|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
4.4.2007 21:00:17   
ajne
hojla,

pri nas je bil danes čisto normalen dan, brez hudih posebnosti. tudi pupi že spita, jest pa bom mogoče danes uresničila včerajšnji velikopotezni načrt z branjem, kajti včeraj sem si pripravila gromozanski krožnik kanapejčkov in pol litra vode user posted image , pa knjigo zraven, potem pa me je takoj ko sem vse skupaj pomazala, zmanjkalo preden rečeš "keks". eh, sem prebrala ravno ene 10 strani. no, pa grem zdele ponovit vajo... k sem še vedno solo...

žiža, držim pesti da se ti noga hitro zrihta.

jutri imava z ajdico prvo uro plavanja. pa da vidimo kako se bo obneslo.

včeraj sem opazila, da ima na hrbtu neke izpuščajčke, ene trije imajo tudi rdečino okoli in se mi ne sanja kaj bi to lahko bilo. in jih ima tudi še danes. če ne bodo izginili do jutri, bom morala koga vprašat kaj bi to bilo. sej jih je sam ene pet vse skupaj, ampak so in nek razlog mora bit zanje... pa samo na hrbtu tik pod vratom. čudno. rdečina je pa skoraj oranžna... pa nisem nič posebno drugače jedla ali dala za jest njej, tko da pojma nimam za kaj bi lahko šlo. upam, da bodo do jutri že izginili...

tko, zdej pa letim proti postelji, 

lahko noč. 

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.4.2007 21:05:34   
Tanyka
YENNIKA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.4.2007 21:13:58   
ZALA ADL
Yenika vse naj naj naj!!!!user posted image

Tudi Vesni, Lovru in Tristanu za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image . Pa mamo spet jajc od vremenauser posted image , pa so tako lepo vreme napovedoval.

Smo pa danes ponoči malo boljše spal. Upam, da je bila res vsega kriva samo luna, pa da bomo do naslednje spet spali v miru.

Žiža ti želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image , sem pa tudi jaz imela v planu okna oprati, pa mi je tudi ratal. So bla pa že tako umazana, da me je bilo kar malo sram. Pa še zavese sem oprala, kopalnico spolirala...  Sem kar mal ponosna sama nase danes....user posted image

Tanyka se pa tudi jaz strinjam s tabo glede obiskov, pa ti želim čim manj takšnih.

Sem se pa včeraj končno šla vpisat v fitnes. Ga imamo čez cesto, pa bi bil kar greh, da se ne bi šla vsaj malo razmigat. Jaz že en mesec hujšam, pa mi je ratal dat dol 2 kg, pa še to v taprvem tednu. Zdej pa ničuser posted image . Včasih spomladi, pa mi ni blo problem dat 5 kg dol. Ne vem kaj je to. Upam, da bo hujšanje + fitnes kaj bolj uspešno.

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.4.2007 21:42:25   
Tanyka
Aje katera tU?

Našemu malčku gredo 3je zobki naenkrat venuser posted image .Revček je tak sitnuser posted image user posted image
Spodaj še čist malo manjka pa bo zunaj.Zgoraj pa ima že vse belo in napetouser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.4.2007 21:48:56   
dalin
user posted image

Mi smo spet zboleli,čeprav je šele dober teden kar smo se pozdraviliuser posted image ,tako da tudi cepljen ni bil danesuser posted image .Je rekla da ima žrelo prehlajeno in ko bo zdrav ga naj pa pripeljem na cepljenje.Ima pa 7800kg,dolžina je pa ista kot prejšni mesecuser posted image .Je rekla P,da mogoče zato ker se je že prej toliko potegnil.No dopoldne je bil v redu,zdaj pa ima spet vročino,tako da če ne bo boljše,ga bom peljala nazaj.Zaenkrat mislim da ga nič ne boli,saj še normalno je(trkam).

Kar se pa tiče takih razvajenih otročadi je tudi meni poznano.Ti bajto razsujejo v totalko,tebi pa ostane pospravljanje za njimi.Je pa glih zadnjič enkrat,ko smo dobili obiske,rekel Rene sinu od prijateljice:"Dovolim,da se igraš z mojimi igračami,ampak potem pa pospravi tja kjer si dobil.Jaz ne mislim za tabo pospravljati,ko boste šli domov."user posted image  Ni kaj,znajde se ta naš otrok.

