|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
16.3.2007 19:58:32   
tažana
čer.

trenutno uživam v tišini in berem kaj ste lepega napisale.
za mano je ful naporen dan zato srčno upam da bo vsaj mirna noč.
že zjutraj se je začela prava norišnica. mami me je ob 8h klicala kje sem če lahko pohitim k atku da težko diha user posted image . v vsej paniki sem pograbila katarino jo nabasala v voziček in po zraku poletela k fotru ( še sedaj ne morem vrjet da sva celi). no potem so fotra z rešilcam odpeljali na Golnik. (je na kisiku in preboleva pljučnicouser posted image user posted image  -težka bo?!)
ko sem popolne bila namenjena nazaj na Golnik, da mu nesem zdravila me je moj klical, da je nekaj narobe s Katarino!? ko sem prišla domov je ležala na postelji se zvijala in tulila na vse grlo- nič jo ni ustavilo. potem sem jo z masažo trebuha pomirila pa čaj sem ji dala potem pa je šla ob 18:15 spat.
po tem se je že 3x zbudila jokala v spanju ampak potem zaspi nazaj.

no tako to je moj prelepi dan! user posted image  upam da bo jutri bolje oziroma računam na touser posted image .
aja za službo še nič ne vem.

...aja Tery: jest morm tut po 16. 04 poklicat da mi dajo datum. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.3.2007 21:07:14   
teta beta
Dober večer!

Tudi pri nas ti menda pošljejo obvestilo za posvetovalnico in cepljenje pri 18 mesecih in sicer zato, ker imajo kao evidenco, kdaj je bil kdo celjen in mora biti naslednje cepljenje takrat in takrat. Če je bilo prejšnj ecepljenje zamaknjeno, je potem tdui to in tako dalje. Jaz še nisem dobila nobenega obvestila, mogoče jih bom pa v ponedeljek vseeno poklicala.

Ninočka, hvala za obvestilo o škorenjčkih. Jaz tega nisem videla v reklami. Aha, sem šla zdajle pregledat pošto oz. reklame na hodniku - ful so luštni, čebelica Maja, roza in modri! Od ponedeljka naprej jih bodo imeli; dežna obleka je pa dvodelna, to se bom pa na licu mesta odločila, če bom vzela,če se mi bo zdelo kul.

Nika, meni je tudi čisto neumna potrata denarja dati 100 € za otroško oblekico. Pri čevljih pa ne šparam. Itak imamo veliko cunjic pojerbanih ali izposojenih in če pogledam s tega vidika, lahko to potem pri čevljih not spravim. Mi je pa čisti absurd, ko imajo eni vozičke za 400, 500 €, same nove cotke, potem pa po kakih forumih jamrajo, kako so npr. Cicibanovi čevljčki dragi user posted image . V bistvu pa dobiš v H&M povprečno 3-4 kose oblačilc za ta denar.

2ursae, dobordošla v klub zgodnjih. Daša tudi spi samo do 6., upam, da se poleti ne bo zbujala že ob 4. user posted image

Tažana, držim pesti, da bo tvoj jutrišji dan res bolj umirjen in lepši in da bo s tvojim očetom in Katarino vse v redu!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.3.2007 20:13:52   
benika
Zdravo punce!

končno sem prilezla od mrtvih in se ponižno javljam na RR-ju.

Najprej dolgujem opravičilo teti beti, ker ji nisem odgovorila na SMS. Smo bili tisti dan namreč v Portorožu, telefon pa je bil varno pospravljen doma na omari.

Vidim, da ste maximalno pridne in zagnane s pisanjem, saj me je skoraj kap, ko sem prilezla sem gor.

2ursae,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim ti krasno in zdravo nosečnost.

Benjamin pridno raste in razvija svoje žlehtne sposobnosti. Kot ponavadi, ga velikokrat grabi trma, ampak na splošno je kr malo zadovoljno bitje. Zobkov imamo 16, ima cca. 13 kg in mal čez 90 cm.

Pri nas je popoldansko spanje zaenkrat še kar aktualno, saj ponavadi spi 1,5 ure, včasih potregne še dlje, kar je zame milina, glede na to, da še 2 meseca nazaj ni spal popoldne. Zvečer gre spat med deveto in pol deseto in zjutraj vstane od šestih do sedmih enkrat.

Palerine za dež nimamo, ima pa eno luškano malo marelico, ki jo prav z veseljem prenaša okrog.

Tudi midva razmišljava o nakupu peskovnika, sam o znamki, obliki in velikosti se moramo še dogovorit. Prav preveč z igračami ne bova pretiravala, saj sva mu že lani v Hoferju kupila napihljiv grad, ki bo že tako ali tako zasedel pol naše razpoložljive travnate površine.

A ste videle vremensko napoved za prihodnje dniuser posted image ? Katastrofauser posted image user posted image user posted image  Ravno smo se navadili lepega vremena in sprehajanja po toplem sončku, zdej pa tole.

