|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
10.4.2007 8:59:06   
ajne
ej, sem prejle napisala 3000 post na tej temi! uau, smo vseeno kar pridne...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.4.2007 10:20:24   
Dajanax
Ojla, sam na hitro, ker me za hrbtom čakata dve gori cunj za zlikatuser posted image user posted image

Ajne a ni super občutek ko greš tečt??? Jaz sem šla včeraj drugič, prvič sem šla prejšnjo sredo, na običajni trasi sem 2x hodila, naslednja dva dneva pa bi me morali skoraj nosituser posted image . Včeraj pa je bilo že bolje, pretekla sem ceeeelo traso and I feeel goood! Tudi danes nimam muskalfibra!! Juhuhuuuuuu

Sicer glavno da je šunke zmanjkalo, no nekaj je je še v hladilniku, ampak se je več ne dotaknem! Ti prazniki so res hudi za želodce, prehudi. Še ticker s kilami kar stagnira...user posted image user posted image

Se beremo...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.4.2007 10:29:25   
alenka11
Oj

Naš mali že drema prvo kitico. Spet malo miru user posted image .
Kaj se je zgodilo danes: naš pikec je prvič zlezel ven iz BUMBOTA user posted image , še dobro da sem bila zraven, ker je sedel na sedežni in bi lahko kar dobro pikiral na parket. Sploh ga ne morem več nikjer pustit samega. Samo še na puzzlah se lahko brez skrbi kotali. Je pa ves čas ritka v luftu in tudi nam gre samo nazaj, rokice še ne ubogajo.

Ajne tudi mi smo končno prenehali s hranjenjem ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že 5 dni ga samo okoli 6 priklopim, pol pa ob devetih zajtrk. Čez dan se nič ne dojiva samo še pred spanjem pa tudi to je enkrat že izpustil. 

Dajanax tudi mene čaka likanje, pa bo še malo počakalo je preveč lepo vreme zunaj. Prideš kaj na sprehod?????

LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.4.2007 10:35:38   
princes
user posted image
Jaz sem zjutraj napisala post, pa mi je vse ven vrglo, tko da še enkrat...user posted image

Tanyka, hvala za čestitke, si me zelo lepo presenetila, ker si se spomnila na Lio..user posted image

Ja mi danes praznujemo 7 mesecev...user posted image Kako gre hitro..user posted image

Pri nas prazniki minili fantastično, sam tolk smo jedli, da sem lahko cel teden samo na vodi..user posted image
Pa Lia je v nedeljo zaploskala, tko da zdej ploskanje ful dogaja...user posted image Pa gujsala se je, ji je čist dogajal..user posted image

Včeraj, sva pa dopoldan tašči Lio dala, da sva midva malo pospravila po hiši, pa teraso naštimala..user posted image
Tevža, sva sčistila fuge s paro, ampak bolj neuspešno kot ja..
Tko, da bo treba nekje en ornk čistilo izvohat..user posted image

Borovnička, kako si ti kaj??
Moje sožalje za Meo..user posted image

Danes bo spet lep dan, tko da bomo zunaj cel dan..user posted image

Lep dan...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.4.2007 13:58:34   
žiža
en lep po praznični pozdravček. Se čist na brzino javljam, ker kuham kosilo. Praznike smo preživelei super. Itak smo fest jedli in se ves čas potepali.
Ajne mi moramo ruzak še sprobat, je v planu ta teden. POtem si pa kakšno izi varianto lahko umisliva. Prevala je super, nisem bila že par let gor. aka luštna pot z super razlgedom pa tunelčki user posted image  Samo jaz moram res malo preveriti, kakšna je moja nosilnost hrbta user posted image
Drugače smo bili pa včeraj na Šobcu in je bilo SUPER. Imajo super igrala za otroke pa veliko klopc, tako da smo imeli kar en mini piknik. Sara se je naletala za celo zimo nazaj. Pa kolo smo imeli sabo in je res uživala. Tako, da predlagam, en piknik v bližnji prihodnosti, kar na Šobcu, ker zdej je še prost vstop pa parkirnine tud še ne računajo.
Pupika, a sem prav videla na trakcu, da ste spet v sladkem pričakovanju user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!
Evo zdej pa šibam kuhat potem pa spet na sončka.
Moja noga je tipi topi in sem že maksimalno terenska
lp pa poljubčke slavljenki Liiuser posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.4.2007 15:08:22   
julam
OJ! No, naši prazniki so bili bolj nepraznični. Norice so doživele višek (se še drži), zato user posted image cele noči joka. ker gavse srbi. Revček! Za povrhu je še tavelik zbolel, tako da smo družina kilavčkov.