Žiža pozdravi seuser posted image .Jaz sem pa tudi danesuser posted image ,ko je Žan spal popoldne.Ne vem kaj me je prijelo,da sem jih šla pucatuser posted image .Ampak imam pa zdaj vsaj čiste šipeuser posted image ,dokler ne bo dež in bodo zopet usraneuser posted image ,saj preden se spomnim rolete spustiti so že čisto mokreuser posted image .

Pa to sem mislila 1000-krat vprašat:kako to da pridejo k vam na dom patronažne po tolikem času,pri nas tega ni.Pridejo ko prideš iz porodnišnice,pol pa znajdi se kakor veš in znaš user posted image .

Tanyka od kje te medvedke kopiraš?

Še za slavljenčke:

Incabinca-za Lovra
                                user posted image

x_srečka_x-za Vesno
                                      user posted image
Lina -za Tristana(pa sorry,ker sem spregledala včeraj)
                                 user posted image
Yennika-pa še zate nekaj
                      user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Zdaj grem pa ležat in upam da bomo imeli mirno noč.Se jutri kaj oglasim.
Še enga angelčka za vse nas

user posted image      user posted image   

< Sporočilo je popravil dalin -- 4.4.2007 21:52:50 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.4.2007 21:53:09   
Tanyka
user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.4.2007 22:01:19   
Tejcha
Vse naj, naj, naj vsem slavljencem! user posted image user posted image user posted image

Dalin, pri nas je tak, da pride, ko je user posted image star 6 mesecev z namenom, da ti pove glede uvajanja GH... Kaj se sme in česa ne... 

A to ste se zmenle, da boste pucale okna? Ker sem se jih tud js mela namen lotit, sam šele v petek, ker prej ne bo časa. Mislim, da bom zdle v parih dneh okusila, kako je, če hodiš v službo in imaš še celo gospodinjstvo za vodit: punce, ki to že počnete: kapo dol! Js sm čist adijo in še komi gledam... Zato pa šibam zdle pod tuš, pol pa v mižule.

NOČKO!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.4.2007 22:48:10   
borovnička
Najprej vsem malčkom in malčicam, ki praznujete obmesečnico... VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta okna ja... danes je bil dan oken zgleda user posted image ... sem tud jaz svoja gledala kako se nič ven ne vidi. Se sploh ne spomnim več kdaj so se nazadnje srečale z vodo.user posted image

Žiža, sem se danes nate spomnila, ko sem hodila po mestu in se parkrat spotaknila ob kolo od vozeka.user posted image Upam, da je noga že kaj boljše.user posted image

Tanja, a vam tudi delajo zobki probleme?user posted image Mi pa zaj čakamo zgornje. S spodnjimi ni bilo problema, ampak zgornji... adijo svet. Ponoči se nonstop zbuja, joče, mal je imel tudi vročine, pa fuuuul je tečni.user posted image Pa saj mu ni za zamerit, jaz bi bla še bolj, če bi me zobje matrali.user posted image

Tejcha, glede GH... čisto vsak drugače pove.user posted image Meni je pediatrinja rekla, da lahko je čisto vse, razen svinjine, jajčka (oz. beljaka) in pa kravjega mleka. Kar se pa glutena tiče... imaš prav. Če je otrok alergičen, bo to zdaj ko je mali al pa pol, ko bo velik. Jaz Niku dam kar pol žemljice pa jo mal gloda, pa piškotke... Zakaj ne, če ima rad.user posted image

Tevža, si malega že dala sedet v tisti fletkani stolček? To sem že zadnjič gledala v Arielu, pa ne vem, če ga ne bom tud za Nika kupila.user posted image Me pa samo zanima kako kaj otroku paše tam sede, pa če se slučajno kaj preveč nagiba, da ne bi dol padel?user posted image

Drugače sem pa danes zelo žalostna, jutri bom pa še bolj.user posted image Me je sestra klicala... jutri bom izgubila svojo psičko, ki je z nami že skoraj 15 let.user posted image Saj vem, da je stara in da je bolna, ampak ko je pa to tako težko.user posted image Več kot pol mojega življenja je z nami, zdaj pa je ne bo več.user posted image Pa tako se me je vedno razveselila, ko sem prišla domov, pa zjutraj, ko sem vstala... Tiste, ki imate kužke, boste razumele. Tako mi je hudo, da sem komaj čakala, da je mali zaspal, da me ni videl jokat.user posted image Pa že itak sem občutljiva sto na uro, tak, da me take stvari spravijo s tira.user posted image Ma sem mogla to nekomu povedat. No pa spet jokam...user posted image