A pri vas tudi sprehod z malim traja neskončno dolgo? Beni mora pregledat vsako živo mejo, preštet vsak kamenček na tleh, poslušat ptičke, občudovat mravljice, najraje pa ima odtoke z rešetkami, saj noter meče kamenčke in občuduje sam sebe v vodnem odsevu. Moram priznat, da je mali prav smešen, ko čepi in se smeje sam sebi v šohtu.

Glede cepljenja pa meni nekaj ni jasno. V Kranju nobena sestra in zdravnica nista omenili cepljenja pri letu in pol ampak pri treh letih. AS naj potem pokličem v zdravstveni dom in povprašam kako in kaj, al naj počakam, da mi pošljejo obvestilo o cepljenju?

V album sem dodala nekaj najnovejših fotk naše zverinice, tako, da ste vabljene k ogledu.

lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.3.2007 8:47:16   
2ursae
katja, ful lušne slikce user posted image . men je najbolj všeč un čebelček, ki brska po svoji košarici user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.3.2007 8:54:29   
Pia67
Tudi meni je vikend minil zelo moreče. Mama ima zopet obdobje "sirote jerice" in smo za zaostanke na vrtu in v hiši krivi predvsem jaz in Nina. Ker skoz otroka pazi in nima nič časa. V soboto sem bila zdoma 6 ur, drugače ni šlo(izpit za obnovo licence). Glede juter sem sklenila, da bom Nino jaz ob 6.00 peljala v vrtec, ker je tak problem otroka zabavat dobro uro predno se moj oče dvigne in zategne mojo mamo in Nino (neprivezano) do 300 m oddaljenega vrtca. Enostavno imam dovolj prosjačenj in čakanja moje mame, da pride k nama en štuk višje (mimogrede, vedno zamudim službo, ker pride  oja mama takrat, ko se meni služba začne, še sreča, da je relativno blizu). Na žalost Nina vstane okoli 6. ure, ker jo zbudi hrup s ceste in ptički. ne vem kako naj drugače speljem, ampak tudi, če bi bila 2 (mislim na nesojenega očeta, bi morala tako zgodaj v vrtec in ne bi bila edina). No, mal sem pojamrala. Bebavo se mi zdi, ker nočem obremenjevati mojih staršev, samo včasih jih moram, ker ne gre drugače.

Ninocka, vozilca na akumulatorje si niti najmanj ne želim, ker se, roko na srce mal alergična na take napravice. V mislih imam običajen otroški kolešček s pomožnimi kolesci, ki jih nekoč snameš. To je vse. Hvala vseeno za opozorilo.

Škorenjčki: v petek sva z Nino kupili v Massu (9€)gumijaste škorenjčke-vojaške barve z avioni), zasrala sem se, ker sem vzela št. 22, niso imeli manjših.Mislila sem, da bo z nogavičkami šlo, pa so vseeno preveliki. V vrtcu so naročili, da bi otrokom kupili gumijaste škorenjčke za v peskovnik. No, se bova že znašli. Čeveljce se že spuca. Itak imava dvoje, štunfke polne mivke pa se itak da v pranje.

No, mal sem se skašljala, zdaj pa šibam delat,

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.3.2007 11:15:30   
Nika v službi
O, tažana, kakšen zoprn dan. Upam, da ti je vsaj preostanek vikenda minil bolj optimistično.

Cepljenje se ponovi po enem letu od zadnjega odmerka - tako so meni rekli pri P. Pri nas ne dobimo obvestila, ampak so mi okvirni datum cepljenja povedali ob zadnji posvetovalnici pri 1 letu. Naročili so mi, kdaj sem morala poklicati za datum. Skrb prepustijo torej staršem, ne vem pa, če imajo tako dobro evidenco, da te v primeru, da starši pozabijo poklicat, kaj spomnijo na tvoje obveznosti.
Ja, katja, jaz bi poklicala glede cepljenja.

A je bila katera že danes v Hofru? Ali so tisti dežni kompletki za kaj? Se mi splača iti pogledat popoldan po službi ali bo že vse pobrano?
Škornjev ne potrebujemo, dežni kompletek bi pa prav prišel, če je o.k.

Katja, WB! Lepo te je znova slišati. In kako luštkane sličice. Ma, ful so vse dobre. Tista študiozna, ko vneto prebira knjigico v avtosedežu, je meni najbolj simpatična. Pa tam z dudo in ščetko je tudi cortkan.

Jaz se moram popraviti (kakšna mama!) - naša Nika ima 14 zob in ne 13, kot sem pomotoma napisala. 6 spodaj in 8 zgoraj (tudi trojke).

Mi smo bili v soboto v živalskem vrtu in ugotovila sem, da je naša Nika poseben otrok. Od vsega ji je bil najbolj všeč pesek, traktor, ki je pripeljal seno za konje, ter ptički. Jaz pa sem mislila, kako ji bodo všeč ta velike živali, ki jih ima sicer doma v plišasti obliki tako rada (slon, žirafa, medved...). Očitno je še prezgodaj, kaj pa vem.... Je pa strašno uživala v pesku, pa na igralih in pri vlakcu (gor pa ne!). In seveda dobila je pregrešno drag mali balonček na palici v obliki pikapolonice. Mašinca, služijo - stane 3€!! Koliko so šele tisti ta veliki baloni na vrvici.

