|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
22.3.2007 9:02:00   
tažana
dan.
pia- nič bat vse se da prebrat user posted image .
glede vsevednih nasvetov. našo mami že v red spravim (niti nima ekstremnih "problemov") večje probleme mamo pri tastu in taščiuser posted image .
ravno v torek smo zaradi snežne zmešnjave jedli pri njih. na jedliniku je bil segedin user posted image . nekaj minut pred kosilom sva z user posted image  slišala pridigo kako kruta sva do Katarine ker ji ne pustiva kinder jajčka. sem mu razložila, da se ni za bat da bi Katarini manjkalo sladkarij user posted image  ampak nekaj minut pred kosilom pa definitivno ne ker potem ne bo jedla kosila- pa še okus si pokvari. ampak sva vseeno izpadla zelo kruta staršauser posted image  user posted image .
tudi jokat ne sme pri njih. če se slučajno kaj skregava recimo ko tašča nosi 1001 stvar na mizo (piškote, krofe, smokije...) bi Katarina vsaki stvari polizala cukr dol potem pa vzela novega user posted image . mislim da je logično da ji ne pustim ampak katarina mora potem odigrati celo dramo tast in tašča pa jo tolažita da bo potem dobila še en bonbonček user posted image .
že enkajkrat sem jih opozorila, da bo slej ko prej začela izkoriščat to njihovo popustljivost in s tem bodo imeli oni težave ne jest. (bom potem vidla kdo bo jokal) user posted image
evo malo za šalo malo zares. jest imam jasna pravila, ko sem zraven jest, Katarina pleše kot jest piskam, ko me pa ni pa itak ne vem kaj delajo- pa se niti ne sekiram preveč saj to ni vsak danuser posted image .

tako grem za delom

< Sporočilo je popravil tažana -- 22.3.2007 9:03:29 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
22.3.2007 9:58:29   
ninocka
OJla,

jst sem danes dopoldne doma (sem zamenjala v sluzbi), ker imam ob 12 zdravnika. Evan je sel v vrtec, jst pa nazaj v posjtlo lenart in dremat. Pol sem se pa ven spokala iz pojstle, ker me je zacela ze glava bolet.
Itak sem pa presaltala na jutranji tip cloveka (ob 6:30 sem tolk polna energije, da lahko celo likam), zato pa zaspim ze ob 8:30.
No uceri mi je ratal celo pogledat eno oddajo na TV  (a je kera slucajno geldala) - ekstremno dojenje. Je bla ena mamica, ki je dojila svojo prvo hci do 5 leta, drugo pa do 8, potem ena, ki je dvojcka dojila 28 mesecev, kadarkoli jima je zapasalo in oba naeenkrat (pol jih je pa kr naenkrat iz danes na jutri odstavla user posted image ), pa ena, ki je imela 4 letnega sina in ga je dojila za mizo pri kosilu in se posvojili so lih 19 mesecno kitajsko puncko in se je ful trudla, da bi se njo dojila user posted image user posted image
Ne vem, men je blo na trenutke kr mal grozljivo....Sploh huda mi je bla pa prijava babice une 8 letne puncke, da jo je prva podojila ona, ker hci ni hotela da ji dajo umetno hrano, se je pa neki pri porodu zakompliciralo...ne vem, sem pol razmisljala, a sem jst cudna, a so one cudne, al smo pa res ratali ljudje tolk netolerantni in se nam zdi dojenje starejsih otrok ful cudno in bljak in ne vem kaj...
JA, pa ta je bla dobra, da so v angliji aretirali eno mamo, ki je dojila v parku in so se potem borili za legalizacijo dojenja v  javnosti user posted image user posted image user posted image Mislim ???? (se mi zdi, ce sem prav prebrala, da je bla oddaja iz leta 1996 - kolk so bli se zaplankani v prejsnjem stoletju/tisocletju user posted image user posted image )

Evana sem uceri peljala k zdravnici, je potrdila da je zdrav - se preden ga je pregledala, ker je skoz ful norel po cakalniciuser posted image . Dokler so bli bolni noter sva cakala zunaj in na oddelku za zdrave, ko se je spraznila, sva sla pa tja.
Uceraj sem mu kupila tud copatke (super fit) in ceveljcke v MASSu. Ceveljcki so bli celo 60% znizani, pa se ful lustni so. Je blo pa uni prodajalki vse odvec in ko razlagam moji mami, da sva kupila ceveljcke... rece, da v MAssu dela od mojega malega bratranca punca - in evo direkt ona naju je stregla (jst je ne poznam drugac).

