|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
28.3.2007 23:31:39   
Višnja
Ojla,
se pa res pridno redijo tej naši malčki. Jaz sem pa mislila, da smo mi najtežji, pa vidim, da ni tako. Pridni, pridni samo, da pridno papcate.
Sem vam pisala, da so se pri nas pojavli zdaj pri več kot treh mesecih močni krči po vsakem obroku...no včeraj sem se odločla, da bom probala nekaj dni brez mleka in mlečnih izdelkov in skoraj nisem mogla verjet ampak krči so povsem ponehali. Celo ponoči  smo lepo pančkali in se samo enkrat zbudili. Kar ne morem verjet. Ali je to bil res vzrok in to pomeni kakšno alergijo na mleko ali pa se je le slučajno ujelo. Zdaj se bojim jest vse kar je narejeno iz mleka. Ah, vse, samo, da moj mali ne trpi!!!!!!!!
So pa res smešni...vsak dan kaj novega, vsak dan kakšen nov zvok, kakšni novi gibi.
Zdaj pa grem še malo prebrat, če piše kaj o alergiji na mleko in pol spaaaattttt.

lahko noč

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
29.3.2007 8:49:49   
t_t_y
No, danes pa ni bilo nobenih nočnih pohodov na RR, ali kako?
Malo se hecam, ker ponavadi zjutraj če pogledam na ta forum skoraj 100% vidim post od frufruuser posted image .
Smo pa danes celo mi malo boljše spali, tako da verjamem, da je nekaj takega v zraku...
lp

< Sporočilo je popravil t_t_y -- 29.3.2007 8:50:09 >

Naša dva sončka Luka (29.04.05) in Alja (18.12.06) nas presenečata vsak dan znova.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
29.3.2007 9:03:42   
crci06
danes ponoči je res moralo biti nekaj v zraku.
Midva sva imela včerj ene nujne opravke in sva se še malo potepala, potem pa še doma ene nujne reči....
Po zajtrku pred sedmo sem uspela kaj pojest šele zvečer, napokala sem se prosene kaše, podojila Nejca, potem sva pa oba zaspala na kavču. Ob 23h smo šli spat v posteljo, vmes so se previli in nafutrali in je bil do pol 5h mir, pa še takrat sva nazaj tako trdno zaspala, da nisem slišala mojga, ko je šel v službo... Do 8h. user posted image
Že par dno opažam, da mali ponoči ne kaka več in sem naredila test, kaj bo, če ga ponoči ne previjem.
Vse lepo in prav, le ob 8h sem ga dala najprej kravice past za 2 minuti in ko ga obrnem okrog, mu je plenička na vrhu prebila. Mislim, da je pozaugala max, kar je lahko.
Včeraj je bila še boljša varianta ob podobnem scenariju.  Previt ob 8h, samo malo lulan. Previt ob 9.30, je bil pa tolk pokkan, da sem porabila 8 robčkov, da sem ga za silo očedila. Za umit ni bilo več časa....  Ampak res, totalna kakica....

Težkokategorniki pa smo, ja, me pav zanima, kolk bodo nejcu zdaj navagali... 6610 je bilo 3 tedne nazaj, kontrolo ima čez 2 tedna... Pomoje bo ene 7500, čeprav sem zdaj ratala grda mamica in ko mi da znak, da bi on malo jedel, ga še ene 15 min zamotim z igranjem... Ne more bit tak, kot mami, da vse poje???

Aja, odgovoriti sem pa hotela Višnji: pomoje tvoj mali nima alergije na mamino pitje KM, ampak je le občutljiv. Fantki imajo velikokrat močnejše krče, pogosto je vzrok tudi to, da mamica pije preveč kravjega mleka. Tudi pri meni je bilo nekaj v to smer, ga sedaj veliko manj pijem/jem. Ampak mislim, da to nima veze z alergijo. Pomoje bo ob primerni starosti on čisto lahko jedel KM.

Ja, naš bi pa tudi lahko zdaj jedel... danes sem  ga dala mami za zamotit... zdaj je pa čas...

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.3.2007 9:44:58   
frufru
Dan!

