tintara
|
čer bejbe! kako kaj? Jaz sem neki velik na netu, ta teden mal strajkam kolo in tek in vso fiskulturo. Ampak hrane pa prav nic ne strajkam. MA kdaj bom jaz sla kako kilo dol? (no, saj 1,5 sem ze sla, ampak ostaja veliko, veliko vec). No, bo ze. Barbk tud jaz sem pred kakimi 5 leti sla dol skoraj 20 kg, sam imam zdaj na tisto idealko od takrat 16,5 plusa!!!!! Ene par se jih je nabralo pred prvo nosecnsotjo, po njej je slo dol kar je bilo pridelano vmes, pol je slo se mal gor, k sem nehala dojit, ostalo je pa pridelek tele nosecnosti. Super punca, tkole naprej, pa bomo po tretjem otroku na 100 kilah (se dobro da mam sam 3 dovoljene). No, dost o kilah, k jih ne maram prevec. Petri85 iz kje pa si, da si narocena na RA v Domzale? Za vsak primer ti jaz razlozim kje to je (mogoce se Ema ne javi dovolj hitro). Upam, da se spomnim prav, ker smo tja hodili do prvega leta od prvega otroka. Torej, v ZD vstopis tam, kjer je tisti zaviti stolpic s stopnicami (nasproti zobarjev) in gres na desno. Pol je pa pomoje to prva ordinacija, morda druga na tvoji desni. Mislim, da je dr. Sustersic al neki tazga. In se VOZICEK: za vse, ki imate freestyle, eno ponizno vprasanje ali ena prosnja. A morda veste, ali pa ce lahko sprobate, kako se obnasa vase prvo kolo, ce tecete? Meni namrec ful plese, tako da je zelo motece. Dokler ga vozim, je OK, ce malo potecem (in to je dostikrat, ce sem z obema mulcema zunaj), pa takoj ful plese in naso misko notri kar premetava. OK, ce bi sla rolat, bi pac nastavila na fiksno, ampak za navaden sprehod mi je prakticno imeti ne cisto zabetonirano sp. kolo. Ampak, ce mali stece proti cesti, nimam cajta fiksirat in nato sibat za njim, brez tega pa tudi ne morem tect, ker jo res kar mece notri. Pri starem freestyle je bilo kolo samo gibljivo (se je nagibalo levo in desno) in s tem in z rolanjem ni bilo problema. Tale mi je pa kar mal cuden, k mi tud dostikrat uide iz ozkega plocnika, ce za eno roko lovim Gasperja, z drugo pa mal vozicek premikam. No, to se bom ze navadila, ampak tisto metanje me pa vseen moti in bo treba fiksirat, ce bom zunaj z Gasijem. RAna se je dokaj zacelila, no, mislim, zgleda se vedno ful grdo in je gor ena orenk velika hrasta, ampak vsaj krvi ni vec sveze. JA, udaril se je pa na glavo, zadaj. Zoprno, ampak smo preziveli, sploh ni kaj veliko jokal. No, je ze, ampak ni pa zganjal tiste panike in nekega trmastega joka, ki ga zna, ce se cist mal udari. Ok, to je to. Grem pocas spat, ceprav smo danes spali odlicno in se zbudili le enkrat (ob 3h) in spali nato do jutra, ki pa je pri nas ob 5.30. Ja, je ze presaltala na novo uro, ene dvakrat ji je ratal spat do 6.30, zdaj pa je ze presaltala. Tkole, mejte se, vas ta teden pridem ziher se kaj prebrat, sme kar pridna spet, ane. Cau. pa pridne bodite, pol se pa enkrat res dobimo, ampak jaz sem za sprehod, ne za neke kafetke v zaprtem prostoru. Se katera? CAu bau, T
|