2ursae a bos sla na 3D al 4D nuhalno? Men je blo ful zal, da tega se ni blo pri Evanu (je prslo ven lih s kaksnim mesecem - dve zamude). 
Sem pa zadnjic gledala oddajo na National geograficu o dvojckih in trojckih (na tisto varianto, ko je bla takrat pri nas aktualna - In the vomb) in jih je kazalo 4D in so rekli, da se spocne ful vec dvojckov, kot se jih potem v resnici rodi in da v vecini primerov eden od dvojckov kar izgine. To so ugotovili zdaj, ko obstaja UZ. In baje, da obstaja ena teza, da naj bi vsi levicarji imeli v maternici zrcalnega dvojcka, ki pa je izginil.
Je pa kazal trojcke od ene zenske, ki je najprej zanosila z dvojcki, mal kasnej pa se z enojckom user posted image user posted image
Priporocam, da si pogledate, sej jo bodo se 1000x ponovili!

No, zdej grem pa jst  pod tus, pa se pocasi zrihtat za k zdravniku in sluzbo.

Lepo se mejte na ta prekrasen dan!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
22.3.2007 11:55:26   
Pia67
tažana, hvala za tolažbo glede čudnega zapisa mojih umotvorov. še dobr, da smo "skočile" na naslednjo stran in ne gledam zmešnjave. Kar se tiče debat okoli kar otrok sme in kar ne sme, mi je žal, ker ne znam biti taka kakršna si ti. vedno sem bolj ovčje narave in brez samozavesti in me hitro spravijo v situacijo, ko sem razpeta med materinskim instinktom in željami ostalih. Kako sem hecno to napisala. Hvala za nasvet. aja, pa za tricikel tudi, sam si eno leto prepozna. Štanga za vodenje se skoz premikauser posted image  Itak pa se noče več vozit s tricikelčkom.user posted image

Ninocka, dobro opravi pri dohtarju. Oddaje o dojenju nisem gledala. ampak dojenje 8-letnice.user posted image user posted image  Men je že to mim, ker imam sodelavko, ki kao doji triletnico, zraven pa veselo vsako malico raufa, da se kar kadi.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
22.3.2007 12:34:15   
tažana
pia: nikar se ne sekiraj glede te "razpetosti". tut mene je mogu mij možek pošten u roke vzet da sem s svojo glavo začela misltuser posted image . zdej misli da mislim s svojo ampak se včasih z njegovo švercamuser posted image user posted image .
pa hvala bogu da nisi  taka kot jest- mam ravno danes totalno krizo- kako sem neodgovorna. to user posted image  diplomo pišem že 100 let. na živce mi gre tako zelo da bi najraje vse skupaj pustila. prišla sem že tako deleč da mi tudi tistih4 let ne bi bilo škoda, ki sem jih na faksu zapravilauser posted image . možek mi je pa zagrozu če jo ne bom začela pisat bo zraven mene sedel pa mi čez rame gledal user posted image - zovražim to In jaaaaa smilim se sama sebi user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!
grozno, se grem kar pod vlak vržtuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
22.3.2007 13:12:13   
Nika v službi
Joj, prejoj, en dan si vzamem off, pa toliko za brat. Pridne ste, ni kaj!
Mi smo imeli včeraj posvetovalnico pri 18. mesecih in je bila živa katastrofa. Termin smo imeli ob 9:30, na vrsto pa smo prišli šele ob 11:30!! Sicer nismo skoraj nikoli ob uri, ampak tole, kar je bilo včeraj, je bila cela štala. Potem so začeli prihajati že bolni otroci in smo se umikali na hodnik, da ne bi Nika fasala še kakšnega prehlada ali še česa hujšega. Je še P rekla, da je kar huda na sestri (sta 2, P pa sama), ker sta naročili toliko pregledov. Ve se, da sistematika traja najmanj pol ure, tako da pač moraš znati stvari skoordinirati. Vmes je bilo cel kup previjanj (rokic, nogic), pa ena ženska je prišla, ki ima otročka z DS (in ima zato prednost - s tem ni nič narobe), itd. Me je pa čisto zvilo, ko sem od P izvedela, da ima ta ženska že 9 otrok (ta 9. ima DS), je pa znova (že visoko) noseča. A ni tole malce divje?

No, potem smo le prišli na vrsto, ampak je bila Nika seveda sitna, utrujena, zaspana, lačna in posledično ni hotela preveč sodelovati. Stehtatli smo se (13, 10 kg oblečena), izmerili velikosti pa ne, ker je bil prehud jok in je sploh nisem mogla pripraviti, da bi stopila dol na tla zraven metra.
Smo pa kasirali malce vneto uho (dobili smo kapljice za uho) in soor (zdravimo se z Daktarinom).

