Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 14:11:14
|
|
|
|
melitkica
|
beba76 - se poslikam in pripopam. Te pa matra, a? Azra spi, fotoaparat pa je v njeni sobici, tako da še malo počakaj, pa popoldan nameravamo v MS. Danes bo, obljubim! Tanyka - za seznam. tiasha77 - ja res škoda za Švedsko, drugo leto sigurno ne, bo pa. Uživaj v obiskih. Lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 14:27:37
|
|
|
|
melitkica
|
beba76 pa popoldan nameravamo v MS - sem koruznica na vasi
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 14:56:40
|
|
|
|
melitkica
|
Beba76 nisem se slikala, ker Azra še vedno spi. Nekaj pa sem le našla in obrezala - samo zate: - z dolgimi lasmi - s krajšimi lasmi Me poznaš?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 18:32:17
|
|
|
|
issa
|
pozdravljene!! spet sem malo gor priskakala,...tako lepo vreme je bilo da smo se malo okoli potepali!! naš mali je še vedno prez zob, čeprav vgrizne dobro tudi brez njih,... v soboto sma z mojo mamo kupili našemu malemu ene fajne copatke,in so mu tako vredi da si ji sploh ne sezuje,ma sicer še ene čevlje samo so po dveh minutah že doli,. in zdaj ko mu ne drsi bi pa kr hodil,če mu pa ne, pa naredi tako paniko da joj hm danes sem bila full presenečena,..malega sem dala na tla ko sem mogla po nekaj skočit,pa slišim da se naš glasno vriska,no grem pogledat kaj ga tako veseli,pa vidim da se je sam postavo na nage (ob pomoči postelje) in se sprehajal od enega konca do drugega,...pa so mi oke soraj ven skočle,..no to je ponovil še prakrat,sem tudi slikala naslednjič,...pa me zanima,..a ni to malo prehitro za (kmalu) 8 mesečnika no tu je slikca,..
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 18:50:50
|
|
|
|
beba76
|
Melitkica hvala za tvojo požrtvovalnost Te ne poznam... Iz kere vasi pa si? Veš, jaz sem tudi kmečka deklina . Issa, takoj spusti posteljo, da ti mali vun ne skoči, ko se že vstaja. Pa ni mi jasno, kak so vaši tako hitri s tem vstajanjem in hojo??? Naša pa pač že od 1 meseca prespi noč brez bujenja in hranjenja , kar je pa tudi nekaj vredno - menda še več . Mogoče bo pa shodla pred vašimi . Sicer pa smi mi itak zadnji avgust, tak da.... Grem malo porihtat, ostali člani pa so še na kolesarjenju. Prava ura za ta šport...
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 19:06:03
|
|
|
|
issa
|
ja saj jo bomo,samo zdaj je itak spal nekaj dni v oni prenosni,da se navadi,ker gremo na dopust,..pa da pol nebo panike,..drugače pa bomo njegovo posteljco danes spustili,...pa ja ,..zelo se mu mudi nekam,.. in kako ste drugače ostale in vaši ?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 19:18:18
|
|
|
|
lampica
|