Tudi mi radi zavijemo na kakšen hrib, ampak nekako ne verjamem, da bi moj hrbet prenesel kakšno turico. user posted image

Pekovke, kako so vam ratale potice?

user posted image user posted image user posted image ajne in alenka za nočni napredek!!!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.4.2007 16:21:15   
Anonimen
ajde, se še jaz nabrojim.

Potica - nekako mi je ratala. Mož je rekel sicer, da bi bila lahko bolj sočna, tako da naslednjič zmiksam vse živo.

Nočno hranjenje - no, tudi pri nas se je končalo in končno lahko spimo. No ja, spimo ?! Vmes se ene dvakrat zbudimo, da ga malo naravnam, pa malo čajčka in gremo dalje. Se pa pozna, da je sedaj čez dan veliko več pokonci, tako da se moram skoz nekaj zabavat.

Vreme - krasno. Za vozičkat, tud mal za v hribe. Jest itak živim v hribih tko da, bi mi takle ruzaček kar prav prišel.

Pupika - a si res noseča al kaj ? Bravo bejba. Mene tud neki zadnje čase mika, da bi ponovili vaje. Si mislim, pa zdej k sem glih v formi, ker sicer ne vem, kdaj bomo lahko znova zibali. Sem pa zadnjič gledala posnetke, ko je bil mali star 9 dni. Joj, kako je bil majhen, pa tako miren, čeprav se mi takrat ni zdelo. Sicer pa itak, nimamo novega člana kam dati, edinole če bi celo bajto preuredili, prizidali, .......

Princes in Lia - vse najboljše za sedmesečnico ! Upam, da bosta preživeli čimbolj pravljično, glede na to da je sedem pravljično število.

Galujsnica - ja tudi pri nas je to carsko. Se lahko tud dve ure galujsamo tako uživa.

Kako pa kaj shujševalne ? Jest grem tud danes zraven. Mater tele kile kar nočejo dol. Skoz je eno praznovanje, grgrg.........user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
   [Brisano sporočilo]
10.4.2007 18:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
10.4.2007 20:15:32   
ajne
hm... sam na hitro... sončica, da nisi slučajno mene včeraj skiksnila... sam jest sem imela ajdico boso, pa ne zanalašč, ampak si je štumfe dol potegnila in jih skoraj pojedla. pol jih pa raj nisem nazaj gor dala, k je mal pihalo, bi jo po mojem zeblo v noge, k bi se tista mokrota na vetru ohladila. pa še taveliko sem imela s seboj, sicer nisva bili v kratkih hlačah in japonkah, pa vseeno... user posted image user posted image user posted image  da nismo bile res me tri (atija smo imele v hribih na turni smuki, tko da smo bile tudi na praznični dan same user posted image user posted image  - sej ni da bi govoril).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
10.4.2007 20:17:04   
ajne
jooooooj, vedno prehitro stisnem...že cel dan hočem napisat:

LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!

(princes, jest nekak nisem za tele slikce, ampak mišljeno je pa glih tolk iz srca, kot če bi bila še slikca zraven user posted image )

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
10.4.2007 21:14:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.4.2007 7:01:26   
tevža
dobro jutro!

tile dnevi so bili tako pestri, da sploh nisem utegnila na RR. zato najprej princes za lio user posted image

prazniki so minili družinsko in po malem tudi športno. v ponedeljek smo bili na celjski koči in sprobali nahrbtnik. matevž je ful užival, no, bolje rečeno spal user posted image . midva z user posted image  pa sva se pošteno nahodila; popoldne smo bili potem še na sprehodu - oči z vozičkom jaz pa z rolerji. 10!

z GH je pa malo bolje, a se še vedno pregovarjava. no, bo že....veliko dobre volje in potrpljenja z obeh stani user posted image  pa bo.

julam - čimprej se pozdravite. držim pesti!

uživajte v sončku!!!

pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.4.2007 9:06:21   
yennika
Alo babnce,

evo da se malo pofočkam....so atki lepi dnevi, da smo kar zunaj...je treba malo okolico spet uredit....

Pri nas nč novega, mali še vedno vele pridem-trkam.Nočno hranjenje smo pozabili, pa nisem nč kakih poskusov s čajem delala, očitno ne rabi več joškolina ponoči.Imamo pa 3 obroke GH, včasih tudi joškolino na vrh za sladico.Najreje ima krompir in cvetačo, od sadja pa keksekauser posted image , saj ne jabolko, breskev...