Smo meli ponoči rigoleto zgoraj in spodaj. Je spet bruhal v loku, kakal in lulal, da je bilo vse mokro. Parket ima eno žlahtno prevleko sirotke in skuteuser posted image . Naj v RA kar govorijo, da moram drugač kupček podirat jaz bom po ta starem. Kupčka sploh ne podre samo bruha. No kupčka je podrl po 2h, ko je hotu spet jestuser posted image . Zdaj pa spi spanje pravičnega. Tako, da grem zdaj do konca zlikat in po tleh pomit

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.3.2007 9:46:55   
Strawberrie Cherrie
jutro.
Višnja, če bi bil alergičen na KM, bi dobil takšne izpuščajčke - mi smo bili raho alergični na začetku, pa je hvala bogu to prešel. Je pa res, da kravje mleko povzroča pri nekaterih dojenčkih hude krčke. Jaz se ga poslužujem samo preko čokolade - mleko namreč user posted image in pa kak pljunk v kavici.
No, mi s spanjem nimamo problema že od 6tedna dalje spi kot user posted image , vmes se sedaj 1x zbujava, se previjeva in podojiva, ter greva nazaj spat. Ampak Ožbej kljub vsemu kaka ponočuser posted image -> no, je pa res, da ima črevesje ful majn aktivno - ko ga grem sprevijat, ga pustim kake 3minute, da se vredu sprdiuser posted image , potem se pokaka - ko je razvituser posted image user posted image , evo, pa umijemo in zavijemo user posted image
No, šiblama mi2 na zrak in v trgovino.
Lep dan.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.3.2007 10:55:14   
Vilma
Dan decembrčice user posted image
Po dolgem času sem se tudi jaz naspala. Bom tokrat napisala, kako sem jaz spala, ker Dominik je itak presenetil na celi črti. Skratka zaspala sem ob 22:30 in prvo rundo spala do petih. Potem zaspala nazaj ob pol sedmih in spala do devetih juhu kako sem naspana, svet je precej lepši user posted image
Drugače sem ful vesela za Alekseja, da je uspešno prestal operacijo. Bravo tudi Zasanjena.

Vidim tudi, da ste se pogovarjale o letih. Očitno sem najstarejša, še malce pa bom 35. user posted image  Zato bomo kar hitro naročili še enega. Mislim, da znamo tak poleti spet stopit v akcijo. user posted image  Sicer si tega ne predstavljam trenutno, ker je Dominik zahteven otrok, samo po drugi strani pa če pomislim, da smo na Dominika čakali več kot tri leta.... Pa tudi vprašanje je, če bo drugi ratal od taprve. Bomo videli.
Vidim, da ste limale slikice od svojih malčkov kar tu na forum, no pa bom še jaz, da vidite, kakšnega lepotca imamo pri hiši. ;-)

user posted image

user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.3.2007 11:31:34   
ELA06
Dan.

Mi smo imel pa čist povprečno noč....sicer pa že 2 dni spiva tam do 9-10h, drugače smo pokonc tam ob 8.15.
Včeraj sva bili cel dan pri naši babici in sva bili popedenani 100/h! Danes pa čakamo, da bo naša se kaj pokakala. Sem prav zasledila, da daš otroku pit zelo sladke kamilice ali vodo, pa da pospeši zadevo? Ker je blo včeraj 1 teden kar smo kakal. To prebavo ima ona čist po očitu! Najbrž jo zato tudi tako napenja in prdi, da ne moreš verjet. Prav boga je danes je nazadnje jedla ob 6.30, potem pa ni hotla več, sedaj pa spi.

Pa da še jaz pristavim slikco naše decembrske lepotice....
user posted image

user posted image

user posted image

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.3.2007 11:36:37   
crci06
ma vsi naši otročki so taki sončki!

Zdaj sem si vzela čas, da sem si ogledala slike od princese Eve... če mi jo bo Nejc kdaj predstavil, da bom vedela, kakšna je bila kot otrok... user posted image

Pa Petri85 ima celega korenjaka, ampak album pa pod geslom?? Prosim za geslo, men je tako lepo otročke gledat. Če mam čas seveda.  Benjamin ni debel, če ima veliko težo in je velik... ta logika mi je mimo. Me pa zanima, glede na naše ornk kg, kolk smo mi veliki, ker sva midva oba majhna in bo nejc bolj težko velik človek... O, ja, upam, da bo velik, samo ni nujno da v cm.user posted image

