|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.3.2007 15:41:42   
Dajanax
No me sva prispele nazaj od P. Je imela iz minute v minuto bolj gnojen oček in ni blo drugega kot da sva šle. Najprej so nam pri P zaprli vrata, ker so jih imeli že preveč (bila sem res ob 12ih, delali so do 13h) in me ob 14ih napotili na urgenco. Sem šla vseeno na urgenco mal pogledat, če ni že tam morda vrsta in me je ena sestra napi###, da kaj iščem tam, da naj grem k P ker itaq še delauser posted image user posted image . Sem ji na ostro razložila situacijo pa me je sam ven nagnala da naj pol pa kr ob 14ih prideva, da pa ona itaq takrat ne dela. Kartico naj pa kar pol prinesem... Mislim...to naše zdravstvo in bonton nima nobene zveze (saj vem da neupravičeno posplošujem-prizadetim se opravičujem!!!, ampak mi je res na živc stopila). A pol če prideš v trgovino ob 19.59 te tud notr ne spustijo???, pa salame pol ure pred koncem šihta tud več ne režejo???? Sem bla čist našpičena.

Do druge ure sem prečepela pri teti, ker se mi domov res ni splačalo it, pridem pa nazaj, je pa hvala bogu ravno naš P dežural, smo ble v eni uri na vrsti. Skratka na koncu se je še dobro izšlo. Dobile sva kapljice Sulfasol in ravnokar sem ji jih dala in zdaj že spančka.

Zdaj pa tud jaz šibam na pospravljanje!! Bljakkkkkkkkkkk

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.3.2007 16:18:03   
julam
Ojla!
Jaz sem tudi slamnata. Zjutraj sem spakirala možička na službeno pot in ga ne bo do srede ponoči user posted image ! Sej počasi se bomo menda še navadili... .
A ve že o morju razmišljate? Jaz prav nič z veseljem, ker bomo verjetno novo gnezdece kupili in bomo na knap s sredstvi. Še dobro, da imajo pri mojmu doma vikend v Zadru, tako da bom jaz s fantoma, upam da, tudi kaj dol. Sicer je tam super, ker je taka čist prava divja peščena plaža, ampak v sezoni jo okupirajo vse okoliške vasi in ni za dihat. Junija in septembra je pa super. Moj tavelik je shodil user posted image na tisti plažici, ker je padal na mehko user posted image . Sicer smo mi bolj za kemp varijanto, ampak z dvema čmrloma si letos verjetno ne bova upala it v šotor.

Potujemo pa mi tudi vedno ponoči. S taprvim sploh ni bilo panike, v ZD smo se vedno peljali ob ene 19h, potem ko je pojedel večerjo. Zaradi lupinice pa jaz ne bi koplicirala. Mi smo bili v Skandivaniji, ko je bil 3m star in je takrat prvič prespal 9 ur v kosu. Smo se ustavili samo toliko, da sva se mi2 zamenjala za volanom. Tako da kar pogumno.

Mi2 z user posted image sva z GH spet bolj na začetku, želodček se je res skrčil. Ampak počasi bo. Mogoče za idejo: pri nas je bila zelo dobro sprejeta ajdova kaša s kompotom (tako kot tuid polenta in prosena kaša). Glutena sicer še ne prakticirava, ampak sem mu pa danes pri zajtrku dala eno skorijco za glodat. Jej, je bil zadovoljen. Tavelik ga je pa tudi tako z zanimanjem gledal - sploh je fletkan tale naš veliki bratec, tako zavzeto spremlja razvoj svojega malega bratca in se smeje njegovim malim vragolijicam. Nisem si mislia, da bo tako lepo in kar odraslo sprejel našega škratka.

Da ne pozabim čestitam vsem polletnikom!!! VSE NAJBOLJŠE!!! Pa vsem korajžnim za pikice. Mi2 sva tretjo pikico morala že tretjič prestavit.

Jaz pa še kar sanjam frizerja. V teh 6+ mesecih mi še ni ratalo. Lase imam daljše kot kdajkoli doslej, odpadajo pa kot za stavo. Ne bi razlagala, da se vlečejo povsod - kjer sem in kjer me ni user posted image user posted image user posted image .

