Nika v službi
|
Ja, doroteja23, sem tudi jaz pripomnila glede kvalitete in velikosti tistih sličic, ampak mi je P v RA rekla, da je ravno fora v tem. In naša Nika je, v moje veliko začudenje, brez problemov prepoznala vse na sliki in pri živalih tudi povedala, kako se oglašajo (muca, kuža, ptič). Težko si predstavljam, da hodiš k logopedu, če otrok govori 5 besed (povedano karikirano). Naša Nika tudi zelo malo govori - mama, tata, dedi, baba, nekaj imen njenih igračk, avta oz. avto, ko ji uspe, večinoma pa dvozložnice, začetke besed - pa si še zdaleč ne predstavljam, da bi šla z njo h logopedu. Saj ne da ne bi bilo koristno, ampak težko si predstavljam, kako lahko z otrokom vadiš.... Glede marele pa ti lahko povem svojo izkušnjo. Na pogled mi je seveda všeč Zapp, vendar je povsem nepraktičen (mehko hrbtišče, ni možnosti regulacije, ni odlagalnih površin, itd.), potem sem gledala Peg Perego Xlite, pa mi ni bil všeč, nato Jane Energy, pa se tudi nisem mogla odločit. Na koncu sem kolebala med BBY Riderjem in Muffom, ki je bil takrat v akciji. Kupila sem Muffa za slabih 60€, ima sicer vse, kar sem želela od marele (več naklonov, košara, strehica, max. 6 kg, zložljiv seveda v marelo, dežna prevleka, 5 točkovni pas, ipd), vendar je to bolj kot ne, en šit od vozička. Trda kolesa, ful težko vodljiv, vse nekako cigu-migu. Proti našemu Quinny Comfortu je to res čista drvarnica. Smo bili z njim v ZOO, pa z Niko sploh nisem mogla peljati po pesku, moj Tomaž se pritožuje, ker ob hoji udarja v ogrodje zadaj, itd. Me pa vsi tolažijo, da je marela pač marela in da kaj hudo kvalitetnega ne morem pričakovati. Če želim lahek in nekompliciran (mobilen) voziček, potem je to to. Skratka, ne znam ti pravilno svetovati, mogoče bo katera druga bolj uspešna.
|