tejč
|
Živjo, moje javljanje je kar poredko, ne mi zamerit. Juniorka, vse naj naj za rojstni dan. Telebajsek, CR, fajn, zakaj bi se res tako mučila, nima smisla, meni so dali tri tbl za odpiranje prvič in pol koooooooooooončno, po enem dnevu, sem se začela odpirat in vem, kako je bilo mučno čakat....Mene je pa pošteno povedano malo strah CR, ne vem zakaj...Povej malo prosim, kako izgleda. Žal mi je, ker nisem mogla na Zbilje. Potem sem se odločila kar raje za telovadbo, ekr me že vse tako boli, da moram malo pomigat. Ja, s petro a sva bili na isti telovadbi, pa sva skoaj ležali skup, pa ne vedeli, da sva "RR sosedi" . MA, mene zdaj matra tale naša varuška. Novo smo našli, tu, zelo blizu doma. Strašno težko je za Ajšo, ker se kar naprej nekaj menja-stanovanje, dojenček bo, varuška,...To so hude spremembe zanjo. Pa tok mi je težko, ko vsaj dvakrat na dan reče: "Ana bojna, ne moje Ajše..." (Ana-prejšnja zlaaaata varuška-bolna, ne more čuvat Ajše) In potem, vsakič ko zagleda reko, kriči, d agrejo z Ano gledat reko, race, čapljo... vsakič mi je hudo, ker jo pogrešam tudi jaz. Zelo. Bila nam je še ena babica. Otroka sem ji zaupala prvi dan brez problemov, brez pomislekov, vedela sem da je v najboljših rokah, da se bo z njo kar največ ukvarjala, da bodo peli, jedli (mimogrede: od žrebička do ovsenih kosmičev z jabolčno čežano-kaj takega se jaz doma niti ne lotim ), pili zadosti, bili veliko zunaj na sprehajalni poti, na varnem, ...Zdaj pa...Pa saj je kul. Je Ajša rekla, da bo tudi Majda uredu. JAz pa še vseeno kompliciram...Vem, da me ne razumete. Ko pa boste dale svojega otroka nekam v varstvo, boste razumele, kaj govorim. Poleg vsega si straaaaašno želim, da bi bila gospa Ana kar najprej operirana in da bi okrevanje potekalo uspešno. Pa četudi nikoli več ne čuva otrok, samo da bi bilo vse ok z njo, da bi bila spet stara dobra nasmejana Ana... Eh... Saj bo. Tiste slikce sobice so fuuuuul lušne. Vam moram še jaz poslikat Ajšino in Mašin kotiček.... Že veste, kako boste dale ime otročku? Je še skrivnost? Eca, kaj bo danes lilo? Saj ne bo. KAkšna plohica dopoldne, potem pa sonček... JAz imam celo stanovanje za pospravit, je prava bomba! Joj, Sugar, držim pesti. Ne bom delala panike, ampak res počivaj, no, da nam kam ne pobegneš... Rožica81-kaj si nabavla v pekarni? BAmbina, meni tudi občasno roke mrtvijo. Isto je bilo v prvi nsoečnosti. Slaba prekrvavitev-delaj vaje v zapestju kroži ali pa za noge_ primi se za stol in čim bolj na prste stopaj, pa nazaj na cel podplat. Dajte kaj napisat, da mi boste popestrile pospravljanje stanovanja. Čao
|