Eca
|
Hej! Najprej čestitke Rožici81 . Kot so že moje predhodnice povedale, začni z uživanjem in pripravami na bebija. OOOOOO Ančka1 - kriza. Mene je tudi vsak dan strah, da se mi ne zgodi kaj podobnega. Bom držala pesti, da se porod ne prične tako hitro, naj še bebi malo počaka. Pri dvojčkih pa menda drži, da redko katera pride čez 37. teden....žal, Mravljica nas boš hitro zapustila, po porodu pa boš nam povedala iz prve roke kako je imeti namesto enega kar dva . Upam, da čim bolj dolgo zdržiš v enem kosu. Včeraj sem bila v službi, mi je bilo kar žal, da sem šla. Zjutraj, ko sem se najavila pri šefu in računovodkinji je zunaj padal dež. Las si nisem prala, ker potem bi prišla do službe ob kakšnih 12h. Pridem iz bloka pa me skoraj kap. Avto beli....še sreča, da nisma zamenjala gum in da je še vso "zimsko orodje" bilo v prtljažniku. Evo, pa sem kidala . Potem pridem končno v službo, cela presrana od vožnje, ker v Mariboru imamo najslabšo čistilno službo za ceste . V službi sem bila skoraj do 14. ure, najprej pri šefu, vmes kaka sodelavka, potem računovodkinja in spet sodelavke....vsi so prešlatali moj trebuh in me zasipavali s komplimenti . Mi je kar pasalo. Samo tazadnja me je bolela od sedenja. Vsake toliko sem pogledala skozi okno in me je kar oblivalo, ker so letele "cote" ne snežinke. Potem je sledilo kidanje in trgovina, pa spet kidanje in domov sem prišla ob 15.uri. Od snega sem bila mokra do pasa, škornji premočili . Kaj mi je bilo treba tega ravno včeraj???? Sem vam malo zatežila.... Danes se moram lotiti kuhinje, še od včeraj me je vse počakalo , pa šivanja bi se tudi že lahko lotila.....še sploh začela nisem. Aja, čez vikend sva s tamalim bila sama, družbo so nama delali tašča, tast in moji starši izmenično, tako da nisem imela prav nič časa . Jutri grem na CSD, imam vse papirje urejene....porodniško sem si tudi že naračunala, sem kar zadovoljna (sem misla da bo manj), bi bilo pa še lahko precej več, če ne bi bila v bolniški od novembra. Eh, bomo že. Služba me tudi ne bo čakala (mi prej pogodba poteče), tako da bomo morali bolj pazit na finance, dokler mama ne začne delat . Tako, zdaj pa sem res že tečna. Grem.... Lepo se imejte , uživajte, pozdravite se, razvajajte se in veliko z . Eca
|