juniorka
|
Sem morala mal ležat, me je mali tko v levo rebro, da nisem mogla sedet- še zdaj boli... IZVIRNO SPOROČILO: rožica81 kaya, če ni skrivnost... Zakaj pa si se odločila za porodnišnico v Feldbachu? Zanima me, glede na to, da si iz Ljubljane... LP Mene tudi zanima!!! petrazg, si v Celju, a ne? Si pa sigurno tudi obarvana od včeri, upam, da ni prehudo! Mandarini sem že na zs sporočila, da je pohištvo iz Toys'r'usa iz A. za 199€-akcija iz redne 349€ in pod razno nisem pričakovala takšne kvalitete, ker je blo tko mišljeno za zaenkrat za pri 'babi', pol bomo pa že kaj druga nabavli, ko bomo vedli, kje bomo ... Sem pozitivno presenečena!!! Vzmetnico pa sem pol kr pri sončku vzela, tisto s kokosom, pravijo, da je v redu! Glede vzmetnic za velike .. Dajte mi svetovat.. Si moram novo nabavit za pri 'babi', pa me zanima, kakšne izkušnje imate, kaj svetujete? Zaenkrat imam namen kar Dormeo vzet- tisto osnovno- ima katera, se dobro spi gor? Oziroma na čem ve dobro spite? Zdaj glih nekega premoženja ne bi dajala, ampak tko solidno kvaliteto pa želim, saj vem, da bom v prvih mesecih najbolj rabila kakovosten spanec, če ga že količinsko ne bo velik! Ja, debata o imenih... bom pa še jaz izustila... Jaz se imena še navajam... je oči zbral... sva mela razdeljeno-za fanta on, za punčko jaz- moja pogruntavščina, ker sem imela zmoten občutek, da bo punčka ! Sicer smo mi tko internacionalni, da s slovenskimi imeni ne gre, oči pa je izbral Nelson. Pa sem povedala... Jaz ga bom po moje kar Nel klicala, pa bo kul! Joj, sem vse pozabla, kaj sem hotla še napisat.... Če je še ktera za na seznam, naj pošlje podatke- jaz sproti urejam... Ja, to sem hotla... Nekatere ste še tako dejavne- izpiti, pol tejč, ki ima že eno zahtevno pupo, pa vse uredi, da gre še na telovadbo in plavat... Jaz pa samo čvekam en dan in sedim na sončku, pa drug dan k seb ne morem Res, občudujem vse, ki to zmorete ! Pridne bodite še naprej- se pišemo! pa pa