|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
22.3.2007 11:38:56   
Shorty_
ne moja user posted image  je brez olike in se ni nič najavila zalotila sem jo ko sem šla ponoči na wc se je prikradla na wc papir prava tihotapka jeuser posted image
Čeprav možno da sem pa čutila ovulacijo ker kakih 10 dni nazaj me je mal šraufal...hmm.. nebi vedla.

Ema res je prijetno brat tvoje novice o fantikhuser posted image
Mam pa eno vprašanje je tukaj katera katera ne bo dodajala GH pred 6mesecem?? jz sem razmišljala da če se bo Nika dovolj redila da bi kar počakala z GH edino če bo pediatrinja drugače rekla k zdej je rekla da se bomo na nasledjem cepljenju (19.4 stara bo polne 4 mesece) začeli pogovarjat o dodajanju zaradi težeuser posted image
Vesm malčkov ki hodite v razvojno pošiljam user posted image  z željo da se stvari čimprej poštimajouser posted image

No Niki je prejle jedla in se ji je tok zaletelo da je zbruhala vse vloku tko da sem že pucala kavč navsezgodaj zjutraj (beri ob 10huser posted image )

Ja london_paris se je res en majčken poboljšala, v bistvu smo vse ratale spet bolj zgovorne odkar nas je naša mama Ela06 malo okregala.

Pogovarjale ste se tudi glede dopusta jz še nevem kako bo letos sicer majo moji prikolico na Krku ampak ni mi do dopusta z njimi pa ne me narobe razumet, neki smo se pogovarjal z kolegico pa njenim k mata 7 mesčno punčko, mogoče pa gremo s poročnimi pričami če bo njena nosečnost potekala BP ker ima konec avgusta rok.

TanjaS zavidam ti tvoj kratek porod resuser posted image

No z tamlačkom grem položnice plačat pa mal na sprehod dokler je še sonček pa se tipkamo še kej

Aja Barbk jz nisem še dobila slik a ostale ste jihuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.3.2007 11:56:33   
emaa
Enkrat bo naš fant verjetno lahko jedel sadje trenutno pa ne, ker ima sladkor, le ta pa odvaja, pri njegovem kratkem črevesju pa se to ful pozna.
Glede rejenja, naša dva sta kar fajn porjeena, me kar skrbi, da Luka ne pridobiva preveč. Smo imeli v torek David 6200, Luka 6600, smo patronažno klicali, da ju zvaga, da vidiva ali david napreduje odkar je doma, pa je v 14 dneh šel s 5560 na 6200. Kar v redu, očitno mu nič ne manjka.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.3.2007 12:09:52   
Shorty_
Ema David je dobil v 14 dneh več kot Nika v enem mesecuuser posted image  le tako naprejuser posted image

TanjaS tudi Nika je mela obdobje ko zvečer ni hotla pit in je jedla po flaši moje mleko no po 14 dneh jo je to minilo in zopet se dojiva.
Problem je blo sam zdejle ene dva dni k sem mela mal manj mleka očitno zaradi prihoda user posted image  
Nč zdejle jo res samo še previjem pa greva vozičkat

Lep sončen dan še naprej

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.3.2007 13:11:19   
supermami
Živijo punce. Končno se vam lahko tudi jaz pridružim. Mi je crknil računalnik, pa nisem mogla sem gor. Muka vam rečem. Pa sem danes malo brskala in ... vas našla user posted image user posted image user posted image .
Sploh ne vem, kaj vse ste se do sedaj pogovarjale/pisale, pa mislim, da vseh 40 strani res ne bom bralauser posted image . Ne mi zamerit user posted image .
Lahko vam pa kaj povem o naju... Danes je Tilen (malo) prehlajen, pa smo se ponoči zbudili kar dvakrat! Ponavadi spimo nekje od 20.30 do 4.30. Prehlada se je nalezel od sestrice, ki ne more preživet ene same ure, da ga ne bi malo cartala, pa božala, se z njim afnala...Komaj čakam, da se mi bo pozdravil. Pa tudi vodene koze smo že imeli v družini, a na srečo se Tilen ni nalezel. Še vedno se polno dojiva. Je pa resnično zlat dojenček: potrpežljiv, da le dobi dovolj hrane in spanja, "scartlan" in prav nič jokast fantič. V primerjavi s sestrico 100:1. A ve kdaj primerjate svoje otročke? Pravijo, da ni ravno dobrodošlo...

