|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
5.4.2007 11:21:26   
r1ta
Punce Ana se je pravkar prvič obrnila iz trebuščka na hrbet!user posted image user posted image user posted image  Sem tak vesela, da sem vam morala povedat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.4.2007 12:12:25   
crci06
user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER!!!!!!!!! Bravo, punca!!!!!

jaz sem še toliko bolj vesela, ker sta z Nejcem približno hkrati rojena in se mi zdi, da se midve najlažje primerjava... sicer je isto s tistimi 2 dni pred novim letom, samo sliši se pa čisto drugače, ane, hahaha.

Zdaj jo boš pa morala še 200% bolj paziti...

Nejc ima pa po glavi še vedno tisti maščobni sloj, k se zdajle res ne morem spomnit, kako se mu reče. Ima ga zelo veliko dojenčkov, samo le redki tega tako dolgo ne spucajo...  Moja malomarnost user posted image  No, k sreči počasi izgineva.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.4.2007 13:20:40   
Shorty_
temencauser posted image  ja to ma tud Nika pa negre in ne gre stan, no do poroke bo že šlouser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.4.2007 13:22:16   
Strawberrie Cherrie
Mi pa hvalabogu nismo imeli temenc ....
Drugače pa gredo menda ful fajn dol, če 1uro pred kopanjem glavico fajn namažeš z mandljevim ali olivnim oljem, potem pa z blagim šamponom spereš.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.4.2007 13:27:23   
Shorty_
AnaLuuser posted image
no Niki pa še ni uspelo se obrnitm na bok pride sam čez pa zaenkrat še neuser posted image  no tudi mi pridemo na vrsto a ne?
Midve bova danes zaradi prehlada ostali doma da se do konca pocajta. Za vas imam pa eno vprašanje ali vam zdravnica po cepljenju napiše recept za svečke ali siru, al morate to same kupituser posted image  to me res zanima k naši je ful težko dat kaki receptuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.4.2007 14:07:15   
lidijat
Dan, mamice!

Vdim, da so naši decembrski user posted image  športniki 100 na uro. Naša se skoz premetava-kroži dobesedno, jo imam več ali manj na taveliki postelji ali pa na tleh. Enkrat iz trebuha na hrbet, pa se spet pomatra in nekaj časa meditira na boku potem se vrže na trebuh in ko se res razjezi, še skrito rokico izpod trebuha ven potegne user posted image user posted image  in pasemo kravice. Temenca - mi jih "najdemo", če ji umijem laske-glavico z milom, takrat se bolj izrazito pokažejo user posted image . Jaz ji glavico namažem z lekarniškim mandljevim oljem, dam na glavico kapico za ene pol urce, razčešem in spet umijem glavico. Jaz se jih drugače ne znebim, kot s tem postopkom.   

Smo bili včeraj prvič cepljeni user posted image , smo jokcal ampak je šlo nekako, malo prej smo zaspal kot ponavadi, pa ponoči ene 5x cuckal, zdaj pa cmevka že od 7-ih zjutraj, malo več kot običajno bruha, pa sračkala je že 4x danes, spala pa pol ure user posted image . Mojster Miha pravi - "Bomo zmogli - bomo ja!"

Za ven mi ni iti, ker tako piha, da kar piska okol voglov, sem še vedno malo švoh (napol prehlajena), hodim ko en kripl (me je vsekal v križu), še dobr, da sem joško zrihtala, ko je dajala ene čudne boleče znake. Sam jamramuser posted image .

Se je pa zredila za 540 g in zrasla 2,5 cm, zdaj imamo 5.490 g in 61,5 cm - skupaj se je zredila 1.860 g in zrasla 9,5 cm. Uf, tale matematika, možgane imam čist na off odkar sem na porodniški.
Aja, Shorty, naša zdravnica nam je napisala recept za Calpol sirup za primer vročine, je sicer vprašala, če imamo kaj doma (itak da imam, ker smo navajeni od tavelizga, da je treba imet), samo naj kar piše recept, moraš težit. Saj se ga dobi brez recepta, ampak zakaj bi ga morala plačat, če ni treba, a ne user posted image ?!

