Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 19:55:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Halo,jaz sem doma...pa sem rekla,da ne bom tu gor,pa sem spet prišla pofirbcat,kako ste!! Andreja,iskreno upam na najboljše za tvojo prijateljico,predvsem pa za male sončke, Mojca,res si polnozaposlena...pridna, zdaj pa smo že čisto blizu,sobota je pred vrati... Mi katera lahko za jutri priskoči na pomoč,kajti jaz mam dobesedno natrpan urnik in to polno. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 19:58:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,ti pa bodi v soboto ob 12.15 na mestu,kjer sma se zandjič našle,akjti ob 1.30 se najdemo v Mb z našo pamelo bomo šle malo garat preden se dobimo z ostalimi čvekicami. Naša lana38 se nič ne javi,marina1,raho in puhica13 niso potdile udeležbe,pamela tudi ni.Kjes e pa skrivaš koala in pa stunfek,pa našo mediko13 pogrešam pa njene mufline,andreja je tkole na kavču,ker nima neta.Citrončica saj sem vedela,da boš z nami tudi ti danes zvečer. Monikap še tole si nabavile robčke za mojo rito? Punce se kaj tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 19:59:57
|
|
|
|
monikap
|
Kaj za vraga so storili z RR jaz sem čist zgubljena.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:02:58
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Kaj za vraga so storili z RR jaz sem čist zgubljena. Jaz sem že pop med službo priletela domov, pa sem jedla ob rr in brala...in se kregala,ko je vse tako čudno...res je bilo prej bolje
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:06:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: monikap Kaj za vraga so storili z RR jaz sem čist zgubljena. [/quote] Ja tudi je bila stara boljša kot ta nova,samo navaditi se je treba.Monikap v soboto med vožnjo ti bom inštruktor ti pa nabavi kuli in papir,da si boš pisala v redu? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:18:26
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla. Tukaj sem. Mene je preokupirala moja Anuška. Potem sva še skupaj pripravili večerjo za najinga miškota. Se je ravnokar vrnil in je rekel da bo jedel čez 15 minut :) Tako, da sem sedaj 15 minut frej...hehhe.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:18:44
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,jaz ti pomagam za v soboto...operem lase in navijem se ,hi,hi...jaz si gliham lase,ko imam take čudne kodre....ironija, ne?? Zdaj pa resno:Kaj pa še moraš pripravit, nimaš zdaj že vse??
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:21:29
|
|
|
|
monikap
|
Kako naj pridem do vaših nikov jaz bom pošizla zraven računalnika sem že tako zelo
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:22:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,jaz ti pomagam za v soboto...operem lase in navijem se ,hi,hi...jaz si gliham lase,ko imam take čudne kodre....ironija, ne?? Zdaj pa resno:Kaj pa še moraš pripravit, nimaš zdaj že vse?? Ne nimam še vse kje pa.Že dva tedna vem kaj bom mela oblečeno in jutri mam resno zadnji dan,da si operem,ker če pol bo ,.............prišla na mega žur. Dajmo,dajmo kam tlačite tole veselje za soboto,dajmo 2000 mora biti na ekranu preden se objamemo v MB. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:23:37
|
|
|
|
citrončica
|
Poglej poste od dopoldneva....je Mojca razložila
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:23:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Kako naj pridem do vaših nikov jaz bom pošizla zraven računalnika sem že tako zelo Idi na vrh,kjer ti piše odgovor in neki niki drgni tam gor po tistem črnem z miško in prikazali se ti bodo naši niki. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:25:59
|
|
|
|
citrončica
|
Joj,jaz o obleki sploh ne razmišljam...ko bo treba it,odprem omaro in že kaj najdem, sicer pridem v večerni obleki...pižami Sem mislila,da imaš še kak večji problem
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:28:39
|
|
|
|
monikap
|
Hvala Mojca uspelo ampak ta novi RR mi ni prav nič všeč je bil stari bolj pregleden in nasploh dosti boljši.Kaj pa je danes s kavico jaz sem je že potrebna a bi mi jo katera prosim skuhala.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:29:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Joj,jaz o obleki sploh ne razmišljam...ko bo treba it,odprem omaro in že kaj najdem, sicer pridem v večerni obleki...pižami Sem mislila,da imaš še kak večji problem Mam,mam še večji problem tudi.Morem še luknjice narest za naše malčke niti tega še nimam,pa se žura tkole veselim. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:30:07
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,jaz nič ne napišem, komu odgovarjam, potem pa že en post vmes prileti, in zdaj,ko berem vse skup...hudo, kot bi bila jaz iz drugega planeta , Monikap sem napisala, naj prebere dopoldanske poste,ko je Mojca super napisala,kako pridemo do nickov, in Mojci seveda o obleki.... ja,grozna sem, vidim ,pa mi je 1/2 oproščeno, ne punce, ker priznam
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:30:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Hvala Mojca uspelo ampak ta novi RR mi ni prav nič všeč je bil stari bolj pregleden in nasploh dosti boljši.Kaj pa je danes s kavico jaz sem je že potrebna a bi mi jo katera prosim skuhala. Za kavico čakamo koalo,da nam jo nalije.Monikap zato nisi odgovorila na moja vprašanja,ker nisi videla mojega nica. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:31:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,oproščeno ti je. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:32:27
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,saj maš prejico od gobelina,odreži toliko,da bo za okrog vratu,pa kar z iglo naredi luknjico in skozi vpelji...mislim, da bo najlažje...
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:33:48
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Citrončica,oproščeno ti je. LP Mojca O, hvala!!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:34:15
|
|
|
|
koala
|
Koala danes ne kuha kave, ker sem preveč žalostna.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:34:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,saj maš prejico od gobelina,odreži toliko,da bo za okrog vratu,pa kar z iglo naredi luknjico in skozi vpelji...mislim, da bo najlažje... A mi bereš misli?Ne jaz bolj zato govorim,ker sem ti takole silo delala pa do danes še tega nisem naredila.V tem je fora he,he. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:35:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Koala danes ne kuha kave, ker sem preveč žalostna. Koala ne bit žalostna,čeprav tudi mene takele prireditve spravijo iz tira. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:36:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Za kavico z mlekom,smetano in čajčeka brez ruskega se danes obrnite na mojco9000,z veseljem vas bo postegla. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:36:26
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,saj maš prejico od gobelina,odreži toliko,da bo za okrog vratu,pa kar z iglo naredi luknjico in skozi vpelji...mislim, da bo najlažje... A mi bereš misli?Ne jaz bolj zato govorim,ker sem ti takole silo delala pa do danes še tega nisem naredila.V tem je fora he,he. Ni panike,če ti ne znese,pa s seboj vzemi,pa bomo tam sproti naredile,kolikor bomo rabile....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:38:08
|
|
|
|
monikap
|
Citrončica oproščeno ti je . Mojca čakam ko boš rekla kot pokorna punca tile niki pa še me vedno je ko stisnem tako kot si napisala je ok ko pa obrnem stran pa spet zginejo sedaj pa že res potrebujem kavo in to hitro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?