Oddaje o dojenju nisem gledala, ampak na kratko povedano se mi zdi dojenje preko 2. leta starosti preveč.
In ja, Amerika in VB sta v mnogih pogledaih precej zaplankani, tako da me tale kazen za dojenje v javnosti niti ne čudi preveč....

Glede dobronamernih nasvetov babic imam tudi sama nekaj zanimivih izkušenj, čeprav kakih zares ekstremnih primerov ne. Sploh tašča se zelo malo vtika, čeprav je tudi pred časom imela pripombo, kako naj bi bila Nika ful revček, ker ji mamica vsak večer vliva fiziološko v nosek. To je omenila Tomažu s pripombo, naj mi ne pove oz. da naj mi to pove na primeren način, da ne bom jezna. Seveda ji je potem Tomaž povedal, da je tudi P potrdila, da je to zelo priporočljivo, ker gre za čiščenje sluznice. No, potem se je nekako pomirila.
Moji starši se tudi občasno vtikajo, vendar nekako "shajamo". Jaz sem tudi zelo eksplozivne narave in hitro skočim na prvo žogo. Potem pa je burno, kričeče, malce se grdo gledamo, ampak tudi hitro "odmerimo". Pri nas ni ravno v navadi, da bi imeli tihe dneve ali tedne.

Pia67, hvala za info o peskovniku, moram pogledat na Pikapoko....

2ursae, čestitke za napredek. Tudi meni se je kar milo storilo, ko sem prebrala o tvoji bližajoči se NS. Jaz sem imela Pušenjaka in imam krasen spomin na ta pregled. Upam, da boš uživala v pogledu na svojo pikico. Tista 3D oz. 4D varianta pa je še boljša kasneje pri morfologiji. Jaz sem šla v Murgle in opravila morfologijo pri dr. Babnikovi, bilo je res super. Ona je tudi potrdila spol (in ni se zmotila).

Grem delat, danes je tako lepo vreme, da se mi zdi pravi greh čepeti tukaj v pisarni.

ČAU!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 14:17:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
22.3.2007 15:12:50   
Nika v službi
Ej, punce, samo kratko vprašanje. Mene je tale nova preobleka foruma čisto zmedla in se težko znajdem, ampak počasi bo že. Tisto, kar me bega, pa je, da jaz pri svojem postu vidim samo zvezdico, ne pa tudi imena "Nika v službi". Kako pa se to pri vas vidi? Ostale vidim normalno.... Ne vem, ali je to kakšna nova fora ali kaj?

Me veseli, Tery, da je nakup uspel in da je bila moja informacija koristna. Tudi pri nas je bilo tokratno srečanje s snegom veliko uspešnejše. Prvič se je Nika celo bala snega in sploh ni hotela stopiti nanj, tokrat pa je šlo kar z navdušenjem.

Lepo bod'te!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
22.3.2007 15:25:31   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
jaz pri svojem postu vidim samo zvezdico, ne pa tudi imena "Nika v službi".

user posted image user posted image user posted image  eto, a je zdaj boljše? Sem videla čist na vrhu strani, tam, kjer piše, kdo so uporabniki na tej temi, 2x napisano Nika v službi, pa sem mal z miško poklikala, ker sem hotela skopirat, da ti pokažem, kam so vrgli tvoj nick, pa sta se kar sama premestila na svoje mesto user posted image .
Res je ful zmeda, eni nicki so napisani kar čez avatarje, eni čez zvezdice, enih ni user posted image ... bodo že poštimali.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
22.3.2007 15:59:09   
tažana
ej tele nickiuser posted image . meni se vsi pojavijo na vrhu napisani en čez drugega. in to vedno ko odprem stran. potem moram pa z miško mal čez it je pa dobruser posted image .
ah bo že
tery: sej danes sem že delala cele 4 ureuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
22.3.2007 21:31:26   
TVN
Ja, 2ursae in tažana, vidim, da je res zmeda s temi nicki.

Nimam česa posebnega povedat, edinole nov avatar si lahko ogledate. Danes sem Niko slikala za novo osebno, pa je nastalo en cel kup ful luštkanih slikic. Tale je ena izmed njih.....

