crci06
|
ojla... danes zjutraj me je nekaj špiknilo,pa sme se najprej spomnila na ELO? Šedobro, da so bolečine v prsih popustile, ane? A si šla k dr.? No, k sreči je mene špiknilo samo enkrat, pa še to je možno, da je povezano z rahlo vnetim grlom, ker me je včeraj prepiiiiiihaaaaloooo da je kaj. Bo že bolje. najprej vam moram povedat, kako smo se mi previjali zdajle. Jao, kot da bi se prvič. Najprej ga previjem ob 6h, pa ni bil nič kaj sile lulan, kakan pa sploh nič. Ob 9h se nafutrava, kupček, previjat, fajn lulan, nič kakan. POmislim, da bom morala malo donata spit. Ravno mu podložim svežo plenico in naredi POK - še dobro, da je bila plenička ravno spredaj gor zamečkana... ta pok je bil en sam ogromen kakec. Pa ful mi je bilo čudno, ker je bil full sluzast .No, še enkrat ga obrišem, dam stran pleničko, se sklonim po novo, polula v loku pol kopalnice ampak res full. Je bila pomoje večja luža na tleh, kot če bi se polulal odrasli. Zgrešil me je za par cm . Pa sem rekla, no, pa se dajva, pa sem ga še malo pustila odvitega na previjalni in na hitro pobrisala po tleh, da sem sploh kam imela stopit... Še drugič mu prestavim umazano previjalno podlogo, v tistem se pa še enkrat tako pokaka, da nisem vedela, al naj lovim, da ne gre potleh, al naj laufam stran, da ne bom čist umazana... Noro, pol se je pa mulc na ves glas smejal.... jaz pa tudi. Še nikoli ga nisem skoraj pol ure previjala To je za k Radotu pomoje Krtačo za temence? nisem še slišala. Jaz imam od Bebejou kpl ta mehko krtačo intak glavniček, kjer je vsak drug zob krajši, tisti vmes ima pa bunkico na koncu...?? Verjetno to ni to. Kako pa zgleda krtača za temence? Očitno sem jim ta teden napovedala vojno Suer lepe slikeod Ožbeja! Bo ful ponosen, ko bo starejši, da jih ima. Malo sem se samo začudila sliki v Ikea stolčku... a to sedi poskusno, ko je ravno nov stol al kako? Ker jaz ljudem še vedno težim, naj Nejca ne pestvajo preveč, ker hoče bit samo pokonci čez ramo al pa sedet na kolenih, to pa še ne sme... A sem malo zadaj? TanjaS, Nejc spi ravno obratno, kot vam jaz tukaj pišem. Enkrat bom rekla, da je spal 15 min čez dan, potem bo naslednja 2 dni sigurno spal po 6 ur čez dan... Sva čisto izgubila ritem. Razpon ima pa 15 min - 6 ur, to pa z lahkoto napišem. A imate tisti balon na helij, ki je v zraku? Se mi ful fajn sliši, da se fajn igrate, bom malo papiga... O, Nika je pa tudi zelo lepa princeska... Shorty, a kdaj pomisliš, kaj imaš, kaj imajo pa sošolke, k jim je bistveno, kterga so na troli srečale (npr)... Prioriteta se čist spremeni,a ne... haha... Tele bitke s tasti in vinom ipd.. sem pa jaz borila že par let nazaj pri nečaku. Vidim, da bodo kmalu spet na vrsti. Najprej pa je treba razčistit z možem, ker če mož to odobrava, bo tud tast to delal... O, sirena.... LP
|