|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 12:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 12:37:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 12:39:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1903
   RE: MAJČICE
5.4.2007 12:47:41   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
A si tako dobra pa malo napišeš kako je CR zgledal, pa okrevanje....

Jaz sem imela prvič CR, pa me je tokrat G vprašal, če imam kake želje glede poroda. Izbrala sem normalen (a je to prav?) porod, CR si ne bi nikoli zaželela. razen seveda, ko je tehten argument (kot npr.medenična vstava,..)
K sreči nisem imela komplikacij, ampak že samo nekaj dni na intenzivni, pa bolečine ob vsakem gibu, zbujanje po anesteziji, pa z dojenjem je šlo težko... Upam, da ne grem še enkrat skozi.

Moje mnenje - CR je operativni poseg, porod pa nekaj naravnega. Sem za naravnouser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.4.2007 12:54:36   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
bo pa Nace user posted image  Komaj čakam, da se spoznamo user posted image

Ti, a veš da je to že ene drugi ali tretji Nace, za katerega vem da se bo letos rodil! Prav zanimivo! Leta 2003, ko smo dobili našo Vesno je bilo cel kup Manc. Ene štiri frendice imajo Manco.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.4.2007 12:57:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
oči pa je izbral Nelson.

user posted image Ti si se pa kar strinjala? Pri meni tole že ne bi šlo skozi. Pa brez zamere.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.4.2007 13:04:04   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Mogoče je v prvi nosečnosti bolj težko, ker se mora telo pripravit na porod, v drugo pa je lažjeuser posted image

Ja sem se tudi jaz tolažila, pa žal nič od tega. Pa malo več čez dan poležim, ker ponoči itak nič ne spim. Pa še prehladila sem seuser posted image .

Mi je žal, da sem srečanje zamudila, pa so mi ravno kuhinjo prišli montiratuser posted image . Zdaj pride pospravljanje in zlaganje na vrsto. Pa komaj čakam, da se naslednjič pridružim.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 13:10:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.4.2007 13:11:33   
Putka
SEZNAM MAJČIC

01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image                             RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image  
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image   Domen                                     RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec user posted image
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, Ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

Tale seznam sem ponovno privlekla. Vas je že toliko, da ne morem slediti. Pa še imena zraven vpišite, tiste ki že veste.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 13:11:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.4.2007 13:14:41   
Putka
Jaz si grem pa zdaj eno kopanje privoščituser posted image . Pa kakšen prigrizek zraven, čeprav sem na dieti.
Je tak lep dan, pa sem samo čez okno ven pogledala. No, bom pa s tamalo en krajši sprehod opravila, ko jo v vrtcu poberem.

Se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.4.2007 13:14:43   
Eca
ja tu sem... mal čekiram, kaj dogaja

Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 13:15:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.4.2007 13:40:53   
BaByGiRl
Jaz imam pa LANO doma.  Pa imam Z Lano probleme kako bo ime sestrici ali pa bratcu noouser posted image . Ona bi Tana, Žana, Ana. Moj bi Mojcouser posted image , jaz pa nimam pojmauser posted image
Pri prvi sem kar nalepem vedela kako ji bo ime, pa sploh ne vem kje sem pobrata ta ime. <<<<<<<sedaj pa če rodim, ....grozno sploh ne vem.
Nekaj moram pogruntatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.4.2007 13:46:06   
tejč
BabyGIrl, naju je pa kar "pičilo", da bo druga Maša. In kar vztrajava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.4.2007 14:14:42   
kaya2007
rožica, to je pa res skrivnost he he user posted image  Za feldbach sem se odločila predvsem zato, ker mi ni všeč odnos v našem zdravstvu (pa še kje drugje tudi ne). V feldbachu so pa vsi blazno prijazni in imaš že zaradi tega precej boljši občutek. Pa še maximalno se potrudijo, da ti ne režejo presredka-kar meni full pomeni, ker me je res strah tega, pa tudi ne zavlačujejo tako kot pri nas, če kaže na to da rabiš carski rez (lahko si ga tudi izbereš). Da ne govorim, da imajo štiri menije za vsak obrok user posted image  tudi ambient je veliko bolj prijeten itd itd, v glavnem pri nas bi me bilo veliko bolj strah roditi kot tam. Zadovoljna s pojasnilom? user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.4.2007 14:17:49   
ancka1
Lukrecija, huda tale z belo obleko. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz tudi ZELO bi, pa jeuser posted image  ga!!! user posted image

