|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
20.3.2007 13:45:31   
juniorka
Ohhhhhhh...
Sem čist paf, ko sem prebrala za Ančko, upam, da bo obliž pomagal in bo mali še malo počakal!!! Saj še v materinski ni bila, ma.... ne vem, upam, da bo vse v reduuser posted image !
Zdaj vidim, da ni nikoli prehitro imet torbe prpravljeneuser posted image !

Jaz pa moram zdaj na bus, ker mam materinsko, pa upam, da me ne bo čist prerukalo, da še jaz ne dobim kakšnih popadkov!

Mejte se! 

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.3.2007 14:04:47   
iwa
Hvala za dobre novice o Ančki1, upajmo da obliž res opravi svojo nalogo kot je treba!user posted image user posted image user posted image
Jest sm se tud kr mal zamislila, šele 2.4. začnem z materinsko, pa tud torbe še nimam pripravljene, bo treba v akcijo. Upam da vse čim dlje zdržimo!
Hvala za nasvete glede pižame in Leclerca, bom šla v akcijo koj k sneg skopni.
UŽIVEJTE!

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.3.2007 15:37:35   
s u g a r
hej

en dan me ni pa že slišim dokaj neprijetne novičke.
Rožica81 prosim prenesi ji še v mojem imenu prečudovite pozdravčke in željo da (oz. prepričanje) da bo z obema vse ok.
Sicer je pa že zadnjič resno govorila, da ma res ornk filing da bo dete prej kot planirano (samo to se še ne sme zgodit, naj še malo počaka). Obliž mora pomagati - glavobol pa vem da neprijeten user posted image .
Držim pesti in miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa vse čestitke za opravljene vse izpite. BRAVO zdej pa enjoy. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače sem pa jaz včeraj ležala cel dan, po zelo zelo dolgem sem namreč dobila migreno in bilo je katastrofa, tudi lekadola nisem imela. Ponoči mislim da se mi je nekaj bledlo ker sem skoraj telefon ven na sneg zabrisala - nazadnje je pristal sred hodnika na tleh, kr neki je žnaral pa nikjer nil ne sms-ja ne neodgovorjenega klica, nič. Moj je imel krizo na cesti - ga je dol nesl in je prišel domov šele ob pol treh s tem da je odšel ob pol desetih in bi moral biti nazaj nekje pol enajstih. No komi so ga vn zvlekl, k sreči ni ne njemu nič ne službenem avtu - mene pa je doma medl - spala nisem nič ker se je tudi mali nadvse upiral in norel po trebuhu. Danes pa si predstavljate kakšna sem se zbudila - ko cunja vse me je bolel od križa, vratu in cele hrbtenice. No zdej sem kul in mali tudi že pridno razgraja - se že malo sprašujem ali sploh misli kaj Upam, da nama uspe z atijem zrihtat da bomo ponoči lepo ajali.
No kot bi nekdo v bušiju vedel da govorim o njem me pošteno suva naokol - kar skače tale buši.

No grem mal lulat k me bo razgnal pa še mali pridno nabija saj veste kam.

Lep pozdravček vsem in pridne bodite.

papa
cmok
sugar.

p.s. prisrčne pozdravčke Ančki 

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.3.2007 18:28:03   
Sonjam
Oj !
En lep snežen pozdravček vsem skupaj!user posted image

Joj tale sneg je pa res kar nekaj.Ravno danes, ko sem imela toliko opravkov je pa vse zasneženo pa mokro pa nič skidano,.....user posted image
Dopoldan sem imela kontrolo pri G. Je rekla da je vse vredu in da ima tale moj razgrajač že 2 kg. Potem mi je naredila ultrazvok pa ni hotel pogledat, je bil stran obrnjen, ti, ti, ti,.....user posted image  Brisa mi spet ni vzela ker imam neko vnetje in moram najprej to pozdravit. Aja pa tablete (železo) sem dobila. A vas veliko jemlje te tablete? Ker jaz do danes sploh nisem jemala še nobenih tablet.user posted image

Potem sem šla pa še na CSD za očetovstvo in kot zanalašč so imeli takrat dve uri pavze.user posted image
No ampak potem me je pa moj dragi peljal na kosilo in je čas kar hitro minil. Pa še kuhat ni bilo treba.user posted image  
Spotoma sem šla pa še v lekarno in kupil najnujneše zvarke za dojenčka.

