|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
4.4.2007 15:57:15   
rožica81
Oj!

A imate ve tudi danes ful zaspan dan? Jaz sem mislila, da bom na ctg-ju kar malo zakinkala user posted image  user posted image  Še dobro, da se je mali tako premikal, da je hreščalo in sem bila lepo budna user posted image  Sicer pa je vse ok, ginekolog pravi, naj ne skrbim, da bomo še malo čakali user posted image  mene pa že vse tišči, spim bolj malo, pa danes še ta glavobol... res moram malo spat user posted image

sicer sva pa midva z mojim ime že izbrala, no ga je kar moj dragi. bo pa Nace user posted image  Komaj čakam, da se spoznamo user posted image

Zdej grem pa res kar spat.

Dobro opravite na pregledih pa lep dan vsem

pa pa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.4.2007 16:11:17   
kaya2007
Juhu!
Jaz sem pa bila danes v Feldbachu in sem imela predavanje o EA, CTG in UZ. Očitno je vse ok, tamala je težka približno 2600, kaj več mi pa niti niso povedal. Aha, pa še bris so mi vzeli, da vidijo če rabim antibiotike. In ni mi določil datuma za rodit, je reku dr. da bomo vseeno probal počakat kdaj bo šlo po naravni poti. No ja, tudi prav...Porodnišnica mi je bila pa kar všeč (še vedno je pač bolnica, ampak sigurno bolje kot pri nas), vsi so res full prijazni, nikjer ne vidiš tečnega obraza. In to se mi zdi, da je najbolj pomemno.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.4.2007 16:28:28   
rožica81
kaya, če ni skrivnost... Zakaj pa si se odločila za porodnišnico v Feldbachu? Zanima me, glede na to, da si iz Ljubljane...

LP user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.4.2007 17:16:23   
juniorka
Dobro jutrouser posted image !

Jaz sem danes prilezla iz postle ob dvanajstih- je tako pasalo..očitno je res tak danuser posted image ! Pol sem na izi nardila kosilo, pa spet mal lenarjenja!

Naj najprej poročam glede Sugar!

No, je upala, da bo že dans doma, ampak tole zdravstvo naše... saj vemo..
V glavnem, prejle je imela uz, kjer so pogledali, če je kateter na mestu in je sporočila, da je stanje ledvice za 50 % boljše kot pred k.! Mora pa počakat svojo urologinjo- verjetno jutri- da jo pol spusti domov. Pravi pa, da so bolečine manjše, razen seveda, ko mali brca... To pa tudi druge doživljamo, a ne? Pa mene boli, ko nimam nobenih težav, kaj šele ubogo Sugaruser posted image

Saj bo bolje, kmalu bomo začele druga za drugo rojevat...Jaz jutri zaključim bolniško in v petek se mi prične porodniška...to pomeni še 29 dniuser posted image

Rožica, lepo si opravla, da boste še mal počakal, saj se še ne mudi, ko pa si tako fletna nosečka. Ti kar zavidam baby kožo na obrazu, jaz sem pa polna nekih trič tračevuser posted image !
No, danes imam tudi rdeč nos, ki mi že tko al tko izstopa in sem kot da bi se ga napila- al pa klovn sem lahkuser posted image ! Pa pol obraza je drugačne barve in rokav na roki... posledica sončka včeraj... Upam, da ni to vzrok tvojga glavobola Rožica, ker meni tudi včasih sonce v glavo ne paše! 

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.4.2007 17:56:09   
juniorka
Sem morala mal ležat, me je mali tko v levo rebro, da nisem mogla sedet- še zdaj boli...

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

kaya, če ni skrivnost... Zakaj pa si se odločila za porodnišnico v Feldbachu? Zanima me, glede na to, da si iz Ljubljane...

LP user posted image

Mene tudi zanima!!!

petrazg, si v Celju, a ne? Si pa sigurno tudi obarvana od včeri, upam, da ni prehudo!

