lilka
|
Ja danes je bla nekam čudna noč, tudi jaz nisem najboljše spala, pa še dan je tak mrkast, da sem cela nekaj čudna NinaF:a tako je blo, jaz sem se hecala, da boste mislile, da sem že rodila ker me ni . Jaz pa glede hrane ravno obratno od tebe, jaz pa bi špinačo pa pire krompir, pa zelenjavne špagete, pa čokolešnik, pa zelenjavno rižoto, samo tako mi paše in samo to si kuham, pa neke solate iz vloženega korenčka in graha mi pašejo, ne vem kaj mi je. Pa skušam si malo manj solit, ko mi s to neslano dieto težijo. Samo jaz ko takole gledam časovni trak, si kar ne morem mislit, da smo že tako blizu. Včeraj ko prijateljica rodila, me je kar stisnilo, ker vem, da sem jaz kmalu za njo. Zdej imam menda že vse poštimano, lupinico so dobavili in je zelo lepa, baby foon tudi mava že, to nama vse nejgov brat naroča preko e-bya. Nimam pa še termometra za temperaturo merit, ne vem a ste že kakšno o tem rekle, meni priporočajo unega za uho. Kakšne ste kupovale? Pa v lekarno še nisem šla po fiziološko, pa kremico, pa jekoderm, ostalo pa menda je. Torba je že nekaj časa pripravljena, za dojenčka imam pa v predalu, bom dala vse skupaj v vrečko in v jajčko enkrat naslednji mesec . Za imena sva se zdaj pogajala in pisalalna liste in imava ožji izbor, pol se bova pa verjetno v bolnici odločila takole imava: -Erazem, Jakob, Ožbej -Tinka, Danaja. Kaj sem vas še mislila vprašati, aja, kaj pa zibelko ali košarico, a to mate že pripravljeno, a to boste že ve oblekle in pripravile ali potem mož ko boste v bolnici. Ne vem, meni je malo čudno, da bi toliko prej zibko v spalnico postavila, pa obrobo pa baldahin vse že gor montirala, kako boste ve to? No mislim, da sem zdaj vse vprašala kar se mi je v neem tednu nabralo Dršte se, jaz bom tudi čekirala zdej kar naprej če je kaj novega.....