Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:42:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Hojla O novi rr in jaz se težko znajdem,ja se bo treba navadit,morem še mal tole raziskat Jaz pa sem spet imela dva obiska,tole pa že postaja mal utrujajoče. Lepo se imejte!!! Pa kaj toti ljudje nimajo doma kaj za delati,da le tebe z temi obiski gnjavijo.Medi trenutno med to slabostjo ni za obiske. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:43:07
|
|
|
|
koala
|
Mojca nema umiranja Morš na žur prit, pa dete donosit, po vzgojit, tako da si za vsaj naslednjih 20 let zabetonirana na tem svetu. Kaj pa če ti krvni sladkor pada ko si tako utrujena, jaz zase vem, dane funkcioniram brez čokolade. Sem se je po nasvetu zdravnika 3 tedne vzdržala, pa sem bila tako metulava da je bilo kar joj, samo sem spala pa vrtoglavice so me dajale...... Skratka brez čokolade mi živeti ni. Aja eno vprašanje, punce a ve še dobite elevit? Jaz sem ga zadnjič iskala, pa so mi v lekarni rekli da ga ni in da ga še nekaj časa ne bo, ne vejo pa do kdaj, ker je baje ful povpraševanje po njem narstlo pa dobavitelj ne sfolga.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:46:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Eh,koala kaki sladkor pada po femodenih mi je tkole slabo,ker mi je bilo prvič isto.Če bi mi sladkor padal bi mi celo leto ne le med jemanjem tabletk. Elevita se ne bo dobilo,ker so baje nekaj ugotovili,da te tabletke niso najboljše. Če rabiš jaz mam ga za 14.dni ker ga več ne jem mi je celo ritko zafilal.Nja prosim monikoap,da ti ga tudi kupi v Avstriji ko gre meni po robčke??'Sporoči mi hitro.Na mamini čveklanici je ena farmacevtka meni pisala oziroma nam vsem gor zakaj ga ni za dobiti tole ni resno,da ne bi dobavitel folgal vendar so na njem nekaj odkrili. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.3.2007 11:48:21 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:51:27
|
|
|
|
koala
|
Ne Mojca ni treba monikep obremenjevat, saj ko bo tako daleč bom pa keteri drug pripravek kupila, sta še vsaj dva na tržišču. No jaz sem napisala samo to kar so mi rekli v lekarni, se pa dobro poznamo z to farmacevtko, tako da mislim, da bi mi ga odsvetovala če bi bilo res kaj narobe. No, pa bodi srečen če si lahko ob tolikih razluičnih informacijah.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:53:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ne Mojca ni treba monikep obremenjevat, saj ko bo tako daleč bom pa keteri drug pripravek kupila, sta še vsaj dva na tržišču. No jaz sem napisala samo to kar so mi rekli v lekarni, se pa dobro poznamo z to farmacevtko, tako da mislim, da bi mi ga odsvetovala če bi bilo res kaj narobe. No, pa bodi srečen če si lahko ob tolikih razluičnih informacijah. Lahko prebereš tam,kar je ona javno napisala resno si nisem tega imislila,pa mogoče tudi ona ne vrag ve kaj lahko si mislmio.Jza mislim,da monikeap ne bi nič obremenile tkole,bo šla čez menjo zaradi mene in bi tudi tebi z veseljem vzela verjemi mi.Lhako ti pa jaz svojih 14.odstopim,če jih želiš? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:55:51
|
|
|
|
koala
|
Hvala za ponudbo, samo pol jih pa ne bom dobila in nerada mešam različne pripravke, tako da se bom kar za enega drugega odločila. Pa hvala vseeno.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 11:58:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Hvala za ponudbo, samo pol jih pa ne bom dobila in nerada mešam različne pripravke, tako da se bom kar za enega drugega odločila. Pa hvala vseeno. Ja,koala je tkole resno najbolje.Jaz mam le matični mleček,tifol mi tale kombinacija najbolj odgovarja.Meni je elevit celo zgago naredil več škode kot koristi,zato sem ga nehaja jemati. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:00:09
|
|
|
|
andreja2000
|
koala tudi meni so rekli,da elevita ni za dobit,da pa so še ene,ki naj bi bile ravno tako dobre,morda celo boljše.Dala mi je CENTRUM-materna od a-ž in jaz jih že pridno papcam. Mojca9000 ,ja sem že res jezna,na obiske in se mi jih več ne ljubi strečt
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:03:43
|
|
|
|
koala
|
Ja Andreja, mei je tudi ta centrum materno svetovala ali pa fidimed mami, samo centrum (sicer ne materna) sem že jemala pa mi ni odgovarjal. Andreja ko se naslednji obisk napove pa povej da sta hrana in pijača iz nahrbtnika Pol pa jih več ne bo treba strečt
