|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 11:01:25   
nanica
Maxica, ta župnik je za v cajtnge!

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10051
22.3.2007 11:06:06   
nanica
moci, že nekaj časa te hočem vprašat, če sva imeli isto patronažno

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10052
22.3.2007 11:30:07   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Čao, no da še jaz nekaj napišem. Jaz tega tudi več ne folgamuser posted image

Me zanima, a vaši tudi to delajo, da ko jim igračo vstran vzamete začnejo rokice za njo stegovat in jokcat. Zdaj že dva dni pri Ajdi opažam, da ko ma kaj v roki in ji to vzamem prav uno užaljeno jokca in se za špiliko obrača. Pa pol nevem al je užaljena al kaj ji je?

Sicer pa zdaj spi, jaz pa tut kosilo skuhat, pa malo počisti, dobima danes obisk, naju pride moja kolegica pogledat...bomo šle malo na sprehod tu okrog.

Ja, tudi. Bože nedaj, da ji vzamem robčke, ko jo previjam. Ona se tak rada igra z robčki, oziroma z embalažo, potem se dere kot jesihar. Prav smešna je, kako se namuli z mamico user posted image .

P.S. Katera kolegica pride? A mogoče tista, ki je vzgojiteljica v vrtcu? Če tista, jo prav lepo pozdravi, reci, da jo mamica od Neže pozdravlja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10053
22.3.2007 11:32:13   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

babnce, kaj boste dans kuhale? js razmišljam, da se bom kr podojila, ker mam glih dost mleka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Ej, jaz sem pripravila perutničke in olupila sem krompir, pa hočem vse skupaj pečt...in sem ugotovila, da sploh ne vem, na koliko in kak dolgo se pečejo perutničke, ker jih vedno jem z žara, ampak res vedno user posted image
DAJTE MI POMAGAT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10054
22.3.2007 11:32:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, že nekaj časa te hočem vprašat, če sva imeli isto patronažno

nanica
[/quote

veroniko?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10055
22.3.2007 11:33:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

P.S. Katera kolegica pride? A mogoče tista, ki je vzgojiteljica v vrtcu? Če tista, jo prav lepo pozdravi, reci, da jo mamica od Neže pozdravlja.

evo, evo, že v rit leze. kaj bo šele, ko bo šla neža v šolouser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10056
22.3.2007 11:38:24   
muki1
Ej, jaz sem kar doma ostala, vse sem lepo spakirala pa sebe preoblekla, Iva pa se ne zbudi in ne zbudi...spi že skoraj 3 ure v kosu. Sem že parkrat hodila čekirat dihanje user posted image

Moci, Amazoni pa nič v rit ne lezem user posted image . Ker se je spomnim iz časov ko smo še bili mladi, vem, da se je družila z eno punco, ki je zdaj Nežina vzgojiteljica( najboljša med najboljšimi user posted image  user posted image  user posted image  ).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10057
22.3.2007 11:41:41   
moci
ne amazoni, vzgojiteljici user posted image user posted image
sej se sam hecam noooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10058
22.3.2007 11:42:11   
moci
... ko sta bli še mladi...
ta je dobra, prababicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10059
22.3.2007 11:43:29   
nanica
moci: jaaa, a si bla zadovoljna al sem sam jaz tako nepovprečnp zahtevna mama?

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10060
22.3.2007 11:59:47   
moci
meni je bl ful fina.
kaj pa te je motilo?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10061
22.3.2007 12:01:00   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Čao, no da še jaz nekaj napišem. Jaz tega tudi več ne folgamuser posted image

Me zanima, a vaši tudi to delajo, da ko jim igračo vstran vzamete začnejo rokice za njo stegovat in jokcat. Zdaj že dva dni pri Ajdi opažam, da ko ma kaj v roki in ji to vzamem prav uno užaljeno jokca in se za špiliko obrača. Pa pol nevem al je užaljena al kaj ji je?

Sicer pa zdaj spi, jaz pa tut kosilo skuhat, pa malo počisti, dobima danes obisk, naju pride moja kolegica pogledat...bomo šle malo na sprehod tu okrog.

Ja, tudi. Bože nedaj, da ji vzamem robčke, ko jo previjam. Ona se tak rada igra z robčki, oziroma z embalažo, potem se dere kot jesihar. Prav smešna je, kako se namuli z mamico user posted image .

To z robčkami pa kot da bi domači film gledlauser posted image  isto...isto...