Včeraj pa smo se prvič popeljali z našo ljubljansko atrakcijo - vzpenjačo na Grad. Sicer sem proti, ker stane mnogo preveč, vendar moram priznati, da sicer vse skupaj dobro izgleda. Le še tiste bajte v okolici bi morali malo poštimati, da ne bi kazile pogleda, ko se z grajskega hriba vračaš v dolino.
Folka je bilo polno, imajo tudi neke lutkovne predstave (po 4€), vendar mi nismo šli, ker Nika še ne zdrži pri miru. Smo pa zato spili zelo dobro kavo, se sprehodili, poklepetali. Šli smo vsi skupaj, torej tudi babi in dedi, potem pa sprehod podaljšali še po centru - Tromostovje, Čopova, obrežje Ljubljanice....

Aja, pa v soboto smo bili v Leclercu, kjer sem Niki kupila kopijo Robeezovih copatkov, na katere me je opozorila ena tukaj na RR-ju. So domače izdelave, prav tako usnjeni in celo design je zelo podoben, stanejo pa 6€!! Robeezovi pa 39€! Pa gledala sem eno krasno kiklco in jeansa, vendar je Niki velikost 18 mesecev premajhna, večje pa žal ni bilo. Pa tako luštkana je bila, ti smola.

A že kaj kidate - v okolici Ptuja že sneži!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.3.2007 12:42:36   
tažana
ojla!
prelep deeeževen dan iz tržiča.
jest danes že ves dopoldan kofetkam okrog kolegic ki so na porodniških- obljubljam jim že nekaj mesecev pa sem si danes pač vzela čas (ko pa je tako lep dan user posted image )

ja vikend je minil veliko bolj mirno kot se je vse skupaj v petek začelo. Katarina je imela očitno "krče"user posted image  in smo jih do sobote pregnali. tam nekje do polnoči se je še ful zbujala in jokala ampak sem jo mal pomasirala pa po crkljala pa je nazaj zaspalauser posted image .
ati je ostal v bolnici na golniku- in je za vse veliko olajšanje. za atka v prvi vrsti, ker ga ni strah ker ni sam, mene ni strah k njemu it- ker nikoli nisem vedela v kakšnem stanju ga bom dobila pa še mami se bo mal spočila in naspala. sicer vsak dan kar nekaj časa preživimo na Golniku ampak kar gre. je bilo pa grozno v petek, ko sem na pol v joku letela k njemu s tamalo v vozičku- čist sem bila zgubljena.

no tako zdej grem pa še malo pospravljat (pismo se ponavljam samo pospravljam še user posted image user posted image , ironija je pa ta da se itak nič ne poznauser posted image  - stara zgodba)

aja tale dežna obleka v Mullerju je pa meni tut všeč -če slučajno ne pada dež pa da so luže lahko samo hlače gor daš. ne vem če ne bom še v Lesce letelauser posted image .
PA, PA

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 18:37:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.3.2007 19:43:49   
ninocka
OMG, kolk snega!!!!
 A se vreme mal heca z nami, al kaj? Jst res nisem verjela, da bo danes snezilo - dez ja, sneg pa ...user posted image

Evan danes se ni sel v vrtec, ker se nismo sli na kontrolo k zdravniku. V petek je ni blo, danes jih pa po celodnevnem klicarjenju nisem priklicala.  Sem bla ze tolk jezna, da sem ze skor telefon nekam zabrisala (ceprav moj telefoncek ni nic kriv).
Tko da ga jutri peljem v vrtec, sej zdrav je, sam sem hotla se potrditev od zdravnice. NA kontrolo gre pa v sredo (jutri ima zdravnica posvetovalnice).

Evan se je danes zbudil ze ob 5ih zjutraj in pol sploh ni nazaj zaspal,  itak je standard, da vstanemo ob 6ih... Joj, kolk si zelim, da bi samo en dan (in sicer cez vikend) podaljsal in spal do 7ih...kolk bi bla vesela...Potem pa se ful slabo spim, ker skoz kasljam (tist suh, drazec kaselj) tko da sem ponoci budna zarad sebe al pa Evana....