Tery, tudi tebi pohvale, ful je srčkan tale tvoj nov avatar....user posted image

Aja, še to: smo bili danes v Pikapolonici, vendar se nisem mogla odločit za nakup tistega "sončka" (peskovnik, o katerem je govorila Tery), ker se mi je zdel nekoliko, kako naj rečem, mehak. Dno plastike se kar poseda pod težo. Nika je splezala notri in se je plastika kar upogibala.... Hm, pa še res je precej velik. Moram prej izmerit tisti del dvorišča, ki sem si ga v mislih rezervirala za postavitev peskovnika. Mi je bila pa všeč tudi žabica.....

Nočko!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
22.3.2007 21:35:12   
TVN
Ups, popravljam navedbo - glede peskovnika nas je prva obvestila Pia67. Sorči, malce sem zabrljala imena.

Zdaj pa res lahko noč - do jutri iz službe....

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.3.2007 8:05:25   
tažana
dan

no tako jest sem zbolelauser posted image . sem včeraj rekla, da bom danes Katarino doma imela ker malo kašlja pa smrka, da ne bo kaj hujšega fasala pa da ne bo na koga drugega prenašala. sedaj sem pa jest vsa bogauser posted image . upam da bo pridna ker sem kar bolj vodoravno danes- me vse boliuser posted image .
celo noč me je tako zeblo. sem se stiskala k user posted image  da bi mi blo bolj toplo, mi je pa zjutrej reku da sem ga pretresla kot koktejl user posted image .

no bom še kaj mim prišla danes. čao, čao

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.3.2007 8:45:28   
Nika v službi
Uf, tažana, tole mi deluje kot kakšna gripa. A imaš vročino?
A si se cepila proti gripi? Če ja, potem načeloma ne bi smela dobiti gripe, je pa lahko kakšna hujša viroza.

Počivaj, pij čajčke, vitaminčke. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.3.2007 10:57:31   
ninocka
Joj, jst sem tud cist zmedena s tem novim RRjem.
Sem uceri hotla Anji en ZS poslat, pa sem mela vse eno cez drugo napisan. Sem se pol komi spomnla, kako ji se lahko posljem. Zmeda...user posted image

Nika, kdo bi si mislil, da bo nakup pekovnika taka znanost user posted image  Jst sem lani tud vse pekovnike obrnila, na koncu pa obupala, ker se mi noben ni zdel dost soliden. Sem pa vidla, da bodo mel v Hoferju zdej ta lesenga za 40 €, tko, da bom tistga kupila.

Uh, to sem zacela pisat ze ob 8ih, pa nisem mogla dokoncat (stranke). Tko da kr posljem, da se mi ne zgubi.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.3.2007 12:42:50   
teta beta
ojla!

Ful ste pridne s pisanjem, jaz pa vmes nekaj delam in preberem še, ampak včasih se mi pol na koncu že res ne da več pisat.

Mogoče gremo jutri spet v Graz user posted image . Moj si namerava kupit lap-topa in zdaj bi pa zares skočili gor, ko že imamo ravno vinjeto (v sredo sem šla jaz sama z dvema kolegicama). Pa nisem vam še povedala, kako srčkan kompletek sem kupila zadnjič Daši. Junija gremo na eno poroko in sem zadnjič v C&A videla eno krilce in majčko s kratkimi rokavi, mi je bilo tako všeč, da sem morala kar vzeti. Kiklca je plisirana črno-bel karo z roza trakcem in majčka je roza-bela. Zdaj moram še sebe zraven skombinirat, ampak konec junija bo ful vroče in zdajle še nisem nič takega našla res letnega.

Da vam še malo pojamram, da sem malo v moralni zadregi. Jaz in oba brata smo (bili) solastniki hiše, ki smo jo podedovali po mami. V tisti hiši ni nihče živel že 30 let. Ko sem jaz zanosila, sva šla z mojim gledat, če bi si tam zrihtala, pa sva se potem nekako odločila, da ne, ker bi bilo ful drago in bi dolgo trajalo, predvsem pa zato, ker je hiša od strica ful blizu te. Oz. njihova hiša je čisto za mejo in če bi midva postavila ograjo (kar bi jo), bi jim skoraj vrata zaprla. To bi bilo pa spet malo nerodno; skratka nisva bila za to. Pred kratkim se pa je pojavil nekdo, ki bi to rad kupil in smo se odločili, da bi jo prodali. Najprej smo ponudili žlahti in sestrična je bila 100%, da jo bo vzela. Ker pa tu nikakor ne more dobit službe, se bo najbrž selila in seveda hiše ne bo kupila. Brat je potem dal malo oglasov na net in ga je klicalo par ljudi, mdr. tudi ta, ki je zdaj to kupil. Res je ful ugodna cena (dobili smo/bomo več kot 100€ na m2), hiše tudi ne bo rušil, ampak jo obnovil, notri bo vselil starejši par (od katerega je kupil kmetijo in jima je moral najt nadomestno bivališče). V glavnem, vse je v redu, tudi aro smo dobili že nakazano (pred enim tednom pa si je prišel hišo prvič ogledat), meni je samo malo bed, ker je bila to pač mamina hiša in imam malo slabo vest. Ful razmišljam, če bi bila mama razočarana, ker smo šli prodat. Po drugi strani pa si mislim, če najstarejši brat, ki je živel tam 5 let, nima zadržkov, jih tudi meni ni treba in poleg tega je ziher boljše tako, ko da hiša propada (kar ta čas je).

