borovnička
|
Najprej vsem malčkom in malčicam, ki praznujete obmesečnico... VSE NAJBOLJŠE! Ta okna ja... danes je bil dan oken zgleda ... sem tud jaz svoja gledala kako se nič ven ne vidi. Se sploh ne spomnim več kdaj so se nazadnje srečale z vodo. Žiža, sem se danes nate spomnila, ko sem hodila po mestu in se parkrat spotaknila ob kolo od vozeka. Upam, da je noga že kaj boljše. Tanja, a vam tudi delajo zobki probleme? Mi pa zaj čakamo zgornje. S spodnjimi ni bilo problema, ampak zgornji... adijo svet. Ponoči se nonstop zbuja, joče, mal je imel tudi vročine, pa fuuuul je tečni. Pa saj mu ni za zamerit, jaz bi bla še bolj, če bi me zobje matrali. Tejcha, glede GH... čisto vsak drugače pove. Meni je pediatrinja rekla, da lahko je čisto vse, razen svinjine, jajčka (oz. beljaka) in pa kravjega mleka. Kar se pa glutena tiče... imaš prav. Če je otrok alergičen, bo to zdaj ko je mali al pa pol, ko bo velik. Jaz Niku dam kar pol žemljice pa jo mal gloda, pa piškotke... Zakaj ne, če ima rad. Tevža, si malega že dala sedet v tisti fletkani stolček? To sem že zadnjič gledala v Arielu, pa ne vem, če ga ne bom tud za Nika kupila. Me pa samo zanima kako kaj otroku paše tam sede, pa če se slučajno kaj preveč nagiba, da ne bi dol padel? Drugače sem pa danes zelo žalostna, jutri bom pa še bolj. Me je sestra klicala... jutri bom izgubila svojo psičko, ki je z nami že skoraj 15 let. Saj vem, da je stara in da je bolna, ampak ko je pa to tako težko. Več kot pol mojega življenja je z nami, zdaj pa je ne bo več. Pa tako se me je vedno razveselila, ko sem prišla domov, pa zjutraj, ko sem vstala... Tiste, ki imate kužke, boste razumele. Tako mi je hudo, da sem komaj čakala, da je mali zaspal, da me ni videl jokat. Pa že itak sem občutljiva sto na uro, tak, da me take stvari spravijo s tira. Ma sem mogla to nekomu povedat. No pa spet jokam... Grem kar ajat. Pozdravček