Mandarini sem že na zs sporočila, da je pohištvo iz Toys'r'usa iz A. za 199€-akcija iz redne 349€ in pod razno nisem pričakovala takšne kvalitete, ker je blo tko mišljeno za zaenkrat za pri 'babi', pol bomo pa že kaj druga nabavli, ko bomo vedli, kje bomouser posted image ... Sem pozitivno presenečena!!! Vzmetnico pa sem pol kr pri sončku vzela, tisto s kokosom, pravijo, da je v redu!

Glede vzmetnic za velikeuser posted image .. Dajte mi svetovat.. Si moram novo nabavit za pri 'babi', pa me zanima, kakšne izkušnje imate, kaj svetujete? Zaenkrat imam namen kar Dormeo vzet- tisto osnovno- ima katera, se dobro spi gor? Oziroma na čem ve dobro spite? Zdaj glih nekega premoženja ne bi dajala, ampak tko solidno kvaliteto pa želim, saj vem, da bom v prvih mesecih najbolj rabila kakovosten spanec, če ga že količinsko ne bo velik!

Ja, debata o imenih... bom pa še jaz izustila... Jaz se imena še navajam... je oči zbral... sva mela razdeljeno-za fanta on, za punčko jaz- moja pogruntavščina, ker sem imela zmoten občutek, da bo punčkauser posted image ! Sicer smo mi tko internacionalni, da s slovenskimi imeni ne gre, oči pa je izbral Nelson.
Pa sem povedala... Jaz ga bom po moje kar Nel klicala, pa bo kul!

Joj, sem vse pozabla, kaj sem hotla še napisat....

Če je še ktera za na seznam, naj pošlje podatke- jaz sproti urejam...

Ja, to sem hotla... Nekatere ste še tako dejavne- izpiti, pol tejč, ki ima že eno zahtevno pupo, pa vse uredi, da gre še na telovadbo in plavat... Jaz pa samo čvekam en dan in sedim na sončku, pa drug dan k seb ne moremuser posted image
Res, občudujem vse, ki to zmoreteuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Pridne bodite še naprej- se pišemo!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.4.2007 18:34:31   
petrinja
pozdravčki čveke!!!

Madonca, se res vidi ko je tak smotan dan, smo pa vse zabublene pred računalnikom al pa drnohamouser posted image .
Sem pa vidla da se že o imenih pogovarjamo, in da ste opazili tudi meni najlepše ime ( pa verjetno Ančki1 tudi, kajneuser posted image  ? ), saj sva z mojim dragim že rekla do bo kar Matevž-ker paše na kratek priimek, da ga bova pa večinoma klicala kar Tevž. Sicer sem hotla na začetku da bi bil Gaber, pa je moj rekel, da drevo pa že ne bouser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.4.2007 19:08:48   
petrinja
pozdravljene čveke!

se prav vidi da je malo smotan dan, in da smo ali zabubulene pred računalniki ali pa drnohamouser posted image . uf komaj čakam spet malo sončka, da se grem malo martinčkatuser posted image .
Vidim pa da se že o imenih pogovarjate!!! Ja tudi meni osebno je Tevž najlepše ime nasvetu ( pa verjetno Ančki1 tud, a ne?user posted image  ), ker sva se z mojim dragim že pred časom odločila da bo najin čmrlj Matevž-ker paše na krajše ime, ga bova pa verjetno klicala kar Tevž.  Sicer sem jaz takoj ko sem zvedela da bova dobila fantiča, hotla dati ime Gaber, pa je moj reku da drevo pa že ne bouser posted image .
Rožica81- tudi Nace se mi zdi izredno lepo-in frajersko ime!!
Juniorka-tvoj mali nagajivček bo pa sploh svetovljan, zato rabi tudi tako ime!! Madonca se bo punc okrog njega motal, da jih boš mogla z metlo odganjatuser posted image

Sugar, upam da je bo tvoja ledvička še malo zdržala ob manjšem prostoru, saj bo kmalu spet lahko ''zadihala''user posted image . Same dobre želje pošiljamuser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.4.2007 19:10:49   
petrinja
UPS!!

me je prej računalnik hecu, pa sem kar 2x napisala!!!

