|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.3.2007 21:38:10   
tevža
kosmiči zgledajo hmmm...podobni so muslijem ("nastrgan" posušen riž). da se pa pripravit na en kup načinov, tako s sadjem kot zelenjavo. v bistvu kot polento. sem pa videla, da je nekaj receptov tudi na RR v rubriki recepti. 

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.3.2007 21:38:50   
dalin
Nič ni narobe z Zadrom,mi je osebno všeč,ne vem pa kako biuser posted image  prenesel vožnjo tako daleč.Še pred 5 leti,ko sta bila najmlajša 2 leti stara,sta komaj zdržala do Paga,sicer pa sva bila z mojim tudi sama kriva,saj nisva nikjer ustavila.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.3.2007 21:41:22   
princes
Ja ja ciganka, je že pripavljena..
Sam še čakajo zdej da vse izprašajo, pol bo pa akcija, me prav zanima..
Ne no, pol jo bo pa fotr gledu, pa navijou..Fak..user posted image
Se ravno sedaj pogovarjajo, da cela Slovenija zdaj to čaka, kot novo leto..user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.3.2007 21:42:52   
tevža
nič, moram iti...s temle RR, kar malo zanemarjam moža. ti, ti, tevža! user posted image

nočko in lep vikend!

user posted image    

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.3.2007 21:50:56   
Dajanax
Dalin saj tudi mene malo skrbi kako bo prenesla vožno. Danes se je iz Nm do doma (pa je samo slabih 15 minut) že kar zvijat začela in hotla ven iz lupince... Sem takoj pomislila, da bo treba za v Zadar najmanj 5x ustavit pa mal prošetat.

Se mi je kar zdelo ja, da bo densala. Za starše mora bit pa to tud fuuuu nor občutek...se mi zdiuser posted image . Moja prinčipesa do 30. leta ne bo šla nikamor brez spremstva. O raznih reality šovih pa lahk sam sanja!!

Tevža kje se nahajajo kosmički v trgovini??? Pri rižu? Pri otroški hrani??? Jih nisem še nikjer zasledila, pa sem ravno danes pri najboljšem sosedu skor vse škatle otroške hrane naštudirala.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.3.2007 21:52:41   
Tanyka
Pag predlani pa nikada više.Smo bili ful razočaraniuser posted image .Samo kamenje, bili smo v naselju Mandre-pol pa smo se vozili 20 min do Povljane-tam je mivka.user posted image Stari moj je popizdevu.Pol pa smo po treh dnevih zapustili otok-je tamala staknila eno bakterijo.Vročina,driska,................Slabi, slabi spomini
Dalin-v kateri del otoka pa hodite vi?

Mi katera svetuje kam v Crikvenici?

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.3.2007 21:52:50   
ajne
hojla,

mi smo s tavelike spokani, jutri ob pol enih letimo proti afriki...

dajanax, sabunike so zakon. edin če bo pihal, boste imeli za družbo veliko surfarjev in kitarjev, k je to en boljših spotov na hr obali. pa nič bat vožnje. mi smo prvo leto mahnili kar na korčulo (10 ur vožnje). smo šli ponoči in je tamala praktiččno celo pot prespala.

se pa moram považit tudi jaz, da imam tud jaz od včeraj novo frizuro... končno mi je ratal it k frizerju...

ma nič, grem počasi v mižale.

lepo se imejte, velik načvekajte, da bo kaj za brat, in se beremo čez kak teden...

čau

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.3.2007 21:53:39   
Dajanax
Dalin kam na Pag pa greste??? Jaz sem nareč tudi o Stari Novalji razmišljala (plaža Trinćel), pa smo se n akoncu odločila da letos Zadar kliče.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.3.2007 21:55:53   
Tanyka
Ajne-miren poletuser posted image , pa uživajte

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.3.2007 21:59:54   
Dajanax
Ojej Ajne!! Vedno ti pozabim napisa: NE POZABI NA ŽGANJE!!!

Midva sva bila pred user posted image  v Tuniziji in brez domače slivovke ne bi prišla dlje kot do wcja. So vsi driskali na veliko, midva pa s 1,5 plastenko šnopsa v ruzaku!! Na koncu so naju obletavali kot mušice, smo vsi tankali na veliko. Jaz še vina glih ne obrajtam, šnopsa pa drugače splooooh ne. Tam pa je bil šnops za zajtrk, za kosilo in za večerjo, vsakič po dva doooobra požirka. Bljak me kar zmrazi ko se spomnim!

