|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.3.2007 21:22:05   
ZALA ADL
Uf kolk ste napisale ta vikend. Smo bli pri babici in nisem bla nič na netu.

Spremembo ure smo ful dobr preneseluser posted image user posted image user posted image user posted image . Smo čist na istih urah kot prej. Tudi zvečer za spat. Sem tako naredila, da smo v nedeljo eno uro prej vsatli(ker se je glih zbudila) in pol sem vse kar eno uro prej prakticirala. Spanje, kosilo, malico, večerjo. Je uspelo 100%.

No se jutri kaj več oglasim, me danes že vse boli, grem še mal na kavč pred TV pol pa spat.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.3.2007 21:33:48   
yennika
Madona, madona...pa saj nč ne sfolgam prebrat.Že ko mislim, da sem vse prebrala grem na refresh in mam spet celo stran za predelat.user posted image Smeh.user posted image

Ja, mi smo včerajšnji dan lepo bili na stari uri, mi je pobalin zaspal šele malo pred deseto...no pa saj nič hudega, je spal pol lepo celo noč, namesto ob pol šestih se je zbudil ob pol sedmih zjutraj, se podojil in sma lepo spala naprej do pol desetih....no, spi mi skoraj 12 ur!Recept?Nimam pojma, nikoli se nisem obremenjevala kako bo ponoči in kdaj se bo zbudil.Enostavno vem, da bo spal.No, pride tud kdaj kaj vmes in se zbuja na 3 ure in duda nič ne pomaga.Zahteva zizo in konec.user posted image
Danes pa smo že lepo na starih tirih, zaspal je okoli devete.user posted image

Obroke GH imava 3/dan.Kosilo je ponavadi zelenjavna juhica, vsak dan kombiniram kaj drugega, poje pa je okoli 130ml, potem popoldan malica sadno kašico, zvečer pa rižolino. A gluten še izločate???

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 21:52:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.3.2007 22:01:23   
SanjaS
Naš je sicer velik in težak fant, a sva šele pred kratkim malce začela eksperimentirat najprej s frutki a mu niso najbolj sedli, ob svetli slivovi izjemi in breskvi z rižem... danes sem za hec kupila vanilijev desert in ne boste verjele, da ga je skor celega zmazal- 100ml od 150 ml, na koncu je bil čista koma, ker je zadeva zeloooo kalorična. Juho ima tudi tako kot večina dojenčkov zelo rad in to še posebno če sedi z nami pri kosilu in mu dajem iz svojega krožnika, med srebanjem juhice iz MOJE žlice se obnaša kot da dela nekaj strašno pomembnega in nas ful važno gleda- pri tem dovolim ostalim družinskim članom prikrito muzanje, ker bi mi sicer začel "špilat" pri kosilu družinskega klovna. Zelo lepo že pije iz zamaška aventove flaške in tudi iz normalnih kozarcev, sem sklenila, da se ne bomo čim bolj izogibali flaškanja, ker je to brezvezno početje, če otrok kaže veselje do normalnega pitja pijač.

Zadnjič  sem mu dala skuto (Vipavsko)- upam da to ni preveč epp z žličko javorjevega sirupa in to mu tud totalno paše Ugotavljam, da je javorjev sirup še zmeri zakon pri dojenčkih- moja mlajša dama to kombinacijo javorjevega sirupa in skute še vedno visoko ceni ( sicer je zelo izbirčna in konservativna pri hraniuser posted image  )

Sicer se pa veselo dojimo in upam da bo tako vsaj še 5 mesecev...

Tako.
Poročala sem o hrani, povedala nekaj novega in veliko starega. Zdej bom pa spet neki časa tiho...user posted image

p.s.
A  res nobena nima RAMATTI avtosedeža?

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.3.2007 22:05:43   
SanjaS
sem sklenila, da se ne bomo čim bolj izogibali flaškanja, ker je to brezvezno početje, če otrok kaže veselje do normalnega pitja pijač.
IZVIRNO SPOROČILO: SanjaS

upssss!

