BAMBINA_
|
Ojla na sneženo jutro ! Iwa važno, da se je s tvojim krvavenjem vse dobro končalo. Petrazg prijatelji in posli pa res ne grejo skupaj. Ker je tvoj kolega, pač misli, ah saj on lahko počaka, ne bo tako jezen. Potem po možnosti naredi na hitrco in površno, pa se mu ne ljubi potruditi, saj si misli, ah on ni običajna stranka, bo že preživel, če bo kaj narobe. Potem mu pa še rečt ne smeš nič, da ne bo slučajno užaljen... Plačaš pa seveda kot vsaka druga stranka. Poznam te fore. Kar se tiče MŠ, sem pa jaz ful razočarana. Mislim, ko smo se "učili" dihanja, nam je fizioterapevtka v cca. 5 minutah povedala tehnike dihanja, nam razdelila neke liste, kjer natančneje vse piše in se poslovila češ, pa le veliko vadite, saj v tem članku zelo fino vse piše. Ko bo na vrsti previjanje, kopanje itd. nam bo babica pokazala, mi pa ne bomo nič vadili, samo gledali bomo. Pa do sedaj še ene nove stvari nisem zvedela, nič koristnega, nič. Se prav vidi, da hoče predavateljica čimprej zdrdrati najnujnejše in iti domov. Kur* pa taka šola. Saj teorijo lahko jaz preberem na internetu, v časopisih..., sem upala, da bodo kakšni koristni nasveti, pa praktičen del, tako pa... eh brezveze. Kar se priprav tiče, imava midva že bolj kot ne vse pripravljeno, cotke moram še speglati, kupiti še kakšno drobnarijo, pripraviti torbo za v porodnišnico, pa bo. Zdaj že skoraj vsak večer sanjam o , ali pa o pripravi opreme zanj... Sonjam meni ni treba jemati nobenih dodatkov. Sicer pa ves čas poskušam jesti res veliko zelenjave, bogate z železom, pa mi zaenkrat kar uspeva. Če ti pa železa primanjkuje, pa le pridno jemlji te tablete. Bris? Zakaj ti bo pa med nosečnostjo bris jemala? A je to v redu? Lukrecija predvidevam, da tvoja frendica takrat gotovo ni imela svojih otrok in se ni zavedala kaj to pomeni. Jaz vem, ko je od sestra rodila, meni pač to ni bilo nič kaj tako groooozno pomembnega. Saj ženske pač rojevajo, imajo otroke, otroci potem rastejo... Zdaj valda na to gledam čisto drugače. Sem vesela za Ančko, da se je zaekrat vse ustavilo. Še zanjo. Uuu, Dvojčka v maju!!! ČESTITKE MAMICI IN DVOJČKOMA!! Ej mravljica3, jaz definitivno držim pesti zate in tvoja dvojčka, da bi čim dlje zdražala v tvojem bušiju. Ah, še eno vprašanje, za vse, ki ste že mamice: kako velik je približno tisti čep sluzi, ki se izloči pred porodom? Pridne bodite!
|