tintara
|
Zivijo! Madonca sem komaj nasla, kje se prijavim, k sem bolj neumne sorte. Hvala vsem za cestitke, res, cas noro bezi. 4 mesece smo ovekovecili s preselitvijo v novo posteljco (iz koska v 140X70), se kar pozna. NAdja hvalezno steguje rokice po celi postelji, ker ji je bil kosek ze kar mal majhen. SAm preden jaz uspem nasadva nastimat, da spravta posteljco iz kleti in zmontirata traja tocno en mesec. Zdaj ta teden sem pa pospeseno tezila, ker se mi je zdel, da jo bodo ze kar noge ven pogledale. Sicer sem pa dans mal cudna, k nisem bla skor nic zunaj. So sli ostali trije na sprehod, jaz sem pa pospravljala po atomski bombi, ki je na nas padla enkrat sred tedna mislim. No, zdaj se za silo da zivet. Sicer se moram pa pohvalt, da jaz tud pridno telovadim (4x na teden), sam na zalost tud pridno jem, tko da kile so v dveh tednih sle dol samo za 1. Bo treba vseen se mal manj zacet jest, ni kaj. DA se navadim, po dojenju ne bi rada zlezla se na vec, ker je ze tole too much. Mi se ze kar nekaj casa spet zbujamo cisto po novorojenckovo (na tocno tri urice), pa sem mislila, da ji je mleko ze premalo in sme ji zanc mal zvecer dodala Hipp kasice. No, uspeh je bil bolj tako, tako. Prvo cetrtinko zlicke je pojedla z zanimanjem, drugo cetrtinko je uspela pojest na pol, tretjo pa je ze razmazala in se odlocila, da ima dosti. Naslednji dan me je gledala, ko sem jedla bananao in sem ji tudi mal dala, pa je tud nekak dokaj z znaimanjem probavala, ampak kaj zelo jasno ji pa ni.... tako da bom najbrz z GH pocakala se kakih 14 dni in nato poskusila se enkrat. Ne vem, nekje do 5 meseca, potem jo bom pa zagotovo zacela hranit, ce bo le hotela. A se kateri otrok NUJNO in VEDNO kaka ponoci? Pri nas ji je pa ene dvakrat res uspelo, da se ni pokakala ponoci. In danes je ze bila ena taka noc in sme se super naspala, ker tisto previjanje ponoci jo precej zbudi in ni ravn lahko nazaj zaspat (njej, da ne bo pomote). Ema: zadnjic smo sicer po kolobocijah uspeli prikolovratit v Domzale, sam nisem in nisem mogla spravt nasega poba drgac na sprehod (in stran od mivke, zemlje, grabljic) kot da smo z bratom peljali ven psa. No, ap je tud z njim en cvek pasal, se ze dolg nisva vidla. Bom pa v pon ali tor sama v D, sam mam ene opravke, Ce bom dost hitra te zagotov poklicem... Nic, racunalnik me je vrgel ven, upam, da mi uspe tole poslat, ko me prikljuci nazaj na net. Mejte se, Tina
|