|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
27.3.2007 19:37:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

lana38,čimprej in čimbolje zrihtaj,da greš naprej, pa kjerkoli že!!
No,punce,meni je Zaho zdaj zginil,sam tolk so ga plačaluser posted image user posted image ,tako da zdaj spet normalno gledam poste..user posted image

Ojla,tudi mopj zaho je izginil.Punce sem nared,da malo počvekamo.Kje ste vse?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.3.2007 20:04:51   
citrončica
Mojca,se že v vrsto na raport postavljamo!user posted image Prej smo tako hitele, da dosežemo 2000,da smo kar malo pretiravale,zdaj pa se spet v normalne okvire tole postavlja,ne?Malo pa še premik ure nagaja...jaz že zeham spet!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.3.2007 20:32:33   
Sulfinija
Mene je tale ura totalno zdelala,zraven tega še tile hormoni in vsaki dan nova bolezen,sedaj mam spet cela usta v enem mehuru groza kaj se tole dogaja.Jutri pa mam še mojstra,sedajle seb bom počasi poslovila,ker se čisto user posted image user posted image user posted image .

Se kaj tipkamo in beremo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.3.2007 22:24:43   
biba26
Citrončica me veseli,da je vse vreduuser posted image .ti je vrjetno ena velika skala padla z ram!

Stunfek upam,da se ta pink barva ni razvila v user posted image

Monikap upam,da te slaba volja čimprej mine,pa saj jutri bo sigurno nov lepši dan!

Mojca upam,da bo z babico kaj  boljše in da vam sporočijo kakšno vzpodbudno novico!

Lana 38 naj bo LJ ali MB samo da bo se bo vse dobro izšo.Držim pesti!

Pamela tebi pa veselo pikanje!

Andreja 2000 včasih je boljše,da se nič n dogaja,ko pa se bo pa upam da samo lepe stvari

Jaz pa se filam z tabletkami,ki mi grejo bolj gor kot dol,ker mi povzročajo slabost se včasih komaj zadržim da ne bruham.Pa se tolažim,da  me na koncu čaka moja user posted image . Kak bi bila vesela,da se rečmo dobimo polteti na našem mega žuru in bi bile vse vesele  user posted image . Si predstavljete vse naše naslednje žure? Fantastično! Res lepa misel,me je kar v dobro voljo spravla!
Zdaj pa grem z to mislijo počivat!

LP  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2104
28.3.2007 7:01:47   
lana38
biba26, tudi meni je zelo všeč tvoja misel, da bi vse bile user posted image  že poleti in bi si lepo pokazale naše trebuščke na naslednjem žuru.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.3.2007 9:56:07   
medika 13
Pozdravljene!

Kje ste pa danes vse?  Jaz sem danes malo bolj na izi, upam da bomo kaj poklepetale. Grem skuhat kavo! A bi jo še katera?user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.3.2007 9:57:17   
andreja2000
biba26,tale tvoja misel,da bi bile vse poleti user posted image  je pa naravnost fantastična.

No,pri meni se je končno začelo nekaj dogajati in sicer to,kot pač že vsak mesec pred user posted image  in če kaj poznam svoje telo,bo ta vsak čas spet na obisku.

Punce,pri nas pa sedajle sije tako lep sonček,da je pravi užitek pogledati ven.Še malo,pa bom odšla na krajši sprehod in se nadihala svežega zraka.

medika13 kaj pa se danes dogaja pri tebi,sem radovedna in upam na user posted image .
monikap upam,da ti je danes lažje.Življenje nas res preizkuša na vse mogoče načine,a nikar se ne pusti temveč se dvigni visoko nad oblake.
pa,pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.3.2007 9:58:50   
andreja2000
medika13  če že kuhaš user posted image  ,pa jo daj še zame!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.3.2007 10:43:50   
medika 13
user posted image andreja tale je samo zate.

Jaz danes že cel dan hodim na wc gledat če je že prišlauser posted image . Je hvala bogu še ni. Me že mika it delat tes, sam sva se z mojim dogovorila, da počakam na vikend. Upam, da bom zdržala.