No pa srečno!! Dajte si duška šeza nas!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.3.2007 22:06:12   
dalin
Tanyka šli ste na najslabši del po mojem mnenju.Mi smo bili prvi dve leti v Gajacu kopat pa smo se hodili v Zrče,pa itak smo imeli vedno toliko prtljage s sabo da nam je bilo prav fajn iti z avtom,če bi bili pa bliže bi bili pa kot tovorne mule.Predlani in lani pa apartma skoraj v centru Novalje,kopat pa smo se hodili v Staro novaljo ali Zrče.Gremo še z enimi družinskimi prijatelji,pa vsak s svojim avtom.Letos pa tudi,apartma skoraj center,kopat pa isto kot lano,po vsej verjetnosti.
Ampak Mandre,aj ja jaj;kje user posted image  ste pa staknili touser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.3.2007 22:06:56   
dalin
Ajne uživajteuser posted image ,zase ne vem,če bi si upala tako daleč

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.3.2007 22:11:05   
Tanyka
Ena user posted image   na agenciji je govorila kak je fajn,....long story

Vem ja, da so Mandre najslabši del na otokuuser posted image , Smo pa preleteli celega
Sveti duh
Caska Povljana
Zrče
Gajac.-------------
Je pa tudi od posameznika odvisnouser posted image .Vglavnem, da ste vi zadovoljniuser posted image user posted image

Jaz si zagotovo ne upam tako dalečuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.3.2007 22:19:47   
ajne
dajanax,

sam še to, pol se pa res spokam... ja mava viski v načrtu v dutyju kupit. imava tudi midva tako navado tam na vzhodu in jugu, da vsako jutro en štample rukneva. edin po šri lanki sem imela potem ko sva prišla domov kar mal abstinenčne krize user posted image user posted image . edin za ajdo me mal skrbi tale viski... no ja, en štamprle na dan bo treba, če nočmo preveč driskat user posted image .

sej ziher še kaj natipkam preden mi bo končno uspel it spat user posted image user posted image ...

čau

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.3.2007 22:35:05   
dalin
Grem počasi v mižule.Upam da se pišemo kaj ta vikend,vreme bo itak bad.Kaj ko bi poskusile oktoberke dohitetiuser posted image .
user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.3.2007 22:37:41   
Tanyka
Jaz tudi

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 22:42:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.3.2007 2:50:14   
dalin
user posted image
Evo,mojegauser posted image  sem pospremila v Planico,zdaj sem se pa še tukaj gor oglasila za en čvekuser posted image .Je smotan moj,jaz ne bi šla za noben denar po takem vremenu v Planico(pri nas pada dež).
Ker ni nobene za čvekuser posted image user posted image user posted image ,grem pa kar spat nazaj.
LEPO NOČKO

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.3.2007 7:33:44   
dalin
user posted image
Ja,kaj samo jaz bluzim tukaj gor.Spali smo ponoči bolj slabo,pa še jaz sem na računalniku visela,namesto da bi spala.Tako,da si grem zdaj skuhat eno kahlo kofeta,drugače bom stoje kapituliralauser posted image .
Pišite kaj,ženskice,čeprav je vikend.
by,by 

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.3.2007 8:39:43   
incabinca
Jutro!
Moja noč je bila tudi bolj kratka, sem šla zeloooo pozno spat.
Morje.... mi bomo šli po moje v Rovinj, amapak najbrž šele septembra, ko se izpiti končajo... julija grem pa za en teden v piran, ker vsako leto pevski zborček dol peljem, letos bo šel pa še Lovro zraven, moje punce že komaj čakajo...

Zdele bom šla pa najbrž mal po bajti pospravljat, je Lovro pri očku, jaz pa "frej" pa pospravljat :))) Razen, če se ne bom v moji sobi "spotaknila" in po pomoti v posteljo padla pa spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, upam da ne bo cel vikend naša RR spet samevala :)

papa

< Sporočilo je popravil incabinca -- 24.3.2007 8:45:51 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.3.2007 8:40:23   
incabinca
ups, neki ga sračkam.. :(najprej post objavila, potem pa še sama sebe citirala :)

< Sporočilo je popravil incabinca -- 24.3.2007 8:45:24 >

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.3.2007 10:02:56   
Dajanax
 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image  

Evo tud mene s user posted image na RRju. Prinčipesa je zaspala, jo še vedno uček matra... Zlivam svoje mleko vanj, pa je spet OK. Včeraj smo mal prehitro šle na sprehod, pa je zgleda spet zasolzilo... Tud nos je malo slabši.

Pri nas tudi user posted image , sem že kamin zakurila in se sami grejeva... Upam da naju očka kaj pokliče, al pa kr prej domov pride user posted image user posted image user posted image .

Jojoj kako jaz komaj čakam morjeeeeee!!!user posted image Sem pozabila napisat da grem konec junija pa v Umag, gremo same z Vito. V sosednjih sobah pa bosta obe babici in oba dedka!!!!!!!