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:08:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Elevit ima enkrat več folne kot tifol mogoče je bilo tole zame preveč ker največji odmerek priporočajo med 0,4-0,6mg,elevit pa ga ima 8mg. Jaz mislim,če ne bi bilo v tem kaj resnice bi raje ponujala elevit kot tudi tifol ker je elevit skoraj dvakrat dražji.V MB je meni neplodnostna priporočala tifol ali elevit. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:09:54
|
|
|
|
andreja2000
|
koala hvala za nasvet glede obiska-ga bom upoštevala. No jaz te tabletke sedaj jem nekje tri tedne in zaenkrat mi še odgovajajo.Po tifolu pa mi je vedno bilo slabo,enako tudi ko sem jedla ene druge pa več ne vem kako se jim je reklo,no bomo videli,kako bom te prenašala.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:12:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kok pa te stanejo?Mogoče si jih bom tudi jaz naslednji meesc nabavila. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:12:16
|
|
|
|
andreja2000
|
punce,jaz pa nimam ob postu vidnega vašega nika,svojega pa vidim,ja kaj pa je to.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:13:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 punce,jaz pa nimam ob postu vidnega vašega nika,svojega pa vidim,ja kaj pa je to. Pejdi čisto na vrh,tam na levi boš videla prvi nick in klikni nanj in se ti bodo vsi po vrsti pokazali,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:14:45
|
|
|
|
koala
|
Pojma mimam Andreja, jaz vse lepo vidim. Aja, kaj vam označi teme ki ste jih že prebrale? Meni vse povdarjeno ostane
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:15:32
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca,ne vidim nika,a predvidevam,da si me ti vprašala kolk stanejo,sam pa žal ne vem točno mislim,da nekje okrg 6 evrov,sam nisem sigurna,ker sem takrat še neke druge stvari kupovala.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:17:24
|
|
|
|
andreja2000
|
Aha,jih že imam,hvala!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:22:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Gori na vrhu nad imenom vidim neke dvojne črke tam se en čas drži z puščico in nato deluje,vidiš ali ne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:33:24
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz tud berem, pa ni nickov..... Aja,živjo, na šverc, med službo!!!! Sem ene papirje doma pozabla za sestanek, pa sem še pojest domov prišla,preden grem v Lj,pa spet jem pred računalnikom...res sem grozna,a moram mal pofirbcat, no,da vidim, kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:34:41
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,hvala,sem tud jaz najdla nicke...ni mi všeč novi rr,bolj enostavno in pregledno je bilo prej...
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:36:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,hvala,sem tud jaz najdla nicke...ni mi všeč novi rr,bolj enostavno in pregledno je bilo prej... Citrončica ti je že kaj znano jutri maš fraj?Bo čas za pecivo,kajne?Meni je tudi stari bil bolj všeč. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:39:04
|
|
|
|
andreja2000
|
Ojoj,a kar vedno ko greš kaj brat moraš tam zgoraj devat puščico na nik ali kako
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:42:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ojoj,a kar vedno ko greš kaj brat moraš tam zgoraj devat puščico na nik ali kako Tam gor le drži puščico in šele nato ti pridejo niki?Saj bodo poštimali smao bo valda nekaj časa trajalo,da uredijo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:42:37
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,nič še ne vem, ker imam 11.30 pregled,potem pa bomo videli zaradi neke dostave, bom šla ali ne Itak pa se bela pita dolgo dela,bi blo fino testo že zjutraj spečt,skup jo dat pa pop.oz čimprej, ker se mora napit....če ne bom frej, pa pridem šele po 18uri domov,to bo pa prepozno... kolk mam iz Lj do MB,katera se vozi? Jaz grem vedno čez Tuhinjsko dolino, ko mi je veliko bliže ,zato sprašujem!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 12:44:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja ni panike pa boš krofe spekla v Trojanah,kajne?jaz mislim,da nekje 1,5 vožnje. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?