Ne ne pride ta, sve se ful oddaljile že pred časom, nevem zakaj...vsaka je šla svojo pot. Ve, da sem rodila ampak otroka pa nitienkrat še ni prišla pogledat.... Jo pa ti pozdravi od mene ko jo boš kaj videla!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10062
22.3.2007 12:01:51   
štorkljica
ja pa Ajda že tudi spi več kot 2 uri...HVALABOGU & ALELUJAuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10063
22.3.2007 12:19:31   
nanica
Ja, vsaka stvar je enkrat prvič: danes je moj sin podnevi zaspal za več kot pol ure, spi že uro in pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moci:  meni pa ni bila všeč, najbrž zato, ker mi njej nismo bili všeč, so ji šle vse naše stvari na živce: dve mački, ki živita noter, krema za ritko od Welede, eko plenice za enkratno uporabo, da ne govorim o čebričku za kopanje, pa še bi lahko naštevala. Najbolj me je pa psihirala s tisto tehtnico, koliko se je zredil. Mislim, da smo imeli po nepotrebnem toliko skrbi, saj je fant pri pediatrinji prav pohvaljen, po njenem pa bi se kakšen mesec premalo zredil. Tako toga se mi je zdela, težko je sprejemala drugačnost, mama pa je v prvih dnevih tako občutljiva, nič podpore nisem čutila od nje, še sreča, da je mami bila vse prve dni z mano, da me je spodbujala, da mi-nama gre ok.

Sin moj, spančkaj, spančkaj, boš tako dobre volje, ko se zbudiš, pa še zdraviš se v spanju, saj pravijo, da je spanec boljši kot žganec.

nanica

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 10064
22.3.2007 12:19:47   
muki1
[/quote]

To z robčkami pa kot da bi domači film gledlauser posted image  isto...isto...

Ne ne pride ta, sve se ful oddaljile že pred časom, nevem zakaj...vsaka je šla svojo pot. Ve, da sem rodila ampak otroka pa nitienkrat še ni prišla pogledat.... Jo pa ti pozdravi od mene ko jo boš kaj videla!

[/quote]

Okej, če jo bom vidla, zdaj je že nekaj časa nisem. Škoda, ko se tako oddaljiš od prijateljev. Jaz sem se vmes tudi, smo bili vsak v svojem filmu...potem pa smo se spet zbližali.
Je pa res najboljša, Neža jo obožuje...jaz pa tudi. Ko gre otrok vesel v vrtec, mah...ni lepšega, res ne.....

Neposredna povezava do sporočila: 10065
22.3.2007 12:20:44   
muki1

ja pa Ajda že tudi spi več kot 2 uri...HVALABOGU & ALELUJAuser posted image user posted image user posted image

user posted image , a ti je že dolgšas ?

Neposredna povezava do sporočila: 10066
22.3.2007 13:14:01   
tasha23
pa kje ste zdaj vse?????

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10067
22.3.2007 13:39:15   
Maxica
Poglejte na tisto stran, Seven meni, da smo nestrpne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10068
22.3.2007 14:01:56   
gaya

Jah pol smo pa nestrpne, važn da smo zraven še normalne, aneuser posted image . Nč hudga, saj nas ni treba hodit brat, pa ne bo treba pisat nobenih mišljenj o nas, aneuser posted image .

Maxicauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10069
22.3.2007 14:06:22   
muki1
Točno tak...in delat reklamo, da nas zdaj bere cela RR,.
Fak pa tako delo, noooo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10070
22.3.2007 14:11:24   
Arabela
Jaz sem že zdavnaj ugotovila da se ni dobro vmešavat v druge teme na RR, ker tako, ampak res takoj pride do kregarij...

Babnice, ostanimo lepo na našem forumu, kjer se ne kregamo in težimo druga drugi temveč se predvsem družimo kot prijateljice in zabavamo.. ostali pa naj si mislijo kaj si čejo...

JAz vas mam rada take kot ste.... vse po vrsti...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10071
22.3.2007 14:13:55   
Anonimen
ojlaaaa babnce....kako ste kj..ma sm prov smotana k se tolk mal oglašam...samo mi kr ne znese....ah bo že...

pa ve kok ste kj???

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10072
22.3.2007 14:14:01   
Arabela
Jaz sem malecki naštimala vrečkico za urin in čakam da se bo polulala da njeno nepožegnano vodico odnesem pediatru...

A ste ve tudi tako vesele ko imajo naši otročki polne plenice... jaz bi kar skakala ko vidim da je plenica puna dreka... sploh po enem dnevu nekakanja...user posted image user posted image user posted image
Kako me male stvari osrečijo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10073
22.3.2007 14:14:59   
Arabela
Aki zgubljena pozdravljena.... kot vidiš smo vedno večje čveke... nas ni za ustavit... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10074
22.3.2007 14:15:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aki zgubljena pozdravljena.... kot vidiš smo vedno večje čveke... nas ni za ustavit... 

ja lepo ane sj zato pa smo/ste tukj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  401 402 [403] 404 405   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?