Zdaj se/si bomo pa res še večkrat slišale/pisale. Pojdite ven, sonček sije, pa snegec je zunaj, skratka krasno. čao

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.3.2007 13:41:36   
r1ta
To sem jaz, r1ta... Sploh ne vem kateri bom kaj odgovorila, ker ne vidim vaših uporabniških imen... Sem si pa na ceglc napisala kaj vse vam imam za povedatuser posted image

Dopust. Pri nas bo standard. V Slovenijo. Seveda. Že komaj čakam. Potem pa bo odvisno koliko dni si bo moj dragi vzel dopusta. Če bo to kakšne tri tedne, ga bomo vmes pihnili v Novi Vinodolski kjer ima moja botra hišo, če pa ne se bomo pa namakali v Termah Olimia (1km stran od mojega doma).

Tlačenje rokic v usta. Hvala, ste me kar potolažile!

GH. Če bo moja mlekarna proizvajala dovolj mleka bomo to izkoristili kar se le da in začeli z GH ko bo pač potreba. Se pa že rahlo veselim jihuc in kašic ker sem sama nora na zelenjavne juhice.

TanjaS dobrodošla!

Spanje. Moja japkica še vedno lepo spi. Sinoči je šla spat eno uro prej (ob 22.00) in sem pričakovala bujenje eno uro prej (ob 5.00). Sem se jaz zbudila ona pa ne, tako da sem jo šla samo pokrit (se obvezno razkrije) in je spala do 6.15. Našla sem jo pa spet ležati poprek... Danes ji bom posteljico obrnila na sever-jug, kot je prej stal košek. Mogoče ji stran zahod-vzhod ne odgovarjauser posted image . Drugače pa tudi jaz ne funkcioniram če ne dobim vsaj 7 ur spanja... Tako da jaz spim nekako od polnoči pa do šestih zjutraj v enem kosu, potem pa doštukam do desetih še z Ano v najini postelji...

Vam pa še povem kako me je tašča včeraj diplomatsko zrihtala... Najprej moram povedat, da je moj dragi ful zaščitniški do Ane in se ful boji za njo. In to tako zelo, da ne dovoli nikomur (niti svojim staršem) da sami vozijo Ano v vozičku. Torej sprehod z Nono in Nonotom odpade, če ni nekdo od naju zraven...Včeraj pa je tašča poklicala mojega na šiht da malo povpraša kako smo in ji je povedal, da sem rahlo bolana. In? Ona takoj pokliče mene, kako sem in bla bla in če sem bolana pa ja ne bom šla ven. Sem že vedela kam pes taco moli (je hotela imet Ano). Pa ji rečem da res ne bom šla ven ker je premrzlo in preveč piha, misleč da ji bo kapnilo, da mogoče tudi za Ano ni fajn da gre ven... Aj ja! In potem reče da mora v trgovino in glede na to da jaz ne bom šla ven (ker se moram pazit) če bi lahko ona dobila Ano za eno urco... Ja kaj ji naj rečem? Ne?! Seveda sem ji rekla da lahko, ker njej zamerit se pa mislim da ne bi bilo dobro. Zmaju zmajevem! Sem pa bila tako jezna na mojega da bi ga lahko na pol pregriznila. Kaj za vraga ji gre govorit za vsak moj mali prehlad? Še prdnit ne morem brez da bi ona za to ne vedela! Groza! In kaj se je zvečer zgodilo? Ob večerji se o tem pogovarjama, jaz nisem bila nič več jezna in pravi moj dragi da je jezen na mamo ker me je poklicala brez njegovega vedenja in v bistvu še njega spravila na finto. Ona dobro ve, da če bi njega vprašala ji on ne bi dovolil Ane vzet same na sprehod... In je postal malo nervozen, potem pa Ana zajoče iz zibke in ji gre dudo dat, pa je bil malo prehiter in od jeze pregrob in je Ano udaril z dudo po ustnici ali dlesni. Ana pa v tak jok kot še nikoli! Tako je strašno kričala, da vam ne morem povedati. Jo je vzel v naročje pa je še bolj tulila, šele ko sem jo jaz vzela in res stisnila malo močneje k sebi je nehala jokat, cukalo jo je pa po tistem joku še kakšne pol ure... Boga moja pipika. Presneta tašča! Vse samo zaradi nje! Včasih si tako zelo želim oditi od tod in končno imeti malo miru in privatnosti. Želela bi, da je moja družina res moja in da določene stvari ostanejo znotraj te družine ne pa da ta moja tašča za vse ve in se v čisto vse vtikuje. Pa ni toliko ona kriva kot je moj ded. In sma se že 1000x o tem pogovorila, pa nič ne zaleže... Ah...