Skratka, čestitke user posted image user posted image prav vsem user posted image  za uspešne obrate, za prijemanje nogic, igračk, vriskanje, čebljanje in ostale vragolije, ki jih že ali pa jih še bodo zganjali. Naša bejbika pa po ta novem tudi pljuva in dela mehurčke. Prav hecni so, a ne? No, zdaj je pa omagala med pasenjem kravic in pritoževanjem.

Grem malo pospravit, imava vse v razsulu.

Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil lidijat -- 5.4.2007 14:12:57 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.4.2007 14:18:28   
lidijat
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER!!!!!!!!! Bravo, punca!!!!!

jaz sem še toliko bolj vesela, ker sta z Nejcem približno hkrati rojena in se mi zdi, da se midve najlažje primerjava... sicer je isto s tistimi 2 dni pred novim letom, samo sliši se pa čisto drugače, ane, hahaha.

Ja, mi smo pa kar starejši od Nejca in Ane-Lu user posted image  user posted image  user posted image . Za eno celo letnico.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.4.2007 14:47:52   
r1ta
S temenci sma midve tudi imele probleme. Pravzaprav je bilo tako da je v posvetovalnici rekla zdravnica da so temenca in naj ji namažem glavico z oljem, potem sčetkam in nato umijem s šamponom. Tako sem delala vsake tri dni in nič ni bilo boljše, samo še bolj luskasto kožo je imela. Zdaj v ponedeljek je pa rekla zdravnica da niso temenca ampak suha koža in sem 3 dni mazala s hidrokortizonom, danes pa s kremico, ki jo ima za po telesu (10g ureum+90g vaselinelanette) in se stanje hitro izboljšuje. Tak da res ne vem al je imela tamence al ne ker baje kortizonske kreme pozdravijo tudi to...

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.4.2007 18:10:45   
crci06
ja no, temenca... to se nisme mogla spomnit...
dobro vem, da pravijo, da se ne sme dol praskat, samo mi smo zaenkrat tako daleč, da če z nohtkom čisto na rahlo podrgnem, imam čisto umazano za nohtom, kot npr., da bi se nabral prhljaj. Ko ga pa s krpico umivam, se mi pa zdi čudno samo "božat" to mastno zadevico...  Se mi zdi, da bom uporabila kombinacijo obeh prijemov... user posted image  Sm že 1 teden nazaj 0,5 cm2 spucala dol, pa se danes tam nič ne pozna. Lepa koža in lepi laski. S krpico ne upam prav močno drgnit, razčešem naj pa... kaj...?? user posted image

Evo, vsi moji so že na vrtu, zdaj grem pa še jaz.
Smo se zmenili, da bo letos na našga Nejkota na vrtu veliko korenja in smo si kao razdelili delo - kdo po štihal, kdo bo vse pripravil, kdo bo sejal... jaz sem se javila, da grem v trgovino po semena user posted image

Ko le ne bi pihalo...  če pa že piha, naj vam odpihne vse grde stvari, bacile ipd...!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.4.2007 18:29:40   
Strawberrie Cherrie
Kuku babe...
No, mi smo iz večernega sprehoda, skopani, mali pa že cuzari svojo nanico v taveliki postelji user posted image user posted image user posted image
Danes se je TAKO na glas smejal našemu user posted image , ko je Azzuro zalajal se je mali FUL SMEJAL user posted image , je bilo prav lutšno, so se ljudje v parku kar obračali user posted image user posted image
Drugače sem pa jaz konec dneva čisto izmozgana, ob 22h me ponavadi že zmanjka user posted image Celi dan ga neaj nosarim in žulim, zvečer pa oba padeva kot ubita.
Aja, zadnjič ste se pogovarjale, kdaj grejo otročki spat - mi smo zgleda med najhitrejšimi - med 18.30 in 19.30h; je pa res, da čez dan spi še samo 2x po 30min user posted image user posted image Spi pa potem do 7h zjutraj, z še samo enim dojenjem in previjanjem. Lula pa še kar ponoči, tako da ga vseeno sprevijem.
Moj_moj, a tisto krtačo za temence si že poizkusila?
Nič, grem se jaz malo k malemu stisnit, da zaspi, bom pa potem prilepla kaj novih slikc.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.4.2007 19:28:22   
Strawberrie Cherrie
Evo še slikce:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Še mal pa bomo stari 4mesece - kako mine časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.4.2007 20:57:27   
TanjaS
r1ta, kaj pa pravijo zdravniki glede kože? Se bo uredilo?