Je zajček za prinesel stajico, tako da ga zdaj čisto komot pustim samega za kako minutko, mi ne more več nikamor se splazit.Priporočam!

Je zelo divji, sploh zvečer, ko se zave, da bo treba v posteljo.Takrat čisto ponori in divja, brca, cvili...ga samo gledama, ker nama ni nič jasno.Aja, pa naučil se je seksatiuser posted image , mati narava, postavi se na vse 4 in ziba rito naprej in nazaj-no pa saj vse veste kako to greuser posted image ...zraven se pa tako smeji, da vriska.Hudo!Tudi smokija je nedavno odkril in ga vrti okoli prstauser posted image .

Zdaj pa šibama na zajtrk in vuuun na sonce.

Vsenajboljše za tiste, ki praznujejo, so in bodo praznovali.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.4.2007 11:12:26   
Tejcha
Ojla!

Da se še midva pofočkama... Mamo tako gužvo, da sami sebe komi lovimo... Pa saj bo...

Zdle spravljam stanovanje v red, pa razmišljam o tem, kaj naj Tilnu oblečem za ven... Tisto brez zoknčkov mi je še malo out, :), se pa strinjam s tabo, ajne, da je boljš tk kot pa totalno preslinjeni zokni, :) A jim še sploh oblačite hlačne nogavičke? Js sm ga imela do sedaj v bodiju, štunfih (to so po naše hlačne nogavice) in trenirki. Na glavi klobuček, na nogicah pa adidaski. V vozičku imam vedno dekico s sabo, tak, da če piha, pokrijem. Se še ni naredilo, da bi bil zmrznjen, prej kontra. Kaj mislite, ga preveč oblečem?

Včeraj smo bili prvič na plavanju, mali je užival 100/h. Mogoče res ni bilo nekih ekstra vaj, se je pa v tiste pol ure več kot samo namatral. Čofotal, brcal, vriskal... je še men čist odceplo, ko sem videla kak mu špila... :)

Pa dobla sem datum za modrostnega ven dat... :(

Zdej pa šibam sesalcu naproti, potem pa ven.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.4.2007 11:22:52   
rose22
Jaz ko jo v tem lepem vremenu peljem ven mam ful enih problemov.Če greva ven dopoldan ko še ni tolk toplo ji oblečem body, štumfe,kake hlačke pa tako ne preveč debelo jaknco,pa čeveljčke.Če greva pa popoldan mam pa že probleme,ker je ful vročekrvna in čeveljčki ne pridejo v upoštev,štumfi tud že skor ne,sam kaki zoknčki pa hlačke,jaknco še pustim,da bi jo še pa pokrila,jo mam pa v šusu čist prešvicano.user posted image
Pol pa vedi kako jih oblečt.In če ni nč vetra jo pustim tud brez kapce

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.4.2007 11:41:09   
Tejcha
Princes, dans gre CD zihr na pošto! Ga nesem sama, tk da ga verjetno dobite jutri.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
12.4.2007 7:45:05   
incabinca
Dobro jutro!!

Kje pa ste vse??
Mo jaz sem "že" pokonci, Lovro je pa očitno danes malo potegnil! Ti, ti zaspanček :)
Zunaj pa že lep sonček - krasno.

Yennika - Lovro je tudi začel zvečer akcije izvajat. Takoj ko porajta, da se k spanju pripravljava, začne take počet da sam gledam. Potem pa seveda še ovbezno derenje oz. trmarjenje.

Oblačenje: jaz ga imam trenutno za ven napravljenega takole - žabice+hlače, bodi s kratkimi rokavi, puloverček , tanka jaknica - običajno kar zg. del ternirke, na glavi pa kapico (če veter piha), ali pa rutko (haha, kupila sem mu rutko ;)))) ) ali klobuček.