Grem kar ajat.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.4.2007 6:32:01   
tevža
dobro jutro!

ja, zgodnja sem; matevž se že veselo igra user posted image , meni pa je skoraj sredi noči user posted image .

najin dan je bil včeraj brez posebnosti....sva pa dočakala najinega user posted image . in smo spet v polnem številu. super! se pa veselim praznikov, ker bomo več skupaj. se mi zdi, da če imamo podaljšan vikend, da skupaj preživimo kar mali dopust. kako malo je treba, ne?!!

tiste, ki še niste kupile avtosedeža, pa imate to namen, sem videla, da imajo danes Maxi Cosi Tobi-ja kar dobro znižanega na E-portalu BC.

borovnička - ja, mi smo "sedež" že uporabili in je fajn. vsekakor pa je treba biti zraven. mi ga bomo uporabljali predvsem, ko bomo kam šli (obiski, restavracije, ....) in ne bodo imeli nobenega stolčka. če ga zapneš dovolj "visoko", menim, da se ne prevrne kar tako. a vseeno, če ti še ne sedi samostojno, še malo počakaj. 

danes imava kontrolo pri dr., zvečer pa gremo na eno razstavo fotografij.
no, grem pristavit za nescafe....

lep dan!

aja, pa za vse slavljence za dan nazaj, danes in dan naprej user posted image  (da slučajno koga ne pozabim)

user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.4.2007 7:50:57   
Tanyka
user posted image

Me je celo noč kuhalo..........
Zjutraj pa ugotovim, da je Rene prehlajen-upam, da ne bo kaj hujšega.
Lara pa je tak razred zase.Prehlajena,driska,.................
Joj mene, kdaj bo konec, in bomo lahko en mesec brez kakšne bolezniuser posted image user posted image user posted image
Mislim to pa je že višek vsega.
Najbolj se bojim, da mi Rene ne stakne to sranje z driskouser posted image user posted image .Lari že gre dopovedat, da more ful pit,..........

Ja nič grem se porihtat, pa kavico skuhat pa pridem nazaj na čvekuser posted image

Čao

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.4.2007 8:48:50   
dalin
user posted image

Mi smo noč nekako preživeli,čeprav se je veliko zbujal.Ampak samo toliko da sem ga pobožala pa je zaspal nazaj.Se mi je pa ob pol šestih zjutraj zdel ful vroč,pa sem mu šla temperaturo zmerituser posted image ,pa je termometer kazal 36,2user posted image .Zdaj pa ne vem ali je termometer pokvarjen ali sem pa jaz adijo.Je pa tudi začel že nekaj pokašljevati,tako da zgleda ne bomo imeli veliko od praznikov.Joj,pa toliko smo imeli v planu,zdaj je pa vse v vodo padlouser posted image .Mislite da sem jaz kriva,ker je spet prehlajen,saj sem ga vsak dan kopala.A ve tudi vsak dan kopateuser posted image  svojeuser posted image .

Dajanax sporoči kako ste opravile včeraj.
Tanyka je pa tudi na našem koncu zelo veliko tega driskanja pri otrocihuser posted image .Je imela kolegica punčko v bolnici zaradi bronhiolitisa,pa je tamala tam še rotavirus staknila.

Moja kavica je pri koncu,pa še alarm se je vklopil.

pa-pa
                                user posted image

< Sporočilo je popravil dalin -- 5.4.2007 8:49:15 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.4.2007 9:29:27   
Tanyka
user posted image

Moj palček spančka, meni pa je komaj sedaj uspelo spit kavicouser posted image user posted image user posted image .

DALIN-te medvedke iščem vse tukajuser posted image

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Upam, da se čimprej pozdravite -za vas
user posted image
Kje ste ostale čveke?

Nič grem še malo pobrskat po netu, če najdem kaj pametnega za morjeuser posted image

ČAO ČAO                       user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.4.2007 10:04:02   
Anonimen
bom čist na hitr, ker imam še toliko dela. Ampak RR pa ne smem izpustiti seveda.

Tevža - meni je tudi tale stiker za na stol všeč. Razmišljam ali bi si ga umislila. Sam mi je pa kar nekam drag - 25 eur + poštnina 17 eur. So pa našemu možičku všeč tiste tablice. Ah, moški kaj čmo.