Pa še od Dominika album sem šla pogledat in mi je že prva slika ful dobra "včasih me tudi resen". Ja saj, saj včasih so pa res. A tako redko. Pa vidim, da ima v playgroundu mamica plonk listek za pesmice ??? user posted image
Jaz pa moram rečt, da se še skoraj vseh spomnim še iz otroštva. Lahko, da sem pač imela več teh kaste ipd, da sem več dala na muziko al karkoli že... Men so vse znane, razen teh tanovih ala Čarovnik Grega ipd.
Te sem se pa zdaj že skoraj naučila user posted image  Se pa spmnim še tistih, ko sem jih v vrtcu na odru pela za 8.marec. Pa kje so mene dobil, k res nimam posluha??user posted image

Evo, grem do konca pomit: mulca sem kar pustila ene 5 min da je na pol jokal in me klical, ker že ratuje malo razvajen. Ko sem končno prišla do njega, sem mu dala dudo, ga enkrat pobožala in je že zaspal?? Kot, da ni mogel že prej?? Očitno bo naš sprehod malo prestavljen.
Tolk sem bila zjutraj vesela, da sem se fajn naspala, ampak očitno to kar kliče po še in še... jaz bi še kar šla malo spat user posted image  

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
29.3.2007 11:40:35   
crci06
Pa še od Ele slikice... user posted image
"Priprave na morje" ga sekajo!
To bi lahko dala na kakšen jumbo plakat!! user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
29.3.2007 13:46:09   
petri85
Dan!

No, pri nas ni bilo reakcije...smo dali kislo smetano na mesto vboda in ga danes sploh nisem našla!

Spali smo vredu...

Iiiii, kako sta tudi Dominik in Ela luštna!

Moj_moj, sem ti poslala geslo...pa povej, če se me spomniš! Aja, jaz takrat tvojega Nejca nisem prestrašila, ker sem še okrog šetkala...to je bla ena druga, ki je že glasno rojevalauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
29.3.2007 13:54:16   
pika30
user posted image  user posted image  Celo litanijo sem napisala pa me je skenslalo user posted image  user posted image  sem jezna.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
29.3.2007 15:14:37   
Vilma
Ja ja moj_moj, mal plonkam pri petju pesmic user posted image  Dominik se najbolj razveseli pesmice "Enkrat je bil en majhen škrat" in pa "Hude mravljice" user posted image  Je pa kup enih pesmic, ki jih sploh ne poznam. Npr. "En mali slonček", pa "Račke".  Bi morali imet na internetu še melodije teh pesmic, ker jaz se skoraj niti ene iz otroštva ne spomnim.
Bi pa tudi jaz imela Petri85 in moj_moj vajino geslo, tudi sama fuuul rada gledam fotke od otrok.
Aja pa še to Petri. Tvoj Benjamin ima fuuul lepo ime, je bilo tudi pri nama v ožjem izboru za Dominika user posted image
Zdaj sva pa prišla z vozičkanja, sva bila skoraj tri ure zunaj. Malček še spi v vozičku na balkonu, evo jaz pa hitro pokukam na ringarajo.
Moram pa počasi tudi kosilo pripravit, čez eno uro pride dragi domov, pa bi blo fino kakšno malenkost v usta vrečt.
No se še beremo user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 29.3.2007 15:15:22 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
29.3.2007 15:24:10   
severnica77
No, pa je bil naš Leo spet za kratek čas v varstvu, ker sva morala z mojim na pogreb. Varuška pa je bil moj ata. Ga je lepo previl, nahranil po steklenički z mojim mlekom in je žabika kar zasapala in pravi, da sploh ni bilo dela z njo user posted image .
Zdaj pa je buden in gleda kot miš z moke. Evo pa še sirena ....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
29.3.2007 17:13:19   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ja ja moj_moj, mal plonkam pri petju pesmic user posted image  Dominik se najbolj razveseli pesmice "Enkrat je bil en majhen škrat" in pa "Hude mravljice" user posted image  Je pa kup enih pesmic, ki jih sploh ne poznam. Npr. "En mali slonček", pa "Račke".  Bi morali imet na internetu še melodije teh pesmic, ker jaz se skoraj niti ene iz otroštva ne spomnim.

Jaz mam en CD: Silva Kosec prepeva vsem otrokom. Sicer samo poje, pa občasno malo špila, ampak melodija se sliši. Je pa gor 80 otroških pesmicuser posted image
Midva sva šla po pikico v ZD. Je bil pridkan in žvrgolel, dokler mu ni ušes pogledala. Pa takrat se je še pomiril, pol je pa iz protesta vklopil sireno. Zaenkrat je OK, sedi v lupinci in se razburja, ker se mu ne neha kolcat. Zgleda, da ne bo reakcije. user posted image Spi se mu ne nič, zaenkrat in je zelo živahen kot ponavadi. Kdaj se pa to vidi?

