juniorka
|
Čao! Ste ble pridne danes!!! Jaz namerno nisem prižigala compa, ker sem pakirala vse cunje in čevlje, ki jih še nekaj mesecev ne bom nosila, moj možek bo pa pol moral sam selit stvari, ker greva tle ven čez kak mesec, dva... No, še imam nekaj dela, ampak ni panike- sem pogruntala, da je najlažje z vrečami od smeti- velke, črne ! Ponavadi sem vse v kartonaste škatle dajala in lepla kot neumna , zdaj pa vržem, zlepim, pa je! Pol sem bla pa zunaj, pa še v špar sem skočla po tiste bodye s kratkimi rokavi, pa eno pižamo, zapravla pa nisem skor nič... Imajo pa za punčke tolk lepih zadev... Sugar, lepo počivat zdaj in se cartat! To je ukaz! Seznama še nisem poslala, dajte mi javit tel., tiste, ki še niste!!!!!!!! kjava, petrinja,BaByGirl, Petra a,Raglja1, Mravljica3,....no, če želite!!!! Nič ne bo na forumu, samo po zs, še raje pa vidim, če mi tud email prpišete, ker bo lažje seznam poslat, tale zs ima omejene znake!!!!!!!! Pa naj še jaz napišem...glede sexa! Prve štiri mesece se me ni smel mož dotaknit!!! Ne vem, če sva 1,2 krat... Pol sva se tko nekako odvadla Ko sem se pr 25 tednu malo odprla, je itak vse odpadlo, da ne bi poslabšala situacije! Po 28 t sem dobila od g. odobreno kaj nežnega , Tako da sva mogoče 2,3krat..nežno... ampak jaz sem skor zmeri dobila občutek, da me ful lulat , tako da ni bil glih užitek! Pol je pa blo enkrat ful dobr, tko, kot je treba, zdaj pa ne upam pokvarit zadnjega vtisa ! Kar se pa tiče sexa zadnji mesec- jaz sem brala, da sex nič ne škodi, samo sperma vsebuje snovi, ki lahko sprožijo prezgodnji porod- tako da, po moje je dovolj, če 'paziš'... To sem jaz prebrala!!! Glede obiska patronažne- jaz sem v materinsko hodila v drugem okraju, zato moja ni dobila podatka, da sem in jo bom sama poklicala.. so rekli, naj to storimo, ker nam ta obisk pripada!!! in to nekje 1 mesec pred pdp!! Če katera slučajno tega ne ve! Zdaj pa grem še malo pakirat, pa pančkat! lp