A so vaši user posted image že kaj spremenili barvo lask in oči? Naš postaja pravi bjondek, bo mogoče tako bel kot tavelik user posted image . Učke ima pa še vedno modre in bodo verjetno take tudi ostale, saj sva oba starša svetlooka.

No, zdaj pa že kliče, mu je že dolgčas. user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.3.2007 19:05:07   
Dajanax
Kje pa ste danes vse?? Saj dežuje!! Mi smo vmes že reakcijo fasali na kapljiceuser posted image . Do jutri ne smem dajat več, če ne bo boljš pa nazaj. Če bo slabš pa že prej.

Dajte nehajte sam user posted image  pedenat, pa na RR pridte!!!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.3.2007 19:40:48   
SanjaS
no, pa dejmo mal usmerit debato ..

Zanima me ali ste pričakovale tako barvo oči in las kot jih imajo vaši srčki ..pravzaprav vprašanje glasi:

Je to tisto kar ste pričakovale glede na barvo vajinih oči in las oz. ste si želele da bi vaš srček imel take barve oči in lase kot jih ima?user posted image

Lp,
S.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
24.3.2007 21:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.3.2007 21:53:28   
dalin
user posted image
Najprej vprašanje:imamo kakšno novo tle gor in sem jo jaz spregledalauser posted image
Dajanax mi smo že boljše ampak še ne čist dober.Pa saj bo minilo tudi to,je pa res da včeraj nisem šla nič ven z njim in  tudi kopat se ga ne upam,ga raje samo s krpico umijem.Ko bo pa zdrav pa,ajde v banjouser posted image .A da se je vajin P tako zeznil v kapljicahuser posted image ,sicer sem že slišala da so pri njem napake kar pogosteuser posted image .Pred parimi leti,ko sta moja dvojčka zbolela,sem glih tako nanj naletela,pa se ni mogel odločiti ali ima Domen plučnico ali bronhiolitisuser posted image user posted image .Je rekel:"Gospa,vaš sin ima bronhiolitis."Čez minuto pa:"Ne,pljučnica je!"Pol pa spet:"Bolj sigurno je,da je bronhiolitis!"user posted image Kar se pa tiče nesramnosti v ZD,ja tudi jaz sem jo že doživela.Pa da ne boš mislila,da sem bila tiho.NIKOLI!!!!Je moj že rekel,da ga je včasih prav sram.Briga me,j***t na suho se pa res ne pustim.Je bilo lani januarja tako ,ko me je strašno zob bolel.En teden sem hodila vZD,pa so me samo pošiljali od vrat do vrat.Doma sem se filala s tabletami,pa sploh nisem vedla da sem nosečauser posted image .Dokler mi ni nekega dne ko sem šla iz službe in me je strašnoooo zob bolel,znorela,šla v ZD in tako pi*****jo naredila gor,da jo po mojem še danes pomnejo.
Tejcha moj je šel s sodelavci iz službe v Planico,tako kot vsako leto.
user posted image
Je pa pri nas tako kot pri vas;sekiram se ne preveč,ko mu pa jaz rečem za kakšen bolj oddaljen kraj,pa vpraša da kaj mi jeuser posted image .Zdaj se zgovarja na to,da naj še malo počakakm da Žan zraste in bo potem lažje.Kar mu po eni strani tudi prav,priznala mu pa nre bom.Za te apartmaje kamor gremo letos,smo zvedli lani tam dol,ko smo šli en večer na sprehod in smo šli mimo njih.Ne znam pripeti linka(lahko mi katera pove kakouser posted image ),lahko pa pogledaš na netu pod"apartmaji Ivek"
Je bil pa našuser posted image  cel dan tako tečen,da se mi je mešalo 300 na uro,ampak s pomočjo tavečjih treh mi je uspelo vseeno veliko narediti.Sem ga pustila kar malo,ampak zelo malo,pojokicat v ležalniku,pa se mi je tako smilil in rokice stegoval k meni,da sem ga mogla vzeti v naročje.Bo pa treba nehati s tem,prvih treh vsega skupaj nisem imela toliko po rokah,kot Žana.Se bo moral naučiti tudi sam malo zamotiti in vedeti da mami nima sleherno sekundo samo zanj.Kako pa kaj druge to prakticirate.
Sanja S te še nisem zasledila,želim pa ti
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.3.2007 22:01:13   
dalin
Še eno vprašanje o GH:Mojuser posted image  sploh ne odpre ust,ko mu ponudim žlico,tako da mu usta sama malo z žličko odprem.Kar dobi pogoltne ,me pa vseeno zanima če mu vsiljujem,ker pač ustk ne odpre sam.user posted image
Po mojem,če mu ne bi bilo všeč,bi pljunil ven ali pa protestiral.Kaj ve mislite???