Ne boste verjele, meni je pa full dolgčas. Ne vem, kaj naj sama s sabo? Kakšna ideja? Pa žal mi hoja ne dene ravno dobro. V sebi imam sicer konkretno žilico za zapravljivost, pa res ničesar več ne rabim kupit, tako, da mi prav nič ni treba po trgovinah.
Jaz v bistvu tudi ne zastopim "modnega bum-a" v tujini, ko se vse za CR odločijo. Pismo, pa saj ti trebuh razrežejo...to je pa ja konkretna operacija in rana... Za klasičen porod je vsaj luknja že pripravljena, tudi, če jo je treba malo razširiti... Drugo je, če je zadeva potrebna iz zdravstvenega vidika, ok.
Kar se pa imen tiče, sem jih pa jaz v štartu avtomatsko začela za punčko izbirat in sem tudi imela kar zajeten spisek. Priznam, da tiha želja je bila... Za fantka mi je bilo težje izbrati. Se mi je zdelo, da je kar manjš izbor.

Nič babe, se grem naprej dolgočasit in čakat na kakšen fajn predlog za preganjanje časa... user posted image

Se tipkamo!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.4.2007 15:01:37   
kaya2007
Grrr, full sem že napisala pol me jepa dol vrglo user posted image  Da še enkrat na hitro napišem: ravno je bila pri meni patronažna sestra, a pri vas je že bila?
Za sterilizator mi je rekla, da je bolje če ga ne kupujem, ker se mora otrok navadit na bakterije, drugače je čisto neodporen. Se mi zdi kar pameten nasvet, pa vam? Pa za banjo mi je rekla, da anatomsko oblikovana ni najbolj uporabna, najboljša je čisto navadna...Drugače pa nič novega, itak se nisem spomnila nobenega pametnega vprašanja user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.4.2007 15:12:03   
petra a
čao, bejbe

Tejč-user posted image user posted image sej se mi je zdelo da si ti, samo vrtat pa ne morem v ljudi, ne vem, kar mela sem tak filinguser posted image ...pa hvala za včeraj-za povabilo na kofe-nisem bila včeraj nič na netu, tako da nisem videla posta, sva dopoldne šle z mami v shoping (BTW sva kupile super lepo posteljnino za bebico), pol sem pa imela faks...verjamem da se bo ta mala kar hitro navadila nove varuške, je pa res, da ni prijetno skozi takole menjati, pa kaj čmo, takšno je življenje...za tvojo mamo mi je pa žal, očitno se je maksimalno trudila z tvojo teto in na koncu še sama zbolela, cena žrtvovanja...zdej ko se tvoje stanovanje šajna, lahko še k nam uletišuser posted image

hvala vam za čestitke...ni še konec z izpiti, letos bom imela še dva, pa eno seminarsko, pa še prakso...glede na to, da se praktično nič ne učim, sem dobro zvozila letosuser posted image

danes sem tretji dan doma in punce, že tri noči spim!!! (kaj je že to spanje?)user posted image

mi pa danes precej dol tišči, pol mi je pa še hudiča user posted image  avto crknu, tko da sem morala na bus na faksuser posted image

upam da je s sugar res boljeuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.4.2007 15:32:06   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Leta 2003, ko smo dobili našo Vesno je bilo cel kup Manc. Ene štiri frendice imajo Manco.