Pri nas je tako lep sončen dan da ga je potrebno z veliko žlico zajet!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.3.2007 10:58:43   
stunfek
Hojla, jaz sem tudi danes na izi :) Me vse boli tam dolaj, se je pipca odprla na ful user posted image . Recimo, da sem že ven iz "spet ni ratalo" bluza. Ydaj je pogled že uprt v prihodnost in novo O. Prej se bom šla še malo prečekirat. Glede na to, da je bila moja M zgodnja imam datum pregleda ravno na čas naslednje M in si ga bom raje kar takoj prestavila.

Sej bo. Zihr. :)

Medika in punce v postopkih držim pesti. Andreja, držim pesti, da M ne bo.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.3.2007 10:59:17   
Sulfinija
Medika,tudi jaz bi eno duplo user posted image .Zdajle čakam mojsta mizarja,da dokočna včerajšnjo zadevo in nato mam polne roke dela.V omare zlagati bom mela veliko več placa kot do sedaj,čevljev tolk nimajo niti v Massu kot jih mamo mi,vse hočem oprati lepo zložiti na mesto,vse sorte za dela in pa potem še v bolnico,pa možek pol na ranč,kjer bo drevje rezal ko je na kupu je pač vse.Moje počutje je ok,le zbranost moja na čisti nuli in utrujenost,da je jo.Sploh ne vem kje naj se zraven zlovim,ko se mi pa tkol nič ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.3.2007 11:06:04   
koala
Samo da vas malo pozdravim.
Sočustvujem z vsemi,ki jim ni uspelo. Punce saj bo bolje.
Držim pesti za vse ki ste na čakanju da dočakate željeni rezultat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.3.2007 11:12:04   
medika 13
Mojca še zate dupla user posted image da boš lažje opravila vse naloge, ki si si jih zadala za danes. Punca ti si pa res pridna. Mene dudi čez vikend čaka še nekaj pakiranja in zlaganja v novo omaro. Moj se je že čisto preselil jaz imam pa vedno še ful stvari pri starših. tud računalnik ker midva še nimama interneta user posted image . Upam, da bo tudi to čimprej pošimano.
Štunfek  naj m hitro mine, naj te ne muči preveč potem pa veselo na delo! user posted image user posted image user posted image
Punce kaj ko bi pomlad uradno razglasile za dobo lova na user posted image . user posted image user posted image user posted image Se smešno sliši a ne?user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.3.2007 11:30:35   
andreja2000
medika13 ,super,da tvoje user posted image  ni in močno stiskam pesti, da bosta se pokazali user posted image .Pa hvala za kavico.user posted image

stunfek žalmi je,da je na obisku user posted image ,vendar kot si sama rekla,zri naprej z optimizmom.Moja se tudi že pošteno napoveduje in jo bom vrjetno v soboto hočeš nočeš morala sprejeti.Pa še na rojstni dan grem od moje nečakinje,sam upam da moja user posted image  ne bo mislila da smo žur priredili njej in bo potem še rajši hodila k meni user posted image user posted image
mojca9000  tebe pa kar občudujem kako si pridna kjub svoji utrujenosti,vsaka ti čast user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.3.2007 16:21:09   
Sulfinija
Ja punce ni kaj,jaz se kljub utrujenosti ne vdam in delam lepo naprej.Kolk lahko pol spet malo počivam,...Možek pridno dela elktriko nekako drugače želim meti kot majo vsi ostali,jaz pa bila pridna babica spekla zraven ogromnega dela štrudl ji nesla v bolnico in malo sma poklepetali,sedaj spijem z možem eno kvico nato pa selim v omare,kar ne bom zmogla danes pa bom jutri,ane'Malo energije morem rpihraniti za zvečer,da bom klepetala z vami,velja?
Monikap,kje si ti?Upam,da tvoje M ne bo in niti ne Andrejine,ter stunfekove.