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.3.2007 22:23:02   
dalin
Da ne bom imela samogovorov vam želim
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.3.2007 23:09:47   
Tejcha
BUUU!

Js tudi še strašim tu gor... Da ne boste pozable ure prestavit!!!

Dalin in Sončica, a imata slučajno kakšen cenik al pa vsej približne cene? na netu nism našla, kr rezervirat pa brez, da bi vedela ceno, tudi nimam namena...

Ok, zdej pa grem še mal pred TV, pol pa v mižule. Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.3.2007 23:25:39   
Dajanax
Evo Viktorjev je konec, še en post nakracam, pol pa tuš pa spančkat. Je Zrnec res car, pa seveda dbestična naveza Dan D in Siddharta - fuuuuuuuuuuuuuuul dobr so skomponiral!!

Dalin - P je predpisal prave kapljice, no dvoje ima na razpolago Torbex in Sulfasol. ko sem ga klicala mu je bilo nenavadno da bi imela po njih rekacijo (fuuul rdečo ličko na strani vnetega očesa). Po razpravljanju z njim je menil da je morda od solzic ali od zdravila!?!? Bom videla jutri, ko bom poskusila samo z eno kapljico, če bo rdečina seveda izginila.

Sem pa s P zaenkrat zadovoljna. Samo se razen sistematskih in te zadeve danes še nisva kaj bolj spoznala. Mogoče je edin malo premalo zgovoren.

SanjaS jaz pred porodom nisem (vsaj zdaj se mi tako zdi) sploh nikoli razmišljala komu bo podoben/podobna, še za spol smo šele v 32 tednu zvedeli, čeprav sem že na nuhalni spraševala kaj nosim. Meni je ves čas po glavi rojilo, če bo vse OK (zdravje otročka, porod, privajanje na novega člana,...). Vse to razmišljanje pa so podkrepili še moji bližnji ki so prehitevali z darili in jaz ki sem 10 dni zamujala.
Pravijo pa, da je prinčipesa čisti očka, čeprav jaz nič ne vidimuser posted image . Mi pa zdaj še ni kaj dosti važno kaj ima po komu, men je itaq najlepša na svetu! Mislim, da bomo ob spoznavanju njenega karakterja bolj študirali o tem kaj ima po komu.

Julam tvoje "receptke" bom pa z veseljem poskusila. Mi že zmanjkuje idej, pa šele slab mesec jemo GH. Princes mi smo danes za večerjo popapcali celih 50 ml jabolčka z vmešanim rižolinotom!!!!! Rekord za zvečer!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.3.2007 0:39:09   
incabinca
Buuuuu! Danes pa jaz nočno izmeno na RR vodim! Sem ravno iz koncerta domov prišla, tole se vedno zavleče - najprej koncert, potem pa še pogostitev, pa debate... pa je tkole pozna ura (pa še med prvimi sem odšla od tam) :)

Grem hitro v posteljo, že tako nam bodo danes eno uro ukradli!!!

Nočko

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.3.2007 8:23:35   
dalin
user posted image
Samo na hitro vas pozdravim.Noč je minila,bolj smo se zbujal,kot ne,pa še ura se je premaknila.Zdaj grem pa zajtrk zrihtat,če mi bo ratalo,jeuser posted image  že tečen.Ga ne smem za sekundo z rok spustit.
Rose 22-za Nejo
user posted image
Pa še za vse nas
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.3.2007 9:28:25   
SanjaS
v bistvu vas vsak dan berem..no, ja user posted image  kakšen dan seveda spustim...

...samo nimam nič pametnega (drgač sem  bolj važičkaste sorte in si mislim, da sem fuuuul pametna) in ker nimam nič takega za povedat, sem raje kar tiho..( sicer zelo redko stanje zameuser posted image )

Kar se tiče pa mojega vprašanja punce...sigurno so nam naši potomci najlepši na svet..samo zanima me ali ste si jih predstavljale take kot sedaj so?