Evo sem napisala cel roman zdaj grem pa ležat...

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 980
22.3.2007 14:02:36   
Strawberrie Cherrie
Evo, mi smo nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Jokal je kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - no drl se je user posted image user posted image user posted image
Pravzaprav Frufru, moraš malo mere popravit - 66cmuser posted image 7160g user posted image user posted image , no ampak smo 5dni čez 3mesece user posted image user posted image user posted image
Lidijat, ja jaz sem naspana, naš ko zaspi spi v kosu do 12h ponoč, se najprej sprevijema in potem podojiva in gre spat nazaj do 3h, se zopet zbudi, malo pomalica, nato pa spi do 5h -> se malo priklopi in tja do 6.30h dremucklje.
Je pa res, da ga imam jaz večinoma časa zraven sebe, tako da ni tistega vstajanja itd...

Tudi mi ne bomo dajali GH pred 6mesecem, itak pridobiva na teži VEČ KOT DOVOLJ user posted image , raste in razvija se z mojim mlekom OK -> edinole ar bom, bom po 4mesecu mu ponudila soke od Hippa, mogoče bo izpustil kakšno dojenje ... čaja itak noče, spije le malo prekuhane vode. Duda pa pri nas ne pride v upoštev.

Kako je na cepljenju??? Nič jaz sem ga posadila, zdravnica ga je malo zamotila s hobotnico, potem pa pičila in začel se je jokat, nato se je jokal 15minut skupaj, sva se hitro podojila, počakala še 10minut in odšla domov. Sedaj spi ...
Moram it pa nujno kupit kislo smetanco za obkladek, menda je ful fajn...bom šla potem, ko se bo zbudil in ga bom dala malo k tašči user posted image

R1ta, nič se ne sekiraj - moja tašča ima enake fore user posted image user posted image user posted image user posted image , manj jo vidim raj jo imam - in to samo sedaj, ko imava user posted image , TILE NJENI NASVETI user posted image user posted image user posted image Brezveze....

Aja, pa še to mi je rekla pediatrinja, da je razvajen user posted image user posted image user posted image in da mu ne smem v vsem popuščat user posted image user posted image PA KAJ ŠE user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 981
22.3.2007 14:18:12   
ELA06
TanjaS in Maks dobrodošla!

Glede spanja jaz tut rabim ene 7 ur, preživim pa tut z manj , kriza je za vstat pol pa kar nekako gre. Mi gremo spat ob 19.30 pa se potem 2x hranimo ponoči in spi tam do 7.30, pol jo pa naluštam še ene 15 min da mal poleživa, da se jaz sestavim.

Ela si tudi cele roke talči v usta. Jaz ji dam igračo z obročem pa pol tisto grize in se slini 100/h.  Ima katere tisto dudo, ki je v  obliki čeljusti? Kakšna je, mislite da pomaga kaj otroku če ga dlesni srbijo?
To da v usta vse nosi pa itak. Na mostu ima obešeno lunco, ki poje in Ela zagrabi tisto vrvico in tako vleče, da neha peti, potem pa jo spusti in evo muzike...

Včeraj ko sem šla jaz na lauf sta se naša dajala spat 2 ure. Mala je spala 10 min, potem 10 min jokala in tako je minilo 2 ure. Ko sem mojga klicala domov je rekel, da spi na zakonski postelji ampak da ne ve kako dolgo bo. Sem se odločila da grem domov in seveda ko pridem Ela veselo spi in se ne zbudi več. Samo da sem prišla domov! Tako da imam v dobrem še en izhod.