Ančka zlata ne nas strašit. Res sem se spet kar zamislila. Želim ji vse dobro in naj se mal pgovori s svojim dojenčkom, da naj še malo počaka notri na toplem, ker je zunaj sneg in mraz.user posted image  Skratka držim pesti da bo vse v najlepšem redu z obema.user posted image

Sedaj pa en lep pozravček in pa pa.user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 20:12:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sonjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.3.2007 7:55:18   
rožica81
Morgen user posted image

Sporočam vam, da je Ančka v redu (to so novičke od včeraj zvečer), popadkov ni, zaprta je, obliž ima. Bo pa v porodnišnici vsaj še nekaj dni. Samo, da se vse dobro izteče! Evo, Ančka, Samo zate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lukrecija, ti si pa res faca user posted image  Sem se ful nasmejala tvoji zgodbi user posted image  

Sonjam, a za priznanje očetovstva rabiš še kakšne papirje ali ne? Midva morava tudi to še zrihtat...

A mi lahko prosim ena pove, kaj je treba imet za CSD? Jaz nisem zaposlena, sem študentka in edini "uradni" papir, ki ga imam je potrdilo od ginekologa, da pričakujemo... A se tam dobi kake obrazce? user posted image

Včeraj sva pa tudi midva še nakupila kar nekaj stvari za malega, pa prve pleničke user posted image  Kako se je bodočemu očku fino zdelo user posted image  Res sva uživala. Mi je pa sedaj prepovedal tale letanja po trgovinah, ker me čisto izmučijo. Me je včeraj gledal, kakšna sem in je rekel, da imam čisto zadosti. Samo še počivat! Kako lepo skrbi zame user posted image

Danes pa na pregled! Uf, komaj čakam!

Punce, želim vam super dan - jaz grem pa brat revije, da se kaj naučim user posted image

pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.3.2007 7:57:38   
rožica81
Aja, pa še enkrat hvala user posted image  vsem za čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Pa še eno vprašanje... Kje je pa petrinja?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.3.2007 9:29:57   
mravljica3
Zdravo punce!
Samo, da vam povem,da je naša Dvojčka v maju rodila 3.3.2007 in je tako prestopila k marčicam. Sem prebrala na forumu o dvojčkih.
Zdaj pa je mene čedalje bolj strah.
Sicer pa še enkrat čestitke za Dvojčka v maju.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.3.2007 9:58:07   
BAMBINA_
Ojla na sneženo jutrouser posted image !
Iwa važno, da se je s tvojim krvavenjem vse dobro končalo. user posted image
Petrazg prijatelji in posli pa res ne grejo skupaj. Ker je tvoj kolega, pač misli, ah saj on lahko počaka, ne bo tako jezen. Potem po možnosti naredi na hitrco in površno, pa se mu ne ljubi potruditi, saj si misli, ah on ni običajna stranka, bo že preživel, če bo kaj narobe. user posted image Potem mu pa še rečt ne smeš nič, da ne bo slučajno užaljen... Plačaš pa seveda kot vsaka druga stranka. Poznam te fore.

Kar se tiče MŠ, sem pa jaz ful razočarana. Mislim, ko smo se "učili" dihanja, nam je fizioterapevtka v cca. 5 minutah povedala tehnike dihanja, nam razdelila neke liste, kjer natančneje vse piše in se poslovila češ, pa le veliko vadite, saj v tem članku zelo fino vse piše. user posted image Ko bo na vrsti previjanje, kopanje itd. nam bo babica pokazala, mi pa ne bomo nič vadili, samo gledali bomo. Pa do sedaj še ene nove stvari nisem zvedela, nič koristnega, nič. Se prav vidi, da hoče predavateljica čimprej zdrdrati najnujnejše in iti domov. Kur* pa taka šola. Saj teorijo lahko jaz preberem na internetu, v časopisih..., sem upala, da bodo kakšni koristni nasveti, pa praktičen del, tako pa... eh brezveze.

Kar se priprav tiče, imava midva že bolj kot ne vse pripravljeno, cotke moram še speglati, kupiti še kakšno drobnarijo, pripraviti torbo za v porodnišnico, pa bo. Zdaj že skoraj vsak večer sanjam o  user posted image , ali pa o pripravi opreme zanj...