Če bi bil pa naš otroček punčka, bi bil pa Manca user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.4.2007 15:37:35   
rožica81
kaya, hvala za pojasnilo user posted image

Vidim, da je sugar doma user posted image   user posted image  user posted image  Upam, da si dobro in komaj čakam na tvoj post user posted image

Mene je pa tisti sprehod kar zdelal, je pa ful pasalo. No, al je bil pa sendvič tisti, ki me je ful uspaval user posted image  Tak sonček, jaz sem pa tri urice spala... No, bomo šli pa zdele še enkrat.

petra a, res si pridna na faksu user posted image  user posted image  user posted image  A misliš vse do poroda poštimat? Tudi prakso?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.4.2007 17:02:29   
s u g a r
haj haj

evo naju, živa, zdrava - glih ne najbolj, super dobr k sva doma - prišla pa sem včeraj ob pol devetih zvečer (pozna vizita mi je pustila domov) user posted image user posted image user posted image user posted image . In kaj sem nardila - direkt spat (seveda s pavzami, sam je bilo tako lepo se stisniti k mojmu in se pustit crklat.

Drgač pa tole na oddelku urologije - nočne more (DOBESEDNO), v sobi sem imela dve ful stari mami, ena bolj naveličana kot druga. Prva najbljižja soseda mi je takoj ko je opazila da sem noseča povedala ful zanimivo in lepo zgodbo (po njeno) - pazi da je njena hčerka ravnokar rodila, ampak je dojenček umru - halo BABA nora pa kaj ti je. Jz že tko čist sesuta neprespana, lačna, vse me je bolel ona mi gre pa tako "lepo zgodbico govort" - moj je mislu da ji bom v lase skočila. Pol pa pride noč obe sta se zafilale s tabletami, okno je moralo biti zaprto - ker piha, celo noč sta "prdeli" in smrčali, ta druga se je pa sred noči začela dret in pogovarjat (pazi s štoflci v ušesih), groza. Pol sm komi zaspala ampak sem ob treh zjutri štrajala okol, k sem se skor zadušila, sm šla okn odpret za pol ure sm skor na oknu zaspala, ampak sem šla hinavsko nazaj v postlo in zaspala, ob pol petih pa spet jutro, aaaaaaaaaaaa, sm šla pol okn prpret in zaspim nazaj ob pol sedmih zjutri pa krik O KAKO SEM PA DANS JZ DOBR SPALA - to še mal odignoriram, pol pa kr naenkrat BUM mi neki trešč ob postlo, pogledam nikjer nobenga, BUM še enkrat se obrnem in una moja "taprva" cimra kleči natleh in neki iz omare jemle in se valda lovi na mojo postlo, pa ne da bi rekla sorry al pa kej ne k da nč ni. OBUP. Verjemte da sem komi čakala na tist UZ ob 14.30 da grem pol mogoče domov. Spet sem nč jedla - ker nisem smela, ampak vse zdržiš če češ. No pol pa je šel UZ skoz in ful pozitivno (kot je sporočila Junijorka) in jz vsa hepi jeee domov grem, sam pol sm se pa mal zasekirala k moje Urologinje ni bilo več, pa bi bilo bolš da ona vse pogleda in se odloči, se sestre strinjajo in pač se tko zmenmo, medtem je moj že šel domov in pride vizita ob sedmih in mi pove ja nč zakaj bi bli pa tuki ker je itak kul pa velik bolš vam bo doma, ker vas doma itak vsi komi čakajo - sam poglejte svojga moža kako je skoz ob vas - seveda da greste domov, no to je bilo ravno 20 min potem ko je moj šel domov. Halo kaj pa zdej, ni prevoza kaj nej, no pa sva zrihtala in so me odpelal. No to je na hitro kaj je bilo na oddelku.
Kaj je pa z mano:
imam kateter od mehurja do ledvice (najmanjšega, ker drug ni šel notr), ki bo notr do rojstva ali malo dlje, rodila bom lahko normalno in po naravni poti (ni nekakšnih zadržkov), po 6 T pa me čakajo podrobnejše preiskave. Imam zožan sečevod na razdalji cca 5 od mehurja in je cca. 10 cm dolg in zato je začelo zastajati.
Drugače je res da (ne vem zdele katera je napisala - sorry) imam / no sem imela premalo maščevja in je ledvica zlezla dol, zdaj je že dost ok, mogoče jo ravno otrok tolk gor prtiska da se bo usidrala (upanje je, dejansko kaj bo bomo pa videli), drugače imam pa neko prirojeno posebnost (ki me sedaj nekoliko rešuje, da se ledvica pri zastajanju vode ne uničuje) in tudi vezivno tkivo ni najboljše - kar drži npr. ledvico. In tako gre eno z drugim pa nekaj tudi rešuje - čudno kaj. Uglavnem nekaj sem tudi sama kriva, defenitivno z mojim hujšanjem, drugo pa mi je naklonila narava. Bomo že - to nas jača, kajne?.