Me prav zanima kateri kdaj se bom spakirala in domov odfrčala. Si nas kar predstavljam kot kitajci na plaži (en dedek in babica ne hodita morje in moja starša bosta zihr vodiča: "Tole je morje, to so drevesa, tisto tam je čoln,...." user posted image Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr me že kar mal zima stresa. Še dobr, da se nisem odločila za družinsko sobo z mojimi starši, ali pa da bi šli vsi skupaj v apartma!!!!!!!!

Jaz bom v glavnem rolerje sabo vzela in bomo zjutraj po Umagu šibale z Vito! To bo lušno! No pa sej če bo za trenutek prehudo, bom šla pač mal na sprehod...

Zdajle pa moram mal user posted image Se že skor ploščic ne vidi?!??

Ej ženske men se zdi ideja da bi marca mal skupaj probale hujšat. Vsaj toloko da imamo dolžnost vsaj 1x na teden napisat kolk smo šle dol!?!?!? Jaz se trudimuser posted image (kao) od novega leta, pa dva tedna ful pazim in kar gre dol, pol pa za nagrado dva tedna hladilnik praznim kot za stavouser posted image . Vmes se pa itaq ne upam več na user posted image  stopit! Ampak za na morje bi bila rada pa takale: user posted image
Kaj pravite??? Bi bila katera za? Vse vem da ne, ker ene imate (po sliki sodeč) že zdaj takele postavice!!

user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.3.2007 10:05:06   
Dajanax
Dalin zdaj te pa jaz vidim gor, ti pa nič ne napišeš!?!?!?
Ste že zdravi?

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.3.2007 11:36:26   
tevža
hoj!

dajanax - riževe kosmiče dobiš med zdravo hrano; biotop, natura, ...

sva pa danes dop. sama, saj oči predava. tudi pri nas dežuje, tako da nisva bila na sprehodu, sva pa šla v mercator malo zelenjavce in sadja kupit. ker smo že aktivirali avtosedež (in se zelo fajn obnese, pa še mali ni tako utesnjen), sem malega v trgovini dala v voziček z lupinico in šla po nakupih. ko pa sva se spakirala v avto za domov, sem videla, da na njej piše max. 9kg user posted image . no, očitno bomo zdaj po nakupih hodili z vozičkom. tudi prav....

zdaj grem pa matevža dat v mižule, jaz pa malo časopis prelistat in potem kuhat.

bodite pridne in lep dan..

user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.3.2007 11:38:49   
Tejcha
Jutro! No, al pa dan za nekatere...

Moj je včeraj praznoval 29ko in je blo prav luštno. Sicer mi ni čist jasno, kk mi je uspelo vse prštimat in na koncu še po stanovanju pospravit, preden smo dobili goste, ampak je!!! In še prav fajn je izpadlo. Zdle sem se lotila likanja, me čaka cela gora, ampak bom stisnila zobe in danes naredila čistko... Je zunaj taka kislica od vremena, da ni za nikamor. Popoldne bo pa spet akcija za kakšen obisk. Tako da se js ta vikend o hujšanju ne pogovarjam... user posted image Ja, me pa v finesu dvakrat na teden postavijo na tehtnico in mi zaenkrat ni čist nič fajn gledat številke. Ampak bo boljše!!!

Dajanax, mi smo tudi meli solzne učke, pa se je samo od sebe poštimalo v enem dnevu. Držim pesti, da se tud pri vas!

Tevža, javi, kaj si ušpičila s kosmiči. Me prav zanima, kaj je ratalo in če je bilo Matevžu všeč, user posted image   Pa user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico.

Dalin, a tvoj je tak hud fan al so šli s klapo? Js tud včasih ne razumem kakšnih čudnih  podvigov, pa se niti ne sekiram več. Itak, da je treba bil vedno ZA... če si pa js zmislim sprehod v kakšen bolj oddaljen kraj, je pa že cel user posted image ...

MOrje... Uhh... kje je še to... Ja, pri nas, če bo, bo septembra. Malo že čekiram apartmaje in me zaenkrat mika Novalja (Dalin, kakšen nasvet glede apartmaja?) al pa Cres. Sončica, a lahk mal več napišeš o vaši lanski destinaciji?

Ajne, tče še nisi odletela: tud z naše strani: Lepo pot in super počitnice!!!

Žiža, zadnjič sem pozabila napisat, ko si me (no, al pa me nisi, user posted image , sam mislim, da je letelo name) okrcala glede Pombarovih medvedkov. Sej mu nisem dala vrečke za spraznit. Poskusil je enega in ga je poglodal do konca in se vmes fuuuul bunil, ko sem mu ga hotela vzet. Do zdej je pojedel ene 3, kar pa mislim, da tud ni neka huda količina. Tako kot si napisala, vsak po svoje.

Zdej pa res šibam (tevža, js sm jih že tud slišala zarad RRja)...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!