Sonjam meni ni treba jemati nobenih dodatkov. Sicer pa ves čas poskušam jesti res veliko zelenjave, bogate z železom, pa mi zaenkrat kar uspeva. Če ti pa železa primanjkuje, pa le pridno jemlji te tablete. Bris? Zakaj ti bo pa med nosečnostjo bris jemala? A je to v redu?
Lukrecija predvidevam, da tvoja frendica takrat gotovo ni imela svojih otrok in se ni zavedala kaj to pomeni. Jaz vem, ko je od user posted image sestra rodila, meni pač to ni bilo nič kaj tako groooozno pomembnega. Saj ženske pač rojevajo, imajo otroke, otroci potem rastejo... user posted image Zdaj valda na to gledam čisto drugače.
Sem vesela za Ančko, da se je zaekrat vse ustavilo. Še user posted image user posted image zanjo.

Uuu, Dvojčka v maju!!!
ČESTITKE MAMICI IN DVOJČKOMA!! user posted image user posted image user posted image

Ej mravljica3, jaz definitivno držim pesti zate in tvoja dvojčka, da bi čim dlje zdražala v tvojem bušiju. user posted image user posted image

Ah, še eno vprašanje, za vse, ki ste že mamice: kako velik je približno tisti čep sluzi, ki se izloči pred porodom?

Pridne bodite!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.3.2007 10:19:40   
BAMBINA_
user posted image in najpomembnejši podatek mi je uspelo pozabiti povedati user posted image . Z urinom je vse ok, ni prisotnih beljakovin, ki so sicer znak preeklampsije. user posted image user posted image Zdaj sem seveda spet srečka nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.3.2007 10:53:50   
rožica81
BAMBINA_, čestitam user posted image  user posted image  user posted image  No, pa si res spet brezskrbna nosečka. Sedaj pa le tako naprej, a ne user posted image user posted image user posted image

dvojčka v maju, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.3.2007 10:56:45   
Eca
Hej!

Bom probala biti čisto kratka....

Čestitke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojčka v maju. Dvojčki res radi pohitijo....

Glede formularjev za CSD - prilagam link http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp
kjer se nahajajo opisi in formularji za urejanje porodniške.

Sonjam: Glede železa..... jaz ga jemljem (Retafer tablete) že 2 meseca. Obstaja več teh tablet, sirupov, žvečljivih tablet. Vsaka nosečnica tudi različno prenaša vnos železa. Enim je slabo, ene so zaprte..... meni te tablete kar odgovarjajo, edino črno blato imaš. Tako da kar brez strahu. Če pa ti tablete ne ustrezajo pa povej g. da ti napiše recept za kakšno drugo obliko železa. Aja, pa najboljšo absorbcijo dosežeš, če tableto popiješ s pomarančnim sokom (zaradi vsebnosti vitamina C).

Zdajle sem priletela iz CSD-ja, imam vse urejeno. Formularje sem iz neta potegnila, tudi za očetovski dopust in dopust za nego in varstvo otroka, vse sem izpolnila, tako da čakam samo še na rojstvo in rojstni list, da ne bo potem po rojstvu panike. Aja, včeraj sem tudi na straneh naše občine potegnila vlogo za enkratno pomoč ob rojstvu otroka. Pozanimajte se, kako je z vašimi občinami, če tudi kaj dajo...MB menda prispeva 100 EUR (bolje to, kot nič, jaz pred dvema letoma nisem dobila ob prvem rojstvu  NIČ!!!).

Za bebija imam sicer že menda vse stvari, samo nič opranega, tudi postelje še nimam sestavljene, torbe za porodnišnico še tudi nimam pripravljeneuser posted image . Moram moža prepričat, da odpelje sobno kolo, da bomo imeli prostor za otroško posteljo.
Aja punce pa tisti ležalnik, ko ste prileple sliko je bomba! Jaz sem ga imela že pri prvem (po nasvetu prijateljice - hvala za nasvet!) in je res super. Uporabljali smo ga skoraj 9 mesecev. Uporabljali pa smo ga skoraj čisto od rojstva. Čez dan je celo lepo spal v njem (naš se lahko da v ležeč položaj).