Sem hotela napisat:sem sklenila, da se  bomo čim bolj izogibali flaškanja, ker je to brezvezno početje, če otrok kaže veselje do normalnega pitja pijač.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
27.3.2007 8:33:18   
incabinca
user posted image

Kje pa ste vse??? Midva sva danes v enem šusu spala do pol osmih zjutraj in sem bila ful vesela, glede na to, da je bilo zdele par zbujajočih noči. user posted image user posted image

Zdaj greva pa na eno kavico, da se jaz psihično pripravim na eno veliiiiiko goro cunj, ki jih je treba zlikat.... ja, to se zgodi, če kak teden mal stavkaš pri tem opravilu.

Glede GH, jaz nikoli ne "merim" koliko poje - enkrat malo več, drugič malo manj, se nič ne obremenjujem s tem.

No bejbe , zdej se pa kej oglasite!!

user posted image

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.3.2007 8:44:40   
Dajanax
Dobro jutro user posted image !

Saj smo tudi mi spali celo noč, ampak če bi šla mami vsaj kakšno urco prej spat, bi tudi ob 8ih bila že naspana, tako pa  user posted image .

Incabinca poročaj če ti bo dala kava kaj elana za likanje, mene tudi sredi kuhinje čaka gora cunj za zlikat, nekaj jih še visi, nekaj pa se jih še v pralnem stroju vti  user posted image . Jaz še čakam na dober trenutek za vihtenje likalnika user posted image

Dalin - vzkipljiva sem res, samo se dostikrat še pravočasno ustavim in pol sama pri sebi mal  user posted image , ker vsakdo ravno niti ni vreden truda.

SanjaS, samo da ne boš zdaj spet par mesecv samo čekirala  user posted image , te bomo opominjale user posted image .

A še tole: oko smo pozdravili user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.3.2007 8:52:48   
tevža
jutro!

mi smo pa danes bolj user posted image  volje. matevž je zvečer dobil vročino (38) in nosek ima čisto zabasan. no, pa smo prvič zares bolani. sem upala, da se bomo z boleznijo še nekaj časa švercali, a......zdaj pa veliko dobre volje, potrpežljivosti in energije, pa bomo stvar odpravili kot bi mignil; vsaj upam user posted image

količino GH pa tudi jaz nikoli ne merim. tako kot incabinca - enkrat poje več, enkrat manj....

pri nas se že sonček kaže, a ga bova danes peskočila...

Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.3.2007 8:55:05   
Tanyka
user posted image

Noč je minila dokaj prespano, vmes se je nekaj prebujal,......-spet ga muči zobekuser posted image .Drugače pa nič posebnega, zdaj spi, sončeka imamo user posted image user posted image , ko se zbudi pa grema na en sprehoduser posted image .

Včeraj sem bila v vrtcu na proslavi za mamice ob materinskem dnevu.Ni dolgo kaj sem jaz nastopala na takšnih prireditvah-zdaj pa že moja malecka - uuuuuuuuuuffffffffffff kak čas bežiuser posted image .

DALIN-ja naš se je tudi ponoči zbujal , in nekaj dni zatem je pokukal zobekuser posted image  

Drugače pa tudi jaz GH nič ne merim poje koliko poje, ker prisilit se pč ne da .Enkrat več drugič manj.Mu pač dam po občutko še potem flašo, če se mi zdi, da je malo pojedeluser posted image , ampak flašo je max 3x, pa še to v spanju, ker drugače je sploh ne mara.

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.3.2007 8:57:40 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.3.2007 9:38:17   
dalin
user posted image
Tudi mi smo danes lepo spali,se je samo enkrat zbudil ob treh in potem spal do pol osmih zjutrajuser posted image .Hvalila pa ne bom preveč,da ne bo danes vse skupaj v vodo padlo.Zdaj je pa  user posted image  na vrsti in,itak, RRuser posted image .Sem bila pa danes že pridna in sem en stroj perila dala pratuser posted image ,en stroj perila se že suši v sušilcu,pa še po svoji omari sem pospravila,saj je bila noter bombauser posted image .Žan pa trenutno sedi na sedežni in se igra s svojim glasbenim centrom.Sem ga pa morala ponoči spet komplet preobleči,ker je bil tako polulan.Kakorkoli obrnem lulčka je vseeno ves polulan.Sem že čisto obupala nad plenicamiuser posted image .