Se iskreno opravičujemuser posted image user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.4.2007 19:17:22   
tejč
Ugh, jaz sem pa vsak večer čisto napeta, trebuh je trd, če hodim, me kar vse tišči, ven pritiska...Me skrbi, da ni to znak prezgodnjega poroda...
Ponoči pa kar spim, seveda se kotljam po postelji iz boka na bok, ampak to je za pričakovat....

Danes je dragi prišel že 15 do 5 domov in smo šli v knjižnico in na igrišče. Kako lepo je, če smo skupaj!user posted image user posted image user posted image
Lep večer vsem.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.4.2007 19:21:02   
telebajsek**
Punce jaz ne vem da vsi tako jembrajo po CR.
Jaz sem šla iz p. že peti dan ki naj bi sicer šestega šel domov.
Da se še predstavim sem ena prekomerno težkih mamic 100+ in imam dost maščevja na trebuhu. To pa vam pravim zato da si ne boste mislile sej suhicam je boljše.

Da preidem na bistvo in sicer že v p. se mi je poznalo ko moraš na veliko potrebo sem šla takoj ko sem dobila prvi obrok po infuziji ki ga dobiš mislim da tretji dan. Mal sem že pozabila čeprav je minilo šele 2 leti in 4 mesece. Saj veste da so zlo zahtevni glede tega. Potem je pa tako če upoštevaš zdravnikova navodila da vstajaj iz postelje bočno in se po potrebi primi za trebuh je vse na izi.
Tko kar je problem pri tem je tisti čuden občutek ko te postavijo na noge ki se ti mal vrti zaradi narkoze. Tam morš sam ubogat sestro ki ti pomaga. Otroka ti pripeljejo za kar nekajkrat v dnevu, čez noč pa ga ne vidiš ker ga odpeljejo.
Predno greš iz porodnišnice ti kar v sobi zdravnik šive ven pobere in to je to.

Jaz sem še predno sem šla domov šla pogledat moje sotrpinke v 4. nadstropje in se pokazat da mi nič ne manjka.Bila sem pred porodom notr 1 teden.

Doma sem že po enem tednu delala vse.

Punce če ne boste panične se nimate kaj bati saj ni tako hudo. 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.4.2007 20:08:10   
BAMBINA_
juniorka midva imava Dormeo (pa user posted image tudi, hihihi), no in jaz sem ful zadovoljna. Moj pa pravi, da mu je mogoče malo pretrd.
tejč meni tudi trebuh otrdeva, pa v predelu zadnjice me boli. A so to medenične kosti ali kaj user posted image Še skloniti se ne morem, tako imam vse razbolelo. Potem pa še trmasta kot sem, sem danes najino "ropotarnico" (bodočo otroško sobo) šla sčistit, pa vso ropotijo, ki sva jo hranila (mislim nevem zakaj sva šparala take oslarije user posted image ) sem stran zmetala.

Hmm, vidim, da ste kar pogumno povedale izbrana imena. No, pa bom še jaz. Griša. Gre za rusko različico imena Gregor. No tako, pa sem jaz tudi izpljunila user posted image .

Tako, lepe sanje vam želim, pa trd spanec.  user posted image

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.4.2007 21:22:21   
rožica81
Bambina in juniorka! Ful luštni imeni user posted image  user posted image  Se mi res dopadeta! Pa Tevž in Matevž sta mi tudi ful všeč. Sem tudi jaz imela v mislih Matevž za našega fanta, ampak je kar obveljalo pri atijevi izbiri user posted image

Sugar, iskreno ti želim, da boš čim prej čim boljš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Aja, juniorka! Midva imava z mojim ful dobre vzmetnice - na eni strani so trše, na drugi mehkejše in res dobro spiva (no, sedaj pri meni spanje ni pogojeno z vzmetnico user posted image ). Ne vem, kakšna je bila cena, je pa vsekakor vredno! Če te še kaj zanima, ti samo reci!