Moji so absolutno nekaj povsem drugega.. razen barve oči in jamic na obrazu. Vsak ima natanko takšne oči kot sem si jih upala zaželet in nobeden nima takih kot jih imava midva. ..če ne bi bila njihova mama bi si najbrž mislila da so poštarjevi..

Drgač me pa zanima kaj si mislite o autosedežih RAMATTI? Nenavadno poceni so in bolhi jih ponujajo po zelo ugodni ceni, nove mislim. A ma kera kakšne izkušnje?
lp,
S.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.3.2007 10:42:20   
Dajanax
Jutro!
Men se pa vidi da sva same pri bajti...mam časa za RR na pretekuser posted image

SanjaS saj tudi me včasih nč pametnega ne povemo, pa vseen čvekamo tukaj gor, tako da welcome tud ti s svojimi razmišljanji. glede avtosedeža sem se jaz zapičla (kot vedno) v Maxi Cosija. najbrž bomo vzeli Tobija, mogoče Priorija. Bomo še videla, ko bo čas za nakup, ker morava dva kupit. O Ramatti sedežkih nič ne vem, poskusi pogfletai teste varnosti na sončku.si (v levem stoplcu,na prvi strani).

Naša prinčipesa ima oči po obeh, imava oba modre, laske bolj moje - svetle, obrazna podoba pa je menda čisti očka. Tudi koža je bolj občutljiva, tako da imava z user posted image  še enega člana za pod marelo na morju. Ko jo zdaj gledam se mi zdi, da je res čist po naju, ni nič poštarjevegauser posted image user posted image

Reakcija na kapljice (če to bilo to) je izginila in zdaj grem dat novo, da vidim kaj bo! Se beremo!

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.3.2007 11:20:05   
Tanyka
user posted image

No mi smo danes na bolj izi varianto.Smo se ob 8.45 po novi uri komaj zbudili.Rene je celo noč lepo spančkaluser posted image user posted image user posted image .Lara pa je včeraj ostala pri mojih v Šentilju.Smo že hodili po njo, je bilo to prvič, da je nekje ostala, in je sem bila čist user posted image user posted image .Jaz si ne znam predstavljat, da bi lahko pustila moja dva malčka kje za več kot dan.Moj mi sicer pravi, da pretiravam, ampak, saj veste-mami pačuser posted image .

No ker smo ravno pri mamicam

OTROKOVA PRVA LJUBEZEN JE MAMA.
BREZ NJE BI MU BILO ŽIVLJENJE
PRIKAZANO DRUGAČE IN VELIKO TEŽJE.

VSE LEPO OB MATERINSKEM DNEVU-ene ga imate letos prvičuser posted image

user posted image

ROSE22-za Nejo

user posted image

Podobna sta oba atiju, bolj kot pa mamiciuser posted image .Tak, da se pri nas ne more zgodit, da bi kdo rekel, da je eden izmed njiju poštarjevuser posted image .Sta si že med seboj zelo podobna.Imata tudi oba temne oči, pa tudi laske  ima Lara bolj temne kot ne, Rene pa ima še zaenkrat bolj svetle-tistih 5 lasuser posted image  mislim.Imel pa bo zagotovo temneuser posted image .
Za prvega otroka si tak ne moreš niti zamislit kako bi naj izgledal.Jaz sem samo molila, da bo vse ok.Pri Reneju pa sem bila skoraj 100%, da bo izrezan ati.Sem tudi vedela za spol, medtem ko prvič neuser posted image .Je pa si moj zelo zelo želel hčerko-in evo rodila sem mu največje darilouser posted image .
No tolko o tem, ker sploh nisem dosti razmišljala  dosti okrog tega.
Kaj pa vaši možeki so imeli kakšne želje?????

Sanjas- o tistih avtosedežih ne vem poplnoma ničuser posted image .Imamo pa mi še od Lare, in sicer CHICCO-tovega.

Ok dovolj zdaj pa moram it počasi kuhat kosilouser posted image

ČAO ČAO

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.3.2007 11:22:10 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.3.2007 12:01:16   
incabinca
Hojla!