Moram it, Eli ni več zanimivo...

lp

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 982
22.3.2007 14:24:26   
frufru
user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - ??? - (5500g/3cm)
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130g/46cm-6000g/63cm (3870g/17cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880g/52 cm- 3,5m 5940g/61cm (2060g/9cm )
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820g/48cm - 6330g/60cm - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970g/46cm - 5770g/62cm (3870g/16cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100g/47cm - 6340g/62cm (4240g/15cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330g/44cm - 3m 4960g/57cm (2630g/13cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600g/53cm) - 5700/60cm (2100g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150g/53cm - 3,5m 7250g/62,5cm (3150g/9,5cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870g/52cm - 3m 5830g/59cm (2960g/7cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - ??? - ??? - (2240g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280g/62cm (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080g/50cm - 3m 4985g/58cm (1905g/8cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940g/51,5cm - 7000g/66cm (3060g/14,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860g/52cm- 3m+5d 7160g/66cm (3300g/13cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020g/48cm -  
18.12. - T_t_y - Alja
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150g/53cm- 2m 6000g/60cm (1850g/7cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550g/50cm - 2m 4750g/59cm (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca 2680g/48cm- 2m 3725g/54cm (1045g/6cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630g/52cm-2,5m 4950g/59 cm (1320g/7cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445g/49cm - 2m 4710g/56,5cm (1260g/7,5cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460g/52cm - 2m 5185g/58cm (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880g/52cm- 9t 6610g/59cm (2730g/7cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               22
user posted image točni kot švicarska ura: 1                       user posted image   0     user posted image   1
user posted image , ki so potegnili svoj zimski spanec: 18 user posted image   11   user posted image   7 
user posted image , ki so prehitevali po desni: 25               user posted image   11   user posted image   14   
user posted image , ki so pobegnili v november: 13            user posted image   6     user posted image    7
user posted image , ki so pobegnili v januar: 4                    user posted image   3     user posted image    1
user posted image , ki so pribežali v december: 5               user posted image   0     user posted image     5 

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 983
22.3.2007 14:38:14   
crci06
ja, sej vem... spet jaz... samo moram malo pokomentirat

Najprej, R1ta draga, da ti malo olajšam delo, naj ti zaupam eno skrivnost. Oz. dve. Druga je, da se zaradi tašče ne splača sekirat. What a skrivnost, ane? user posted image  Prva pa je, da si ne rabiš plonk ceglcov pisat z odgovori, kaj moraš komu odgovorit, ker lahko: klikneš odgovori; explorer ali katerikoli brskalnik uporabljaš ti odpre novo stran, ti pa lahko na forumu še vedno scroolaš gor, dol, greš eno stran nazaj, naprej...
Ni to dandanes lažje, kot si zapisovat na listek? user posted image  Aja, pa še ena skrivnost, samo to je pa res za čisto potiho povedt: jaz sem kao ornk računalniško pismena, pa sem tudi rabila par mesecev, prden sem opazila, da odpre novo okence za odgovor user posted image . Pa pst user posted image   No, malo šale....

Zdaj me pa zeloo zeloo zanima, kako zauser posted image  je vaša pediatrinja v parih minutah ugotovila, da je Ožbej razvajen?? Halo!

Aha, jaz nestrpno pričakujem vsako naslednjo fazo in komaj čakam, da se začnemo igrat z gosto hrano, ampak glede na to, da sem lenoba lena in da nisem nevemkakšen gurman in dobra kuharica, ne bom nič prehitevala. Če ne bo treba, ne bom hitela. Zaenkrat mi je prav všeč igrica: mami poje čokolado, Nejc dobi mleko.

Nejcu je pa všeč igrica: ko sem mami vsede pred računalnik, da bo "v družbi" pojedla, jaz zajokam...