Vampirka, jaz tudi čist ven padem, ko mi to naredi. user posted image user posted image Zdaj vmes kar copy pritisnem, če več pišem - za vsak slučaj...

Shorty, lušna slikca. daj še kaj fotografij user posted image  v album...

Londom paris, Ožbej je pa pravi maneken

Maks ima tudi malo temenc, pa mu pred kopanjem dam na pleničku ful oljča, namažem, kar malo zdrgem (mi je soseda pokazala, ki dela v porodnišnici). potem z glavničkom narahlo popraskam in operem lase. Pa je bolje.

Shorty tudi naš Maks se še ne obrača, pa saj imajo še čas. Eni prej eni kasneje. Meni je P napisal recept za svečke, če ne moraš plačati. Sem ga prosila in ni bil noben problem.

Mi smo bili danes zunaj do 18, pa Maks zunaj še kar več ali manj spi. Tudi vaši spijo v vozičku? Če sva zunaj Maks tudi po 5 ur ali več spi čez dan (seveda ne naenkrat), če smo notri pa vse skupaj včasih tudi samo uro in pol ali dve.

Danes se mi zdi, da je ful malo jedel. Je jedel ob 15 pa pol ob 18 samo ene dve minuti, se je drl in zvijal nazaj, pa je bil pol v igralnici čist dobre volje. Sva se skopala, pa je ob 20 jedel tudi samo še ene dve minuti, ni bilo šans, da bi še, se je drl kot nor. Ali se tudi vam kdaj kaj takega dogaja? Je možno, da pač ni lačen? Ma, me takoj začne skrbeti zaradi teh najinih težav z dojenjem.

Pri nas je najboljša igrača balon, ki ga je kaja dobila v soboto na sejmu. Mu dam vrvico v roko, potem pa maha in balon miga in tudi pol ure kriči na njega, se mu smeje ipd. Skratka super naložba.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.4.2007 20:59:05   
Shorty_
no da se ne bo samo London_paris hvalila si lahko pogledate slikice moje princeskeuser posted image  (sem hitra a neuser posted image )
No Nikica spi jz pa likam tko da lepo se mejte pa mal počvekajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.4.2007 21:37:33   
ELA06
Čer.

Sem končno uspela prit do foruma. Baby spi, jaz sem pripravljala neko pecivo ker dobimo jutri obiske....... sem si dala dela, raje bi šla v Tuš pa bi kupila pecivo pa bi blo glih tako ok. Sedaj sem pa čist user posted image , pa tečna ko hudič, vsaj tako mi vsi govorijo user posted image  Jaz mislim, da so ostali tečni, z mano pa vse okuser posted image .

Kaj me je novega razp..danes! Tast, ki je ELi dal pit malo vina (par kapljic). Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo...otrok je star 4 mesece! Da popizdiš, če so pred 100 leti otrokom dude namakal v vino ne pomeni, da to počnemo še danes!!!!!!!! Kr neki! user posted image  Najbolj, da ji vsak dan damo 1liter pa bo še boljš spala in bomo imel vsi mir! Jaz res mislim, da sem ful občutljiva kar se tiče mojega otroka. Ful mi gre na živce, ko tast vsakič ko Ela joka in je on slučajno v bližini reče: Kaj si pa sitna!!!!!!!!!!! Naš otrok joka samo ka je siten, mogoče ji gre pa on na živce! Ne vem sem jaz tako občutljiva??????????????user posted image user posted image  Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Pozabim zdej to..... s temenci se tut mi še borimo. Jaz ji kar malo z nohti krpam po glavi, al drugače ne gre.... Glavo ji namažem z oljem vsaj 3 ure pred kopanjem, potem je ok za kak dan, pa se spet pojavijo...male grudice..in jih kar malo popraskam.