Ne vem če vam naj napišem (boste me skregaleuser posted image ) jem čips Pringles (ki ga nikoli nisem marala) in pijem pivo (Banditos) in sem že cela "zadeta". Uf, kaka nosečnica semuser posted image .

Tako, zdaj pa če me kdo ne zmoti grem KONČNOOOOO šivat hlače.

Lepo se imejte, božajte trebuščke, da še kateri bebi predčasno ne pobegne ven!

Eh, jaz ne znam biti kratkauser posted image !

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.3.2007 11:03:49   
raglja1
Ja čestitike!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Očitno je glede na vreme prejšnjega tedna maj že kar startal, le tale sneg upam, da bo vse nas malo upočasnil in ne bomo pohitele še ostale. Je tudi tehle nekaj tednov še pomembno za razvoj otročkov.
Sicer pa želim vesele priprave vsem, to je res nekaj luštnega. Mi smo prejšnji teden pripravili posteljico za dojenčka, 3letnega bratca preselili v nekoliko večjo (in ga na moje veliko veseljo v enem tednu uspešno odvadili pleničk), 5letno sestrico pa k 6,5letnemu bratu v njegovo sobo. No tole zadnje trenutno samo za vikende, čez kak mesec pa zares, da se mali navadijo na nov red.
Mi je pa malo žal, ker moževa sestra ne zna preštevati mesecev in nam še kar ni vrnila oblekic za prve tri mesece, ki smo jih dve leti nazaj posodili. Izgleda, da bo treba vseeno malo zatežiti, če hočem v kakšnem tednu ali dveh pospraviti in pripraviti tudi otroške omare. Uf, bo še dela. Pa počasi pakiranje torbe in papirjev za porodniško... Čez kak mesec čiščenje vozička in lupinice...

raglja

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.3.2007 13:37:43   
iwa
Dvojčka v maju, čestitke tudi z moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav tako sm zelo vesela da je z Ančka1 še v enem kosu, čim dlje, tem bolje!

Jest sm OK, krvavitve ni nič več blo, tko da zej komaj čakam naslednji pregled v torek da zopet vidim user posted image ! Danes sm šla še v MUellerja po drobnarije. Skoz se še kaj najde za uredit. V pon grem pa še na CSD papirje rihtat, pa upam da čim bolš opravim.

Lep dan še naprej!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.3.2007 14:41:04   
ajdaN
No se še jaz na hitrico javim, preden se mi mulček zbudi. Pri nas nič novega, pripravljeno še vedno nič. Moram počakat, da dobim previjalno, ki sem jo naročila, potem pa počasi začnem prat cunje. To imam itak v 2 dneh fertik.

Zadnjič sem v HM-u kupila en kompletek za domov - v taki rumeno beli kombinaciji, da bo primeren tako za user posted image  kot za user posted image . Imam pa zadnje čase vedno bolj filing, da bi lahko bila tudi punčka, ker je kar precej razlike s prejšno nosečnostjo. Eh bomo videli. Čez 2 meseca že 100%user posted image .

V ponedeljek imam še zadnji UZ, da mi navagajo otroka. Lovro je imel ob tem času že skoraj 3kguser posted image ! Tale je pa baje bolj "primernih" dimenzij. Zato upam, da bo tudi rodit lažje!

Držim pesti za Ančko in ji pošiljam lepe pozdravčke! Pa naj dete vsaj še kakšna 2-3 tedne počaka na varnem!

Pa čestitke za dvojčka v majuuser posted image !

V petek sem oddala papirje za porodniško, tako da imam vsaj to porihtano. Še očetovstvo morava it zrihtat pa bo. Rožica81 za rihtanje očetovstva ne rabiš nič - samo oba morata pridt, pa osebne morata imet s sabo. In potem morata tam pred uno žensko podpisat en papir in je to-to.

Ležalnika pri nas nismo uporabljali NIČ! Mogoče je bil 2x v njem! Itak mi je nonstop visel na rokah, tako da bo v kratkem sledil nakup slinga - če bo drugi user posted image  tudi tak, bo to upravičen nakup. Pa še povsod mi ne bo treba it s "tandemom". Ležalnik bo pa verjetno kar na podstrehi počakal na prodajo.