Tery, jst ga se ne sprasujem, kaj bo jedel, ker je itak vse Neeeeee. Vcasih ce bi kja rad, ful vztrajno kaze in govori to to to, pol pa nekak pogruntam (ponavadi so to jogurti al pa pombercki). Drugac pa komi cakam, da bo zacel mal vec govort, da ni vse eno samo ugibanje. Sej dolocene stvari se ze da z njim zmenit in pogovorit, ampak cakamo se na real stuff...pol bo pa taka cveka (kot njegov ocka), da ga ustavt ne bom mogla. MI je tasca govorila, da so se enkrat peljali z morja (ko je bil moj  se mali) in je tolk govoru v avtu, da so ga mel ze vsi poln kufer. In so se ustavli na pumpi, da bi tankali, pa je vidu tam eno igrco (ki je bla baje se kr draga). Jo je ful hotu met in je tasca rekla, da mu jo kup, ce bo potem do doma tiho v avtu.. Moj je valda obljubu in je dobil igrco. Baje je bil pol tih celih 5 min, pol je pa gobcal naprej user posted image user posted image In ce bo Evan karkoli cveke po njem...user posted image

Men je moj toastke speku, grem papat, uzivivite v snezni idili (spomladi user posted image )..

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.3.2007 19:59:20   
TVN
Čer! Da se še od doma na kratko oglasim. Danes sem bila v Hofru - dvakrat. Najprej sem šla tja še med službo pogledat tiste dežne kompletke in ker so mi bili všeč, sem izbrala oranžnega št. 92. Velikost 86 se mi je na uč zdela premajhna.
Potem pa pridem domov (v najhujšem snežnem metežu), Niki pomerim in ugotovim, da ji je prevelik. Pa hajdi, spet po snegu, do Hofra in zamenjava za št. 86. Potem smo kompletek testirali kar takoj - najprej smo šli na sprehod po snegu, potem smo pa z dedijem in Tomažem kidali po dvorišču. Nika je pomagala s svojo lopatko in navdušeno sneg metala na kup.
Dežni kompletek je torej prestal preizkušnjo in vam ga priporočam (13€). Številke so očitno precej velike, ker naša Nika sicer nosi tudi že 92. Tale 86 pa ji je prav preko bundice in hlač.

Res je divje, tole s snegom. Tudi jaz si nisem predstavljala, da bo tako snežilo. Bomo videli, kaj bo zjutraj. Nočko!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.3.2007 20:28:32   
2ursae
ohoj,

pri nas je že tolk tega belga user posted image , da smo odločeni, da jutri ostanemo doma. Resno, zjutraj bi bilo tolk dela za skidat, da se ne splača matrat. Mamo že čez 20 cm in še pada user posted image . Ful krasno izgleda, k se je nabral tak debel prt na vrtni mizi, stoli so se pa spremenili v oblazinjene fotelje user posted image  ... da ne govorim o ubogih rožcah in grmičku, ki se bodo garant zlomili user posted image . grrrrr. V sredo pa prvi pomladanski dan user posted image
Upam, da bo v sredo že boljš, imam zjutraj G user posted image , pol pa še Z(zobarja) user posted image . Se moram pri G naročit na NS - upam, da se še spomnite, kaj to pomeni user posted image .

tery, jaz Anžetu kar dam za jest, kar imamo v načrtu, ga nič še ne sprašujem. Itak mi zdaj ful malo stavri paše in mora jest pač kar mamici zadiši user posted image . Ga pa vedno, preden mu dam Monte al kak piškot, zanalašč vprašam, če hoče to jest, ker se mu tako zasveti obrazček in tako navdušeno vzklikne "ja!", da bi mu že sam zaradi tega lahko dajala piškote in čokolado non-stop user posted image .

tažana, fino, da je oče zdaj v oskrbi, si boste mal spočili, pa on tud, najbrž user posted image

lepo se mejte, jaz močno upam, da me jutri zjutraj, ko bom pogledala skozi okno, ne bo fršlok user posted image

nočko 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.3.2007 7:55:36   
Pia67
user posted image , vstala ob pol petih in še vedno kidam. Najprej doma, da sva z Nino šli v vrtec, pa jaz v službo. V službi pa ne premorejo enega plugca in smo s kidanjem dvorišča šele na 1/3 (posledično ne moremo robe odpremljat). No, men čist paše zunaj viset. **** je le to, da bom zopet končala okol 16. ure in bo krepko predolgo za Nino, ki bi bila v vrtcu 10 ur in bom zopet klicala mojo mamo, naj jo gre iskat ob 15. uri. Ma, se bomo že skontale. je bila tako vesela, ko sem ji skidala streho zimskega vrta. Jo moram mal podkupit, da ne bo tako črnogleda in imela občutek, da ji vsi samo težimo.

Drugače nič novega. V NM itak ni zgoraj omenjenih trgovim, tako, da na srečo ne morem "zapravljat". Če pa pomislim ima Nina, razen koleščka, vse.

Aja, Ninocka, sem razmišljala zakaj si mi priporočila podobno vozilce kakor ga ima Evan. Omenila sem kolo Jeep (pač taka je tudi firma koles), pa si morda pomislila, da želim kupiti jeep-a.

Tako, zdaj imam kofe v riti in grem pogumno v boj s snegom.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.3.2007 9:28:26   
Nika v službi
Hja, pa ga imamo lep kupček, a ne? Snega, seveda. Jaz osebno nisem kidala (so bili ostali člani tako prijazni - torej moj Tomaž, moja mami in oči), sem bila pa prijetno presenečena nad lepo spluženimi cestami in pločniki na moji poti v službo.

