Strawberrie Cherrie
|
Ojla babnce... No, mi smo že vozičkali in kengurujčkali , zdaj je pa mali končno zaspal. Upam, da bo spal vsaj 1/2h . No jaz pa na hitro nekaj napišem. Moj_moj: Tudi jaz nosim dežno prevleko s seboj na sprehod, še posebaj zdaj, ko je tako muhasto vreme - naju je že 2x dobil dežek, mali je bil lepo na suhem, mami pa premočena kot cucek (nikoli mi ne kapne s seboj vzet dežnika ) Grdo ali ne grdo, praktično je ful, pa še mali je zaščiten. Mi2 imava itak obe 3xl freestyla, kajne? Aha, vidim po slikcah (izlet), da ste vi tudi ful na offroad -> mi ga tudi 'zgasnemo0' kar čez gozd in po travniku, pa zraven ful uživa. Res neb menjala tega vozička, sem tolk srečna, da sem se potem odločila za Freestyle, ne za speedija -> z rolerji gre tudi ful super, samo sp.kolo moram nazaj fiksirat - ne vem, zakaj nekateri fiksirajo sp.kolo za rolanje naprej, pče je nazaj toliko bolj stabilna?? No, toliko o vozičku Aja, moj_moj, no daj pošlji mi greslo, da vidim malega pri 2mesecih! Emamair -> mogoče kakšno novo slikco Pa seveda za ves vaš pogum. tty: Tvoja punčka je pa bolj med 'manj težkokategorniki' - se mi zdi, da imamo vse decembrčice takšne velikane No, pa seveda vse najboljše za obmesečnice joj, kako čas beži Aja, pa še moja starost - 24let. Mislim, da imamo kar neko povpr. tam pri 26letih? Drugače, sem bila pa jaz zadnji teden ful pridna -> osnutek diplome sem pripravila, naredila še 2sem.nalogi, prijavila sem se na izpit - 7 more to go , če bo nam sreča naklonjena, upam, da bo do konec leta spisala skupaj diplomo. Sva se pa z odločila, da še 1 leto ostanem doma, da bo mali šel z 2leti v vrtec. Edinole nekaj stvari bom delala preko študenta, pa imela bom inštrukcije, potem pa intenzivno iskanje službe - sva ravno toliko pri denarju, da bo šlo. A še katera načrtuje kakšnega ? Mi2 ga. sicer ne naslednje leto, ampak tam potem 2009, 2010; in upamo na , da bo Ožbej dobil sestrico Zarjo ali Zojo Lep dan
< Sporočilo je popravil london_paris -- 27.3.2007 13:38:49 >
|