Tudi midva sva danes spala do 8.15 po ta novi uri user posted image . Zdaj sva že iz kofetka in Lovro že spančka svojo kitico. Danes sem ga prvič opazila, da je dal prst v usta. Sej vem, da je bolje, da ga to čimhitreje odvadim, ampak kako je fleten!!! user posted image

Sanja S. - jaz sem samo vedela, da bo imel očkotove oči, (ki so bile meni pri njem najbolj všeč) in  res jih ima - še bolj pa pogled. Ko včasih pogleda po očkotovo, se sploh ne morem načudit, kako je lahko nekdo nekomu tako podoben. Ima pa moja usta in bradico, pa moj nasmešek. Drugače pa si v nosečnosti nisem predstavljala kakšen bo.
Glede teh stolčkov - nikoli slišala, jaz imam enega od bebe conforta, se mi zdi, ki je tak kombiniran, da sem ga lahko uporabljala že prej, ker se da naklon mal prilagodt, da je podoben kot lupinica, ker je bila lupinica Lovru hitro premajhna.

Tanyka, fajn kuhaj, meni danes ni treba, grem k dragemu na kosilu, bo naredil filanega piščanca... njami!!!

Čestitke vsem ob materinskem dnevu! Ja, nekatere ga imamo res prvič. :)

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.3.2007 12:25:30   
julam
Oj! Sem čist pozabila, da je danes naš dan user posted image ! Še dobro, da tu in tam pokukam na forum user posted image ! Recimo, moj možiček ni vedel, da se ura prestavi in je zamudil predavanje (je na kongresu). Sem se režala. Jaz sem valda vedela, saj se že cel teden govori o tem na RR user posted image user posted image user posted image !

Tanja, jaz sem se pa kar navadila, da gre moj tavelik včasih na počitnice. Sprva je bila panika (zame, seveda), zdaj mi pa kar paše, Posebno, ko sem slamnata.  Tudi tokrat bo šel za  2 noči v CE k babici - v torek. Več kot 2 noči pa priznam, da ne zdržim. user posted image
Moj prvi sinko je bil sprva izrezan očka; če si dal njune fotke skupaj (ko sta bila oba pribl 7 m) nisi mogel ločiti. Zdaj pa postaja ena mešanica, je pa bolj po moji tašči user posted image . Učke ima pa moje - barvo, obliko pa...taščino user posted image . Malecki je pa baje izrezan jaz, učke ima moje tako obliko kot barvo, ustka pa po moji mami user posted image . V kaj se bo pa razvil, bom pa še vidli. Bosta pa očitno oba "Šveda" - po meni, sem bila jaz tudi bela, ko sem bila mala.
Če sem si to predstavljala? Ne vem. V bistvu si sploh nisem predstavljala, kakšna bosta, priznam pa, da sem upala, da ne bosta imela določenih potez po določeni osebi, ki mi pač niso preveč simpatične (pa nimam nič proti tej osebi). No, pa tudi, če bi jih imela... saj sta moja falotka!  Sicer pa mene tudi bolj zanima, čigave karakterne lastnosti bosta imela...upam, da ne moje, sem težka kot cent user posted image !

Dalin, tudi moj ni ne vem kakšen navdušen odpiralec ustk in mu, tako kot ti, malce pomagam user posted image . Pri nas ni debate, bi - ne bi, ker bo drugače shiral!

Stolčka imamo mi za oba od maxi cosi, letnik 05. Upam, da nikoli ne izvem, kako varni so!

Šibam, malemu je spet dolgčas. Dalin, očitno sta naša dva user posted image sila podobna... Moje roke so skoz okupirane. Mami mi je zadnjič rekla: kako ti ga je uspelo tako navadit na roke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.3.2007 15:24:09   
Tanyka
user posted image

Joj kak mi danes mineva danuser posted image Maloprej smo se komaj najedli, tako, da sem do sedaj  pospravljala, nakar sledi  rruser posted image .No, in sedaj čakamo, da se Rene zbudi, da gremo malo na sprehod, čeprav ni nič kaj lepo vremeuser posted image .Je videt kot bi hotel bit sneguser posted image .

Pa nekaj me muči,.......Bo prišla tetauser posted image  na obisk, pa mi ni nič dobrouser posted image
Kak je bilo luštno ko je ni bilouser posted image user posted image

Mejte se........
Grem si jaz še sedaj glavo oprat in potem bo zagotovo palček že pokonci................

pišite..........
ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.3.2007 16:56:09   
incabinca
čao!