Eh, brezveze, saj pravim... malo me samo grize. Bo že. Bom pa ziher ta denar dala absoultno na stran za najino novo hišo.

Uživajte, tažana, pozdravi se!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
24.3.2007 13:51:12   
Pia67
Ti povem, kakšen dan... No, pa ni reklama za Activio... user posted image

Kot vedno, v službi, ker je sobota. No, skoraj vedno. Danes ni panike, ker bi se sicer z Nino prekladali iz kota v kot.

Zato pa grem po šihtu do TUŠ-a NM, kjer me čaka "novo" - rabljeno kolo. Dostavili so mi ga iz TUŠ-a Celje, kjer dela prodajalec omenjenega koleščka. Na fotki zgleda zelo solidno, je majčkeno, komaj 10 col in kot nalašč za Nino, da ga uniči. Cena, sitnica. 15 €.
Sicer sem naknadno, ko sem tega že kao kupila, videla oglas za Schwinna, model Tiger za pol cene novega, samo bi segla v žep za skoraj 70€. Bomo pa čez 2 leti kak rabljen, malo večji kolešček dobili, Tiger je malo pretežak, pa prevelik za 85 cm punčko.
Mi je pa včeraj pomagala skuhati 1. kavo user posted image . Posedla sem jo na kuhinjski pult, ker je imela lepljivo popoldne (ko pridem iz službe, mi nekaj časa visi za vratom). Rekla sem ji, da bova skuhali kavo zame in čaj zanjo. Pa začne vleči mojo kavno skodelico in svojo za čaj. Potem je vzela še instant kavo, umetno sladilo in iz škatle je vzela filter vrečko svojega čaja., ki jo je celo olupila in dala v svojo skodelico. Jaz sem bila kar mal paf, ker se nisem vtikala v to pripravo. Potem je pokazala na vodo, ki je že zavrela in rekla FFFFF (kar pomeni vroče=pihanju skozi usta). Potem sem nalila vodo v obe skodelici in je pokazala na hladilnik in rekla MEKO - DADA (ne kliče me mama ampak DADA, ker me nihče ne pokliče mama ampak Damjana).

No, danes se mi obeta divja vožnja Nine in novega koleščka po stanovanju. Najbrž bom kmalu pleskala stene user posted image , ko se bo zaletavala, ker ji je to najbolj všeč.user posted image

Tažana, upam, da te viroza ni hudo oplazila. Ostalim pa lep vikend.

Ne pozabite TIK-TAK (Ninina beseda za uro) prestavit...

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
24.3.2007 16:29:26   
doroteja23

Ojla!

Joj to vreme! Da lahko ponoriš. Zdaj ko bi moglo bit lepo pa ga bo sračkalo. Pri nas je vse po starem, razzen tega da po novem hodima tud k logopedu.

No vsak čas boma v Mb obdelale vse specialiste za razvoj malčkov.

Vidim da ste imele spet debato o vtikanju tašč in mam v vašo vzgojo in nasploh v vas. Pri meni je isto. V mene se vtika predvsem tašča. Moja mami se še nikoli ni in ve da ji tega ne bi pustla zato me tud pusti na miru. Če pa že kaj reče in čle mi ni prav ji to tud veselo povem. Ampak pri tašči pa je grozno, no.
Zadnje čase se mi vtika predvsem v vzgojo in ko jaz alini kaj reče da ne sme. To seveda obvelja ko sem jaz zraven. Ko pa jaz obrnem hrbet ji će pusti. In alina je to začela že lepo izkoriščat. Predvsem opazim pri tem da ko ji jaz rečem da ne sme uboga če sma sami, če pa je tašča zraven pa že izsiljuje. In pol ona vsa lepo pocukrana reče Alini da kao jaz tega ne dovolim. Mislim po drugi strani pa ji pusti. In to zanalašč. Ker se jo skužla.
Ampak nebi zdaj več o tem ker će tak imam pokvarjen dan zaradi nje.

