Eca
|
Hej! Uaaaa, koliko ste se razpisale , zdaj pa bom celi roman napisala, da vsem odgovorim..... Rožica - super za avto, boš se hitro navadila (iz malega na veliko je vedno cool). Bambina - hvala za lepe želje in zate. Lukrecija - ej, ti si prava asica, da uspeš poleg vsega še čas za učenje najdit . Iz tvojega posta sem razbrala, da si se tudi odločila za CR, če ne bo obrata. Mene je tudi strah, kako bo, pa šivi, pa bolečine,.... Raglja - upam, da bomo res imele vse srečo s temi obrati in bodo naše bebice prišle z glavo naprej na ta naš svet. AjdaN - Koliko boš imela razlike med obema otrokoma? Meni se zdi nekam zelo malo - 18m (mislim, nič ni narobe, si zelo korajžna , ker pri meni bo razlika 22m, pa me prpa daje). Kaya2007 - Dobrodošla , od kod si (to me zanima, ker si Feldbach omenila, predvidevam, da iz mojega konca )? Glede blazine za dojenje - jaz imam tudi same pohvale, kupila pa sem jo v A. v Momax-u, ene 20 EUR, pred dobrima 2. letoma - uporabljala sem jo že v prvi nosečnosti in pri dojenju. Moja je tudi mehka in si jo lahko oblikuješ kakor ti paše (črka I ali U ali kaj tretjega). Tudi sedaj si pomagam z njo - da lažje spim. V moji je pesek, pa slečt se da prevleka in oprati.... res super. Glede likanja , jaz sem pri prvem vse peglala, še zdaj vse peglamo, tudi posteljnino in brisače. Tudi v drugo bomo vse peglali - je rekel mož, da ne bo razlike. Je pa tako, da sem jaz od doma navajena, da mora bit vse speglano, mož pa da ni nič speglano. Potem pa je mož pogruntal, kako je vse super, če je speglano in tudi sam poprime za pegler in spegla . In veste v čem je skrivnost nešega peglanja????? Likalna postaja. Z običajnim peglerjem bi me že ob misli na peglanje plenic vse minilo. Tako pa plenice zložim na željeno obliko in samo speglam zgornjo površino, spustim skozi pritisk pare in se speglajo vse plasti . Enako je tudi z posteljnino, brisalkami,.....Gre hitro ko šus. Edino začetni vložek je bil visok, samo mi ni bilo škoda denarja. Žal še vedno nisem uspela pofotkat mojih novih hlač, jih pa že pridno nosim - upam, da mi uspe danes to uredit, da ne bo izpadlo da se samo hvalim . Ok, zdaj pa končam, da boste še ve imele kaj prostora... Eca
|