Midva sva danes tudi pohajkovala. Me prav noge bolijo. NAredila sva dopoldne dolgo turo, po kosilu pa eš z možekom eno krajšo. Dans ponoči sem imela neke sanje,da je moj mali nekam padu in da sem skočila za njim. In seveda sem res skočila direkt v mojga. Revež se me je tak ustrašu, men pa nič jasn kaj delam tam na njegoci strani. Zjutraj ko sem se zbudila, se mi je zdelo da sem sanjala. Ampak bilo je res. Grozn, ponavadi sem mi to ne dogaja, da bi kaj klatila okoli sebe. Očitno je bilo res hudo. Stuhica a bereš kaj ZS? Se mi sploh ne da pisat, grem počasi se tuširat. Lep večer čvekice!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 20:34:37
|
|
|
|
tiasha77
|
Tak, pa sva same, obiski so odšli, je blo prav luštno, smo malo počvekale, da nadoknadimo za pol leta, pa veliko jedle . Sestričnin mali ima že skoraj 8 let in je bil čisto navdušen, ko je pomagal mojemu očetu kurit veje, naši žabici je blo pa tud ful zanimivo, ko nas je bila polna miza za kosilo (beba76 - si kar mislim kak mora bit pri vas ). Issa - bravo mali, ne se sekirat, da bi blo prezgodaj, če se sam postavlja, je OK Lampica - bogi mož, ne vem sicer, če sem kdaj klatla okol sebe, vem pa da govorim v spanju Melitkica - lepe fotke, sploh tista s slingom - zgledaš ena taka moderna, športna mami Pa še eno vprašanje: kdaj lahko začnemo s sirom (kravjim)?LP
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 21:25:02
|
|
|
|
beba76
|
Taisha77 pri nas je res pestro za mizo, predvsem zato, ker je naš najstarejši Vasja neroda, da mu ni para na vesoljnem svetu. Če je treba kaj patlit ali poflekat, samo njega pokličeš in je zadeva urejena. Zdaj že sam naprej pove: pa jaz bom to itak razlil... Lampica, sumljiva si ti meni s tem naskakovanjem sredi noči... Mogoče so kake skrite želje v sanjah prišle na plano Melitkica ja pa res prava frajla, ja. Si nikdar nisem predstavljala, kako v tem nosit otroka, zdaj pa se mi zdi prav fajn. Aha, Melitkica, zdaj pa se mi je posvetilo... Mislim, da sem te nedolgo nataj vidla pred babycentrom, ko si si lih tamalo devala v to zadevo. Sem skoraj 100%, da si bila ti. Pa tvoj je bil še zraven.Ja, to bo to. Kj Stuhica, Tanyka in Bambina in Goda13 pa danes štrajkajo?? Grem slike v albume devat, ker smo jih razvili 250 in sem jih po datumih že zložila (pa po urah tudi ), zdaj pa še jih zdevam na mesto v albume in to je to. Grem, čvekice, ve pa pridno delajte!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 21:56:54
|
|
|
|
goda13
|
ojla! Mi je zaplenil računalnik . Skrajni čas za novega
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2007 22:28:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 22:49:47
|
|
|
|
sončnica13
|
melitkica-ful lepe slike issa-enako, za korenjaka, eni so pač turbo , mi pa šele sedimo-se nam prav nikamor še ne mudi, je bolk komot če nas nosijo . goda.pa dej ga že prepričaj za rač. ti lahko z lastnih izkušenj povem, da je zeeellloooo priročno imet prenosnik. A boš kmal imela rojstni dan, da dobiš ? mi2 sva ga pa dons tud ful slikala, da bova lahko osebno nardila
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 23:20:51
|
|
|
|
sončnica13
|
No, ker ravno z aparata prenašam slike jih pa še sem nekaj pošljem. smo mal friure pomerjal,... no, pa še eno,... bo kmalu zmanjkalo blazine?! takole pa sedimo,...