Petrinja, kakšna je bila žurka? Baby shower al kako se že reče? A papirje na CSD si že zrihtala? Ma, sm firbčna...

Ančka, kako je bilo pri G? Vse ok, a ne?

pa lep večer, pa pa user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.4.2007 21:34:04   
petrazg
Oj... nosečke čvekice...

Naj vam povem, da nam je bilo full luštno v torek, ko smo se dobili in malo posončile naše bušije... Sonček je res močno žarel, me  čveke smo govorile in govorile in čisto na uro pozabile. Upam , da vsaj še enkrat ponovimo in se dobimo, še zadnjič ko smo tako lepo okrogle...user posted image user posted image user posted image . Sam vam čisto vsem pašejo bušiji res...  Jih bomo po mojem potem kar pogrešale user posted image

Juniorka a veš, da imam prav vredi barvo... sem vsaj malo manj bleda. Sonce mi pa nikoli ni delalo nekih težav, tako da me tudi glava ni bolela. Ali pa ne vem, sem imela še tolko opravkov... Nisem pa v Celju, sem bila že včeraj zvečer nazaj... sem šla samo na sestanek, pa na večerjo k moji zlati mamici in nazaj... Danes sem pa spet bila cel dan v službi, tako da sem prej ob šestih ko sem prišla domov kot top padla v posteljo in do sedaj že odspala prvi dve kitici user posted image user posted image user posted image

Ti si pa kar Dormeo nabavi,sma tudi midva imela njihov jogi, pa je res fajn in se mi sedaj kar malo toži po njemu... Je glih toliko trd, da lepo spiš in se z lahkoto vstaneš. Jaz imam zdaj pri tej moji postelji prav posebne podvige vsakokrat, ko se vstanem in se počutim kot nasedli kit... user posted image user posted image user posted image

Petrinja
, kje se nam pa ti skrivaš? A je sedaj s teboj in s tvojim pikecem vse ok - sladkorna pa to? Ali ste se odločili, da boste fanta prej poklicali ven? Držim pestiuser posted image user posted image user posted image , da boš čimdlje še v enem kosu.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.4.2007 21:54:07   
petrazg
Mi bomo pa imeli Anžeta... Sva se z mojim user posted image kar brez posebnih pogovorov odločila in tudi v tem času (od nuhalne) nisva nikoli spremenila... Sva pa imela najprej pripravljeno ime za punčko... nekako se mi je zdelo, da bo punčka. 

Vidim, da bo pa maja kar veliko fantov. Sedaj so sama fantovska imena... Nace, Matevž , Tevž...  Pa, ko jih takole berem so mi čisto vsa zelo všeč, ni nobenga takega da bi bil ekstremno drugačen... sem malo po drugih mesecih gledala, pa imajo nekatera takšna imena, da res ne veš kje jih vzamejo...No saj nimam nič proti, vsak naj pač izbere tisto kar mu je všeč.

Nelson od Juniorke bo pa tko al tko nekaj posebnega... Se pa strinjam, tako kot je ena že rekla, da ga punce kar ne bodo pustile na miru in boš imela skozi gužvo okloli sebe... oz. Nela... Najbolje, da se kar  pripravišuser posted image user posted image

Majchi a ti že veš kako bo tvoji babiki ime...  Bo takole na kofetkih majčic kar šefica, bo malo komandirala naše fanteuser posted image ... mogoče ji bo še Sonjina pikica v pomoč (če bo fantek).. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.4.2007 22:18:04   
petrazg
Jst imam danes tudi čisto trd trebuh, v križu me pa sedaj že nekaj dni kar fajn boli. Pa nekako ne najdem položaja, ki bi mi najbolj pasal...Najbolje bi bilo, da bi kar skoz tako pokončno stala... user posted image Očitno bomo sedaj proti koncu res imela vedno več problemčkov... nas pa zato na koncu čaka tako pričakovani user posted image ...

