham jemat,ali kako je s tem,ti gotovo to veš . Punce,v mislih sem z vami in vsem iz srca želim,da vas kmalu razveselita
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 9:43:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce ga prenehajo jemati,ko za nosijo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 9:53:14
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,hvala,zlata si.Mislim nate,mojca in ti stiskam pesti in vem,da ti bo uspelo doseči cilj
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 9:59:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Biba26! Le še 6.dni naju loči do začetka injekcij hura,jupi.Se tudi ti ful veseliš?Se boš pikala kar sama? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 20:14:31
|
|
|
|
biba26
|
Sem končno končala z delom.komaj čakam da prazniki minejo folk je čisto ponorel.Vse bi rade ble lepe,danes sem delala od 8 do zdaj.Tak me vse boli,da je groza! No Mojca tudi jaz se veselim in že veselo odštevam dneve. Bom pa se sama pikala,ker je moj glede tega bolj pičkica Meni pe to ni taka velika stvar pa kar sama porihtam! Lepo bodite punce pa veliko trdega hrena vam želim
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2007 20:21:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz pa sem danes čisto ponorela in drugo ne delam kot iščem relacijo kam boma z mojim šla na morje letos.Izbrala sem isto destinacijo kot lani otok Pag hura,še bolje bo da bomo dol šli trije ali celo štirje.Sem gospodu pisala mail in drug meesc rezerviram proti koncu,da vidim stanje na terenu. Kje ste vse ostale?Sedaj bom dala šunko kuhat,jutri pa pobarvala remenke,in darila razdelila enim jutri enim v nedeljo in k blagoslovu boma nesla jedila,nato malo kramljali in v nedeljo obiski,na šunke upam,le da ne bom v ponedeljk le ob donatu preživela kajti tole te resno izčrpa.Nato pa v četrtek hura,jupi po šprice jaz bom kar gospo igrala in me bodo drugi špikali. Sedaj pa na veliko skledo solate,ojej groza kok bi šunko jedla pa ravnpo danes kriza bom raje kar na soltai ostala. Sedaj pa vsem skupaj še enkrat vselo veliko noč.Se kaj beremo in tipkamo pozneje. LP Mojca
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?