No tudi mi kupujemo peskovnik in še tud ne vem kakega bi. Rada bi imela predvsem plastičnega in da se da lepo pokrit. Ker pri nas bi šla po moe pes in mačka uživat v njega če nebi bil pokrit. Pa še ko se gorica škropi bi neslo noter.

Tolko ste napisale da sploh ne vem kaj vse je katera napisala.

Aja Tažana vidim da tudi tebi ne diši pisanje diplome tak kot meni ne učenje za izpit. Boma se mogle ena drugo bodrit. Ampak jaz se ne morem spravit k učenju. Nikak!

Aja 2ursae ko berem tvoje poste se tud meni malo lušta. Ampak za zdaj si tega ne morem privoščit. Čaprav bi ga z veseljem imela!

Saj ne vem več kaj nej še napišem.

Aja pa še eno smešno vprašanje!

Imate kdaj občutek da niste nič vredne? JAz imam ta občutek ravno zdaj. Alina me sploh ne šmirgla kot da jaz nebi bla njena mama. So vsi drugi več vredni. Sem prrv žalostna in mi gre prav na jouser posted image user posted image . Glede na to da sem jaz cele dneve z njo, da se ji maksimalno posvečam in da nikamor ne grem brez nje, me to strašno boli. Noro vprašanje , ne!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
24.3.2007 20:31:53   
ninocka
Dober vecer!
Jst sem nasega zaboncka lihkar dala spat in mi je dal lupcka za lahko noc in pomahal in rekel CAO user posted image
Smo ga danes peljali postrizt in bi mogli 45 min cakat, pa sva si premislila. 45 min v frizerskem salonu z nasim razgrajacem? No way user posted image user posted image Tko da je se zmeraj dolgolas.
Potem pa smo sli  k moji mami (oci je v Crni) na obisk  in kosilo in ker je moja sestra pekla sladico za po kolisu in jo je spekla sele ob 6ih user posted image , smo bli tam pol cel dan. Evan je odspal dobre 2.5 ure, pojedel je juho in pire z neko marelcno kaso in se naigral s psom. Jst pa sem si mal odpocila in naspala. Najbolj me je pa presenetil, ko je po kosilu dvignil svoj kroznicek in mi ga dal, da ga pospravim (verjetno bi ga drugace sam odnesel, ce ne bi sedel na tavelikem stolu). Ocitno jih to v vrtcu navajajo user posted image user posted image
Ne vem, a sem vam povedala, da je nas mali slikar zadnjic svoje ustvarjanje razsiril se na kavc in mi ga poceckal s flomastrom. Z velik domisljije celo vidis, da je narisal  2 piscanca.  Uceri pa, ko sva ga prisla iskat v vrtec, me je v  garderobi na mizici cakala rozica, ki mi jo je (kao) on naredil za materinski dan user posted image user posted image So mi kr solze v oci stopile, ko sem to vidla user posted image user posted image

Tazana, zbrci  se, pa se jst ti posiljam eno brco na daljavo, in naredi to diplomo. Sicer sem pa jst tud lena, ker se mi ne da dokoncat se izpitov za 4. letnik + diploma. Skoz neki prelagam... Tko da mi lahko brco mirne duse vrnes user posted image
Doroteja, zakaj so te pa poslali k logopedu?
Teta beta, jst mislim, da je boljs, da se hisa proda, kot pa da propada in da nihce noce bit v njej. Pa mislim, da vam mama ne bi nic zamerila - saj ves, da vsak mama za svoje otroke zeli, da bi bili srecni. IN ce si svoj koscek srece lahko ustvarite s tem, da prodate hiso, boste pac naredili tako, ce ne gre drugace.
Jst sem lih zadnjic rekla ociju, zakaj ne proda od dedka avta, ampak samo placuje zavarovanje zanjga, z avtom se pa noben ni vozu ze par let (se ko je bil dedek ziv). Men se avto (mogoce se smesno slisi) smili, da propada tam v garazi, ko pa bi ga lahko nekdo z veseljem vozil.  PA ga noce prodat...

No, sej druzga "pametnega" pa nimam za povedat...

Ja, pa kot je rekla Pia, ne pozabit na uro user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
26.3.2007 10:42:12   
Nika v službi
Teta beta, a imajo kaj izbire v Grazu, recimo C&A, pa H&M? Kaj pa cene, a so kaj nižje? Jaz že kar nekaj časa nisem bila v Avstriji v šopingu, sploh otroških cunjic še nisem prav dosti tam kupovala, tako da nimam prave orientacije. Se splača it tja v nakup spomladanske garderobe za otroka?