Bambina ko sem bila jaz prejšnič v materinski šoli, tudi niso povedali nič pametnega. O dihalnih vajah je sicer nekaj govorila - tako malo na hitrico. Itak ti potem v porodni vse razložijo kako in kaj. Pa po pravici povedano meni niti malo ni pasalo "pravilno" dihat, tako da.... Previjanja in kopanja nam pa sploh niso pokazali. Previjanje so pokazali v porodnišnici - pa še to ne s pravilnim "handlingom", kopanje je pa pokazala patronažna. Sicer pa nič bat, ko bo user posted image  tukaj, boš kar naenkrat vse znala - ker boš moralauser posted image .

Tako zdaj pa šibam mal kuhat! Uživajte v sončku - vikend bo baje spet za user posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.3.2007 16:20:11   
Majchi
Ojla punce!

Jooj, me je skor kap, ko sem prebrala za Ančko. Še v soboto sem jo na parkingu, predno smo se razšle iz kavice na Zbilju, vprašala, zakaj že tok hiti s torbo za v porodnišnico. Men se namreč še vedno nič ne gre rodit. In ona me je postavla na realna tla, ko mi je rekla, da je marca praktično konec in da ji ostane samo še april. Poleg tega je mela ful feeling še zarad tega, ker so baje v družini že imeli prej rojene otroke. V glavnem, me je kar mal na realna tla postavla. In evo, čez par dni tole preberem.
V glavnem Rožica, ko jo slišiš, ji prosim tudi v mojem imenu pozdravi. Upam, da bo še zdržala nekaj tednov. Tud jaz ji pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo.
Rožica, tebi pa čestitke za končane izpite. Jaz moram priznat, ko sem jaz zadnjega nardila, sem se mal pojokcala od veselja, pa tud mal napila... user posted image .

Drugač sem pa tud jaz včeraj imela pregled in UZ, pa je G rekel, da je vse ok. Tehta nekje 1,80 ali 1,90 kg. Pravi tudi, da ima naša punčkica dolge noge user posted image . Juuupi! To ma verjetno po očiju (dolge in suhe noge). Aja, pa na glavo je že obrnjena, tko da sem glede tega pomirjena. Rekel je, da je bolj malo možnosti, da bi se nazaj usedla. Tko da upam, da bo tako tud ostala, čeprov ne vem, kako jim to lahko sploh paše.

Zdej pa šibam kosilo kuhat, da bo ob 17-ih, ko moj pride domov, na mizi in da pojeva in da potem šibava v nabavo za lokal.

Aja, pa še to! Dons so nama vrata končno pripeljal. In to celo 3 tedne prej kot v obljubljenem dob. roku! Zdej je pa treba še našga mizarja pohopsat, da jih vgradi in da končno dokonča in zmontira omaro za user posted image  in previjalno mizo. No, upam, da me ne bo zdej on razjezil.

Šibam, pa, pa.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.3.2007 17:27:29   
lex
Dvojčka v maju čestitam za rojstvouser posted image user posted image user posted image .
naši pupi se je zmešalo v mojem trebuhu, ker kar naprej brca ko nora. Moj prehlad je malo boljši (pač moram en dan odležati, user posted image  za atija, ki mi olajša delo z Aleksom 100 na uro).
Tako midve se greva pa jutri pogledat kako in kaj, koliko smo napredovali izpred 3 tednov. V ponedeljek sem bila na CSD, da sem dobila obrazce in se poznimala, če lahko tudi pri nas urediš očetovstvo pred rojstvom, čeprav pri Aleksu ni bilo panike, ker se je zmenil in zamenjal: takrat ko bi moral delat (prvih 14 dni) je koristil očetovskega, ko pa je dobil odobrenega pa je hodil v službo. Samo da je bil tistih 14 dni malo maj doma, ker  so glih neki projekt delaliuser posted image , ampak z 1 je še šlo, pa tud Aleks bo takrat doma, da se navadimo drug na drugega.

Lepo se imejte, sedaj pa grem mojemu tastu in tašči otroka vkrast nazaj, ker sta mi ga danes dobesedno ukradla. Meni ni jasno al user posted image  navohata kdaj pridemo domov, tamlai se še najdel ni ko sta bla že tu in pol je tamali čist nor in bi on kar k dedanu šel.
Ker pa je že prej špukal kosilo ven sem ga pač pustila - mi paše, da lhko čvekam z vami.user posted image

Lep dan in vam jutri poročam kako in kaj.
Aja ECA tvoja zgodba je za crknit od smeha, upam, da boš tokrat očka vzela zraven.

