crci06
|
danes ponoči je res moralo biti nekaj v zraku. Midva sva imela včerj ene nujne opravke in sva se še malo potepala, potem pa še doma ene nujne reči.... Po zajtrku pred sedmo sem uspela kaj pojest šele zvečer, napokala sem se prosene kaše, podojila Nejca, potem sva pa oba zaspala na kavču. Ob 23h smo šli spat v posteljo, vmes so se previli in nafutrali in je bil do pol 5h mir, pa še takrat sva nazaj tako trdno zaspala, da nisem slišala mojga, ko je šel v službo... Do 8h. Že par dno opažam, da mali ponoči ne kaka več in sem naredila test, kaj bo, če ga ponoči ne previjem. Vse lepo in prav, le ob 8h sem ga dala najprej kravice past za 2 minuti in ko ga obrnem okrog, mu je plenička na vrhu prebila. Mislim, da je pozaugala max, kar je lahko. Včeraj je bila še boljša varianta ob podobnem scenariju. Previt ob 8h, samo malo lulan. Previt ob 9.30, je bil pa tolk pokkan, da sem porabila 8 robčkov, da sem ga za silo očedila. Za umit ni bilo več časa.... Ampak res, totalna kakica.... Težkokategorniki pa smo, ja, me pav zanima, kolk bodo nejcu zdaj navagali... 6610 je bilo 3 tedne nazaj, kontrolo ima čez 2 tedna... Pomoje bo ene 7500, čeprav sem zdaj ratala grda mamica in ko mi da znak, da bi on malo jedel, ga še ene 15 min zamotim z igranjem... Ne more bit tak, kot mami, da vse poje??? Aja, odgovoriti sem pa hotela Višnji: pomoje tvoj mali nima alergije na mamino pitje KM, ampak je le občutljiv. Fantki imajo velikokrat močnejše krče, pogosto je vzrok tudi to, da mamica pije preveč kravjega mleka. Tudi pri meni je bilo nekaj v to smer, ga sedaj veliko manj pijem/jem. Ampak mislim, da to nima veze z alergijo. Pomoje bo ob primerni starosti on čisto lahko jedel KM. Ja, naš bi pa tudi lahko zdaj jedel... danes sem ga dala mami za zamotit... zdaj je pa čas...
|