Dalin - jest sem tud našega vsak dan kopala. Potem pa je fasal en prehlad, pa ga zdej ne več. Se sicer potrudim, da ga recimo vsaj vsak drug dan, če ga pa ne, pa tudi ni panike. Ritko itak umivam z vodo, včasih ga vmes še malo pod pazduha, in to je to. Ah, sej se mora navadit, da je tudi malo umazan. Poznam enega otročka, da čim ima malo umazane roke, takoj joka in cvili da ga morajo umit. Pa če ga vmes še hranijo (in to veste kako je ) kar cmeri, ker je umazan.  No, sej po svoje je to lepo, ampak pretiravat pa glih ni treba.

Joj, ampak naš tako maha pri hranjenju. Mislim, da se bova kmalu šla kar v kad hranit.

A zdej pa driska razsaja ?! Pa kdaj bo konec teh virusov ?!!

Ajne - kakšni pa so ti izpuščaji ? Naš jih je pred kratkim fasal, so ga sicer srbeli in smo dobili fenistil kapljice. Je pa res, da nisem nič posebnega uvajala, oz. sploh nisem uvajala, ampak smo eno hrano jedli že cel teden. A je možno da je od kakšnega mehčalca al pa praška ? Pri nama se je pojavilo samo enkrat, pa sedaj normalno delam naprej tako kot prej, pa ni nič. Mogoče je samo kaj v zraku, kakšen prah, kakšno cvetje, ma sej ne vem.

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.4.2007 11:21:19   
ZALA ADL
Ja tej virusi so res živa nadloga!!!

Zala je sicer zdrava (trkam), zato sem bila pa jaz spet pri zdravnikuuser posted image . Že en teden imam zamašeno levo uho, pa skoz mi nekaj ven teče, taka bela tekočina. No danes ponoči je blo pa tu mač. Mala je od pol dveh pa do pol petih skoz neki težila. Pa ne pri meni jest, pa ne flaše, pa ne se crklat, pa ne med nama spat. Kr neki. Prvič je jedla šele ob pol osmih zjutraj. Pol je hvala bogu zaspala ob petih, pa do pol osmih. Zraven tega me je še uho bolel.....

No sem bla pri zdravniku, je mož doma, tako da sem imela varstvo. Imam odebeljen sluhovod, al ne vem več kaj. Sem dobila trak v uho, pa ene kaplice, tako da sedaj pa sploh nič ne slišim na levo stran. V sredo pa nazaj.

Jutri imamo plavanje, pa sploh ne vem če bi šla v bazen. Pol po plavanju pa gremo spet mal na počitnice k babici do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image . Bomo pirhe nesle z Zalo k žegnu, pa spet bom lahko šunko jedla, k lani je nisem k sm bla noseča, pa baje ni glih dobr prekajeno meso jest.

Zdej obiske dobim, tako da že kosilo kuham, pa morem letet, se oglasim še zvečer.....

Dalin jaz našo pupo kopam vsak drugi dan. Tisti dan k jo ne kopam, jo pa sam mal z vlažno krpico umijem. Mam tudi jaz na sumu, da sem bla kriva drugega prehlada, ker sem jo predolg v kadi imela, ko je bla že mal prehlajena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
5.4.2007 11:37:50   
žiža
Dober dan, damice
Jaz sem že precej bolje. Hvala ti tašča za tele obkladke. če bo katera kdaj na istem naj si kupi gabez in iz njega dela obkladke. POmaga ful!
Tamaladva sta z mojo super sosedo na potepu možek mi je 3 ure prej spiuser posted image  v službo, ko sem omenila, da bi bilo fajn če bi okna mal spucal user posted image
Res imam tako umazana, da me je kar sram. se jih bom kar lepo sama lotila. Lepo počasi in previdno pa bo user posted image
ja pa likat v sede mi je včeraj tud ratalo. tako, da konec koncev sem iz moje poškodbe tud nekaj koristnega izvlekla.
je pa tud mene v obiskala gospa M po 15ih mesecih. No sej sem kar vesela, da lahko vsaj približno izračunam ciklus.
Ajne, mogoče je bilo pa tamali vroče pa je pikce dobila. Moj je tud pikast za vratom če mu je vroče.
Tanja, Dalin a se pri vas ne bo nič ustavilo s temi virozami. Jaz moram kar potrkati za enkart smo vsi čili in zdravi... no razen moje malenkosti. Moj mi je danes rekel da sem KREVLICA user posted image  mu bom že dala krevlico.
A se bo za praznike katera lootila potice delat? Jaz ima namen, da bom jutri že zgodaj vstala (vsaj ob 6ih) in lepo zamesila svojo 1. potico. Bomo videli kako mi bo uspela. 
Dalin pri nas tud reče patronažna, da naj jo po 5 mesecu pokličem, da bo prišla povedat kako uvajati GH. Ampak jaz nisem nič klicala. Sej v bistvu vem kaj svetujejo in priporočajo. Bistva se držim, mal a tud po svoji presoji naredim. Urbanček je drugače ta prvai jedec dedec. Včeraj je maznil cel krožnik pireja in špinače user posted image  Količinsko je pojedel 3x več kot Sara user posted image  Za njega mi je pa res užitek kuhat, ker vem, da bo s takim veseljem pomalcal. Za taveliko prinčipeso pa samo še govejo juho kuham dan za dnem. Jo imam cel zmrzovalnik. Je včeraj skoraj bruhala, ko je gledala kako Urban špinačo je. Zraven je pa tulila, ne to papat, to ni dobl! Živ obup je tale gospodična.
Po praznikih bi pa spet lahko kakšen izlet si umislile a ne? A kaj po hribih hodite? Bi lahko kakšno tako izi turco udarile, če kateri paše. Samo za ta podvig si moram jaz še nogo 100% poštimat.
Zdej pa grem malo za delom, kar bom lahko poštimala s to mojo krevlicouser posted image

