|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
22.3.2007 11:42:44   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Hojla
O novi rr in jaz se težko znajdem,ja se bo treba navadit,morem še mal tole raziskatuser posted image user posted image

Jaz pa sem spet imela dva obiska,tole pa že postaja mal utrujajoče.user posted image

Lepo se imejte!!!

Pa kaj toti ljudje nimajo doma kaj za delati,da le tebe z temi obiski gnjavijo.Medi trenutno med to slabostjo ni za obiske.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
22.3.2007 11:43:07   
koala
Mojca nema umiranjauser posted image Morš na žur prit, pa dete donosit, po vzgojit, tako da si za vsaj naslednjih 20 let zabetonirana na tem svetu.
Kaj pa če ti krvni sladkor pada ko si tako utrujena, jaz zase vem, dane funkcioniram brez čokolade. Sem se je po nasvetu zdravnika 3 tedne vzdržala, pa sem bila tako metulava da je bilo kar joj, samo sem spala pa vrtoglavice so me dajale......
Skratka brez čokolade mi živeti ni.

Aja eno vprašanje, punce a ve še dobite elevit? Jaz sem ga zadnjič iskala, pa so mi v lekarni rekli da ga ni in da ga še nekaj časa ne bo, ne vejo pa do kdaj, ker je baje ful povpraševanje po njem narstlo pa dobavitelj ne sfolga.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1727
22.3.2007 11:46:58   
Sulfinija
Eh,koala kaki sladkor pada po femodenih mi je tkole slabo,ker mi je bilo prvič isto.Če bi mi sladkor padal bi mi celo leto ne le med jemanjem tabletk.

Elevita se ne bo dobilo,ker so baje nekaj ugotovili,da te tabletke niso najboljše.
Če rabiš jaz mam ga za 14.dni ker ga več ne jem mi je celo ritko zafilal.Nja prosim monikoap,da ti ga tudi kupi v Avstriji ko gre meni po robčke??'Sporoči mi hitro.Na mamini čveklanici je ena farmacevtka meni pisala oziroma nam vsem gor zakaj ga ni za dobiti tole ni resno,da ne bi dobavitel folgal vendar so na njem nekaj odkrili.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.3.2007 11:48:21 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
22.3.2007 11:51:27   
koala
Ne Mojca ni treba monikep obremenjevat, saj ko bo tako daleč bom pa keteri drug pripravek kupila, sta še vsaj dva na tržišču.
No jaz sem napisala samo to kar so mi rekli v lekarni, se pa dobro poznamo z to farmacevtko, tako da mislim, da bi mi ga odsvetovala če bi bilo res kaj narobe. No, pa bodi srečen če si lahko ob tolikih razluičnih informacijah.

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
22.3.2007 11:53:19   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ne Mojca ni treba monikep obremenjevat, saj ko bo tako daleč bom pa keteri drug pripravek kupila, sta še vsaj dva na tržišču.
No jaz sem napisala samo to kar so mi rekli v lekarni, se pa dobro poznamo z to farmacevtko, tako da mislim, da bi mi ga odsvetovala če bi bilo res kaj narobe. No, pa bodi srečen če si lahko ob tolikih razluičnih informacijah.

Lahko prebereš tam,kar je ona javno napisala resno si nisem tega imislila,pa mogoče tudi ona ne vrag ve kaj lahko si mislmio.Jza mislim,da monikeap ne bi nič obremenile tkole,bo šla čez menjo zaradi mene in bi tudi tebi z veseljem vzela verjemi mi.Lhako ti pa jaz svojih 14.odstopim,če jih želiš?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
22.3.2007 11:55:51   
koala
Hvala za ponudbo, samo pol jih pa ne bom dobila in nerada mešam različne pripravke, tako da se bom kar za enega drugega odločila.
Pa hvala vseeno.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1731
22.3.2007 11:58:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Hvala za ponudbo, samo pol jih pa ne bom dobila in nerada mešam različne pripravke, tako da se bom kar za enega drugega odločila.
Pa hvala vseeno.

Ja,koala je tkole resno najbolje.Jaz mam le matični mleček,tifol mi tale kombinacija najbolj odgovarja.Meni je elevit celo zgago naredil več škode kot koristi,zato sem ga nehaja jemati.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
22.3.2007 12:00:09   
andreja2000
koala tudi meni so rekli,da elevita ni za dobit,da pa so še ene,ki naj bi bile ravno tako dobre,morda celo boljše.Dala mi je CENTRUM-materna od a-ž in jaz jih že pridno papcam.