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 2.4.2007 23:25:02 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 23:31:10
|
|
|
|
stuhica
|
oj oj ne ne štrajkam samo sem toliko slabve volje za sem bila dane s v lekarni in sem se šla tehtat in sem se ksoraj zjokala! Ne morem verjet da sem se od enga mescapo porodu zredila nazaj kar za 9kg.... Sem ful ful razočarana, pa sej s e sploh tolk ne bašem res pa je da ne morem brez čokolade! Sinoči sem po RR dobila napad in nasplošno prvič v življenju in sem ob pol dveh zjutraj šla jest nuttelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ker doma ni bilo nobene sladke stvari sem se na nutteloo spravla!!! Kaj hudiča se z mano dogaja !!!!!!!!!!!!!!!! Mam pa eno vprašanje a katera ve če je možno da dekle z PCO in ko doji še vendo zanosi???? Zdele si grem zize stiskat pol pa pridem prec nazaj če ne bo moj gor visu?! Ok
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 2.4.2007 23:40:33
|
|
|
|
sončnica13
|
Je malo verjetno, ni pa nemogoče Vem, kako se je težko upreti sladkarijam, sem se zadnje tedne kar nažirala z njimi, če sem šla na bencinsko al pa v tgovino sem obvezno kupila čokolado (twix ali kaj podobnega), pa tud v poznih urah sem si privošla,.... Pa so se kile kar kopičile, upam, da bodo tud dol šle s tako lahkoto kot gor Zato sem se pa za 90 dnevno loč. dieto odločila-danes je drugi dan in se že veselim jutrišnjega, ko lahko za večerjo tortico
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 7:21:41
|
|
|
|
lampica
|
Dobro jutro punce! Sinoči pa vam čvek ni šel kaj dosti? Jz sem čakala včeri en meil cel večer, na koncu sem ga pa dobla, ko sem računalnik ugasnila. Čakala sem pa en predračun,ki sem ga mogla čimprej plačat, da dobim papir čimprej. gre namreč za neko darilo. Mi smo pa danes bolj slabo spet spali. Mali je celo noč ful kašljal. Kašlja tak suh kašelj in na koncu se hoče pa še zadavit zraven, take izpade kašlja ima. A katera ve kako pomagat? Ga je grozno poslušat. Pa to je večinoma ponoči, čez dan ni toliko. Potem se je pa še jokal zraven. samsem ga potolažla k ar brez mleka in je spal do pol sedmih. Zdaj pa že razbija po kinderpetu. Sončnica a boš z ločevalno zdržala čez praznike? Mene kar pobere, da bi mogla jest zelenjavo, ko sta pa šunka in potica na mizi. Stuhica jaz te čist razumem. Sicer takih izpadov nimam, da bi šla sred noči jest. pa tudi zvečer skušam manj jest. Jaz kar ne vem od od se vse to nabira. Pr kilah od poroda sva pa kar na istem. Sem kot bi bila spet v šestem mesecu. Beba tud mi imamo tak album, kjer so slike od rojstva. Sigurno jih imaš ti več naenkrat, ko vas je več. Jaz jih nekaj časa zbiram pol pa nesem razvijat. Potem me pa skor kap ko plačujem račun. Dugače pa imate vse ful lepe slikice! Zdaj pa grem malega uštimat. Lep dan
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 9:50:01
|
|
|
|
melitkica
|
hojla, lep sončen pozdrav iz Prekmurja Hitro se javim, ker v kratkem pričakujem alarm. Beba76 - ja potem pa si mene videla. Kje pa si ti bila? Drugič me "pocukaj" za rokav. Moj vedno zraven brni, ko si vežem sling, najraje sem ko sve sami. Pa kako je to dolgo (vedno pravi) jaz pa imam prekratki sling , ker je ne morem zvezat v nahrtnik...... drugače pa je odlična zadevca, ko se more dalj časa nosit, drugače pa večino časa preživi v vozičku, je zelo rada zunaj. Doma pa sem v Bratoncih, pa ti? lampica - kaj pa če imate v prostoru suh zrak in zaradi tega kašlja. Mi s tem nimamo problemov, ker v spalnici in Azrini sobi sploh ne kurimo. Mogoče pa se ga kaj loteva... (upam,da ne). Kaj to meni pripravljaš darilo? V petek bom spet starejše! Stuhica - tudi jaz se ne morem upret sladkarijam, vendar sem si obljubila, da jem samo tisto, kar spečem. Pečem pa itak vsak vikend. Kilogrami pa kar grejo gor. Mislim, da je zaradi dojenja povečan apetit. Spijem pa vsaj dve plastenki na dan, čaje.... Moja miška je še vedno brez zobekov, sve doječivi in zelenjavo ješčivi. Ne vem zakaj ne mara sadja. Bravo vsem, ki ste že na nogah, mi smo komaj začeli sedeti. Lp do naslednjega javljanja in uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 10:11:40
