dalin
|
Zdaj,ko mi je končno ratalo se usesti za računalnik,pa že vse spite .No ja,bom imela pa samogovor. Najprej moram povedati,da je tudi mene včeraj zvečer vrglo iz RR ven.Je pisalo na ekranu,da imam prepovedan dostop do tega foruma .Joj sem mislila vse skupaj ven zabrisat.Tako da sem danes zjutraj najprej preverila,če mi RR dela in si pošteno oddahnila,ko je delala. Julam-tudi jaz sem stiskala pesti za vas,saj vem kako hudo je,če je otrok v bolnici.Moja dvojčka sta bila neprestano po bolnicah.Joj koliko živcev .Sicer pa tudi mi še nismo zdravi in še vedno kašljamo,upam da bo kmalu boljše,ker če bomo zopet na ventolinu pristali,se mi zmeša.Mater,6 mesecev ga dojim,da bo ja zdrav na koncu pa tako.Sem kar malo razočarana. Princes-GH je pri nas isto.Tako tišči usta skupaj,čeprav je od začetka kar šlo,zdaj pa ne in ne .Bom počakala da se pozdravi,potem pa jovo na novo.Ti pa verjamem,da si se ustrašila,ko se je začela "daviti" s hrano.Naš tako kašlja,da se kar malo davi,jaz pa čist panična ratam.Pol je pa še kateri od tavečjih zraven in vpije da se bo Žani zadavil,pol pa čist znorim.Ah,bo že boljše . Dajanax-najina kava bo še malo počakala,da se pozdravimo.Pa upam da bo spet kmalu veliko ,da se bomo martinčkale.Ti pa moram povedati,da sem pred dvema tednoma srečala mojo cimro iz porodnišnice,sva imele UZ kolkov.Malo sva spregovorile,drugače pa nič posebnega .Daj se malo razpiši o tem kaj daješ svoji prinčipesi za papcat. Kar se vrtca tiče,mi imamo drug teden vpis.Meni osebno se vrtec ne zdi slaba ideja,saj se otrok veliko nauči,pa še prej rata odporen na vse bacile .Mislim,da je težje večjega otroka dati v vrtec,kot tako majhnega.Vsaj kolikor sem jaz vidla,se dogajajo prave drame in scene,ko otrok tuli pred vrati,da ne gre v vrtec. Sončica-za Benjamina Tevža-za Matevža Zala ADL-ne vem sicer,kako sta se dojili s svojo punčko,ampak ali se ti ne zdi škoda prenehati dojiti zaradi tablet.Saj te ničesar ne obtožujem,Bog ne daj,samo zanima me. Nič grem zdaj spat,upam da bomo malo bolje danes spali,ker včeraj nismo glih najboljše.Ga je tako kašelj matral,nisem več vedla s čim naj ga pomirim.Čaja itak ne pije,da bi mu tisto sluz pognalo naprej,joška v takem primeru pa tudi veliko ne pomaga.Ima mogoče katera kakšen predlog