Mojca9000 ,ja sem že res jezna,na obiske in se mi jih več ne ljubi strečt user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1733
22.3.2007 12:03:43   
koala
Ja Andreja, mei je tudi ta centrum materno svetovala ali pa fidimed mami, samo centrum (sicer ne materna) sem že jemala pa mi ni odgovarjal.

user posted image Andreja ko se naslednji obisk napove pa povej da sta hrana in pijača iz nahrbtnikauser posted image Pol pa jih več ne bo treba strečtuser posted image

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1734
22.3.2007 12:08:05   
Sulfinija
Elevit ima enkrat več folne kot tifol mogoče je bilo tole zame preveč ker največji odmerek priporočajo med 0,4-0,6mg,elevit pa ga ima 8mg.
Jaz mislim,če ne bi bilo v tem kaj resnice bi raje ponujala elevit kot tudi tifol ker je elevit skoraj dvakrat dražji.V MB je meni neplodnostna priporočala tifol ali elevit.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
22.3.2007 12:09:54   
andreja2000
koala hvala za nasvet glede obiska-ga bom upoštevala.
No jaz te tabletke sedaj jem nekje tri tedne in zaenkrat mi še odgovajajo.Po tifolu pa mi je vedno bilo slabo,enako tudi ko sem jedla ene druge pa več ne vem kako se jim je reklo,no bomo videli,kako bom te prenašala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
22.3.2007 12:12:07   
Sulfinija
Kok pa te stanejo?Mogoče si jih bom tudi jaz naslednji meesc nabavila.

Neposredna povezava do sporočila: 1737
22.3.2007 12:12:16   
andreja2000
punce,jaz pa nimam ob postu vidnega vašega nika,svojega pa vidim,ja kaj pa je to.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
22.3.2007 12:13:54   
Sulfinija

punce,jaz pa nimam ob postu vidnega vašega nika,svojega pa vidim,ja kaj pa je to.user posted image user posted image

Pejdi čisto na vrh,tam na levi boš videla prvi nick in klikni nanj in se ti bodo vsi po vrsti pokazali,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 1739
22.3.2007 12:14:45   
koala
Pojma mimam Andreja, jaz vse lepo vidim.

Aja, kaj vam označi teme ki ste jih že prebrale? Meni vse povdarjeno ostane

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1740
22.3.2007 12:15:32   
andreja2000
Mojca,ne vidim nika,a predvidevam,da si me ti vprašala kolk stanejo,sam pa žal ne vem točno mislim,da nekje okrg 6 evrov,sam nisem sigurna,ker sem takrat še neke druge stvari kupovala.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.3.2007 12:17:24   
andreja2000
Aha,jih že imam,hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.3.2007 12:22:37   
Sulfinija
Gori na vrhu nad imenom vidim neke dvojne črke tam se en čas drži z puščico in nato deluje,vidiš ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.3.2007 12:33:24   
citrončica
Jaz tud berem, pa ni nickov.....user posted image
Aja,živjo, na šverc, med službo!!!!
Sem ene papirje doma pozabla za sestanek, pa sem še pojest domov prišla,preden grem v Lj,pa spetuser posted image  jem pred računalnikom...res sem grozna,a moram mal pofirbcat, no,da vidim, kaj se dogajauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.3.2007 12:34:41   
citrončica
Mojca,hvala,sem tud jaz najdla nicke...ni mi všeč novi rr,bolj enostavno in pregledno je bilo prej...user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.3.2007 12:36:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,hvala,sem tud jaz najdla nicke...ni mi všeč novi rr,bolj enostavno in pregledno je bilo prej...user posted image

Citrončica ti je že kaj znano jutri maš fraj?Bo čas za pecivo,kajne?Meni je tudi stari bil bolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.3.2007 12:39:04   
andreja2000
Ojoj,a kar vedno ko greš kaj brat moraš tam zgoraj devat puščico na nik ali kakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.3.2007 12:42:30   
Sulfinija

Ojoj,a kar vedno ko greš kaj brat moraš tam zgoraj devat puščico na nik ali kakouser posted image

Tam gor le drži puščico in šele nato ti pridejo niki?Saj bodo poštimali smao bo valda nekaj časa trajalo,da uredijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.3.2007 12:42:37   
citrončica
Mojca,nič še ne vem, ker imam 11.30 pregled,potem pa bomo videli zaradi neke dostave, bom šla ali neuser posted image Itak pa se bela pita dolgo dela,bi blo fino testo že zjutraj spečt,skup jo dat pa pop.oz čimprej, ker se mora napit....če ne bom frej, pa pridem šele po 18uri domov,to bo pa prepozno...
kolk mam iz Lj do MB,katera se vozi?
Jaz grem vedno čez Tuhinjsko dolino, ko mi je veliko bližeuser posted image ,zato sprašujem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.3.2007 12:44:46   
Sulfinija
Ja ni panike pa boš krofe spekla v Trojanah,kajne?jaz mislim,da nekje 1,5 vožnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?