Pridem kasneje, ne mi vseh cmokov pojestuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 984
22.3.2007 14:38:52   
frufru
TanjaSLepo pozdravljena  tudi na RR forumu, me se že poznavauser posted image

Emamair user posted image za Davida in Luko, kmalu sploh ne boš vedla, kako se je začela vaša skupna pot, bosta tvojauser posted image  kmalu dohitela težkokategornika Ožbeja in Lovrauser posted image user posted image user posted image
Shorty ti nič ne zavidam tete Marije, pri nas je še ni, je pa tudi nič ne pogrešam
Supermami dobrodošla spet med nami, malo podatkov za tabelco prosim
r1ta, ko se ti stran odpre so vsi nicki zgoraaj na kupu. Pejt tja z miško pa po njih malo migaj pa se bojo vsi razvrstil. Sem tud jaz rabla, da sem skapirala novo stran. Si pa boga s tem tvojim user posted image zmajem (taščo) Enga user posted image za boljše počutje, če se že tvoj ne spomni.user posted image
London-paris pol je naš Lovro glede na velikost največji bajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ela06 mi je hudo znano. Majo mali pikcipokci radar za to, kdaj mame ni doma. Po moje nas ne zavohajo pol je pa alarm.

Midva z Lovrom sva bila danes spet dolgo zunaj od 10h. Je mulo ob 13.30 jedel, pa se zdaj že oglaša. Jaz bi pa tako spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 985
22.3.2007 14:41:32   
crci06
o, s kapljicami mi ga je usplo na finto vržt, da še malo naprej spi..

še ena skrivnost za rito: pod seznamom prisotnih na temu forumu se ti nariše en zmazek, če z miško malo popravkaš tisto, glej ga šmenta, se ti razporedijo imena, ččigav je kakšen post.

Le kdo je tako pameten ? moj_moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, ni mi gauspelo nafintirat,,,

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 986
22.3.2007 14:42:08   
ELA06
Evo me nazaj...Ela spi!

Hotla sem še pokomentiran glede uvajanja goste hrane. Meni je pediatrinja rekla, da čimkasneje z GH, da naj počakamo če bom imela mleko kar tam do 6m. Baje so ugotovil, da je do takrat črevesje še nezrelo in zato beležijo toliko alergij pri otrocih. Ne vem, jaz mislim počakat kar tam do 5m.

Pa še to, naša Ela čez dan nebi spala nič, če je jaz nebi "tlačla spat". Omenjate, da vaši kar zaspijo, ko se igrajo pod mostom. Pri naši se to niti slučajno nebi zgodilo. Kako gremo mi spat čez dan....Ela postane tečna, nič ji ni prav, potem jo jaz vzamem v naročje, jo k sebi stisnem, ona pa joka, me ščipa (tako da vidim vse zvezdice), se upira, potem pa samo oči skup padejo in zaspi! Sem jo ekrat pustila tako pod mostom in je jamrala sigurno pol ure, mmmmmm,  mmmmmmmmmmmm, mmmmmmmmm, pol sem jo pa sam vzela v naročje in je že spala. Kaj to pomeni, da sem jo navadla, da zaspi pri meni in nič drugače. Zanima me kako ve pripravite otroka, da gre spat čez dan?

Končno sem uspela naredit album in dat gor par njenih slikc, sicer ko je bila še bolj mala pa si lahko pogledate:

http://ela1.moj-album.com

lp

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 987
22.3.2007 14:58:57   
ELA06
Jaz danes kar ne morem nehat!!!

Tista pedijatrinja je pa najbrž jasnovidka, da je tako hitro ugotovila, da je otrok razvajen!

Ve vse komentirate tašče, jaz je pa nimam, mam pa enga pametnega tasta. Poslušte to, sedimo pri kosilu...jaz, moj dragi in tast. Pa vidmo enga klošarja, ki je doma nekaj hiš od nas. In kaj pravi moj tast, pogleda derekt mene in reče: "Tina, le glej da ne boš otroka preveč razcrkljala, pa da ji ne bo treba nikoli nič naredti, potem bo pa tako kot ta tip, klošar." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako prosim???????? In sem mu kar rekla, kakšen faktor je pa vaš sin pri vzgoiji najine hčerke? Niko i ništa! Tako da veste jaz in SAMO JAZ sem odgovorna za vzgojo našega otroka! Za ****, je rekel, da je mama glavna! Oče je pa samo zato, da otroke dela in čist nič drugega! Halo!

Sedaj sem si pa tut jaz olajšala dušo.