Tevža-vam pa želim čimprejšne okrevanje.Mi smo bili prejšni teden bolni in me je orng vse skupaj zmozgalo.Pa še tudi nismo čisto zdraviuser posted image ,še vedno pokašljuje in malo smrkauser posted image ,tako da se ga še vedno ne upam skopat.user posted image

Dajanax-si pa zelo zgodna danes,no ne mi zameriti,ampak si rekla da rada dolgo spiš.user posted image Ti Viti ne pusti nina-nanauser posted image  

Ja nič,se še slišimo še kaj,imam že malo alarma(Žan).
user posted image

< Sporočilo je popravil dalin -- 27.3.2007 9:40:11 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
27.3.2007 10:07:22   
Tejcha
Jutro!

Pri nas smo tud mel dans (po doooolgem času) akcijo ob dveh zjutraj. Kriv je pa ati, ki zvečer ni hotel spravit domov (bili smo pri njegovih) in potem se je mali prebedel, ko smoprišli pa domov, je bil pa tako zaspan, da ni hotel pojest kašice... In pol smo imeli (oziroma SEM IMELA laufarijo). Nič mi ni težko naredit za mišeka, sam za tole dans bi pa streljala... Pa tolk sm bla sitna, da je treba domov, on pa nč...  grrrrrr... Da o tem, da sm se preden smo šli od doma še komaj držala na nogah in da sem v trgovini zeksala en red bul, ne govorim. Ko smo prišli domov, se je gospod zasidral v wcju, js pa akcija z malim naprej... Kura, sem jezna...  Ne zahtevam nemogočega, se mi pa zdi, da mu vsake tolk časa mal zašpila in s tem posledično men tudi...
No, noč je minila.. .gremo naprej...

Tanyka, Tilen tud noče flaše... No, popravljam... noče Aptamila in tud nobenga drujga mleka ne. Ko se zjutraj zbudi, se potrudim, da mu flašo porinem, še preden se orng zbrihta, ker drgač se lahk skor stepeva. Sej mu niti ne zamerim, ker je zadeva naravnost ogabiš. Js mleka v osnovni izvedbi videt ne morem, ostali mlečni izdelki pa so mi ql. Mi je pa mami zadnjič predlagala, naj mu naredim kakav... In če se mulc buni, vmešam v 200ml pol žličke benkota in potem sfreza takoj... Ja, sej vem- čokolada... Sam če ga s pol tamale žličke osrečim,ga pač bom...
Pa js tud ne merim kolk GH poje. Enkrat več, drugič manj...
DajanaX, user posted image za učko!

Yennika, danes bova kuhala RATATOUILLE s tvojih receptov in sicer kar za vse. Pa palačinke v nadaljevanju.

zdej je pa ratal mal prevč divji in mi bo pojedel tikovnico, če ne neham

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.3.2007 10:10:53   
Dajanax
Oj Dalin user posted image , ja jaz sem zelooooo zaspane sorte, posebej zjutraj, zvečer sem pa pokonc tud do dveh  user posted image   in to na navden dan, tud če sem sama doma. Me pa zdaj Vita trenira na vstajanje okrog 8ih in mi ne špila pa ne  user posted image . Nisem nikoli kave pila, no zdaj jo  user posted image   (kapučino), vsako jutro, NUJNO!!

Najbolj me pojezi, ker je mala ob pol desetih pa spet zaspana in gre spat, namesto da bi zjutraj še eno urco potegnila user posted image !!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.3.2007 10:22:38   
Dajanax
Skor sem pozabila!!! Naša  user posted image   ima pa pol leta danes. Pa  Žan tudi!!!

Lupčka za Žanauser posted image !