|
|
|
|
issa
|
pozdravljene!! sem malce prišla gor pokukat,...da vidim kolko ste včeraj predelale , ja zdaj ko ma izpite pa se morem učit,sem bolj malo zvečer gor,..bom pa takoj ko bodo izpiti mimo,.. hja mi imamo doma trenige za kondicijo (no predvsem mami),mali tako hitro plazi po stanovanju da ga je vseposod polno,. skos morem hitet za njim,ker hitro pogrunta kaj novega,sploh tistko kaj naj nebi smel,.. no in zdaj ko ima nov hobi (postavljanje na nogice),si najde vedno kaj na kaj se lahko opre (ja včeraj je eno škatlo),in ker še je rahlo pijan na nogah tudi hitro čofvne,..tak da imamo redne alarme,.. drugače pa smo začeli jesti skoraj vse,še kuhan korenček (kar je nekaj novega pri nas),prej ga niti videt prav ni hoto,... ja pa zelo smo alergični na besedo ne,... no tako da se kr dogaja pri nas,..vedno se kaj najde!! in kako ste ostale in vaši malčki?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 10:19:31
|
|
|
|
issa
|
hm,.samo včeraj ste pa bile bolj srkomne s čvekom upam da ste na kak drugačen način izkoristile ta čas,.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 12:13:15
|
|
|
|
sončnica13
|
Žio! mali je zdej zaspal, jest se pa sam na hitr javm, ker morem še vse za v bazen pripravt, pa še pico spečt. IZVIRNO SPOROČILO: lampica Mi smo pa danes bolj slabo spet spali. Mali je celo noč ful kašljal. Kašlja tak suh kašelj in na koncu se hoče pa še zadavit zraven, take izpade kašlja ima. A katera ve kako pomagat? Ga je grozno poslušat. Pa to je večinoma ponoči, čez dan ni toliko. Potem se je pa še jokal zraven. samsem ga potolažla k ar brez mleka in je spal do pol sedmih. Zdaj pa že razbija po kinderpetu. naš je pred dobrima dvema mesecema imel tak grozen kašelj pa sva šla do pediatrinje, je dobu kapljice Fenistil i že drugi dan ko je kašljal in se "davil" mu je iz grla prišla bunka gnoja potem je bil pa kmalu dober. Sončnica a boš z ločevalno zdržala čez praznike? Mene kar pobere, da bi mogla jest zelenjavo, ko sta pa šunka in potica na mizi. Ti sporočim po praznikih , upam, da mi bo uspelo problem je le to, ker pride v nedeljo ravno sadni dan Tia in Rene čestitke za praznik Lep dan
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 12:32:32
|
|
|
|
issa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 Tia in Rene čestitke za praznik ja tudi iz moje strani!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 12:43:43
|
|
|
|
Tanyka
|
Seznam avgustovk in naših sončkov 01.07. NIK najina pikica 23.07. AJDA miši 27.07. ŠPELA moj sonček 28.07. ZOJA Tiasha77 SARA hruska 01.08. PIA Polly 03.08. TIA tija75 04.08. ALVIN stuhica PETJA HuAnita SARA andrejaz 06.08. LARA Nea 07.08. ANEJ issa 08.08. MARK Sandra VAL Vesna ŽAN saraja 09.08. LUKA Ptica 10.08. KIAR dalia ANEJ Tia 27 12.08. HANA binabona 13.08. NIK sončnica13 TILEN Samoyedka 14.08. LORIS L & L MAŠA bambina 16.08. AZRA melitkica 17.08. KIMI goda13 19.08. AJDA piscancek 20.08. ENYA matejas 23.08. ANA MARIJA mojcab 27.08. MAJ Nisaa 29.08. NIKA saranika 31.08. TIA beba76 01.09. LOTI TODI 03.09. RENE Tanyka
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 12:49:11
|
|
|
|
Tanyka
|
TIJA- vse naj
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2007 13:23:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 13:24:38
|
|
|
|
tiasha77
|
Helou! Kuham kosilo, mala spi - sem jo na sprehodu čist zmatrala , tak da mam čas da vas prečekiram, pa vidim da včeraj niste veliko čvekale, pa mi je kar hecno, sem se prav navadla da moram pol ure brat, da padem not Lepo se mejte, pa vn na sončka pejte!T
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?gagagaBi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?da (
87%)
ne (
13%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!