Vidim da govorite o imenih. Midva ga imava in ne ni skrivnost, uporabljava ga že dolgo odkar sva prvič slišala da naj bi bil fantek, najin user posted image (no en od njiju) bo VAL, imava jih sicer več takih k sno nama všeč ampak se ga je ta najbolj prijel, meni je recimo dolgo bil všeč Tash, potem so bili pa še Swen, Lar, Leon. No obveljal je Val. Nisva pa še čist zihr če ne bo še Leon (torej Val Leon), sam mi neki ni preveč sam en ime naj bo. Bova vidla. Če bi bil pa pikec, pikica bi pa bila Kaya (eno že poznamo, kajne?).

Torej to je to, ko bom šla še enkrat skoz bom pa kaj še dopisala.

VSEM PA SE VAM ZAHVALJUJEM ZA VSE ŽELJE IN LEPE BESEDE, DA NAJ OKREVAVA. user posted image

no grem zdej ajat mal k me matra a se še tipkamo, pa še moj me je uhvatil da ne ležim (aj ja jaj).

Bežim.
se tipkamo
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.4.2007 17:22:04   
kaya2007
No super sugar, da si spet med nami!!! Vidim pa, da imava full podoben okus, jaz sem imela za fanta tudi izbrano ime Lar, zdaj ko si omenila, mi je pa Tash tudi blazno všeč (drugače sem imela full probleme s fantovskimi imeni, noben mi ni bil zares  zares všeč).

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.4.2007 18:17:36   
Majchi
Ojla punce!

Sugar: Welcome back user posted image ! Še dobr, da si Juniorki že vmes mal pisala, kaj se dogaja, da smo mal več vedle. Zdej pa počivat in uživat še do konca.

Jao punce, ve ste že skor vse sexat nehale. Men je pa glih v tej smeri začel ful dogajat user posted image . Ampak mate prov, bo treba počas nehat s tem in sam še alternative uporabljat kot je rekla Ančka user posted image . Sem hotla rečt, bomo pa pol nadoknadle, pa sem se spomnila, da vprašanje, kako bomo kej pol nadoknadle. Pol bomo še najmanj 6 tednov ful občutljive, pa še naši mali novorojenčki nas bojo utrujal, prebujal. Sva se z mojim zadnjič pogovarjala, če bova šla pol kdaj spet v avto sexat na skrivaj kot dva ljubimca, da bova mela mal miru. Ha, ha, pa sva bla kar za stvar user posted image . No, sej drugač pa ne bo konc sveta, če se bomo mal vzdržal.

Kar se pa imena tiče, se pa midva še vedno odločava med imeni Lana, Taja, Neja, Naja. Mislim, da sta bolj v igri Lana in Taja. Jaz navijam za Lano, moj pa za Tajo. Kje in kako bova pa skup prišla, pa ne vem. Če ne drugač, pa v porodni sobi, ko jo bova zagledala.
Lukrecija, vidim, da imava zelo skupaj PDP. A boš v Lj. rodila? Šele, ko si rekla, da bo vaši ime Lana, pa ena je glih seznam spet gor dala, sem vidla, da je možno, da bova cimre in da bova obe povile punčke Lane user posted image  (če bo moj popustil pri imenu).
Drugače sem pa jaz tud malo o porodnišnici Kranj razmišljala, ampak me je pa Anči zdele čist dokončno prepričala, pa še Lj. nam bo precej bližja. Poleg tega so bli tud v materinski šoli ful v redu in prijazni.

