tintara
|
Ojla! MAdonca ste ble pridne, pa saj sem bila ravnkar na netu. Prebrala dve strani za nazaj, vec najbrz ne bom, tko da znam mem usekat kje. Vidim, da ste debatirale o starosti: uf, junija bom ze 30. Ja, vcasih se mi je zdel, da si pa pri 30 zelo, zelo star, no, zdaj pa nic vec (shorty tebi se najbrz se vedno tako zdi, ane) Prevleka za dez pa truga? No ja, meni je prevleka predvsem prakticna in mi je cisto vseeno ali je lepa ali grda. S ta prvim ni minil niti en dan porodniske, da ne bi bila zunaj ( pa naj je se tako dezevalo), ker ni spal notri niti minutke. Zdaj pa se ze vcasih zgodi, da ne greva ven, ampak bolj zaradi kake vrocine ta velikega ali kaj takega kot zaradi vremena. Vreme zame ni ovira, nikoli ni bila in ne bo (ma, sem vseen gozdarka, pa ceprav so me spet iz sluzbe vrgl). In v nedeljo smo jo tudi mi uporabili kot zascito pred vetrom. London - paris: a kolo fiksiras pri rolanju zadaj? V bistvu sem sele dobila ta novega freestyla in ga se spoznavam - sploh nisem vedela, da se ga da v dve poziciji nafiksirat. No, bomo sprobal, k bo malj boljs vreme in ko bom spet sama brez tavecjega otroka dopoldne. Hvala za nasvet, v glavnem. A se vam loh pohvalim kolk fajn sem dobial nov vozek? Sem skor cel marc cakala na kako dnevno akcijo od BC, pa je ni bilo in sme obupala in ga v sredo zvecer narocila prek soncka (za 80.000). Pogledam v cetrtek in uganete kateri vozicek je bil na dnevni akciji? Freestyla, valda. In smo ze kenslal soncka... in prisparal 13000. Jupi!!! Sreca ni kaj. No, v nedeljo je bilo pa mal manj srece. Smo vsi v ta nov vozicek bulil in ga razpakeraval, nas mali in bratranec sta pa babi okupirala in jo neki za kiklo vlekla. In nas mali spusti in pade - na rob od tople grede!! Ja, je kar fajn kri spricala, sam se je kar hitr umiril, ampak men se je pa kar medlo tam zraven. Do zdravnika pol nismo sli, je prisla ena prijateljica zdravnica, ga mal postimala in je blo. Bo imel pa brazgotinco zadaj, ni kaj. Bojne rane. Si je pa prisluzil teden dni dopusta od vrtca, ker cvikam da bi se mu kaj odprlo spet, ce bi prevec norel, pa se ta mali so tko firbcni vsi, da bi kar vrtal mu po luknji. Tiste, ki imate po dva ali vec otrok (je tu sploh kaka taka , ki ima ze dva od prej?): a so pri vas dojencki tud cist nori na brate/sestre? Pri nas se mu kar smeje in smeje, dans je tko vriskala, k smo se mal lovil, pa smejala (naglas??). Pa tud on jo ima ful rad in mora ze clovek n ejezi se z njim igrat. Figurico ji on premika, kocko mora pa sama metat. Ponavad jo je treba sicer kar cakat da koncno spusti kocko, ampak vsec je pa obema. Vem, da sem hotla se ful napisat, sam saj bo ze tko dost. Pa susilc je posusil, dajmo delat naprej. Aja, se nekaj. Ma koncno sva se odlocila, kje bi kupla parcelo in je bila ugodna..., sam ni bila se razparcelirana. Sem se hotla dans fuuul zaguzvat in ze kar kaj zaarat, sma da bi bla nasa, pa... so jo kar v kosu prodali enmu investitorju. Bljak, pa tko lepo je blo tam. Pa smo spet na istem in se bomo se naprej stiskalai. Se dobr da se mamo radi. Cau, uzivajte. T
|