Sedaj grem pa malo počivat, pol pa spat.

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.4.2007 22:26:23   
Strawberrie Cherrie
Shorty, ful luštkana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.4.2007 10:30:25   
Shorty_
Dobro jutro mamice atiji otroci in dojenčki, z Niko vam pošiljava en sončen (slinast) poljubček za čimlepši danuser posted image
Ela 06 čist upravičeno si znorela sej jz bi tud. Moram se pa pohvalit da smo včeraj cel dan delli na vrtu, kosili travo strigli travo okoli rožic pometali tlakovce skratka danes je vrt prav pravljičen v tem sončkuuser posted image
Jz sem malo manj pravljična saj sem se od Nike nalezla in mam čist zabasan nos pa še grlo me boliuser posted image

No danes izkoristite vozičkanje pa pomečkajte svojeuser posted image  in polubčkajte svojeuser posted image

no jz grem pocasi pripravit kosilo pol pa z Niko mal na vrt ker se ne počutim dobro in se mi ne da sprehajat.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.4.2007 11:02:18   
crci06
ojla...
danes zjutraj me je nekaj špiknilo,pa sme se najprej spomnila na ELO? Šedobro, da so bolečine v prsih popustile, ane? A si šla k dr.?
No, k sreči je mene špiknilo samo enkrat, pa še to je možno, da je povezano z rahlo vnetim grlom, ker me je včeraj prepiiiiiihaaaaloooo da je kaj. Bo že bolje.

najprej vam moram povedat,  kako smo se mi previjali zdajle. Jao, kot da bi se prvič.
Najprej ga previjem ob 6h, pa ni bil nič kaj sile lulan, kakan pa sploh nič.
Ob 9h se nafutrava, kupček, previjat, fajn lulan, nič kakan. POmislim, da bom morala malo donata spit. Ravno mu podložim svežo plenico in naredi POK - še dobro, da je bila plenička ravno spredaj gor zamečkana...  ta pok je bil en sam ogromen kakec. Pa ful mi je bilo čudno, ker je bil full sluzast user posted image  .No, še enkrat ga obrišem, dam stran pleničko, se sklonim po novo, polula v loku pol kopalnice ampak res full. Je bila pomoje večja luža na tleh, kot če bi se polulal odrasli. Zgrešil me je za par cm user posted image . Pa sem rekla, no, pa se dajva, pa sem ga še malo pustila odvitega na previjalni in na hitro pobrisala po tleh, da sem sploh kam imela stopit... Še drugič mu prestavim umazano previjalno podlogo, v tistem se pa še enkrat tako pokaka, da nisem vedela, al naj lovim, da ne gre potleh, al naj laufam stran, da ne bom čist umazana... Noro, pol se je pa mulc na ves glas smejal.... jaz pa tudi.
Še nikoli ga nisem skoraj pol ure previjala user posted image
To je za k Radotu pomoje user posted image

Krtačo za temence? nisem še slišala. Jaz imam od Bebejou kpl ta mehko krtačo intak glavniček, kjer je vsak drug zob krajši, tisti vmes ima pa bunkico na koncu...?? Verjetno to ni to. Kako pa zgleda krtača za temence?
Očitno sem jim ta teden napovedala vojno user posted image

Suer lepe slikeod Ožbeja! Bo ful ponosen, ko bo starejši, da jih ima. Malo sem se samo začudila sliki v Ikea stolčku... a to sedi poskusno, ko je ravno nov stol al kako? Ker jaz ljudem še vedno težim, naj Nejca ne pestvajo preveč, ker hoče bit samo pokonci čez ramo al pa sedet na kolenih, to pa še ne sme...  A sem malo zadaj?

TanjaS, Nejc spi ravno obratno, kot vam jaz tukaj pišem. Enkrat bom rekla, da je spal 15 min čez dan, potem bo naslednja 2 dni sigurno spal po 6 ur čez dan... Sva čisto izgubila ritem. Razpon ima pa 15 min - 6 ur, to pa z lahkoto napišem. user posted image  A imate tisti balon na helij, ki je v zraku? Se mi ful fajn sliši, da se fajn igrate, bom malo papiga...