Bejbe, oglasite se kaj!!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
12.4.2007 9:07:07   
tevža
dobro jutro!

ja, kje pa ste vse...ne duha ne sluha o sept. čvekicah. štrajkate?!?

pri nas nič novega oz. posebnega. včeraj se je več dogajalo meni, saj sem imela "tehnični" dan; pripeljali so nam nov (večji) hladilnik, montirali nam bodo klimo, v kleti smo imeli manjšo poplavo in klicarila sem z ministrstva na ministrstvo, kjer sem p...... na to butasto državo. joj, kako so nezorganizirani in nepovezani. kot bi živeli v predjamski dobi...katastrofa! in potem sem se do konca razpi..... in sem jim poslala inšpektorja na glavo. prav malo me briga; naj pa delajo kot se zagre. sama sem namreč včasih delala v drž. upravi in vem, kako se lahko posamezni stvari streže. huh, zdaj mi je pa lažje... user posted image  

jaz matevža z ven oblečem v žabice, ene tanjše hlače, čeveljčke, bodi s kr.rokavi, majčko in vetrovko ali jopico. na glavo pa kapico s šiltom ali klobuček. če pa bo neprestano tako vreme še naprej, pa razmišljam, da bi mu čez cca. 14 dni slekla žabice in obula nogavičke user posted image  kaj mislite na to?

julam - kako ste kaj?

lep sončkov dan....

pa-pa

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
12.4.2007 9:24:11   
Dajanax
Jutro!
Nekam čedalje težje strani polnemouser posted image user posted image  Kje pa ste vse? Dalin kako ste pa kaj vi? Smo imele en čas celo več strani kot avgustovke, zdaj so nas pa šišnle mimouser posted image

No saj tudi jaz nisem glih neka pridna cvetkauser posted image . Ko je pa zunaj tako lepo vreme in smo ves čas naokrog, ko pa sem doma, je pa še toliko dela zunaj!

Vita se je v torek prvič na vse štiri postavila!!user posted image user posted image  Sva jo z možem kar gledala, to je bil res en lep pogled. Hkrati pa pomislim kako gre hitro vse mimo, ni dolgo nazaj ko so samo spančkali pa jedli, pa spančakli...

čeblja pa kot navita, posebej zjutraj, zdaj ji rata še "blja, blja, blja", pa kriči ko zmešana, kot da bi preizkušala kako naglas lahko zavrešči! Jaz bom pa kot princez začela z zamaški okrog hodit.

Se pa zadnji teden ubadam z razno raznimi tetami, strici, znanci in znanlkami ki naši pupiki vse živo v usta tlačijo. V soboto sem komaj preprečila da bi dobila v usta kr lep grižljaj čokoladne tortice s smetanouser posted image user posted image  In to od mamice 13 mesečnega sinka. Je rekla (potem, ko sem jo že po roki mahnila) "Kaj je zdaj spet kaj novega pri prehrani dojenčkov?? Men niso nič rekli, da naj ne bi tortice pri 6 mesecih jedel." ??????? user posted image user posted image user posted image  Se mi je kar zvrtelo pred očmi.

Še debato za oblačenje za ven ste imele. Jaz je ne oblačim več v žabice, ima spodaj samo hlače in nogavičke, pa seveda čeveljce. Zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi in povrh jopico ali ne čit tanek pulovrček. Ja pa trak na glavi, če slučajno kaj piha, drugače nič. Je pa super ko grem lahko zdaj tudi zvečer ven, ne da bi jo posebej oblačila!! Sicer če bo šla temperatura zraka s tem tempom gor, se bomo poleti scvrli, malčki bojo pa nagci user posted image

Grem zajtrk pripravit (na meniju bo kašica z jabolki).

Imejte lep dan!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
12.4.2007 9:24:35   
Dajanax
Eh, kaj še ni new page????

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
12.4.2007 9:36:25   
ajne
hojla,

ja res smo nekaj lene postale user posted image ...

midve sva že iz sprehoda, kjer sem jo imela (no je še, ker spi) v zimski vreči, ker je v senci še kar hladno. sicer pa midve že nekaj časa pod hlače ne oblačiva več žabic ampak štumfe (nogavičke). pa gor bodi z dolgimi rokavi in jopico. na glavi raje nič, kot kapico... ma, kaj vem, smo zgleda res bolj pri ta vročih. se bojim, da bi mi na tem vročem soncu zakuhala, pa da jo potem veter prepiha, pa bomo res staknili kako neumnost. tko pa ji dam pred soncem gor klobuček in je.

včeraj sem si privoščila šoping terapijo, šla v emporium, imela eno pupko, da mi je mal svetovala in zapravila malo premoženje. sam se pa tko dobro danes počutim, da je kaj. moj dragi je sicer mal pihal, ampak se bo že ohladil. ma mal pa moram tud seb kdaj privoščit. si že tisočletje nisem prav nič kupila. vedno zavijem na otroški oddelek in pritrogam ven en kup otroških cunj, zase pa nič. pa sem jih včeraj poslala na sladoled v center in šla sama po nakupih user posted image user posted image . princes, kupla sem tud ene noro dobre balerinke!! spet sem važna!

