crci06
|
Nejc se je zbudil točno isto minuto kot včeraj: 4.00, samo potem se meni ni še ljubilo vstati, ker nisem vedela, kaj pametnega bi počela. Saj sem včeraj delala na 2 šihta od 4h do 22h. Danes bi mi pripadala kakšna minutka odora, ki j včeraj razen RR ni bilo... Ampak razložit to mojim dvema! Pred šesto je zvonila budilka za na šiht, nejc pa v smeh.... Nekaj časa sem ga prgovarjala, potem pa pokonci, kaj čmo... Spet je noro dobre volje. Najprej sva se ene 15 min igrala na previjalni, zdaj se (še) igra v "žabi" (igralnica)... Prvi jok, ko bo, bo verjetno lačen. Če bo imel čas Kako lahko rpedlaga zdravnica, da naj bo otrok pri pestovanju pokonci z glavonaslonjen na ramo? To smo počeli za par sekund, ko je bil še majhen... Zdaj, ko pa sam drži glavo, je pa poanta ravno v tem, da je dovolj visoko, da vidi čez rame in po možnosti hkrati še krili z rokami.. No, da bi bil naslonjen na ramo, tega še ne znava ... jaz nošenje pokonci ublažim tako, da se skoraj zlomim v križu, da je vsaj rahlo v leže. Kje DM razvija slike - roke v ogenj ne dam, so nama pa rekli, da je ravno prišla pošiljka iz Češke... Whatever. Itak včeraj zjutraj nisem imela časa dokončat in sem jih ele ob 10ih "poslala", pa mi jih še zdaj ni do konca naložilo... Verjetno bo nekaj narobe... Aja, seveda, je jih pa ogromno Danes bom pa mišice dobila od navijanja muzike v žabici... kako to, da ne naredijo teh muzik na mini cd-jčkih, da bi jih lahko menjavali? Brez muzike se pa srednja figura (ki je danes srček z dvema pikapolonicama ) ne vrti. Kaj že vse nisem počela s t zaenkrat naj-naj-igračo. Figurce sem mu podaljšala, da jih je že 1 mesec nazaj ponesreči butnil z rokico... sem jih dala na navadno kuhinsko elastiko, pa so ful bolj fleksibilne. Tiste originane široke zanke so čiso mimo, če mene vprašate. Še če jaz ogračno zazibam z roko, se po parih sekundah ustavi. Rižolino - sem ravno zdaj dobila reklamo od Hippa in je notri knjigica s predstavitvjo izdelkov, pa sem takoj pomislila, d zdaj se boste pa ve počasi začle pogovarjat o prvih skorjicah kruha in o "frutkih"... Ve kar na plan z recepti, si jih bom shranjevala Spet muzko...
|