Glede hiše te kar razumem, ampak se strinjam z ninočko, just go for it.

user posted image , Nina, za prvo skuhano kavo! To pa ni kar tako. Je očitno tale tvoja princeska zelo pridna, pri naši Niki lahko o tem samo sanjamo. Edino kar zelo rada prenaša, je tista škatla od Zamorček kave, v kateri moja mami še sedaj shranjuje kavo. Tisto vedno prinese svoji babici, da si ta potem skuha kavo.

Ja, doroteja23, tudi mene zanima, zakaj morate k logopedu?!user posted image

Tvoje občutke pa sicer zelo razumem, tudi sama se včasih podobno počutim, pa si poskušam dopovedati, da so tile naši malčki pravi prefriganci in hitro začutijo, kje imajo največ potuhe in se pač obrnejo po vetru.... Glava že razume, čustva pa je težko brzdati. Jaz Niki kar povem, da je mamica žalostna in včasih (večinoma) zaleže, včasih pa tudi ne in se ta moja ta mala samo navihano zasmeje in leti stran. Ko je pa svet tako zanimiv! Mamica bi rada, da bi se dete kaj stisnilo k njej, pocrkljalo, te male bučke pa želijo čim več doživeti, čim več raziskati....
Je že tako, otroci niso naša last, že ko jih dobimo v roke, se moramo navajati, da se bomo nekoč poslovili in da si bodo ustvarili svoje življenje, kjer bo čedalje manj prostora za starše. Ja, čedalje bolj razumem svojo mami, ko je vedno (in še sedaj) vzdihovala, ko sem odhajala v širni svet. Jaz sem šla v tujino konec 8. razreda OŠ, se že počasi pripravljam, da bo moja Nika tudi kaj podobnega prijavila (že zelo zgodaj).
Mah, malce sem zajadrala od osnovne tematike.... Kr neki....

Jutri grem pa vrtec na razgovor! Poročam.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
26.3.2007 11:06:09   
tažana
daan!

a mate mrk??user posted image  no tako jest sem bila bolna samo na petekuser posted image . popoldan sta mi moje dva dala popoln mir. sta se napravla in šla k atu in mami. jest pa sem od 16h-19h odšla v svet sanjuser posted image . očitno je bil potreben samo en konkreten počitek ker sem bila v soboto že čisto dobra (edino nos še sedaj ni dober - ampak to ni omembe vredno)

drugače pa smo vikend prav mirno preživeli. jest sem šla k fotru mal pogledat une dva pa mata potem doma žurkouser posted image . Katarini odpre vrata v prostore kjer  ne more nič ušpičit, igrače ji enakomerno naštima po prostoru,  user posted image  pa se na postlo uleže pa mal tv gleda. in Katarini je to ful fino ker se zelo rada crklja in se valja po postli. (ful ji začne dogajat ker lahko očiju nagajauser posted image  ker se ji takrat pusti). aja pa včeraj smo obiskali skoraj vse stare mame in babice, da smo jim voščili za materinski dan. medve s katarino sva naredili voščilnice. jest sem narisala trobentice, Katarina pa jih je s prstkom pobarvala. zadaj pa sva napisale pesmico Mamica je kakor zarja....
zraven pa sva dali še rožico ali After eight.

teta beta: jest tut mislm da zaradi tega ne bi smela imet slabe vesti. če situacijo "prekopiram" v naše okolje sem prepričana, da naša mami ne bi imela nič proti- itak bi ona že sedaj stanovanje razdelila, če bi ji s sestro pustile. (nekaj let nazaj je imela idejo, da bi šla ona pa fotr živet nazaj k mamini mamiuser posted image ) no sva jo komaj prepričale da si bova že uredile svoje stanovanje. in sedaj mi ga spet ponuja ko imava težave s temle s tanovanjem kjer sva zdej.
če pa ti je še vedno hudo pa si tako predstavljaj, da bo pač nekdo uredil to hišo in ne bo propadala- zato bi bila pa mami tudi vesela a ne?