Rožica najprej user posted image user posted image user posted image za dobro prestan pregled pri g. A je bil tvoj lahko zraven??? Kakšen je pa občutek, tako ko nekaj časa tako poslušaš svojega malega? Me zanima, ker že komaj čakam, Samo imam pregled komaj 26.

Sugar zate pa držim pesti user posted image user posted image user posted image in komaj čakam, da spet preberem kakšen tvoj spis...

No zdaj pa počasi neham...

Nočko, Petra

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.4.2007 23:33:02   
petrinja
Rožica81- sem čisto pozabila, da nisem nič komentirala moje baby shower-oziroma zabave za mojega malega čmrlja!!
Smo šle malo na sončka in čvekat o otrocih (jaz sem namreč 1. v naši družbi, ki pričakuje, tako da sem izvrsten vir informacij in smešnih zgodbicuser posted image  ), pa seveda kazanje naših otroških slikic in zraven krohotanje kako smo se spremenile ( no ja vse imamo zdaj zobe, ki jih takrat nismo mele-same škrbiceuser posted image  ), pa kazanje mojega lumpa na 3D slikcah s takšnim ponosom, kot ga le bodoča mamica premoreuser posted image . So mi pa moje punce kupile lupinco za v avto za mojega malega. Ma sem bila ganjena! Res lepo. Me pa že vse blazno priganjajo, da naj že čimprej rodim, da mi ga bodo lahko pol ukradleuser posted image .

Petrazg- jah, glede moje sladkorne ni nič kaj novega-hodim na kontrole, in še naprej pazim pri prehrani, je pa moje dete veliko, tako da jutri ko bom imela G, verjetno kar pričakujem, da se bo spet kaj zmrdovala, in lahko da mi tudi kakšna napotnica za k porodničarju ne uide-glede možnosti CR. Mah, me ni strah, kokr bo, pa bo! Glavno je, da bo pikec prišel zdrav na svet, bomo že pol z vsemi stvarmi nadoknadili! Bom pa sigurno jutri sporočila, kako in kaj!

Bodite pridne in lepe sanje vam želim ( predvsem une, kako blazno hitro rodite in brez bolečinuser posted image  )

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.4.2007 8:41:54   
BaByGiRl
Ja, kje ste pa danes vse???user posted image user posted image user posted image
Ponavadi zjutraj preberem že cel kup pošte. No, pa mi ostane časopisuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.4.2007 8:58:54   
Eca
Hej  zaspanke!

Upam, da je tudi pri vas danes sončekuser posted image , ravno pravi čas za kakšno kavico in tortico in za posončit......
Berem, da ste vse pridne, tako ali drugačeuser posted image .
Sugar - upam, da se nam danes zvečer že pridružiš na našem čvekalnem forumu. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz bom danes spet aktivna - moram se spravit v trgovino.....pa malo pospravit, pa za zlikat se je nabralo. Lasanjo imam še od včeraj, tako da mi ne bo potrebno kuhatuser posted image .

Moram vam povedat, da jaz kar dobro spim, glede na tedne nosečnostiuser posted image , v prvi nosečnosti me je tudi vse bolelo, pritiskalo in nisem našla položaja za spanje. Sicer si pomagam s tistim U povštrom in ni problema. Ja, nočno lulanje to se ne da preskočit, pa pitje vode.....Mogoče je v prvi nosečnosti bolj težko, ker se mora telo pripravit na porod, v drugo pa je lažjeuser posted image
Mene je včeraj mali tako nabrcal - upam, da se je obrniluser posted image , ker brce so letele po celem trebuhu. Tistih 10 gibov sem že ob 10 zjutraj naštela.

