ninocka
|
'Cer, nas je vceraj cist zasnezilo. Jst sem zaspala ze pred 8:30 in me je zbudu plug, ker se je zacela bajta trest in se ful bobnet in sem misnla, da je potres Sem se cist vsa zmedena in prestrasena zbudila, sploh nisem dojela, da je plug NO in nam je ta plug naredu medvedjo uslugo, saj je mel plug obrnjen k nam in nas je cist zabetoniral, tko da je sel moj okrog 10 ih zvecer sneg kidat, ker drugac bi zjutraj bil ze prevec zbit in bi blo tezje. Pol nam je se stroma zmanjkalo in kasneje se vode (jst pa tolk zejna - ne vem, ce sem ze bla kdaj tolk). No in potem za povrh, ob 2ih ponoci zacne tult sirena Men ni blo cisto nic jasno, sem ze razmisljala, kaj za boga ta sirena pomen in kam mormo bezat, pol sem se pa spomnla, da pr nam na vasi tko klicejo gasilce, ce jih rabijo. Dons pa sama plundra vsepovsod, nase parkirisce pred sluzbo (makedam) je en sam bazen, plocniki so spluzeni skoraj nic Mislim, grozno. Evan je sel pa v vrtec, je zacel jokat ze, ko smo sli cez most in je videl, da ne gremo naravnost (pridemo do mojih), ampak da zavijamo. Je zacel kr pojokavat, ko smo prisli not v vrtec, je zacel pa ful jokat. Pol ga je moj odnesel k vzgojiteljici (ce bi ga jst, bi blo se huj) in je se kr jokal in jokal (men se je pa srce trgalo ). KO sva prisla ven, ga pa nisva slisala, tko da mislim, da je potem nehal. Ko sva ga prisla iskat, jih pa ni blo v njegovi igralnici, niti ne v sosednjih v tem traktu. Sem se spomnla, da jih majo pol v enem drugem in greva tja, tam pa tud vse igralnice zaprte in pospravljenje MEn je blo tko ze vse skupi kr mal cudno in srecam tam eno zaposleno (vzgojiteljico, karkoli) in ji recem, da iscem svojega otroka, ce mogoce ve, kje je. IN se zacne smejat in mi pove, da so cist v enem drugem traktu (po novem) in da bodo popoldne zdaj tam. Jst pa ze ful paniko zganjala in sem ze razmislajla, da ga ni sla moja mami iskat, men pa nic povedala. In ko sem potrkala in rekla, da sem prisla po Evana in ko me je vidu, je ful prlaufal do mene in se je zacel ze na poti do mene tolk jokat...je rekla vzgojiteljica, da je to od veselja, jst pa vem, da je ziher mislu, da sva ga dons kr pustila tam in je bil pol tok vesel in srecen, ko naju je vidu, da je pac cmeru Revcek! In na vratcih omarce je imel nalepljeno eno slikico - po moje jo je on naredu, moram jutr vprasat. So pa delal snezene moze (lepli so jih skupaj), ampak kaksni so bli ti snezaki Evanov je mel eno kuglo posebej in dve nalepljeni eno na drugi, oci nekje cit zuni, lonc na uni extra kugli, korneje pa cist nekje spodaj... Ampak je napram ostalim se kar dobro zgledal Smo se pol ustavli se v Hoferju in sem mu kupila un dezni komplet in se skorenjcke in jih doma pol sploh ni hotu dol dat . Evo sem se spet razpisala. Se to: za vse danasnje fitniserke. Jst nikol ne kidam snega, ma to moj cez. Cawko ( )