yennika
user posted image
vsem malim mesečnikom pa tud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.4.2007 13:24:27   
Anonimen
Žiža - jest pečem jutri potico - prvič. Bova izgubili nedolžnost user posted image  

Sem tudi pripravljena na to, da jo bom mogla stran vržt.

Po katerem receptu jo boš pa delala ?

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.4.2007 13:39:09   
Tanyka
HELLO

Jaz potice ne bom delala, ker bi po sej verjetnosti bila za v kesonuser posted image .Bom pa brobala doma nardit velikonočni kruhuser posted image user posted image .
Evo recept, če bi katera slučajno peklauser posted image user posted image

-1 kg ostre moke
-kvas
-1 sladko smetano(v lončku)
-6-8 žlic sladkorja
-malo ruma
-malo soli
-1/2 l mleka(od tega vstran vzameta za vzhajanje kvasa)
-po želji rozineuser posted image

Bom vam jutri javila, če bo za pojestuser posted image oz. v sobotouser posted image

Nič grem malo počivat, ko mali ravno spi.

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.4.2007 14:02:55   
ajne
hojla,

evo midve s plavanja in ajdo seveda namesto trdnega spanca (baje vsi tamaučki fullll spijo po plavanju) razganja od energije. jo bom počasi napokala v avto in greva po taveliko v vrtec, potem pa spet via zoo... zdej nismo bile že ene dva tedna user posted image ... plavanje pa je bilo super! ajdica je uživala, mal je protestirala, k smo jo popravili v obroču, ker je malo dol zlezla, ampak drugače pa je vriskala in čofotala, da je veselje. skratka voda je zakon!!!

žiža, to mi deli... jest sem hribovc. sem že razmišljala o tem, da bi tule vprašala, če je katera za, pol pa kar nisem zbrala poguma. se mi je pa zdelo, da bi ti lahko  bila pravi naslov. mi smo še nov ruzak nabavli (un od tavelike je že mal bogi) tko da sem popolnoma opremljena. najbrž me bi edino mal kondicija izdala, ampak kako lažjo bi pa šlo. mi mamo eno priljubljeno tam v vaših koncih pod Begunjščico... a je planina Preval? porkaš, mi je šlo ime iz glave. jest sem takoj za, ko ti saniraš nogo...

sem tud pomislila, da bi bili lahko tole izpuščajčki zaradi tega k bi ji blo vroče, sam madona, manj je pa skoraj ne morem oblečt kot jo zdejle. ji dam za ven samo body, jopico, hlače in štumfke. doma je pa itak samo v bodyu, štumfkih in hlačah. res ne vem kako naj jo še manj oblečem. bi pa znalo bit to, k nisem menjala praška, nič posebnega ni jedla. izpuščajčki pa še kar vstrajajo. no, bomo videli.

aha, heroja zmanjkuje, greva raj kar peš v vrtec, da bo zaspala...