Lep pozdrav tudi vsem ostalim iz mega žura.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.3.2007 16:43:28   
PAMELA
Prišla sem na firmo, da vas pozdravim.
Od danes dalje sem namreč na bolniški.
Bolniške se nisem poslužila niti enkrat v vsej moji devetletni karieri. Danes ponoči, ko nisem mogla spat in sem tako celo noč premišljevala in prišla do zaključka, da sem vedno le dajala (v službi), sedaj je pa prišel čas, da tudi firma nekaj postori zame. Včeraj sem šla v MB po Dipherline pikice in eno že kar tam "fasala". Moram vam povedat, da mi je bilo na trenutke fejst slabo. No danes zjutraj sem si sama še dala eno in mi zopet ni bilo vredu. Tako sem se odločila, da grem k osebnemu zdravniku (ko me je ta zagledal je prvo rekel: to pa mora bit res nekaj hudega, če vas vidim v svoji ordinaciji in ne kot vedno na vasi). Tako in po krajšem pogovoru sem dobila bolniški stalež. Na firmi sem povedala zakaj se gre in da bom kljub vsemu probala vsak dan priti za kakšno uro ali dve, da porihtam tisto, kar je res najnujnejše. Verjamite mi, bili so veseli, da sem prišla z besedo na dan (saj so si že tak misli) in tudi to cenijo, da mi za firmo ni vseeno in bom kljub vsemu dosegljiva. Ja punce TO JE PA RES LEPOuser posted image user posted image .
Tako: sedaj pa porihtam še neke fakture in odpremnice, ter bežim počivat domov - saj po vseh teh letih sem si to ZASLUŽILA.
Štunfek: Le pogumno novim zmagam naproti user posted image .
Medika: Držim pestke da zagledaš magični user posted image in da ti bo tako prihranjena kalvarija, skozi katero se podaja marsikatera od nas. Če pa bo prišla user posted image pa vedi, da si tu na forumu "v pravih rokah". Tu se zderi, tu se zjoči - me pa te bomo brale, ti tipkale, te razumele, te crtljale, predvsem pa vseskozi spodbujaleuser posted image .
Vse ostale: Bodite pozitivno naravnane in imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.3.2007 17:20:28   
andreja2000
PAMELA Upam,da tvoje slabosti ne bodo prehude in da si res malo odpočiješ,saj si to vsekakor zaslužiš.Lepo,da te v firmi razumejo in to je veliko vredno.Želim ti,da se te kmalu dotakne tista sreča,ki jo tako čakaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.3.2007 17:26:36   
Sulfinija
Andreja2000,gremo tudi tole soboto v disko klub?

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.3.2007 17:35:44   
andreja2000
ha,ha,ha,to soboto pa grem na žur,ker praznujemo dvojni roj.dan-nečakin in svakov,tako,da gremo pa lahko naslednjouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.3.2007 17:38:09   
koala
Mojca a ti bi spet plesala?
Ti bo možek odpoved dal če ga boš preveč samega puščalauser posted image user posted image

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.3.2007 17:46:43   
citrončica
Evo,tud jaz sem doma,
Pamela,sem vesela,da si se odločila,da je čas tud zate!!!
Vse bi morale biti včasih malo bolj egoistične, in si vzeti čas zase,za svoje drobne želje in zadovoljstva,ne da so vedno vsi prej na vrsti, tudi služba!!!
Andreja2000,pošlji malo sončka, pri nas je oblačno, ni pa tako mrzlo, le zjutraj,malo sončka bi se prileglo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.3.2007 17:49:19   
Sulfinija
Koala,a moj mi bo odpoved dal?Ojej nato pa nisem niti pomislila.Andreja ja nič pol pa raje gremo drugo soboto na pls ko se bom že pikala,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.3.2007 17:49:52   
koala
Andreja a mate vi sončka?
Pri nas je oblačno, nekaj je že pikalo pa mrzlo je ko šus.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.3.2007 17:51:43   
Sulfinija
Pri nas bo vsak čas začelo deževati,je ful oblačno.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.3.2007 17:53:19   
andreja2000
ja,do pred kratkim je pri nas sonček prav veselo svetil in sedaj se je pa nekam skril.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?