lidijat
|
Dobro jutro! Vauuu, ste ble pa čvekice, sem komaj prebrala, pa če ne bi moj svetil zraven in mi vztrajno govoril, da sem odvisnik od računalnika, bi že včeraj napisala kaj o taščah, ker ta tema mi zadnje čase najbolj izstopa. Tko, da R1ta, bodi vseeno "vesela", da ti jo hoče malo odpeljati, ker jaz bi si včasih zaželela malo miru ali pa mogoče ene pol ure s starejšim sinom preživela ali pa enostavno kaj drugega, ker se mi že rola od vsega nepostorjenega kakšen dan, ona pa spodaj veselo gleda une nadaljevanke in se čačka. Potem pa pride na vsake dva dni za 15 min. gor, je pa pametna ko sto . V soboto npr. sem pripravljala za krst pecivo itd, pa cunjice gor in dol, moža ni bilo doma, za skopat je bla tamala pa tavelk se še tudi noče sam, pa prideta oba s tastom na ta hitr obisk. Jih malo postrežem, ugotovi, koliko ima še dela, (jaz pa vse razsuto) in ona si šiba rihtat frizurco za krst. Hallooo, jaz sem si pa lase umila eno uro preden smo šli v cerkev. Saj ji ne zaupam kaj preveč in tudi ne me narobe razumet, se imava z Evo krasno, ampak včasih bi jo pa za pol urce tašča lahko odnesla in me malo razbremenila. Ampak, tako je, kaj čmo , važno, da smo frizurco spedenal pa da je krst mimo. Drugače pa, london-paris, jaz imam Evo v posteljici poleg moje in se tudi takoj popedenava, ni prav veliko vstajanja, samo hopa iz posteljice, joško v usta in čez pet minut spimo. Sem pa pri tavelkem bila "prisiljena", da spi z nama, ker enostavno nismo nič spal, ko sem ga dala v njegovo posteljico ali pa, ko je bil že malo večji v njegovo sobo. Jok in stok cele noči, rešitev je bila, da spimo skupaj oziroma smo spali skupaj skoraj od njegovega rojstva pa skoraj do Evinega rojstva, ker potem se ga še vedno nisva mogla "znebiti" iz zakonske postelje. Je bila malo kriza, ko sem prišla iz porodnišnice domov, mi pa vsi štirje skupaj spal . No, zdaj že kakšen mesec vendarle spi v svoji sobi. Hočem to povedati, ko je ravno aktualna tema, da otrok spi s starši, in da si ful grd starš, če ga ne daješ k sebi v posteljo. Se zna zgoditi, da ga pa res težko odvadiš spanja v zakonski postelji. Jaz, če sem hotla imet mir, sem ga nesla v spalnico, če sem pa hotla vstajat ponoči, sem ga pa dala sprva v njegovo posteljico in potem ene 4 x vstala in se naveličala, ko je pa sobico dobil, je pa kar sam hodil k nama, jaz vztrajala nazaj, ko sem bila pa ko zombi je pa itak ostal pri nama in tako ostal do Evinega prihoda. Si predstavljate, kako nam je bilo ležat z mojim trebuhom in Rokom na sredini postelje. Samo v opozorilo, ne me narobe razumet in bit hude . Pa tista je tudi kruta z razvajenim otrokom, ne jih poslušat. So tolk pametni tile pediatri, meni grejo na živce še od Roka naprej. Nama so utrujale, da ga moramo nosit v lupinca položaju (saj zdaj pri Evi tudi) on je pa hotel biti samo pokonci, pa pokonci. Pa so vztrajale in gor in dol. In se je drl ko jesihar vedno pri pediatru, sem šla vedno s slabim občutkom tja. Pa še zdaj noče hoditi. Zasanjana, bravo, saj bo zdržal mali borček, ko pa slišim besedo srčni vzpodbujevalnik pa tako malo dete, me kar stisne. Pa važno, da znajo medicinci pomagat, a ne!! Enga za Alekseja. TanjaS, mi se še vedno vozimo v košari. A se vaši dojenčiji kaj dvigujejo? Naša se skoz matra, da bi se s hrbtom dvignila. Sem že pozabila, kdaj se začne to dogajat. Sem še mislila tolk napisat, pa se punca oglaša, sva bile danes zbujene od 23.30 pa do 3.30 - 3 x - čist prazni joški v glavnem. Tistim, ki nisem odgovorila pa še kaj nakomentiram čez dan. Mejte se!
< Sporočilo je popravil lidijat -- 23.3.2007 7:47:36 >