O, Nika je pa tudi zelo lepa princeska... Shorty, a kdaj pomisliš, kaj imaš, kaj imajo pa sošolke, k jim je bistveno, kterga so na troli srečale (npr)...  Prioriteta se čist spremeni,a ne... haha...

Tele bitke s tasti in vinom ipd.. sem pa jaz borila že par let nazaj pri nečaku. Vidim, da bodo kmalu spet na vrsti. Najprej pa je treba razčistit z možem, ker če mož to odobrava, bo tud tast to delal...

O, sirena....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.4.2007 11:36:37   
lidijat
Dan!

Danes pa nismo zgovorne, se tudi vidi, da je frufru na počitnicah, pa nas nobena ob štirih zjutraj ne oblaja.
Moj_moj, glavniček za temenca se je včasih dobil od Chiccota, upam, da se še. A si mogoče mene mislila glede špikanja v križu pa v zizalandih ali ELO? Jaz nisem šla k dr., me je težko tja spravit, mora biti res fejst hudo. Moj mi je v lekarni zrihtal un sprej Sintocinon (so ga dal kr brez recepta, ker je redna stranka user posted image ) al neki tazga, pa sem si zizo ornk spraznila in je počasi nehal bolet, križ me pa še zmer daje. Ja to so pa trideseta user posted image
Shorty in london_paris - ful cortka oba user posted image .  Shorty, moj_moj ti je pa res lepo povedala, kaj imaš ti v primerjavi s sošolkami user posted image user posted image . London-paris, sem tudi jaz debel pobulila user posted image , da tvoj Ožbej že čiča v stolčku. 
naša pupika se je pa zdaj naspala. Ponoči smo imele težave z noskom, totalno zamašen, pa ornk zaklade ven dobiva. Spi že od 8-ih zjutraj, aha konc spanja, drugič pa tiho bodi mami. Samo mi je blo že mal dolgčas, ker včeraj je pa spala eno uro od 7.00 zjutraj pa do 18.00 popoldan in sem navajena na družbo. Nimam s kom čebljat, če ona spi.

pa-pa

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.4.2007 12:16:58   
r1ta
Shorty in London_paris fajne slikce! Ožbej je pa že ornk frajer! Kar sam sedi!!!

Ela06 te čisto razumem. Se mi zmeša da mi tašča naredi kaj takega. Sicer ji ona ne bi dala glih vina, ni pa dvakrat za rečt da ji ne bi dala mal cukra al pa kak fajn pomarančni sokec (mojga je kot otroka vsak dan silila s sveže stisnjenim pomarančnim sokom tako da še danes ne more pogledat đusa). Je pa od moje prijateljice tašča dala 6 mesečnemu fantku kar celo žlico cukra. Je prijateljica ponorela!

Shorty pazi nase in pozdravi se! Moj_moj pa prav tako!

Moj_moj sta pa imela pestro jutro, ni kaj! Ti povem da se Ana najraje polula, ko je razvita. Al pa pokaka. Res je uspeh, če se previjema brez zapletov. Tako da kar naprej perem tiste plenice, ki jih imam podložene na blazinici. Se je pa že zgodilo, da sem jo dala nago kravice past in sem ji pleničko odstranila, da ji ni drselo in evo ga, če se ni polulala, potem pa plavala v lastnem lulanju. Pa še fajn se ji je zdelo ko je bilo toplo. Potem sem jo pa direkt lahko skopala!

TanjaS, ma da ti povem sploh nisem zadovoljna s to zdravnico. Ona bi kar neke kremice sprobavala tako dolgo, da najdejo ta pravo za Ano. Sma rekla da ji dama še eno šanso potem pa zdravnico zamenjama. Zdajšnja pravi samo da bo voda Anin največji sovražnik in da se ne sme zrediti, ker bo potem imela še večje probleme s svežo kožo pod vratom, koleni, pazduho... Pa rekla je, da ji bo verjetno morska voda to pozdravila. To je vse. Nič ne vemo zakaj je do tega prišlo in kaj točno je. Samo to da je neke vrste dermatitis...