Kar se tiče poroda se pa bojim, da bi mi mogoče osebje s svojim obnašanjem pokvarilo ta dogodek. Upam, da bojo vsi prijazni, ampak žal imajo nekatere punce tok slabe izkušnje, da me včasih mal zaskrbi, da ne bi tud jaz na kakšnega zmaja naletela, ki bi mi pokvaril najbolj čudovit dogodek v življenju. Saj vem, da so nekatere zgodbe napihnjene in da se nekatere ženske tudi same grdo in histerično obnašajo, ampak vseen ima včasih lahko kdo slab dan, pa avtomatsko ne da tok od sebe in deluje nesramno.
Kako pa ve o tem razmišljate? No, če sploh o tem razmišljate. Mogoče si samo jaz glavo belim s tem. 

Aja punce, drugače sem šla pa dons končno v Tosamino trgovino in sem se tam pošteno sprostila. Sem nabavla ves sanitetni material, vložke, vato, zložence in pa kar neki cotk.
Potem sva se pa dobile s sestro, ki je na vsak način želela svoji nečakinji kupit lupinco in sva zrihtale še to. Z mojim sva imela že izbrano, bodoča teta je pa na vsak način hotla prispevat k opremi user posted image . Tako, da je sedaj doma v dnevni sobi poleg vozička še lupinica na tleh. Ampak jaz to vsak dan hočem mal pogledat, pa prestavt, pa en krog po dnevni zapeljat, tko da mojmu ne pustim odnest v klet. Jao...

Zdej grem pa še mal okol. Pa, pa, punce.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.4.2007 19:31:53   
BAMBINA_
Sugar user posted image super, da si spet doma. Jao, pa ravno s takšnimi tetikami si morala deliti sobo? Eh, važno, da si zdaj kolikor toliko ok, pa, da si doma.

babygirl jaz sem bila noseča 34 6/7 tednov na prvem CTGju. Je pa čisto odvisno, nekateri baje do PDPja ne delajo CTGja. Tisto z rokami na nočnih omarcah čez noč... jaz bi jih tudi odšraufala pa do jutra dala stran. user posted image

ančka1 sprašuješ o spolnih odnosih. Kaj pa sploh to je user posted image user posted image Sem že pozabila, ko tako dolgo nisem... Ja, baje, da se 6 tednov pred porodom itaq odsvetujejo, pa potem imaš cca. 6 tednov po porodu čiščo, bo še kar dolga.

ej tejč jaz sem prav "čedna" dečva, s fleki in pegami na obrazu. Jaz spomladi tako nikoli ne uidem sončnim pegam, zdaj, ko sem noseča, sem pa sploh user posted image

Kar se poroda tiče, jaz sploh ne razmišljam kaj dosti o njem. Želim si naravnega, zaradi dejstva, da slišiš prvi otrokov jok ter v bistvu tudi doživljaš njegov prihod na svet, ne glede na to, da je boleč. Sicer se pa sploh (zavedno) ne obremenjujem (še) s tem. Osebje, trajanje poroda, bolečine... vse to bo pač takšno kot mi je usojeno. Tako, da jaz se s tem res ne obremenjujem. Edino toliko so mi že druge povedale, da se ne smem pustiti... če mi kaj ne bo odgovarjalo, moram to jasno in glasno povedati, kar pa pri meni itaq nau problem, glede na to, da sem takšna že tako ali tako po naravi.

Drugače, mene še vedno boli v predelu zadnjice, tako da se med hojo zibam kot ena raca sem in tja. Danes nisem zmogla več kot enega poooočasnega sprehoda do najbližjega sladoledarja in nazaj, potem pa čičat cel dan na sončku. Joj, upam, da nau potem v maju kakšnega hudega vremenskega preobrata.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?