< Sporočilo je popravil frufru -- 29.3.2007 17:15:21 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
29.3.2007 18:33:24   
Zasanjana
Pozdravljene.

Jaz se javljam z žalostno novico; naš user posted image  je imel nepričakovan zastoj srčka in ni preživel druge urgentne operacije.

Se poslavljam od vas in vam želim veliko lepih trenutkov ob čvekanju in spremljanju rasti vaših sončkov!V užitek mi je bilo čebljati z vami.

Mejte se! Enega lupčka vsem decembrčkom.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
29.3.2007 18:47:53   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Pozdravljene.

Jaz se javljam z žalostno novico; naš user posted image  je imel nepričakovan zastoj srčka in ni preživel druge urgentne operacije.

Se poslavljam od vas in vam želim veliko lepih trenutkov ob čvekanju in spremljanju rasti vaših sončkov!V užitek mi je bilo čebljati z vami.

Mejte se! Enega lupčka vsem decembrčkom.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj me je pa kar streslo....
Zasanjana, drži se - user posted image ... moje sožalje.
Aleksej user posted image počivaj v miru.
user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.3.2007 18:49:14   
petri85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neeeeeeeeeeeee! Zakaj je življenje tako kruto!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zasanjana, voščimo vam iskreno sožalje!!!!

Ne morem verjeti, da Alekseja ni več med nami!

Aleksej, počivaj v miru!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 29.3.2007 18:50:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.3.2007 18:49:54   
pika30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zasanjana ne morem verjet kar sem prebrala a je to mogoče.Tako mi je zdajle hudo in tako močno sošustvujem s tabo in ti iz srca izrekam ISKRENO SOŽALJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ALEKSEJA PA NAJ user posted image user posted image user posted image  ČUVAJO.user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.3.2007 19:01:19   
lidijat
Zasanjana, iskreno sožalje. Jaz sem v šoku, ne najdem besed. Naj ga user posted image user posted image user posted image  čuvajo.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
29.3.2007 19:11:28   
Vilma
Največja nesreča, ki te lahko doleti je ta, da ti umre lastni otrok.
Si ne predstavljam. Sploh si ne predstavljam!
Zasanjena, iskreno sožalje user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1170
29.3.2007 19:28:38   
severnica77
Iskreno sožalje Zasanjana.

Aleksej naj te angelčki čuvajo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.3.2007 20:02:10   
t_t_y
Iskreno sožalje Zasanjana. Verjamem, da ni besed, ki bi te potolažile, zato bom napisala le, da sočustvujem s tabo in tvojo družino.

Naša dva sončka Luka (29.04.05) in Alja (18.12.06) nas presenečata vsak dan znova.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.3.2007 20:07:58   
r1ta
Nimam besed, res ne...user posted image

Zasanjana moje sožalje!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.3.2007 20:36:36   
crci06
user posted image user posted image user posted image

forumi gor al dol, anonimnost gor al dol...
jaz pa zdajle resnično jokam ker mi je resnično hudo....
Smo vse vzele tele naše decembrske borce za svoje in se veselile vseh njihovih uspehov...
zdaj pa težko rečem kaj spodbudnega...
ne vem... ne znam... ne želim, da bi se to kadarkoli še komu zgodilo...
Iskreno sožalje vsej družini.

Zasanjana, tebe pa prosim, če ostanemo še v stiku, vsaj preko kakšnga ZS kdaj pa kdaj. Moraš vedet, da nam ni vseeno. Ti si kljub vsemu naša.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
29.3.2007 20:49:24   
frufru
Zasanjana, mi tečjo solze, ko tole pišem, tako mi je hudo, kako mora bit šele vaši družinici. Če umre partner je kot bi se z nožem urezal, zaskeli, ampak se hitro zaceli, smrt otročka pa boli vse življenje. Mislim, da je mela babica prav, čeprav je takrat, ko mi je to rekla nisem zastopila. Me decembrke ti stojimo ob strani tudi v naprej. Poskusi misliti na vse lepe trenutke, ki ti jih jeuser posted image v teh 6. mesecih podaril.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?