julam
|
Oj! Sem čist pozabila, da je danes naš dan ! Še dobro, da tu in tam pokukam na forum ! Recimo, moj možiček ni vedel, da se ura prestavi in je zamudil predavanje (je na kongresu). Sem se režala. Jaz sem valda vedela, saj se že cel teden govori o tem na RR ! Tanja, jaz sem se pa kar navadila, da gre moj tavelik včasih na počitnice. Sprva je bila panika (zame, seveda), zdaj mi pa kar paše, Posebno, ko sem slamnata. Tudi tokrat bo šel za 2 noči v CE k babici - v torek. Več kot 2 noči pa priznam, da ne zdržim. Moj prvi sinko je bil sprva izrezan očka; če si dal njune fotke skupaj (ko sta bila oba pribl 7 m) nisi mogel ločiti. Zdaj pa postaja ena mešanica, je pa bolj po moji tašči . Učke ima pa moje - barvo, obliko pa...taščino . Malecki je pa baje izrezan jaz, učke ima moje tako obliko kot barvo, ustka pa po moji mami . V kaj se bo pa razvil, bom pa še vidli. Bosta pa očitno oba "Šveda" - po meni, sem bila jaz tudi bela, ko sem bila mala. Če sem si to predstavljala? Ne vem. V bistvu si sploh nisem predstavljala, kakšna bosta, priznam pa, da sem upala, da ne bosta imela določenih potez po določeni osebi, ki mi pač niso preveč simpatične (pa nimam nič proti tej osebi). No, pa tudi, če bi jih imela... saj sta moja falotka! Sicer pa mene tudi bolj zanima, čigave karakterne lastnosti bosta imela...upam, da ne moje, sem težka kot cent ! Dalin, tudi moj ni ne vem kakšen navdušen odpiralec ustk in mu, tako kot ti, malce pomagam . Pri nas ni debate, bi - ne bi, ker bo drugače shiral! Stolčka imamo mi za oba od maxi cosi, letnik 05. Upam, da nikoli ne izvem, kako varni so! Šibam, malemu je spet dolgčas. Dalin, očitno sta naša dva sila podobna... Moje roke so skoz okupirane. Mami mi je zadnjič rekla: kako ti ga je uspelo tako navadit na roke
|