TanjaS
|
Alo, danes smo imeli pa športen dan. Maks je bil cepljen, nove mere: 6800g, 63 cm. Pediater pravi, da ni preveč debel (moj dragi me heca, da je mali pujsek, meni je pa prav luškan). Brez problema nam je dal tudi napotnico za RA, ker prvič je ne rabiš in sem se malo bala, da mu ne bo prav, da sva bila tam. Potem sem šibala v Lj v vrtec (Kaja je imela nastop za mamice), Pa sva izkoristile "ženski" popoldan in šli še po čevlje in v Zaro, kjer je mala gospodična prišla na svoj račun. Gospodič je pa doma očkatu nagajal - je klical, da ni nič priden. Zasanjana, se ti da na kratko razložiti, kaj je s tvojim malčkom, sem gledala nazaj, pa vidim lepe želje, da je dobro prestal operacijo, nisem še zasledila, kaj mu je. Upam, da nič hujšega. Saj počasi bom vseh 40 strani prebrala, ampak bo malo trajalo. Naš Maks tudi čez dan zaspi ali v vozičku, avtu ali v naročju. Pod mostom že dolgo ni. Zvečer pa kar v posteljici, parkrat gremo dudo vštekati in to je to. Ima pa različne dneve, kak dan več ali manj spi, kak dan je ves dan tečko, včasih pa tudi ves dan neverjetno priden. Ampak ko se nasmeje, mamico takoj zašarmira. Glede tasta in tašče ju pa moram jaz samo pohvaliti, res sta zlata. Imam srečo, če bi sama izbirala, bi težko boljše izbrala. Porod Maksa je bil res lahek, ampak po Kaji, ki je blia v medenični legi, pa še poporodno depresijo sem imela, mi je to kar pripadalo Malo se vas moram še navaditi, kdo ima koga in od kod ste - a tu ni tistih tickerjev spodaj?
|