Pri nas pa tako veter piha, da tudi čez okno ni zdravo pogledat. Sem bila prejle v Merkatorju in veste kaj se mi je zgodilo? Ravno Lovra dajem v avto, ko nekaj poči v moj avto. Nekdo je pustil nakupovalni voziček na parkirišču in veter ga je vozil gor in dol in se je voziček z vso silo zabil v moj avto, ter se odbil v še dva druga!!!!! Svašta. Se mi na sprednjh sovoznikovih vratih prav pozna. :(

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.3.2007 17:42:53   
Tejcha
Incabinca, tega z vozičkom ti pa čist nič ne zavidam...

Tanyka, men se pa zdi, da sta tvoja sončka tud zelo, zelo tvoja, :)

Tilen je bil, ko se je rodil, čisti ati, sedaj pa jih čedalje več pravi, da je čedalje bolj moj... Ja, itak, sej je naaajbolj moj!!! user posted image

Želje: men je blo glede spola čist vseen in tud nisva hotla vedet, čeprav se je ginekologinji po nesreči ultrazvok ravn tam ustavil, ko je neki štelala, da ni blo nobenga dvoma več... Pa sva oba vidla, pa se do konca šla, da ne veva...
Oči imava midva oba rjave, tk da sodeč po temu, mali paše k obema. Sem pa celo nosečnost držala fige, da bi bil otroček zdrav in zaenkrat se je zgleda obrestovalo (TRKAAAAM!!!), pa jih držim še naprej...

Danes pa nisem kuhala, smo šli z babicama, dedijema in mojo mamo in dedijem v makedonsko restavracijo... Naravnost božansko! Itak, da smo se spet nafilali do konca, tk da jutr štartam z vodnim dnem... Sej sm si sama kriva...

Neja, vse najlepše za pol svečke!

Čau!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.3.2007 20:40:43   
Tanyka
user posted image

No naš mali že spančka celo urouser posted image user posted image user posted image .Bomo videli kako bo zjutraj.

TEJCHA-HVALA, HVALA user posted image user posted image user posted image .Takšnih je malouser posted image

Kje ste ostale čveke, kako vaši malčki danes s spanjem?

Zdaj si grem naret kapučino, in pridem potem nazajuser posted image user posted image

Ve pa le počivkate kajuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.3.2007 20:41:56 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.3.2007 20:51:32   
incabinca
Hojla!

Lovro je tudi že eno urco nazaj zaspal, ga tale ura niti ni tako zmedla, sva udarila eno tako zlato sredino. Zdaj pa tle gor bluzim, namesto, da bi kej za faks pogledala.:(

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.3.2007 20:54:25   
borovnička
Neja, VSE NAJBOLJŠE za pol svečke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SanjaS, jaz si tud približno nisem predstavljala kak bo naš malček izgledal. Je pa najbolj hecno to, da sem sanjala, ko sem bila 3 mesece noseča, točno takega dojenčka, kot je bil potem Nik.user posted image Čisto čisto enak je bil, samo s to razliko, da sem sanjala, da je punčka, bil je pa fantek.user posted image Sanjala sem punčico s črnimi daljšimi laski in z velikimi modrimi očki. In takega sem potem dobila v naročje, samo da je imel lulija.user posted image Takoj sem se spomnila na svoje sanje, ko sem ga zagledala.

Tanja, glede spola, je bilo meni čisto vseeno. Moj dragec si je pa zelo zelo želel punčico, ker pravi, da so punčke bolj atijeve.user posted image Ko je izvedel, da je fantek, je bil malo razočaranuser posted image , ampak, ko se je pa rodil, so pa pritekle solzice. Zdaj je to najbolj njegov fantek na svetu.user posted image

Princes, a veš, da imam Nika na sumu, da hodi na RR ponoči in bere kaj se dogaja z njegovimi prijateljčki.user posted image Ker odkar si napisala kako se tvoja punčica heca pri hranjenju, Nik tako vztrajno ustka skup tišči, da ni šans, da mu spravim žlico v usta. Eno al pa dve še, pol pa fertik. Pa tako lepo je že jedu, lump.

Evo moja sirena kliče.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.3.2007 21:29:41   
Tanyka
Kapučino popila, malo sem pogledala tv, in sedaj se odpravljam user posted image .

Mirno noč

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.3.2007 21:57:51   
princes
Ni lepšega, kot biti mamica...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?