Tako, grem počasi.... lepo se imejte, dobro opravite na pregledih in CTG-jih. Jaz že tudi odštevam do naslednje srede, ko imam UZ.user posted image user posted image

Sončen user posted image iz "totega" konca.

Eca

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.4.2007 9:40:20   
rožica81
Morgen!

Končno sem se skobacala iz postelje! Danes sem se pa končno naspala. Me je včeraj moj dragi zbudil, ko je prišel zvečer domov, potem sem bila pa sitna - tako utrujena in spet čisto budna. No, pa se je moral ful z mano ukvarjati, pa ful sva se pogovarjala... Potem naju je pa obeh kar zmanjkalo user posted image

Petrazg, res je čudovito poslušati otrokov srček, pa gibe oziroma tisto hreščanje user posted image  Moj bi lahko šel z mano, ampak je moral biti v službi. No, naslednjič imam čez 14 dni, takrat pa mislim, da se ne bom več sama okoli vozila. Že sedaj se ful težko peljem, ker me skoz nekaj špika in je kar neudobno. Če bomo še počakali 14 dni, seveda user posted image  Ti si pa tut ful pridna, da si po cele dneve v službi user posted image   Kako ti znese? Sicer si pa ful energična, tako da sploh ne dvomim user posted image  user posted image  Aja, pa ful sta luštno ime za vajinega fanta izbrala! Tudi to ime je bilo pri meni v ožjem izboru, ampak...

Petrinja, ful lepo od tvojih prijateljic za lupinico user posted image  Res the best in verjamem, da si bila ful vesela user posted image

No, imejte se lepo, sedaj pa pičim ven na sončka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.4.2007 10:03:56   
ancka1
Dan!

Kako fino...sonček!!!! KONČNO! Sem ga že tako težko čakala. user posted image
Sugar, upam da je vse ok.
Jaz sem imela tudi včeraj pregled, sem bila na CTG-ju (sicer že v ene dvanajsto-v KR porod. sem bila vsak dan; + da so kdaj pozabile name, ko so čvekale in sem bila kdaj tudi po 40min priklopljena). Sicer je vse ok, imam pa ves čas na easy lažne popadke. Kako se jim že reče? Ker so me prestrašili z velikostijo glavice mojega malčka sva naredila še UZ in je vse v najlepšem redu. Oboje-glavica in trebušček sta za cca. 1 teden kao večja. To pa je povsem normalno in običajno. Zaprta sem pa še all the way. Upam, da dočakam naslednji pregled, ki ga imam 18.4. Če pa ne, imam pa tudi že napotnico za porod.
Je bil pa G včeraj tako prehlajen, da se mi je prav zasmilil. Je pazil vnučka, pa mu je v zahvalo virozo podaril. user posted image  Sem sedaj še bolj zadovoljna s svojim G, ko sem doživela poden v Kr.
No, sedaj se grem pa jaz tudi martinčkat na teraso. Pa da svoj obilni zajtrk prebavim. user posted image
Se pa v zadnjem mesecu nisem nič zredila. Je sestra skoraj s stola od smeha padla, ko sem ji rekla, da se po desetih dneh mrzle menzne hrane nihče nebi prav poredil. Bom pa doma očitno nadoknadila. user posted image

Carpe diem!!!!
Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.4.2007 10:27:49   
Sonjam
Ojla!
Lep sončen pozdravček!