Tule pa je naša prinčipesa že vsa v 1/2  RD elementu:

user posted image
PS: tole je iz enega druge pravega RD, ne ne mislimo 1/2 takole slaviti user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.3.2007 10:22:58   
dalin
Dajanax-za Vitino polovično svečko od mene in Žana
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
27.3.2007 10:32:17   
tevža
midva se kar rihtava. mali je še vročičen, a ni siten. zaenkrat vse dobro prenaša. upam, da bo vse prej minilo, preden ga popade user posted image . se pa malo bolj cartava in muziko poslušava....

tejcha - tudi nam se je že zgodilo, da možek ni in ni ustal od mize pri kakšnih obiskih. in potem jaz 3691x rečem, da gremo in seveda izpadem najbolj tečna ženska na tem svetu.  takrat bi najraje živauser posted image . očitno včasih izgubijo filing za...mah, karkoli že.

moram letet......

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
27.3.2007 10:42:16   
tevža
user posted image obema slavljencema za polovički!!! jupiiiii

tevž spet spi....so vaši, tisti ki so že imeli vročino, tudi več spali?

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
27.3.2007 10:47:45   
yennika
....ja nč , ma taki so vsi dedci se mi zdi...pri nas je blo v nedeljo enako....pa itak je dan minil ko šus zaradi te nove ure in zgleda ni imel občutka za cajt...pol pa se vse poruši in so maleki čist out!grrrrrr

Babike, pa saj jaz tud ne merim kolk mi poje, vem čist slučajno, ker imam posebne šalčke za njegove papike in notr gre 130 ml.Pol pač vidim, hočem nočem.Nikoli se nisem obremenjevala kolk mi poje, saj sem polno dojila-še vednouser posted image -in niti mogla nisem vedet.Tak da...včasih poje veliko, včasih majn, včasih pa nič.Sem pa opazla, da morš natrofit, da je ravno prav lačen in ravno prav razpoložen za GH.user posted image Drugače ni šans, da odpre usta.Posiljujem ga tudi jaz ne z hrano.Če bo lačen, bo že jedel.

Sončica-a ti bi kar copy&paste...ja kaj pa če dama indigo vmesuser posted image .Pač mešam, korenček, krompirček, cvetača, brokoli, malo pora,čebule še nisemuser posted image , peteršilj tudi dam, pa msek-piščančje prsi-tam 2x2 cm, user posted image , pa puranje prsi....če mu ponudim kot juhico, nama vse vn steče, tako da moram vse v kašico pretlačit...sem mu zadnjič naredila nedeljsko kosilouser posted image , na krožnik sem ločila korenček, cvetačo, krompir, mesek in samo z vilico stisnila....zgledalo je zelo lepo in užitn, pa kaj ko ni htel jest, mu je blo zgleda presuho.

Evo, moj že tuli mimo, ima že drugo urgenco...danes bo "opravičeno" siten.user posted image

Dijo

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
27.3.2007 11:22:40   
ZALA ADL
Mi gremo danes končno na ceplenje, ker smo ne moreš verjet zdravi. TRKAM!!!!!!! Sem spet plavanje prestavila, ker nočem spet ceplenja prestavt, ker bomo vsak cajt stari že 7 mesecev. Zdej spi že od 15 do desetih. Ponoči se pa kar neki zbuja, pa dam dudo pa je dobro za neki časa, pol pa spet.

Jaz tudi Zali juhce skuham, sam je najina hrana bolj aktualna. Sva jedla rižoto in sem ji kar cel riž dajala, pa je jedla kot za stavo. Svoje hrane poje pa samo za vzorec. Sej vem, da je najina hrana boljšega okusa, sam jo nočem glih že z začimbami filat. Sej solim ji, ampak čisto malo.

Tejcha naša tudi ni Aptamila marala, pa Humane tudi ne. Sej če popravici povem, ko sem jaz probala, je blo tudi meni ogbnega okusa. Pol sem ji pa Novalac 2 dala, zdej pa pije brez problema. Ima tak sladek okus, kot mamino mleko, pa po vaniliji diši. Res da je malo dražje, ampak meni ni žal dat, ker ga res spije z užitkom.

Tevža čimprej se pozdravite, pa še zdaj mi ne gre iz glave tistih 4.430 g. Sej ni čuden, da imate že čez 9 kg. Mi se bomo tudi danes vagal. Komaj čakam, ker smo se nazadne pred 2 mesecema. A v avtosedežu ti pa že lepo sedi? No naša se še zmeraj prevrača, če nima opore, tako da bomo še mal počakal.

