Tejcha
|
Jutro! No, al pa dan za nekatere... Moj je včeraj praznoval 29ko in je blo prav luštno. Sicer mi ni čist jasno, kk mi je uspelo vse prštimat in na koncu še po stanovanju pospravit, preden smo dobili goste, ampak je!!! In še prav fajn je izpadlo. Zdle sem se lotila likanja, me čaka cela gora, ampak bom stisnila zobe in danes naredila čistko... Je zunaj taka kislica od vremena, da ni za nikamor. Popoldne bo pa spet akcija za kakšen obisk. Tako da se js ta vikend o hujšanju ne pogovarjam... Ja, me pa v finesu dvakrat na teden postavijo na tehtnico in mi zaenkrat ni čist nič fajn gledat številke. Ampak bo boljše!!! Dajanax, mi smo tudi meli solzne učke, pa se je samo od sebe poštimalo v enem dnevu. Držim pesti, da se tud pri vas! Tevža, javi, kaj si ušpičila s kosmiči. Me prav zanima, kaj je ratalo in če je bilo Matevžu všeč, Pa za posvetovalnico. Dalin, a tvoj je tak hud fan al so šli s klapo? Js tud včasih ne razumem kakšnih čudnih podvigov, pa se niti ne sekiram več. Itak, da je treba bil vedno ZA... če si pa js zmislim sprehod v kakšen bolj oddaljen kraj, je pa že cel ... MOrje... Uhh... kje je še to... Ja, pri nas, če bo, bo septembra. Malo že čekiram apartmaje in me zaenkrat mika Novalja (Dalin, kakšen nasvet glede apartmaja?) al pa Cres. Sončica, a lahk mal več napišeš o vaši lanski destinaciji? Ajne, tče še nisi odletela: tud z naše strani: Lepo pot in super počitnice!!! Žiža, zadnjič sem pozabila napisat, ko si me (no, al pa me nisi, , sam mislim, da je letelo name) okrcala glede Pombarovih medvedkov. Sej mu nisem dala vrečke za spraznit. Poskusil je enega in ga je poglodal do konca in se vmes fuuuul bunil, ko sem mu ga hotela vzet. Do zdej je pojedel ene 3, kar pa mislim, da tud ni neka huda količina. Tako kot si napisala, vsak po svoje. Zdej pa res šibam (tevža, js sm jih že tud slišala zarad RRja)... Papa