Včeraj mi je pa uspelo vsa okna in po tleh pomiti, zlikati 3 stroje, pa še večerjo skuhat. Sem bila res zadovoljna na koncu dneva!
Danes sma bile že v trgovini in sma kuple čisto bela jajčka, zdaj jih boma pa barvale (bolj jaz kot Ana ker Ana drnjuha). Je pa bila prejle malo bolj vroča in sem ji zmerila temperaturo v ritki in je imela 37,5, njena stalna pa je 37,3. Saj ne da paničarim zaradi tistih 0,2 ampak me prav zanima kaj bo to... Bomo videli... Mogoče se me je pa preveč stiskala v postelji in je zato bila malo segretauser posted image . Čeprav je moja stalna temperatura 35,8!

Nič dekleta, grem, da bo kaj koristi!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 6.4.2007 12:17:21 >

(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.4.2007 12:48:17   
Strawberrie Cherrie
ojla babe.
Najprej moj_moj -> ja v stolčku od Ikee je samo poizkusno -> tko za slikarijo; drugače sam ne sme še sedet pokonci, v naročju pa lahko že od 2meseca - tako je rekla pediatrinja. Nosim ga tudi pokonci, ker v ležečem položaju se noče več stiskat; včasih mu pravim, daj bodi malo še moj dojenček - mali pa govori Njej njej njej user posted image user posted image
Glede stola -> babe na RR so mi ful priporočile tegale iz Ikee, zato se tudi nismo obremenjevali z nekimi dragimi stoli, če pa se tale ne bo obnesel, bomo pa kupili drugega.
Glede krtačke za temenca - > pojma nimam, jaz sem samo slišala, da menda obstaja user posted image user posted image
jokuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.4.2007 14:28:43   
Shorty_
Še nikoli ga nisem skoraj pol ure previjala user posted image
To je za k Radotu pomoje user posted image

Verjetno ga nisi posnela a ne? Škodauser posted image

O, Nika je pa tudi zelo lepa princeska... Shorty, a kdaj pomisliš, kaj imaš, kaj imajo pa sošolke, k jim je bistveno, kterga so na troli srečale (npr)...  Prioriteta se čist spremeni,a ne... haha...

ja res mi pogled na bučko da vedet da sem se 3.4.2006 prav odločila ko nisem niti za trenutek pomislila na kaj drugega kot na to da si želim user posted image , NIKOLI MI NE BO ŽAL, NIKOLIuser posted image

No jz še kar smrkam upam da bo kmalu bolje. Meni tud kar malo manjka Fru fru upam da uživajo še namesto nas in da Lovro veselo čofota.
R1ta jz tudi menjam zdravnico če mi ne nepiše nekaj proti vročini in bolečinam po cepljenju hudič babji ne bo šparal na mojmu otroku!!! Naj špara na svojihuser posted image

No mi je prec lažje, vam pa želim
user posted image  

< Sporočilo je popravil shorty -- 6.4.2007 14:30:12 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.4.2007 15:39:41   
r1ta
No tak. Sem mislila da temenc nimamo več, pa ji grem zdajle z glavničkom laske česat ker je imela vse sprijete od kreme in se koža začne čudežno luščit - temenca! Strele grdeuser posted image ! Verjetno jih nisem opazila in čutila zaradi vse tiste kreme, ki jo ima nacapano po glavici... Zdaj jih grem pa dol spravljat! Veliko uspehov mami!
Zdravnica mi je pa trdila da jih nima... Ta je res prsmojena. Se vidi da je moja tašča veliko pri njej! Se je nalezla...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.4.2007 17:02:12   
crci06
eh, rita, tašče ne moreš zamenjat, zdravnico pa lahko!
Čeprav vprašanje kaj bo, ko boš to tašči omenila? Kako to,da je tašča veliko pri njej?
Je to splošni zdravnik in ne pediater al sta pač kolegice?