Lep pozdrav!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
27.3.2007 11:23:44   
princes
user posted image

Jaz sem pa že čist sklerozna..
Se mi danes zrihtamo za na prelged ob 9h..Pa pridemo tja in čakamo ene 10 min..Pol pa pogledam na vrata da delajo danes popoldan..Pa grem na informacije vprašat, kako da so danes popoldan, če mamo mi 28. pregled zjutraj...user posted image Pol mi pa reče gospa, saj danes smo 27, jutri ko mate pregled pa so zjutraj...Faaakk..user posted image
Pa še moj je zaradi tega šel že ob petih v službo, da je fertik do pol devetih, ker je imel nekaj nujno..da gre z nama na pregled...user posted image
Tko, da jutri ponovi vajo..user posted image user posted image user posted image
Kok me je bilo sram, še dobro da mamo pol minute do zdr.doma, če ne bi pa čist ven padla..user posted image

Tevža a misliš, da je to reakcija po cepljenju..user posted image

user posted image

Pri nas je tud sonček, samo tale veter..ggrrrrrrr.. Midve ne greva nič ven, se mi zdi tale veter ful zahrbten..

A vaši tudi kaj cvilijo, moja cvili kot nora, meni že cela glava piska..user posted image
Včeraj me je tako glava bolela, da sem jo kar tašči v varstvo dala, nisem je tud dvignit mogla, se mi je kar zavrtelo..user posted image
Sem šla samo spat nazaj, danes je že bolje..user posted image   Še dobro, da smo sosedi..user posted image
Bo pa ta teden kar v varstvu, se morem na en izpit pripravit..ful se mi pa da še učit..user posted image

Grem se zdej še mal njej posvečat, če ne se mi bo zmešalo od cviljenja, piz...kje najde ta visoki C...user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
27.3.2007 12:01:24   
incabinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste se pridno razpisle!!

Princes - te čisto razumem, točno vem kako je to ko boli glava .. :(
Lovro je cviljenje že odkril in ga tudi pozabil, ker raje "renči". Res, take glaosve spušča kot bi hotel renčati, še posebej ko mu kaj ni prav.

Midva sva danes prvič jedla hruško, najprej me je malo čudno pogledal, potem pa celo zmazal. user posted image Zdele sem dala pa repo kuhat, pa malo krompirčka mu bom zraven dala, me prav zanima če bo jedel. user posted image

Lovro tudi ni maral Aptamila, vedno je bruhal po njemu, Milumil mu pa čisto odgovarja.

Kliče...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
27.3.2007 12:25:26   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. BUCHKA            - Filip
            TANYKA           - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
27.3.2007 12:28:56   
Tanyka
VITA            in              ŽAN

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.3.2007 12:30:09 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.3.2007 12:38:55   
tevža
zala adl - tebi ne grejo v glavo g, meni pa še danes ni čisto jasno, da sem to sploh zmogla. je pa res, da te "zmage" še nisem zapila, tako da imam še en bonus v dobrem in sicer izkoristim ga takoj, ko neham dojiti. user posted image

princes - danes zjutraj sem klicala pediatrinjo in mi je razložila tako: cepljenje ni vzrok prehlada, je pa verjetno pripomoglo k temu, da je stvar poslabšalo, saj ob cepljenju ponavadi pade odpornost. hvala za želje! z datumi sem pa tudi jaz bolj na švoh...se vidi, da smo doma user posted image  

tudi mi se te vsak dan bolj pogovarjamo; visoki C je pa očitno že "prerasel", ker ga že nekaj časa nisem slišala. je pa začel ob muziki "prepevati"...in ful se je začel vleči na roke, tako da se že kar hitro premika, ko je na tleh.

Neposredna povezava do sporočila: 2698
27.3.2007 14:00:04   
dalin
Borovnička-za Nika,ki je včeraj praznoval 7 mesecev
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
27.3.2007 14:26:55   
princes
Vsem slavljenčkom

user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Katero ime vam je boj všeč?
pikica01

Martina (8%)

Mateja (6%)

Nika (28%)

Tina (15%)

Lana (43%)

Število vseh glasov: 516

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!