doroteja: upam da dobro opravita pri logopedu.
glede te ničvrednosti kot sem že zgoraj pisala imam težave z diplomo in z nesposobnostjouser posted image . sedaj sem spet dobila zagon in zopet pišemuser posted image . upam da me tokrat drži do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
glede tega da te Aline ne šmirgla jest sem se mal sekirala ker me do pred 14 dnevi sploh ni znala poklicat zdej se pa skoz dere za mano AMI, AMI...
to jih prime pa jih mine. gotovo je pa to zato, ker sta ves dan skupaj. ker te ma skoz zraven ni treba da bi opozarjala na tvojo pozornost. in to ni zaradi tega, da te ne bi šmirglala ampak očitno si s tem ko si skoz z njo zadovoljila njeno potrebe po tvoji bližini. sej tut ne pravi da bi jedla, če je sita, a ne?
čim manj se sekiraj bo minilo.user posted image

uživejte grem v knjižnicouser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
26.3.2007 13:24:00   
2ursae
ekola, mi smo z NS user posted image . Po morečih sanjah, ki sem jih imela ponoči na temo slabega rezultata, imam izračunano tvega nje za DS 1:14000 (pa mal čez), kar se meni zdi mega rezultat glede na to, da sem pri prvem imela nekaj več kot 1:3000 in sem bila tudi zadovoljna. Podkožne gube je za 1,1 mm. Mali je najprej seveda spančkal, pa smo ga mal zbudili, pa je spt zadremal ... skratka je bilo kar pestro, bila sem not 45 minut, zdravnica v iber prijazna, vse mi je 100x pokazala, razložila, skratka super. Mali ima 5 cm, nama (sva bila oba z možem) je tud pomahal, videla sva vse - prstke, noska, mehur, želodček srček, skratka dete je zdravo. Za spol je rekla, da bi lahko rekli 60% da je fant, sam si valjda ne upa še nič zagotovo trdit. Itak imam pa jaz tud tak občutek, da bo fantič.
Ni bilo pa nič 3d ali 4d (kar je zdaj izredno popularno), je bil čist običen uz, pa tud posnetka nimam. Eh, tud v redu, sam da je rezultat kul in da je zdravnica vse prijazno razložila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

k smo bile glih pri taščah: me ki imamo fante - a se zavedate, da če imamo same sinove, bomo vedno samo tašče? Bedno, a? user posted image  Tko, mi je zadnjič na misel prišlo ... zdaj pa sploh o tem tuhtam, k imam verjetno še enga pobča user posted image

zdaj se pa moram it učit, ostalo bom pa obdelala kasneje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
26.3.2007 13:31:38   
tažana
2ursae:
sej bom jest tut tašča?? aja mi je že vklopilo!! glede na to da se ženski spol več pritožuje čez tašče je bila to čist vmesna pripombauser posted image . očitno mi mal na blond vleče zadnje časeuser posted image . ko sem prvo prebrala sem mislila da želiš povedat, da me k mamo pa hčerkice pa ne bomo tašče user posted image . ah grem se mal zbratuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
26.3.2007 13:44:38   
2ursae
ja, tažanca user posted image , v mislih sem imela tragično dejstvo, da ne bomo nikoli nič več kot le tašče user posted image . Mislim, sej men ni treba itak nič skrbet, ker jaz bom taka ful kul razumevajoča, ful faca tašča user posted image . Itak.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
26.3.2007 14:03:37   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image  2ursae za krasen izid NS! Pa saj si rekla, da bi imela še enkrat pobiča, ker imaš že prakso z lulčki user posted image  No, to je bil prevod prosto po Niki35.....

Tašča boš, tašča ja, ampak upam, da dobiš eno fino snaho za začetek....

user posted image user posted image  tudi tebi, tažana, za izboljšanje zdravja.

Eno vprašanje glede cen vrtca, ravno se ukvarjam z izračuni.... A moram od polne cene posameznega vrtca odšteti 14% oz. 20% neke olajšave, ki jo daje občina, nekaj sem slišala na to temo.... Al pa sem malce zabulila?! Ostalo mi je jasno, ampak iščem razloge, kako bi si znižala prispevek.... A upoštevajo še kak drug kredit ali samo stanovanjskega?
Kaj če tvoj avto presega tistih 18 minimalni SLo plač? A plačaš samo razliko ali se cel avto šteje kot premoženje?

Dajte mi, prosim, malce razjasnit tole finančno plat vrtca....

Hvala!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
26.3.2007 23:43:48   
teta beta
Saj vam nimam cajta kaj veliko napisat. Samo toliko se javim, da povem, da sem še tuuser posted image  in da ne pademo čisto na drugo stran (preberem še, ampak pisat pa zdajle res ne morem, ker imam veliko dela, prevajam, to pa takrat, kadar Daša spi ali pa je z atijem. Ko zakleto pa ima on ravno ta teden skor cel teden popoldneve zasedene, Daša pa že nekaj dni štrajka s spanjem. hočeš nočeš bo šla jutri za kako urco ali dve k tašči.

v glavnem, se javim, ko bom imela malo več časa in takrat odgovorim na vprašanja. Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.