Glede pranja kakanih pleničk na previjalni blazini - jaz uporabljam kar tiste za "enkratno uporabo" pa ponavadi zdrži en teden, če jo ravno Nejc ne poriše user posted image  Od mullerja in od Fixies imam, pa so mi oboje OK.
Razmišljam, če ne bi Nejc bombažne pleničke takoj zbrcal levo desno in pod sebe?
Mi smo se pa danes skoraj obrnili na bok. Je bil na kuhinjski mizi na njegovi dekici, zraven pa smo ga 3 ženske gledale: bo ali ne bo... pa se je lepo po moško nazaj zravnal na kravice in si mislil: to bom az enkrat nardil, ko me ne boste gledali, pol boste šele presenečeni!

Lidijat, ja, očitno sm vaju z Elo zamenjala. Imam to slabo lastnost, da prehitro tipkam in potem se kje zatipkam itd pa nikol ne grem naza pogledat, kaj sem sčarala. Če bi bila sam svoj cenzor, kar bi sicer lahko bila, bi skoraj vedno vse pobrisala.
Samo, kdo bi pa potem pisal klobase???

Ne vem zakaj, ampak zdaj sem se spomnila da Babrk že 100 let ni bila na RR. Se ona tud potepa al se uči?

Me prav zanima, če Fru_fru kaj pogreša RR.

Samo še zadnji stavek glede temenc: a to se vam pojavlja in izgineva? Jaz sme mslila, da je po rojstvu to ratalo in ko izgine, izgine... jaz nimam nič občutka, da bi jih bilo kdaj več...  Mogoče si pa danes vzamem čas, da jih spet namažem...   

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.4.2007 19:21:05   
TanjaS
Shorty, upam, da se pozdraviš in se ne ravije v kaj hujšega user posted image

Moj-moj, mene je enkrat Maks pokakal po hlačah, majci, celo kopalnico - groza. Sem mu ravno noge dvignila, da bi mu rito umila, pa je kar priletelo. Nisem vedla, naj se smejem ali jokam. Ja, ritma pa mi tud nimamo, spimo od 2 do 6 ur na da, več pa če smo zunaj. Ga zibanje vozička očitno še vedno uspava.

Shorty in londom paris - slikice so šponske!! user posted image user posted image

R1ta, jaz bi na tvojem mestu vprašala še kakega drugega zdravnika. Izgubiti nimaš kaj, razumem pa, da je mala sita vseh žavb in kremic.

Jaz nisem oken še nič pomila, sem pa vse pobrisala, posesala, zavese oprala (pa se ne vidijo umazana okna),... user posted image user posted image

Jajčka bova s Kajo jutri zjutraj barvali.

Fru fru naas ziher pogreša, bo vse nadoknadila  user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa več ali manj cel dan zunaj. Tašča je danes skuhala kosilo (orehove štrukle, ko je e potico pekla), pol smo šli pa na Zbilje, smo mal kruha račkam in labodom nesli, pa do mojega bratranca na ribce, imajo tri otroke in velikega psa, pa hrupno da je kaj, je bil Maks kar mal tečen -  je bolj na mir navajen. Tako da zdaj v igralnici ves zadovoljen poje svojim igračkam in jim vneto pripoveduje, kaj vse se mu je danes zgodilo.

Zdaj ga bom umila, nafutrala in v psoteljo. Upam, da bomo danes kaj bolje spali. Sem kar utrujena, pa ne vem ali je spomladanska utrujenost ali nočne vragolije našega malega človečka. Je bilo pa danes ful vroče zunaj. Prav lušno.
Bomo pa mi tudi ta vikend naštimali športni del - košara mu ni več všeč, v lupinici se mi pa tudi zdi, da mu je prevroče in je mal preveč utesnjen.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.4.2007 20:53:38   
lora16
ojla decemberčki!
jaz se javim na vsake toliko, res nisem reden gost.

TEMENCA izredno dobra je krema od mustole in pa pena kot šampon. pomaga preverjeno!

bili smo na pregledu. zala ima 62 cm, 5680g in se je zredila 495g to naj bi bilo tako malo, da je niso niti cepili. oglasit se morava čez en teden. skratka zala od poroda +2220 in 10 cm. sploh se mi ne zdi taka katastrofa kot so me prestrašili v ZD.

pozdravček vsem in lepe sprehode ob tem čudovitem vremenu.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?