P.S. tud jaz jemljem Retafer za železo po 2 na dan (tud prvič sem ga), to je samo za naše bebe dobro,edino kakek je pa čist črnuser posted image

Uživajte!!!user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.3.2007 18:14:11   
s u g a r
Hej pupe,

vesela sem za Anči (tako se dela), in ja resnično je govorila da imajo po večini vsi v družini nekako željo da so hoteli čimpreje ven pokukat, naj bo mali pa neka izjema in naj zdrži. Res mal se pomenita češ da zunaj mrrrrrrrrrz in da je v bušiju fuuuuuuuuuuuul lepo in toplo, sej bo pol bl toplo in zelo zelo lepo.

Majchi user posted image user posted image user posted image user posted image  - vrata zakon - zdej ne bo več panike, kajne?

Zgodbica o porodu noro user posted image user posted image user posted image user posted image , sej ne vem kako bom pa jaz, se zna zgodit da bom tud ful čukast gledala, k bo mali ven skoču, tulila bom itak (no jokala), ker sem že zdaj čist raznežena - neki mi ni kul al pa tko in že polzi po licu.

Drgač sem ful vesela dans, k mi je Atlantis ugodil prošnji za prestavitev bonov za savno - ne vem če se spomnete (nama sem kupila razvajanje ob najini pol letnici v čokoladni savni z fundijem) in je odpadlo ker sem čez 4 dni izvedela da bova maja imela malo user posted image . Zdej mi velajo do konca avgusta 2007 (upam sam da ne bo krize da se bo mleko uničilo - v mlekarnah user posted image ).
Dans sem začela brat eno knjigo k mi je ful všeč "Zdrav dojenček in otrok", ful lepo piše vse od začetka naprej (hrana, kopanje, dojenje, ...) ampak mi je bla vseen najbolj všeč "Nosečnost" - ampak sm tak firbc da bom zihr še eno peto verzijo našla in še tisto študirala.
Drgač sem pa nekam zmatrana ratala - npr. dans k sm končno uspela se ušunjat se mojmu med službo k je bil frej da greva v Baby center in Ariela končno pogledat za leželniček sem komi taclala tam okoli - itak bi bla najraj sam v eni trgovini in nikjer drugje in vsako stvar trikrat obrnla. Uglavnem našla sva en ležalniček tak luškan ampak sem itak trma trmasta bova šla še v Avstrijo pogledat tm je zihr več izbire pa še kej cnej, no do Ariela pa sploh nisva pršla, k mi je blo dovolj pa še po avto sva mogla it, k ga je spustu - neke fedre (deci pač).
NO to je bil moj dan in zdaj sem doma in lena ko ****s. Take se na poznam in mi ni čisto nič kaj preveč všeč. Pozablam pa še vedno ful - sm k ementaler ke u glavo. Dobr da sebe kje ne pozabm.

No neham nakladat in se še tipkamo.

Bodite lepo in vsem lepe pozdravčke in za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dvojčka v maju.

papa
sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.3.2007 18:21:39   
Eca
Hej!

Lex - katera moja zgodba je tako smešna?user posted image Kaj si pa to mislila z očkomuser posted image Mogoče imam dolgo lajtngo ampak res ne vem? Mi pomagaš prosimuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.3.2007 18:52:18   
juniorka
Hojla!
ECA, je mislila Lukrecijo, njena zgodba je zanimivauser posted image ! Saj meni tdi možgani ne delajo, dam vodo zavret za pašto, pol pa mojga sprašujem, kaj kuhauser posted image
Eca,a si že kaj šivala?user posted image  Glede lege- sem brala, da sploh ni važno, kako je dete obrnjeno 12, 22, ali 32 teden, ker se obrača do 37 tedna(lahko), tako da se prepričaj, da maš pač bolj leno dete, ki se bo kasnej obrnilo! OK?