Kaj mi še zmeri zamerite ko sem bila 1x slabe voljeuser posted image user posted image . Sej ne bom več huda! Se bom potrudila user posted image .

Jaz mislim, da sem se razpisala za ene 2 dni.

Pozdavček!

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 988
22.3.2007 15:08:15   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

TanjaSLepo pozdravljena  tudi na RR forumu, me se že poznavauser posted image

Emamair user posted image za Davida in Luko, kmalu sploh ne boš vedla, kako se je začela vaša skupna pot, bosta tvojauser posted image  kmalu dohitela težkokategornika Ožbeja in Lovrauser posted image user posted image user posted image
Shorty ti nič ne zavidam tete Marije, pri nas je še ni, je pa tudi nič ne pogrešam
Supermami dobrodošla spet med nami, malo podatkov za tabelco prosim
r1ta, ko se ti stran odpre so vsi nicki zgoraaj na kupu. Pejt tja z miško pa po njih malo migaj pa se bojo vsi razvrstil. Sem tud jaz rabla, da sem skapirala novo stran. Si pa boga s tem tvojim user posted image zmajem (taščo) Enga user posted image za boljše počutje, če se že tvoj ne spomni.user posted image
London-paris pol je naš Lovro glede na velikost največji bajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ela06 mi je hudo znano. Majo mali pikcipokci radar za to, kdaj mame ni doma. Po moje nas ne zavohajo pol je pa alarm.

Midva z Lovrom sva bila danes spet dolgo zunaj od 10h. Je mulo ob 13.30 jedel, pa se zdaj že oglaša. Jaz bi pa tako spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala

No, ja zgleda user posted image user posted image je pa tudi 10dni starejši od Ožbeja. Tako da sta kar enaka...če tko gledaš.
Se mi pa zdi, da po cm pa Ožbej vodi ????

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 989
22.3.2007 15:13:29   
r1ta
Madona sem vas komaj našla, ampak sem vas pa! Mislim vaša imena! Hvala frufru in moj_moj! Ceglc sem si pa na listek napisala zato, da ne pozabim kaj sem hotela napisati v primeru da se Ana vmes zbudiuser posted image  Drugače pa uporabljam uno varianto ja moj_moj z explorerjem ampak ponavadi vas vse najprej preberem in če ne začnem takoj odgovarjat potem kaj mimogrede pozabim!user posted image  

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 990
22.3.2007 16:15:05   
crci06
aja, sorči, pol pa dobro, da veš....
a sem se malo preveč pošalila? saj nisi zamerila, kajne?
Men gre od otroške muzike in od smehljanja že čisto na otročje...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 991
22.3.2007 16:26:23   
Naja30
Tanja, dobrodošla, supermami dobrodošla nazaj, sem se že spraševala, kje si user posted image  Upam, da se bo mali možek kmalu pozdravil.

shorty, jaz bom tudi poskusila pikico do 6m samo dojiti. Po 5m naj bi samo začela s sokcem. V bistvu na priporočilo pediatra, ker imamo v družini (očka) alergijo na nekatero sadje in cvetni prah user posted image  No, zaradi dojenja sem vesela, mi prav paše, da se mi še nekaj časa ne bo treba ukvarjat z GH. Čaja pa tudi že zdaj ne mara preveč, prekuhana voda ji bolj paše in še to na žličko, ne flaško.

Gospo user posted image  sem pa jaz včeraj že 2. dobila user posted image user posted image  

r1ta, naj ti samo povem, da je moj user posted image  anako zaščitniški do tamale in tašča naju oba meče na finto. Tamale sicer sama še ni peljala ven, so pa druge stvari, katere ji jaz ne morem rečt da ne, njega pa ni zraven user posted image  Ah, te tašče naše, nekatere so res lisice zvite user posted image

ela, kako lušno pikico imaš!Najbolj sem se pa smejala tam, ko je še čisto majhna in ima tisto ogrooomno (verjetno aventovo?user posted image ) dudo. Drugače pa naša tudi rata čez dan fuuul utrujena in traja kar nekaj časa, da zaspi. Razni mosti odpadejo. Mora pojokcat, dam ji dudo, ki ji jo n-krat popravim, zraven pa si plenico mane po obrazku in po ene 5-10minutah zaspi. Duda pa leti ven user posted image