Tery, jaz Nike nič ne sprašujem, kaj bo jedla, ampak ji jedilnik kreiram sama. Seveda ji zraven povem, kaj bova jedli, povprašam jo edinole za pijačo, pa kak piškotek ali čokoladico. Pri piškotu je seveda JA, pri pijači pa NE.

V službi imamo težave z elektriko, nam je server dol padel in posledično smo napol ohromljeni. Upam, da bo čimprej vse po starem. Meni na laptopu ni hudega, na stacionarnem računalniku pa vseskozi nekaj piska in utripa.

Uf, šele sedaj sem videla, kaj je spet začelo snežiti. Divje!

Pa, pa!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.3.2007 10:18:49   
tažana
daaaaan!

evo jest sem že iz fitnesauser posted image . sem skidala kar precejšen del "dvorišča" pred blokom. pišuka je težek sneg user posted image - mam zdej take velike žuljeeeee na rokah user posted image user posted image . no ja vsaj skidala pa semuser posted image .

najprej sem še mislila da bom katarino doma imela ampak sem ugotovila da imam spet ful dela... morm še nekaj prošenj napisat pa kidat pa pospravt pa še stanodajalca moram doma čakat ker pride neke papirje podpisat. tako da ji je gotovo bolj zabavno v vrtcu se več z njo ukvarjajo kot pa bi jest utegnilauser posted image .

ja jest katarino veliko sprašujem kaj bo jedla pa kaj bo delala pa se kar zmenva- samo včasih me malo hecauser posted image !!!

no zdej pa za delom...

Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.3.2007 11:06:10   
Nika v službi
Uf, ste pridne, vse kidate! Pia67, si že vse skidala? Gre roba lahko ven?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.3.2007 12:26:14   
Pia67
user posted image  ja, smo odkopali sneg do šotora in usposobili kamion. Ko smo razvozili, je sosedov šleper obtičal na dvorišču, tako, da smo skor na istem. Ne moremo do skladiščnega šotora. Robo vlačimo na rokah do kamiončka. No hecauser posted image je velik, mal fitnesa, pa je. Baje v konkurenčnem TOM-u ne delajo, ker je izpad elektrike. Bogi reveži, bodo moral nadomestit zamujeno. Itak pa smo vsi v istem zosu.

Po netu iščem rabljene biciklčke, je kar nekaj, skoraj novih zadevic, ki so občutno cenejše. Upam, da kaj najdem,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.3.2007 13:07:02   
tažana
živjo. ej PIA če iščeš tricikle s palico za "vižanje" zadaj bodi pozorna, ker se baje zelo hitro zrahljajo (gototvo je tudi odvisno od kolesa)
ampak mislim da ti iščeš kolo s snemljivimi pomožnimi kolesi- če imam prav prezri mojo pripombo zgorajuser posted image .
PA, PA

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.3.2007 19:54:17   
ninocka
'Cer,

nas je vceraj cist zasnezilo. Jst sem zaspala ze pred 8:30 in me je zbudu plug, ker se je zacela bajta trest in se ful bobnet in sem misnla, da je potres user posted image Sem se cist vsa zmedena in prestrasena zbudila, sploh nisem dojela, da je plug user posted image NO in nam je ta plug naredu medvedjo uslugo, saj je mel plug obrnjen k nam in nas je cist zabetoniral, tko da je sel moj okrog 10 ih zvecer sneg kidat, ker drugac bi zjutraj bil ze prevec zbit in bi blo tezje. Pol nam je se stroma zmanjkalo in kasneje se vode (jst pa tolk zejna - ne vem, ce sem ze bla kdaj tolk).
No in potem za povrh, ob 2ih ponoci zacne tult sirena user posted image Men ni blo cisto nic jasno, sem ze razmisljala, kaj za boga ta sirena pomen in kam mormo bezat, pol sem se pa spomnla, da pr nam na vasi tko klicejo gasilce, ce jih rabijo.

Dons pa sama plundra vsepovsod, nase parkirisce pred sluzbo (makedam) je  en sam bazen, plocniki so spluzeni skoraj nic user posted image user posted image   Mislim, grozno.