Rožica, jaz sem šla na csd samo s papirji od ginekologa ( oziroma naše prijetne m. sestreuser posted image ), sem vse obrazce tam dobila in razlago... Ti se pa če malo pozanimaj, kako je za študentke, ker sem slišala, da ti povsod ne razložijo, kaj vse ti lahk pripada...
Tolk za zdaj, moram hitro v trg. po sadje!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.3.2007 19:48:37   
rožica81
Čer punce user posted image

Evo, končno sem se spet fino napapcala. Mi je moj prvič rekel, da sem pa RES lačna user posted image  Ja, kaj naj, tako pač je.
Na pregledu je bilo vse ok, dal mi je napotnico za porodnišnico (po moje - sploh ne znam prebrat, vprašala pa tudi nisem), pa čez 14 dni imam ctg. Me je pa spraševal, če sem se že kaj glede poroda odločila in sem mu rekla, da ja, da bi rada rodila po naravni poti. No, pa je bil kar malo presenečen, da ne razmišljam o epiduralni. Mi je dal eno brošurico, naj si malo preberem in razmislim o tem. Ne vem no... Pa tale pritisk mi šiba v višave...

Bambina, glede MŠ sem bila pa tudi jaz razočarana. Vsaj glede tega dihanja, ko je ginekologinja v minuti razložila, da poznamo tri vrste dihanja med popadki. No, potem sem pa najdla tale link, pa je vsaj malo bolj razloženo vse (skratka vse, kar se "učimo" v šoli za starše).
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Pa lep večer punce user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.3.2007 19:50:10   
rožica81
Aja, za CSD sem pa sedaj sprintala ful enih obrazcev, pa po moje, da bo to kar to. Če ne bom pa kasneje dostavila. Vem pa ja, juniorka, da včasih kaj "pozabijo" povedati, kaj ti pripada...

No, čao

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.3.2007 20:26:12   
kjava
Kaj se vse ne naredi v teh parih dneh...

Iskrene čestitke za Dvojčka v maju user posted image  user posted image  user posted image !
Jest sm si tud že začela torbo za v porodnišnico pripravljat, zdej je pa še ne bom do konca, da se mi ne zgodi isto kot Ančkiuser posted image .No, samo, da se je vse v redu izteklo.

Ajde, nimam dons nobenga daru za pisat.V glavnem lepo se mejte in pobožajte bušije.

Aja, rožica, bravo za narejene izpite user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.3.2007 21:18:35   
iwa
Jest sm pa dons prov razpoložena za tale RR, skoz neki gor brskam. Mam filing da me je ančkina izkušnja kr mal ruknila in sm se začela zavedat da vse skupaj sploh ni več tko daaaaaleč....fajn a ne? Punce, kmal bomo mamice!!!!!!!
Drugače sm pa zasledila danes kar nekaj porodov, ene punce se prov spomnim k sva se skupi podpirale še na "želimo si novega člana", dons je pa rodila! Prov vesela sm zanjo in komaj čakam tud svojo pikico.

Sm pa premišljevala da bi si me tud mogle mal telefonske izmenjat, da si lohk kak sms pošljemo če keri začne kej prej dogajat, da si lohk med sabo sporočimo pa objavljamo ko bo kera rodila. A ste za to? Verjetn ste si kere cifre že izmenjale na kofetkih, a jest žal ne morm nikol pridet, zmerm je kej, pa bi rada vsaj keri pol sms poslala. Mal razmislite pa gremo lohk v akcijo. Upam da ni bojazni za zlorabe cifr kle na RR. A ma že kera kej izkušnj?

No skratka, fejst fajn bodte, pa se tipkamo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.3.2007 23:31:53   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Punce, kmal bomo mamice!!!!!!!

Sej smo že!!! Zame je tudi nerojeni otrok moj otrok, jaz se počutim mamica vsaj od kar čutim prve gibe.
Pa eno punčko že imam, tako da sem že lep čas mami. In ta revca že celo popoldne in večer bruha, od kar smo iz vrtca domov prišli. Okoli 10h je končno zaspala, drugače pa niti dveh požirkov čaja ni v sebi zadržala.

Jutri ima pa rojstni dan 4user posted image , smo že vse pripravili za dvojno praznovanje - v vrtcu in popoldne za žlahto user posted image . Je bila čist nesrečna, ker bo jutri na bolniški. Upam, da je kak enodnevni virus, da bomo v soboto za ta pravo žurko že dobri.

Pa še UZ imam jutri, sva se z dragim že veselila. No, pa bomo šli vsi trije, če ne bo ravno bruhala na pol ure.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?