Tako, tudi jaz sem se danes razpisala. Zdaj pa letim z mojima ven user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 992
22.3.2007 19:23:05   
Zasanjana
Ojla,

Podatki za tabelco: Aleks je biil ob rojstvu dolg 45 cm in težek 2200g. Pred operacijo je tehtal 6800g, danes so ga pa vagali in ima samo še 5950g.user posted image

Dopust: bomo videli, kako bo z moževim dopustom. Definitivno bomo šli v Slovenijo, ki jo že vsi tako pogrešamo. Verjetno bomo skočili tudi za kakšen teden na Cres, ker ima oče tam prikolico. Pravi raj, vam povem.

TanjaS, dobrodošla... Supermami, dobrodošla nazaj! Fino te je spet brat. Se mi zdi, da si ti omenila, da včasih primerjaš otročka in da to ni dobrodošlo. Jaz tega ne počnem, ker sta čist različna, kar je tudi prav. Potem bi se mi zdelo, da je drugi nekako v senci prvega.

Emamair, bravo za tvoja fantiča, da se tako pridno redita! Ti si omenjala, da Luka že papca skutke in podobne reči. Kdaj jih je pa začel?

Aleksej je že precej bolje. Danes se je že smejčkal in grulil, a še vedno ni tisti "taprav". Je tečkan.. mi ga je prav mučno gledat ob vseh tistih cevkah.user posted image Srček je OK, zaenkrat, jutri ga bodo premestili na oddelek, tako da bom lahko ves dan visela pri njemu. Sestre je čist očaral, ga kličejo Borreau des coeurs, hartbrejker po domače.user posted image Ga pa jeseni najverjetneje čaka še ena operacija. Se bo videlo s časom, če bo potrebna.

Nič, grem zdaj bajto pospravit, je čist v razsulu.Mejte se!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 993
22.3.2007 19:40:10   
Strawberrie Cherrie
No, ako lepo je prebrat, da vam gre OK user posted image user posted image user posted image Bravo Aleksej user posted image user posted image
Zasanjana: je prav fajn, da naši otročki malo več tehtajo -> Ožbeju je že ob prehladu pobralo kar 500g, ker ni mogel OK jest, potem sem pa včasih razmišljala kako hudo bi se to poznalo, če bi imel recimo tam 4000, 4500g user posted image user posted image Boš videla, Aleksej bo enDVAtri zdrav, pa boste vsi spet supaj doma user posted image user posted image user posted image user posted image -> no, če nisem preveč firbčna, pa če se ti da, mene pa zanima, kako je kaj zdravstvo drugje - recimo v Franciji - kot primerjava s Slovenijo? ali ste mogli kaj plačat, ali se lahko zdr.zavarujete pa to???

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 994
22.3.2007 20:16:06   
TanjaS
Alo,

danes smo imeli pa športen dan. Maks je bil cepljen, nove mere: 6800g, 63 cm. Pediater pravi, da ni preveč debel (moj dragi me heca, da je mali pujsek, meni je pa prav luškan). Brez problema nam je dal tudi napotnico za RA, ker prvič je ne rabiš in sem se malo bala, da mu ne bo prav, da sva bila tam. Potem sem šibala v Lj v vrtec (Kaja je imela nastop za mamice), Pa sva izkoristile "ženski" popoldan in šli še po čevlje in v Zaro, kjer je mala gospodična prišla na svoj račun. user posted image user posted image user posted image Gospodič je pa doma očkatu nagajal - je klical, da ni nič priden.

Zasanjana, se ti da na kratko razložiti, kaj je s tvojim malčkom, sem gledala nazaj, pa vidim lepe želje, da je dobro prestal operacijo, nisem še zasledila, kaj mu je. Upam, da nič hujšega. Saj počasi bom vseh 40 strani prebrala, ampak bo malo trajalo.