Evan je sel pa v vrtec, je zacel jokat ze, ko smo sli cez most in je videl, da ne gremo naravnost (pridemo do mojih), ampak da zavijamo. Je zacel kr pojokavat, ko smo prisli not v vrtec, je zacel pa ful jokat. Pol ga je moj odnesel k vzgojiteljici (ce bi ga jst, bi blo se huj) in je se kr jokal in jokal (men se je pa srce trgalo user posted image user posted image user posted image ). KO sva prisla ven, ga pa nisva slisala, tko da mislim, da je potem nehal.
Ko sva ga prisla iskat, jih  pa ni blo v njegovi igralnici, niti ne v sosednjih v tem traktu. Sem se spomnla, da jih majo pol v enem drugem in greva tja, tam pa tud vse igralnice zaprte in pospravljenje user posted image MEn je blo tko ze vse skupi kr mal cudno in srecam tam eno zaposleno (vzgojiteljico, karkoli) in ji recem, da iscem svojega otroka, ce mogoce ve, kje je. IN se zacne smejat in mi pove, da so cist v enem drugem traktu (po novem) in da bodo popoldne zdaj tam. Jst pa ze ful paniko zganjala in sem ze razmislajla, da ga ni sla moja mami iskat, men pa nic povedala.
In ko sem potrkala in rekla, da sem prisla po Evana in ko me je vidu, je ful prlaufal do mene in se je zacel ze na poti do mene tolk jokat...je rekla vzgojiteljica, da je to od veselja, jst pa vem, da je ziher mislu, da sva ga dons kr pustila tam in je bil pol tok vesel in srecen, ko naju je vidu, da je pac cmeru user posted image Revcek!
In na vratcih omarce je imel nalepljeno eno slikico - po moje jo je on naredu, moram jutr vprasat. So pa delal snezene moze (lepli so jih skupaj), ampak kaksni so bli ti snezaki user posted image user posted image user posted image Evanov je mel eno kuglo posebej  in dve nalepljeni eno na drugi, oci nekje cit zuni, lonc na uni extra kugli, korneje pa cist nekje spodaj...user posted image user posted image user posted image Ampak je napram ostalim se kar dobro zgledal user posted image user posted image
Smo se pol ustavli se v Hoferju in sem mu kupila un dezni komplet in se skorenjcke in jih doma pol sploh ni hotu dol dat user posted image .

Evo sem se spet razpisala.

Se to:  user posted image user posted image user posted image user posted image za vse danasnje fitniserke. Jst nikol ne kidam snega,  ma to moj cez. 

Cawko (user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.3.2007 7:59:10   
Pia67
Živjo!

Priznam, od včerajšnjega kidanja snega imam musklfiberuser posted image , ker nisem vajena takih gibov. Sneg je bil res težak, pa še vozil se je po lopati. Tažana, prav imaš, prav zoprn je bil. Na srečo nimam žuljev, ker si vedno nataknem rokavice.

Sva pa bili z Nino včeraj 3. v tem mesecu (torej v povprečju vsak teden) pri zdravniku. Vzrok je ta, da imam hitro občutek krivde, da zanemarjam otroka, pa še moja zadnje čase večkrat omenjena mama zna tako vehamentno servirati zadeve,da rata človek čist paničen in …
Nina je malo bolj kašljala, kar je logično, če se ji zliva sluz po grlu. Ker je šla mama po Nino v vrtec, so ji tam zatežili kaka revica je Nina in sem potem, ko sem prišla iz službe letela z njo k dohtarju. Tam je bilo kar mal grozljivo, saj ima veliko otrok RSV virus in bi bilo bolje, da bi se šli metat po snegu, ne pa da sva do 19. ure preganjali čas po čakalnici in vznemirjali druge (Nina je videt čist zdrava, norela je po toboganu, onegavila gugalnega konjička, pljuvala in se nacejala z vodo iz vodnega bara). Ostali so bili čist popipsani, tako, da sem po 2 urah čakanja (ko bi vedela, da me čaka še ena, skupaj 3 ure) že mislila spokat otroka in it domov, ker ni imelo smisla mešat zrak. Izpadla sem kot da si želom bolniške na račun Nine, da zganjam paniko itd. Ko sva ob 20 . uri pricapljali domov sem rekla mami, da bo naslednjič ona šla k dohtarju in da ne bom Nine več vlačila zaradi banalnih prehladov in viroz brez vročine, ker je kup otrok, ki zgledajo bistveno slabše.
Aja, pa še to. V babičinski vnemi je moja mati kupila 2 sirupa (Panatus FORTE, ki sploh ni za tako majhne in en zvarek domače lekarne ter mažo za po prsnem košu), ker jaz tega kao nočem dajat ubogemu drobižku in kašlja. Komaj sem ji dopovedala, da je to mim in da lahko faše pljučnico, ker zamre izkašljevalni refleks. Še dobro, da Nina, ko vidi flaško sirupa začne pljuvat in se dret NE, NE.  No, pa še kako alergijo si lahko nakoplje.

Zanima me kako ve v rokavicah odpravite take urgentne nastope svojih najbljižjih, ki želijo vse najboljše otroku in se vtikajo v tisto, kar naj bi bila domena vas, mater?

Razpisala pa sem se, ni kaj,

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.3.2007 8:44:55   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Zanima me kako ve v rokavicah odpravite take urgentne nastope svojih najbljižjih, ki želijo vse najboljše otroku in se vtikajo v tisto, kar naj bi bila domena vas, mater? 

Jst sem se nazadnje skregala z mojima, ko sta mi talala take dobrohotne nasvete in se nismo pogovarjali 1 mesec in 1 mesec nista videla tamalega.

Tko da ti težko svetujem, kaj narest. Jst sem hitro užaljena in grozna trma, zato pa potem pride do tednov tišine.