čau

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 19:46:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
5.4.2007 21:48:56   
dalin
Najprej:hvala punce,da mislite na naju in seveda tudi na Tanyko.Ja,ti viruski souser posted image .Mislim pa,da ni toliko krivo vsakodnevno kopanje,veliko tudi tavečji trije prinesejo domov iz šole in vrtca.Kaj naj,tako je:pri tavelikih gre čisto tako mimo,kot bi mahnil,tamali pa pokasirajo vse,kar je možno.Pa saj bomo tudi to preživeliuser posted image .Je pa user posted image  že veliko boljše(trkam) in upam da ni to samo zatišje pred neurjem,tako kot dva meseca nazaj.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
5.4.2007 22:14:02   
alenka11
OJ

Tevža HVALA za info za avtosedež, sem ga že naročila. Ne morem verjet, da je ob tej uri še na razpolago. Pri prejšnji akciji sem bila ob devetih zjutraj že prepozna. Še enkrat hvala, drugače bi sigurno spregledala.

Dalin mi tudi danes nismo bili cepljeni, že drugič. Naslednji datum imamo 26.4. - v tretje gre rado, pravijo.

Čim prejšnje okrevanje vsem bolnikom in VSE NAJBOLJŠE vsem slavljencem.

Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
5.4.2007 23:18:45   
Dajanax
Dober večer!

Samo na hitro se javljam, te dni sploh več ne folgam na RR pridet, kaj šele kaj napisat.. Ah saj bo spet kakšen teden, ko bo vsak drugi post moj!!

Mi smo včeraj bili cepljeni, pa bi po noči po cepljenju, raje videla da ne bi biliuser posted image user posted image  Mala je celo noč user posted image user posted image user posted image , sicer v spanju, pa vseeno. Pa vroča je bila kot radijator, sem jo iz vreče ven vzela pa malo manj pokrila pa je nekak šlo do jutra. Mesto cepljenja pa je kar žarelo, boga mala pikica. Obkladki niso kaj dosti pomagali, je bila še bolj nervozna... Zjutraj je bila že hvala bogu OK, čeprav je stegno še otečeno in rdeče. Vsaj iz tahudega smo ven...

Je pa težka 8400g in velika 67 cm (merjeno doma je bila 70 user posted image user posted image ). Vse ostalo ok.

Tobija sem tudi jaz pravkar naročila, še dobro da sem ga, drugače bi doktorirala iz avtosedežev...

Še en kveščn glede igrač: imate kakšno dobro glasbeno igrače za tamalčke??? iščem kaj takega kot je magični lonček??? Sem v sredo iskala v BC, Pikapolonici in v Turbo Limaču pa nisem nč pametnega našla razen Tomyjev stolpek, ki pa še ni najbolj aktualen (razen za grizenjeuser posted image user posted image ).

Takle stolpič sem kupila:
user posted image

Dajte svetujte kaj!

Lahko noč!!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
5.4.2007 23:19:31   
Dajanax
Sem mislila, da bom nov pejđ odprla...pa nč.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.4.2007 7:02:15   
Tanyka

user posted image   JUTRO

Sem pokonci že od 6, je Rene nekaj mrckal, sem mu hitro nardila flaško, zdaj pa še spančkauser posted image user posted image ,
Lara pa mu seveda dela družbouser posted image user posted image .Drugače pa je bila noč dokaj prespana, moje počutje je veliko boljše od včerajšnjegauser posted image user posted image .Otrokeca sta tudi že skoraj okuser posted image user posted image user posted image .Tako, da gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Boma pa z Laro enkrat popoldne pobarvale jajčke za user posted image  na mizi, pa enih par za k blagoslovu, ostale pa kuham sprotiuser posted image , da ni potem prevelikih izpadov elektrike pri ritiuser posted image user posted image
Imamo pa tudi v vazi veje, in gor obešene plastične jajčkeuser posted image user posted image user posted image .Malo morajo otroci vedet za kaj se gre-predvsem tavečjiuser posted image user posted image user posted image .
STAREM BOM POBARVALA NOCOJ jajčke, PA ENKRAT PROTI JUTRI BOVA DALA KLOBASO V KOŠAROuser posted image user posted image , ostalo pa malo pred blagoslovomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . 

AMADEJ vse naj naj

user posted image

Bom vam kr sedaj zaželela

user posted image         user posted image , če mi slučajno danes več ne uspe na rr.No zvečer se beremo sigurno, ampak ne verjamem, da boste vse tu goriuser posted image  

Se tipkamo kasneje

ČAO ČAO 

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 6.4.2007 7:07:46 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.4.2007 7:10:54   
Tanyka
Ja kje pa ste vse?Še spite?
Ali že jajčka barvateuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?