Naš Maks tudi čez dan zaspi ali v vozičku, avtu ali v naročju. Pod mostom že dolgo ni. Zvečer pa kar v posteljici, parkrat gremo dudo vštekati in to je to. Ima pa različne dneve, kak dan več ali manj spi, kak dan je ves dan tečko, včasih pa tudi ves dan neverjetno priden. Ampak ko se nasmeje, mamico takoj zašarmira. user posted image

Glede tasta in tašče ju pa moram jaz samo pohvaliti, res sta zlata. Imam srečo, če bi sama izbirala, bi težko boljše izbrala. Porod Maksa je bil res lahek, ampak po Kaji, ki je blia v medenični legi, pa še poporodno depresijo sem imela, mi je to kar pripadalo user posted image user posted image

Malo se vas moram še navaditi, kdo ima koga in od kod ste - a tu ni tistih tickerjev spodaj?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 995
22.3.2007 20:24:46   
frufru
user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2200g/45cm - 5950g/ ??? (3750g/???cm) .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130g/46cm-6000g/63cm (3870g/17cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880g/52 cm- 3,5m 5940g/61cm (2060g/9cm )
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820g/48cm - 6330g/60cm - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970g/46cm - 5770g/62cm (3870g/16cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100g/47cm - 6340g/62cm (4240g/15cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330g/44cm - 3m 4960g/57cm (2630g/13cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600g/53cm) - 5700/60cm (2100g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150g/53cm - 3,5m 7250g/62,5cm (3150g/9,5cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870g/52cm - 3m 5830g/59cm (2960g/7cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - ??? - ??? - (2240g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280g/62cm (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080g/50cm - 3m 4985g/58cm (1905g/8cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940g/51,5cm - 7000g/66cm (3060g/14,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860g/52cm- 3m+5d 7160g/66cm (3300g/13cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020g/48cm - 6800g/63cm (3780g/15cm)
_y - Alja
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150g/53cm- 2m 6000g/60cm (1850g/7cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550g/50cm - 2m 4750g/59cm (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca 2680g/48cm- 2m 3725g/54cm (1045g/6cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630g/52cm-2,5m 4950g/59 cm (1320g/7cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445g/49cm - 2m 4710g/56,5cm (1260g/7,5cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460g/52cm - 2m 5185g/58cm (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880g/52cm- 9t 6610g/59cm (2730g/7cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               22
user posted image točni kot švicarska ura: 1                       user posted image   0     user posted image   1
user posted image , ki so potegnili svoj zimski spanec: 18 user posted image   11   user posted image   7 
user posted image , ki so prehitevali po desni: 25               user posted image   11   user posted image   14   
user posted image , ki so pobegnili v november: 13            user posted image   6     user posted image    7
user posted image , ki so pobegnili v januar: 4                    user posted image   3     user posted image    1
user posted image , ki so pribežali v december: 5               user posted image   0     user posted image     5 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 996
22.3.2007 20:29:04   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Malo se vas moram še navaditi, kdo ima koga in od kod ste - a tu ni tistih tickerjev spodaj?

Tikerji se ti pokažejo, če greš z miško na nick mamice. user posted image Smotano, samo se navadiš. Je pa lažje smajlije in slikce popat kot na mami (samo kopiraš)user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 997
22.3.2007 20:35:32   
Zasanjana
TanjaS, tickerji se ti tu izpišejo, če se s kurzorjem premakneš na nick uporabnika. Pa tudi na tabelci, ki jo pridno ureja Frufru piše, kdo ima koga.Me je frufru prehitela.user posted image

Našemu user posted image  pa srček popušča in je potreboval srčni spodbujevalnik.

London_paris, zdravstvo si je kar nekak podobno. EU in to. Jaz sama še nisem zasledila velikih razlik.

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 22.3.2007 20:36:38 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 998
22.3.2007 20:47:30   
TanjaS
Hvala za navodila za uporabo - se bom navadila.

zasanjana, žal mi je za Alekseja in upam, da bo vse OK. Kot vidim je operacija uspela. Ali to pomeni, dabo zdaj ok?

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 999
22.3.2007 21:15:09   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Našemu user posted image  pa srček popušča in je potreboval srčni spodbujevalnik.

Bogi, a bo dolgo moral imeti spodbujevalnik,kako ga zdaj hraniš, je lepo slišat da se Aleksej boljše počuti.user posted image user posted image user posted image  Naj čimprej ozdravi.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?