Najboljš je verjetno pokimat in čez eno uho noter, čez drugo pa ven...
Sej po drugi strani pa to delajo, ker imajo vnučke radi in jih samo skrbi.

Midve s taščo sva se zadnjič pogovarjale in je rekla, da je zdej pri vnučkih ful bolj prestrašena kot prej pri lastnih otrocih. Da je bla pri njima ful bolj flegma, se ni nič bala, da si bosta kaj nardila, pr vnukih pa za vsako malenkost skače, skoz za njimi leta, da si ja ne bi kaj nardila, kuha jima 100 in eno stvar, da bi vsaj kaj pojedla (predvsem Evan).

KAj pa veš, Pia, čez 25 let boš pa ti to delala Nini, kar zdaj tvoja mama tebi user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.3.2007 23:40:05   
teta beta
haj,

na hitro se vam javim. Zadnjič, mislim, da v pon., sem že imela ful napisanega, pa mi je vrglo tok ven in smo bili skor pol noči brez elektrike, včeraj sem imela gužvo, danes pa sem bila v Grazu v šopingu. Kar nekaj stvari sem nakupila, zase pa spet nič kaj pametnega (npr. valjar user posted image ).

V glavnem, Pia, jutri gredo oblačilca na pošto. Sori, zadnjič sem doma pozabila nogavičke, šele včeraj pa sva prišle nazaj domov. Skratka, dobiš! Hvala še enkrat.

Mi smo tudi kupili škorenjčke in dežni kompletek in ful uživa.

Jaz malo sprašujem, kaj bi Daša jedla, s tem da ponavadi rečem ali bi to ali bi to in bolj poudarim tisto, kar se mi bolj ljubi skuhat. Če mi odgovor ni preveč všeč ali pa je nejasen, še enkrat ponovim meni ljubšo stvar, potem pa vidim in se že nekako odločim.

Pia, jaz takega primera (tako "ekstremnega") še nisem imela in bi po moje kar pihala od jeze. Je pa res, kot je napisala Ninočka, da se ful bolj brigajo za vnuke kot za nas. Pri mojem fotru mora biti vse po Dašinih željah. Npr. enkrat ko sva tam spali, je imela pižamco-pajacka, ki ji je bil takrat mogoče še majceno velik. In zjutraj, ko sem jo prinesla v dnevno in jo je vzel v roke, je nekako brcala in spravila obe nogi v eno hlačnico. In že sem poslušala: Pa kaj ima to oblečeno? A nima ene normalne pižame? Jaz ne vem, a ji ne moreš dat enih normalnih hlač gor? A je to tako fajn al kaj? A mora imet to gor? A ne vidiš,d a jo moti? To je to, ko ste vsi tako pametni. Pa daj ji kaj drugega obleč... itd. Enako na primeru spalne vreče, teme v sobi, in še sto drugih. To so v bistvu take banalne stvari in jaz najprej povem svoje, ko/če pa vidim,d a nima haska in da hoče samo povedat, da ne smem DAše jezit, sem pa tisti dan ali dva tiho, ker se mi zdi BZ kregat. V tvojem primeru ne vem, kaj bi naredila. Pri meni so jo tudi hoteli že pri 9 m al kdaj že, sem že pozabila, filat z lešnikovi napolitankami; tisto sem pa bila odločno proti,da ne pustim.

Šibam še cote obesit, pa spat. Ful me noge boljio. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.3.2007 8:20:31   
2ursae
jutro user posted image

kako ste? Jaz sem včaraj cel dan letala naokoli po opravkih, mi je ful pasalo it mal u lajf, zdaj sem pa spet doma in gnijem za knjigo.

Včeraj sem imela drugi pregled pri G user posted image . Moj malček ima že dobre 3 cm in se že vse vidi - glavica, trebušček, rokice, nogice user posted image user posted image user posted image . Kar težko je verjet, da je bil pred enim mesecem še čist mini fižolček. V ponedeljek imam NS, sem kar mal živčna, če bo vse ok. Pa me pri Anžetu sploh ni skrbelo, sem se mal ustrašila šele, ko so nam v čakalnici, ko sem čakala na NS, dali za prečitat en prospekt o DS.

