Vilma
|
Vidim, da bolj malo pišete na ringarajo zdaj, ko so prazniki. Prav je tako No midva z Dominikom sva spet sama, moj dragi namreč spet dežura in to že od petka, domov pa pride šele v torek Tko da sva jutri še sama, potem pa atko že pride Naš Dominik zdaj lepše spi ponoči, se zbudi samo dvakrat, sem pa zato jaz še čisto razštelana. Zvečer rabim tudi do dve uri, da se uspavam. Ko se Dominik zbudi za nočno hranjenje, on hitro zaspi, jaz pa ponavadi več ne morem. Tudi popoldne, npr. po kosilu, ko sem ponavadi vedno rada malce zadremuckala, zdaj ne morem, tako da upam upam, da se še mama porihta, zdaj ko sine lepše spi Kar se tiče nošenja...naš je tako družaben, se rad nosi prav pri vsakem. Evo danes se je celo crkljal pri moji prijateljici, je tako hecen, se stisne z ličkom ob ličko in je tak čist miren in blažen Je pa tako rad v družbi, da sploh ne morem verejt. Večji kot je džumbus, bolj je zadovoljen. Kar vriska od veselja! Je pa naš fant ugotovil, da ima glasilke še za kaj več kot da čeblja a-guuu, eeee, buuuu. To itak že obvalda, samo zdaj pove cele pravljice! Tudi po 15 minut spušča glasove aaaaaa, eeeee, uuuuu pa potem spet ponovi vajo Zgleda da se mu fino zdi, ker glasilke vibrirajo. Ma tako je posrečen, sploh ni za povedat. Sem pa nabavila bumbo stolček, tko ko bomo šli na dopust. So ga tu na RR ženske kr pohvalile, tako da upam, da ga bomo hitro sprobali. Sicer sem že poskusila, samo se mi zdi, da mu manjka še ene 14 dni pa bo bolje. Zgleda pa ta stol kot ena kahlica, prav hecen je. Bom poročala, kako se obnese. Zdaj pa šibam v posteljo, upam da se danes kaj prej uspavam. Lahko noč in lepe sanje vsem decembrčkom in njihovim mamicam
|