Knčno sem prišla do RR.
Ja moram vam povedat, da sem tudi jaz v torek na sončku dobila kar lepo barvo. Zvečer sem bila čisto rdeča v faco, kot rak. Je moj rekel, da ni čudno da je deževati začelo, ko pa smo toliko časa čvekale.user posted image  Samo je bilo pa res luštno.
Jst sem bila včeraj spet na fizioterapiji v porodnišnici. Čist brezveze,samo da so me videli in da sem jim povedala koliko me boli. To bi lahko tudi po telefonu a ne? Zdaj pa moram čez 14 dni spet nazaj in takrat naj bi se menili za sprožitev poroda.user posted image  Meni pa to ni nič všeč, saj je z user posted image  vse ok, jaz bom pa že potrpela še tistih par tednov.
Včeraj sem pa končno dobila previjalno omarico.Danes mi pa ne uide likanje in urejanje teh malih stvari.
Juniorka meni je vajino ime ful dobro izbrano in mislim da bo user posted image  tudi zelo pristajalo.user posted image
Sugar tebi pa želim, da prideš čimprej domov, da bi bilo vse v redu z vama in nič bolečin.Pa saj veš piši nam kaj.user posted image user posted image
Zdaj grem pa nekaj pojesti, potem pa akcija z likalnikom.
Se vam oglasim še popoldan.
Pa pa.user posted image  

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.4.2007 11:36:27   
BaByGiRl
Eca...ne bo držalo, da je prvič težje. Prvič sploh nisem vedela da sem noseča. Zdej pa,..vsak dan pogledam če je res še tako daleč do poroda...za nobeno rabo nisem. Spanje,...bom čez eno leto nadoknadilauser posted image

Sonjam,...le zakaj bi sprožili, če je vse okuser posted image  Če je res vse ok, lahko odkloniš.

Madonca, a imate res vse fantke? Sem že kr skeptična, da bom imela še jaz fantka,...sam moj bo v roza oblečen user posted image

Ancka1...Braxton-Hicksovi popadki so. Jaz jih imam pa samo po spolnem odnosu. In zato, ker mi je neprijetno, sva skoraj nehala sexat. Jaz tako ali tako zvečer kar padem v posteljo in rabim ...hmm..kar celo noč, da bi najdla pravi položaj v postelji za zaspat, pa ga ne. Včasih sem zjutraj bolj utrujena, kot pa zvečer. Roke, pa če bi lahko, bi jih do jutra dala na nočno omarico.

Lep da vam želim vsem skupaj.

Še nekaj,...koliko ste bile noseče, ko ste šle prvič na CTG?
Vse govorite o CTGju jaz imam pregled spet 19ega ( 3 tedne od prejšnjega pregleda) . Se pravi v 36 tednu. Predvidevam, da pol začnem s CTGjem. Moj si tako želi slišati user posted image .

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.4.2007 12:08:12   
ancka1
BabyGirl thanks, BH popadki, se nisem mogla spomnit obeh priimkov. Meni je tudi po spolnih odnosih totalno trebuh zatrdeval, tako da moram priznati, sploh pa še po tistih malo bolj konkretnih popadkih, sva to dejavnost opustila. Saj so alternative, da ni prehude abstinence. user posted image  A ostale ste še full spolno dejavne?
Jaz tudi skoraj celo noč iščem zlati rez med odejo in polštri. user posted image  Jaz sem šla na ctg predčasno v 33 T, sicer pa mislim, da je normalno potem zadnji mesec in ni nobene potrebe prej.
Sonjam, naj tvoje dete kar samo odloči, kdaj si želi na svet. user posted image
Vidim, da ste še vse na sončku. user posted image  Lepo vreme res kar dvigne moralo, ne? Jaz grem pa tudi naprej lenarit. Sem dobila dostavo kosila od moje mami, pa jutri ga tudi. user posted image  user posted image  user posted image  Kako fino! Kuha meni res ne predstavlja kakšnega užitka, bolj nujno zlo.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 12:24:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.4.2007 12:29:22   
tejč
Uh, madona, samo na eno kavico grem, pa me že zasujete z novicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, nič nisem naredila danes dopoldne, malo sem odpeljala k novi varuški, šla sem po priporočilo za vrtec na patronažo in kupit ščetko, pa ...na kavico s kolegico. No, saj tudi to ni malo, kajne?

Vsem želim lep sončen dan- a ima katera že kaj flekast obraz od sonca? Jaz imam ene take flekce, kot da bi se ne znala npr. s pudrom mazat in bi ga nekje nanesla več kot drugje. user posted image

lp

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?