dalin
|
Jaz sem za danes že kar naredila nekaj,tako da mi sedaj pa že pripada RR .Žan spi,koliko časa bo,ne vem . Sem mu pa ob 11-ih dala kuhan jabolček,ki je bil povrh vsega še sladek(naravno),pa je večinoma ven pljuval .Pol sem šla pa mert koliko je pojedel,pa je bilo 100 ml. Pojma imam ,če je res toliko pojedel,pa se je meni samo zdelo da ven pljuva,ali pa je vse na slinčku ostalo.Sem kar malo depresivna,ker noče ust odpirat,tavečji trije so že pri 4 mescih jedli GH z velikim veseljem. Popoldne bo pa babi varuška ,za kakšno uro,greva z v vrtec na proslavo,za materinski dan,so pa zraven tudi očiji povabljeni.Je tašča rekla da ni problema za varstvo,čeprav ne ve,kaj naj če bo jok in stok,ker je preveč name navezan.Ja,ja bo treba počasi rezati popkovino,zato sem pa tudi začela GH da ga bom ja lahko kdaj pa kdaj v varstvu pustila.Pi rija tudi k frizerju ne morem.Jutri probam pa s hruško,če bo kaj boljš,čeprav usta tako skupaj stiska da mu jih tudi ž žlico ne odprem .Se pa spomnim,da sem pri tavečjih treh kar takoj en obrok GH zamenjala z dojenjem,zdaj pa kompliciram 300 na uro. Zala ADL saj zato sem te spraševala,če se ti splača dojenje prekiniti,prav zaradi nočnega ali zgodnjega jutranjega vstajanja.Jaz dvojčkov nisem dojila in bi takrat ponoči ne vem kaj dala samo da mi ne bi bilo treba ustati in flaše rihtati.No,ja itak sta začela pri treh mescih spat ponoči ,tako da je bilo potem lažje.Sem upala da se bo Žan kar se spanja tiče po njima vrgel,pa nič od tega . Ja nič oglaste se kaj.Tevža,Rose in druge,kje ste?