s u g a r
|
haj haj evo naju, živa, zdrava - glih ne najbolj, super dobr k sva doma - prišla pa sem včeraj ob pol devetih zvečer (pozna vizita mi je pustila domov) . In kaj sem nardila - direkt spat (seveda s pavzami, sam je bilo tako lepo se stisniti k mojmu in se pustit crklat. Drgač pa tole na oddelku urologije - nočne more (DOBESEDNO), v sobi sem imela dve ful stari mami, ena bolj naveličana kot druga. Prva najbljižja soseda mi je takoj ko je opazila da sem noseča povedala ful zanimivo in lepo zgodbo (po njeno) - pazi da je njena hčerka ravnokar rodila, ampak je dojenček umru - halo BABA nora pa kaj ti je. Jz že tko čist sesuta neprespana, lačna, vse me je bolel ona mi gre pa tako "lepo zgodbico govort" - moj je mislu da ji bom v lase skočila. Pol pa pride noč obe sta se zafilale s tabletami, okno je moralo biti zaprto - ker piha, celo noč sta "prdeli" in smrčali, ta druga se je pa sred noči začela dret in pogovarjat (pazi s štoflci v ušesih), groza. Pol sm komi zaspala ampak sem ob treh zjutri štrajala okol, k sem se skor zadušila, sm šla okn odpret za pol ure sm skor na oknu zaspala, ampak sem šla hinavsko nazaj v postlo in zaspala, ob pol petih pa spet jutro, aaaaaaaaaaaa, sm šla pol okn prpret in zaspim nazaj ob pol sedmih zjutri pa krik O KAKO SEM PA DANS JZ DOBR SPALA - to še mal odignoriram, pol pa kr naenkrat BUM mi neki trešč ob postlo, pogledam nikjer nobenga, BUM še enkrat se obrnem in una moja "taprva" cimra kleči natleh in neki iz omare jemle in se valda lovi na mojo postlo, pa ne da bi rekla sorry al pa kej ne k da nč ni. OBUP. Verjemte da sem komi čakala na tist UZ ob 14.30 da grem pol mogoče domov. Spet sem nč jedla - ker nisem smela, ampak vse zdržiš če češ. No pol pa je šel UZ skoz in ful pozitivno (kot je sporočila Junijorka) in jz vsa hepi jeee domov grem, sam pol sm se pa mal zasekirala k moje Urologinje ni bilo več, pa bi bilo bolš da ona vse pogleda in se odloči, se sestre strinjajo in pač se tko zmenmo, medtem je moj že šel domov in pride vizita ob sedmih in mi pove ja nč zakaj bi bli pa tuki ker je itak kul pa velik bolš vam bo doma, ker vas doma itak vsi komi čakajo - sam poglejte svojga moža kako je skoz ob vas - seveda da greste domov, no to je bilo ravno 20 min potem ko je moj šel domov. Halo kaj pa zdej, ni prevoza kaj nej, no pa sva zrihtala in so me odpelal. No to je na hitro kaj je bilo na oddelku. Kaj je pa z mano: imam kateter od mehurja do ledvice (najmanjšega, ker drug ni šel notr), ki bo notr do rojstva ali malo dlje, rodila bom lahko normalno in po naravni poti (ni nekakšnih zadržkov), po 6 T pa me čakajo podrobnejše preiskave. Imam zožan sečevod na razdalji cca 5 od mehurja in je cca. 10 cm dolg in zato je začelo zastajati. Drugače je res da (ne vem zdele katera je napisala - sorry) imam / no sem imela premalo maščevja in je ledvica zlezla dol, zdaj je že dost ok, mogoče jo ravno otrok tolk gor prtiska da se bo usidrala (upanje je, dejansko kaj bo bomo pa videli), drugače imam pa neko prirojeno posebnost (ki me sedaj nekoliko rešuje, da se ledvica pri zastajanju vode ne uničuje) in tudi vezivno tkivo ni najboljše - kar drži npr. ledvico. In tako gre eno z drugim pa nekaj tudi rešuje - čudno kaj. Uglavnem nekaj sem tudi sama kriva, defenitivno z mojim hujšanjem, drugo pa mi je naklonila narava. Bomo že - to nas jača, kajne?. Vidim da govorite o imenih. Midva ga imava in ne ni skrivnost, uporabljava ga že dolgo odkar sva prvič slišala da naj bi bil fantek, najin (no en od njiju) bo VAL, imava jih sicer več takih k sno nama všeč ampak se ga je ta najbolj prijel, meni je recimo dolgo bil všeč Tash, potem so bili pa še Swen, Lar, Leon. No obveljal je Val. Nisva pa še čist zihr če ne bo še Leon (torej Val Leon), sam mi neki ni preveč sam en ime naj bo. Bova vidla. Če bi bil pa pikec, pikica bi pa bila Kaya (eno že poznamo, kajne?). Torej to je to, ko bom šla še enkrat skoz bom pa kaj še dopisala. VSEM PA SE VAM ZAHVALJUJEM ZA VSE ŽELJE IN LEPE BESEDE, DA NAJ OKREVAVA. no grem zdej ajat mal k me matra a se še tipkamo, pa še moj me je uhvatil da ne ležim (aj ja jaj). Bežim. se tipkamo cmok