ajdica še drema, potem bova mal malicali (banano), potem pa greva na plavanje.

lepo se imejte, carpe diem in se beremo!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
12.4.2007 13:03:19   
tevža
jah, nimam kaj - ste me prepričale - Matevžu sem kar slekla žabice in dala nogavičke. tako da, pa-pa prva sezona žabic user posted image . super, hvala!!

mali zdaj spi, jaz pa nekaj pojem, malo po stanovanju pošarim in potem spet ven.

UŽIVAJTE! 

aja, ajne, kakšne barve in kje si kupila balerinke? jaz sem, kot si najbrž opazila, fanica nizkih čevljev. in zato so razne balerinke, mokasinčki in podobno stvari za moje noge user posted image

< Sporočilo je popravil tevža -- 12.4.2007 13:06:42 >

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
12.4.2007 13:13:15   
princes
Helloo..

Vsem, hvala lepa za čestitke..

Nič nismo lene, ven na sončka se nam mudi..user posted image
Pol smo pa itak cel dan zunaj..user posted image
Joj kok je fino..
Vsaj štoflcev ne rabim..user posted image

Jaz tud oblečem samo še bodi, hlače, nogavičke, pa zgoraj še čez nekaj..
Zdej mamo 2 trenirke od Championa, pa tiste dve menjam..Pa kapico s šiltom mamo na glavi..
Bom ji pa ko bomo kje na kavici, kar štunfke dol dala, da bojo nogice mal migale na sončku..user posted image

Bravo Ajne za nakup..user posted image
Ma to mormo mi babe mal za svojo dušo...Mam srečo, da moj to razume..
čeprav letos me sam gleda, je zadnič reku, da sem kot volk na svoj plen, jaz pa na čevlje, pa obleke..user posted image
Ja kaj vidi se da si lansko leto nisem nič privoščila, zaradi trebuha, morem zdej vse nadoknadit..user posted image
Ne boš verjela, smo bili tudi mi včeraj po plavanju, v emporiumu, pa zara..
Samo nisem nič našla zase..user posted image Sem bila prav žalostna..Pol pa še tist ko probam mi je v stegna premajhno..user posted image Prokle..stegna..
Tko da po prvem maju direkt v Italijo..user posted image Prej pa še eno ornk dieto na hitr..Ja valda, pol si pa kupim pol kile biftka v trgovini, pa popečen kruhek, pa maslo..njammmmmmi...
Ni čudno, da mi moje stare hlače še vedno niso prav..user posted image Ja pismo, kakšna sem pa bila..user posted image

Kje boste za prvega maja???
Mi se mormo še kaj spomnit..Verjetno morje...user posted image

Grem zdaj hitro en sataraš skuhat, pol pa počakam mojga, pa hop na kofetek..user posted image

Lep pozdravček..

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
12.4.2007 13:20:31   
princes
Je pa v Ljubljani ena trgovina Monarda....OOoooo kakšni hudi čevlji, pa dragi kot user posted image Sem mojga kar delat nagnala, da bo lahko kaj kupil...user posted image user posted image Joke..
Tud jaz iščem ene balerinke, pa jih ne dobim..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
12.4.2007 14:40:13   
julam
ojla!
na hitro še od nas. Smrt v družini - nikoli nisi pripravljen nanjo, še posebno, če se poslovi tebi ljuba oseba. Današnji dan se odvija v tem duhu.

Norice se sušijo, spimo že malo bolje (celo do 2 uri v kosu). Revež, najbolj je nastradala ritka, sem jih naštela 24 na tistih dveh hlebčkih. DAnes sva bila že malo v senčki, sonce baje ni prijazen vodenim kozicam.

V šoping bi šla tudi jaz z veseljem, pa smo kupili novo streho nad glavo in mi gre plača za položnice, možiclu pa za kredit. Hja, čez 20 let...

Ajne, kakšna pupka ti je svetovala?

Tevža, a je fant že ugotovil, da je najboljša hrana od mamice?

Tudi meni grejo lasje pokonci, ko se mi začne kdo vmešavat v prehrano mojih dveh. Posebno za user posted image sem občutljiva. Sem dala 1x že skozi boj z žlahto pri ta prvem, pa sumim, da bo treba ponoviti vajo!!!

Uživajte!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?