Pia, jaz sem pri teh nasvetih (ki jih velikodušno stresa tašča) nekaj časa bila kar potrpežljiva, pol se mi je pa nabral do ene tolerančne mere in sem parkrat nazaj zasikala, zdaj pa imam občutek, da se meni ne upa več rečt, ampak pol mojga po telefonu klestira. On je pa (preveč) potrpežljiv človek in mu gre ful cajta za to, da po telefonu pojasnjuje, zakaj smo nekaj naredili tako in ne drugače, kot bi bilo po njenem prav. Problem je, ker eno zadevo pogreva in pogreva, tud po več mesecev, če je treba. Ful utrujajoče. Zadnjič, npr, ko sta bila pri nas na obisku in je bil Anže mal bolan, sem mu dala jogurt mal v toplo vodo, da ni čisto mrzlega jedel. Takrat ni rekla ne bev ne mev, zvečer pa je klicala mojga in mu težila, da se jogurta ne sme tko gret user posted image . pa še eno bom dodala, pol pa neham user posted image  - na nogici ima Anžetu mal nenavadno raste nohtek (je zavihan navzven) in ona je trdila, da ga moram puščat rast, da se bo pol normaliziral, jaz sem pa rekla, da mu ga bom strigla, da se ne bo z njim kam zahakljal. In je možu težila, da naj grem zaradi tega k zdravniku, jaz pa da ne, ker ne bom zaradi tega v sezoni viroz malega vlekla tja v čakalnico. No in pol je mali itak zbolel in sva šla k P, kjer sem omenila tudi ta noht in je rekla, da je to od suhe kože in naj ga strižem. In ko to tašča zve, začne trdit, da to ne more bit res in da ne smem strižt user posted image . Pol se je pa mal naokol pozanimala in očitno ugotovila, da imamo prav in se je vnesla. Point je, da nama ne zaupa (in očitno najini P tudi ne), da ji mora kdo drug potrdit, da je res tako in šele pol je mir.

ok, dost bo, če bom to tuhtala, se bom sam razjezila user posted image

fajn se mejte

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 22.3.2007 8:21:29 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.3.2007 8:38:54   
Pia67
Včeraj je bila Nina v vrtcu in so mi ob prevzemu opozorili, da lahko Nina fađe bronhiolitis in to trditev potrdili z 2 primeroma iz prakseuser posted image . Ker mojih ni bilo doma (pogreb sestričninega moţa, ki ga je na motorju zbil avto, reveţ ni bil nič kriv, 2 otročka sta ostala brez sijajnega očka, sestrična pa, ni, kaj, dobro se drţi, najbrţ pride đe vse za njo).
Tako, da sem danes pustila Nino doma, kađlja skoraj ne, zjutrj, predno sem đla, se je zbudila sama, đla v svojo sobo, priţgala luč, vzela čaj z radiatorja (da ostane topel) in se začela igrat. Samozadosten otrok.user posted image No, mama je bila ţe na poti k ljubljeni vnukinji. Raje ne pomislim kak bo vikend, ker bo Nina skoz visela meni okol vratu kot pelc mantl, ker jo dedi in babi razvajata s prenađanjem ubogega bolnega otročiča.user posted image

Jutr upam, da bo »druţinski zdravniđki konzilij« dovolil vnučki v vrtec, ker se bodo fotografiral. Naročila sem le skupinsko fotko. 4 majčkene in ena večja kakor A5 se mi zdi pretiravanje.

No, zdaj pa akcija:

Peskovniki: v Pikapolonici je za slabih 30€ na voljo peskovnik –SONČEK (premer ˝ je 1,1m, skupaj oba dela 2,2m, en del je pesek, drugi voda po ţelji, ima pa tudi pručko za sedet-za nas mameuser posted image ). Na fotki zgleda solidno.
Aja, imajo tudi plastične samokolnice, pa deţne plađčke-pikapolonica itd. No, pa kolesa tudi. Sam bom raje rabljenega Schwinna kupila, za skor isti denar.

Tetabeta, ni blema zaradi oblačilc. Itak trenutno drsamo mal prekratk hlače, ker smo »na bolniđki«.

Ninocka, res je, nikoli ne veđ kako bi odreagiral. Kot je rekla TetaBeta, lahko ti odnese piskr al pa mirno presliđiđ. Smo pač odvisni drug od drugega, kaj čmo.

2ursae, drţim pesti, da nuhalna dobro kaţe. V Dnevnikovi prilogi Zdravje je bilo veliko napisanega o merjenju, vrednostih nuhalne svetline(s komentarji dr. Strahove iz Domţal), če hočeđ, ti pođljem to prilogo. Itak pa si ţe dala 1x vse skozi in obvladađ. A bođ morda kaj hodila na kake 3D preglede? Sem kar mal nostalgična ratala ob prebiranju kaj si napisala kako je bilo pri ginekologu. Upam, da te nisem preveč v slabo voljo spravila z mojim vprađanjem o ravnanju z dedki in babicami.user posted image

In kje ste ostale, kako mrtvilo na RR-ju. Pa đe v njegovi novi preobleki se ravno ne znajdem.

Pri nas je sonce in bom hvatala barun boju na sluţbenem sadovnjaku (kako zdrav kolektiv smo), ker bom obrezovala sadno drevje.

Danađnji moto: »vse za sluţbo!«

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.3.2007 8:40:23   
Pia67
Hm, vsi tisti t-ji z repčki spodaj v mojem zgornjem zapisu so ž-ji.

Se opravičujem, ker sem tipkljala v word-u in kopirala na RR. Groza.

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.3.2007 8:42:41   
Pia67
hm, kako zdaj ta java v novi obleki deluje. Sploh ne smeš kopirat iz word-a. Se opravičujem za čuden zapis zgornjega.
Upam, da sem vseeno berljiva. Grozljivkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.