lilka
|
Helou punce! Bojana1:jaz sploh nisem registrirala, da si ti iz naših koncev . Me veseli, da imaš dobre izkušnje s SG porodnišnico. No, ko sem zdaj hodila k prijateljici, ko je rodilia, sem res opazila, da so na oddelku sestre zelo prijazne, tudi sam oddelek je tako lepo pobarvan in urejen, da res vse skupaj prijetno deluje. Tudi prijateljica je bila zelo zelo zadovoljna. Čisto drugače kot včeraj, ko sem bila pri dedanu na kirurgiji, sem zdržala 15 minut pa mi je blo že slabo. No glavno ti si svoje dobro opravila, ti iskreno čestitam. Gaja*:no midva z možem pa zdaj tudi že težko čakava. Jaz imam sama pri sebi filing, da ko bom šla 19.4. ko mam rok v SG na CTG, da bom tam ostala. Mož me je danes hecal, da če bom šla z avtom in tam ostala, bo pa on z avtobusom ali štopom priletel, ko se bo začelo . Jah bomo videli kako mi bo namenjeno in kakšne plane ima naš . Če mene vprašate, jaz bi najrajši takole, pa ne se mi smejat: da dobim popadke na rok(al pa tudi prej samo čez rok si ne želim) in sicer tam po 9.00 uri zjutraj, da se še ponoči lepo naspim , pol počakam, da se začnejo na 5 minut in potem me mož pelje in rodim vsaj tam do treh(malo matranja vem da mi ne uide). To bi blo najbolj idealno, kaj pravite? NinaF:no mene je pa tako bolelo zdanjič v celem predelu okoli popka, sej sem napisala, potem se je pa naslednji dan nehalo. Drugače pa tudi mene najbolj tišči pod desnim rebrom. Pa še vedno težko diham na momente ko ležim, tudi ponoči se zbujam, ker ne morem vredu dihat, če ležim na hrbtu v spanju. V glavnem zdanji teden me kar daje nisem veča tako fit, samo hudo pa tudi ni. Takole, zdej grem pa malo likat(sem do večera sama ker je mož popoldne), pa malo počivat, pa malo kuhat,pa počivat, pa bo minil dan, če bo sonček grem pa ša malo na sprehod. Končno so mi naredili zavese za spalnico, sem jih šla danes iskat in jih že perem, ker imava samo rumeno žaluzijo in spušča fl svetlobe, sem si dala naredit take debelejše ful odbite zavese, da jih bomo potegnili skupaj, ko bo šel spat, da bo vedel kdaj je čas za spanje, ker rulet pa nimamo, ker bomo še prej kupili nova okna. Ful so lepo izpadle in zdej je še bolj cartkana spalnica, lepo pašejo zraven povijalne in mojega dekorja na steni v kotičku za . Vsakokrat rečem, da imam že vse parajt, pol se pa spet nekaj nade, kar naprej si nekaj izmislim.....mam pač čas. Lepo bodite in uživajte dan!