|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
22.3.2007 7:52:57   
Eca
Dobro jutro!

Pri nas sije sonček, brez oblaka, edino mrzlo je, tako da ne moreš kje zunaj na kakšni tortici ali kavici posedetuser posted image .

Moja dva sta že odšla, jaz pa se moram lotiti teh mojih slavnih hlač. Včeraj sem jih zašila do polovice, danes mi je ostala zadrga, pas in spodaj jih bom morala malo odrezat, ker sem manjše postave user posted image . Upam, da se kaj ne zakomplicira.
Zdaj ko sem prišla na "žmah", razmišljam, da bi še sinu ene kavbojke zašila (imam material že od lani jeseni), ..... čisto sem not padla. Saj materiala je dosti doma po omarah, samo sedaj se res moram spravit otroške stvari prati....in zlagati v omaro.

Lepo se imejte, pazite na svoje trebuščke in dobro opravite na pregledih, UZ-jih in CTG-jih. Mene naslednji pregled čaka "šele" čez 3 tedne. Tudi nobene napotnice za bolnico nimam.....tako da upam, da me res kaj ne prehiti.

Zdaj pa res grem!

Papa, Eca

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.3.2007 8:42:26   
BAMBINA_
Ojla!
U so barve nekaj spreminjali, samo pri meni je na vrhu vse nekkaj zmešano. user posted image Rožica81, ful v redu stran, bom zdajle malo preštudirala. Jaz sem tudi že razmišljala o izmenjavi telefonskih številk, da si lahko pošljemo sms, da se lahko obveščamo.
Ej Eca, kaj ni tako, da moraš od 32. tedna naprej hoditi na 2 tedna, po 38. tednu pa vsak teden na preglede?

Pridne bodite!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.3.2007 8:58:32   
Eca
Hej!

Bambina - ja, glede pregledov bi naj bilo tako kot si napisala. Mogoče je moja g. malo pobrklalauser posted image , ne vem, že to, da nisem dobila one tabele za štetje gibov in ostalih napotnic mi je malo čudno, za na konec pa še reče kontrola čez 4tuser posted image Mogoče jo je moja medenična vstava čist zmedla.... je  imela na to temo veliko za povedatuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.3.2007 9:00:03   
Eca
Aja, pri meni so tudi barve zmešane, pa napisi pomešani..... čudno, verjetno prenavljalo strani, pa še ne dela vse kot bi moralouser posted image

Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.3.2007 9:01:39   
rožica81
Ojla punce!

Uf, kakšna stran user posted image  Saj ni slaba, ampak sem ful iskala, kje se prijavim user posted image  Ne vem, a je še prezgodaj ali pa sem se res na prejšnjo spletno stran ful navadila user posted image

A ne, kako je lepo zunaj!!!! Hudoooo! Danes pa gremo na sončka, a ne?

Eca, sem vesela, da si zadovoljna s šivanjem hlač. user posted image  user posted image  K si se tolko časa pripravljala, a ne?
Glede pregledov pa je pri meni tako - do 32. tedna na 4 tedne, po 32. tednu na 14 dni. Potem pa ne vem. Po moje je tudi odvisno od nosečnice same, kdaj jo naroči...

Glede telefonskih številk sem pa jaz tudi za, edino ne zdi se mi, da bi jo objavila na forumu, ampak se raje pošlje kako ZS? Kaj pravite? Bo treba nakaj zorganizirat, a ne? Bližajo se tisti dnevi... user posted image

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.3.2007 9:48:41   
mravljica3
Zdravo punce!

Rožica 81, tisti voziček Quinny za katerega si spraševala (vsaj mislim, da je tisti) imajo danes v akcij v spletni trgovini baby centra. Če ga slučajno že nisi kupila ali pa si se odločila za kakšnega drugega!

Eno vprašanje: kaj imate pripravljeno v potovalki za v porodnišnico? Jaz nimam pojma kaj naj vzamem, prvič nisem imela nič in mi je potem po delih nosil moj mož, ampak tako in tako nisem imela punčke ob sebi, zato ne vem kaj se kaj rabi?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.3.2007 10:22:39   
Putka
Evo, kaj si bom jaz spakirala za v porodnišnico.
- oblačila za domov, ker bi dragi itak napačne prinesel
- šampon in fen, ker si bom sigurno lase oprala, glavnik oz. krtačo
- paket Vir80 vložkov, če jih še delajo, tisti z vato nafilani
- polnilec za mobi, ker mi drži baterija en dan, pa ker bo na vibri še manj
- digitalca da bom fotkala
- kozmetiko za osebno higieno - pasta, krtačka, krema za obraz, čistilno mleko, maskaro, lip gloss - nič narobe če se malo urediš, da nisi na slikah čista groza
- spodnje perilo in najbrž pižamo, če se bom ok počutila, da ne bom cel dan v tistih zelenih haljah strašila
- 10 EUR

Pa po spisku sodeč, bom kar veliko torbo rabilauser posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.3.2007 10:39:16   
tejč
OJLA; PUNCE!
Se me sploh še spomnite??????user posted image user posted image user posted image user posted image
Kooončno preseljena v Kamnik, ravnokar so nam priklopili net in jaz -švrc na RRuser posted image !
Mdona, nwe vem, kdaj bom vse prebrala, pojma nimam, kaj se dogaja.
JAz sem kar ok, čeprav zrejena vsega skup za 7 kg izgledam kot kamion in trebuh mi otrdeva vsak dan, posebosti ni, G je zadovoljna, jaz tudi. SAmo zmatraaaaaaana in zdaj se bodo začeli še obiski.
No, zdaj šibam v Lj na telovadbo, pa se še slišimo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.3.2007 12:02:52   
Sonjam
Ojla!
Lep pomladanski pozdravček!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.3.2007 12:19:15   
Sonjam
user posted image  Takole se pa zgodi če delaš več stvari hkrati!

Rožica za očetovstvo gresta oba na CSD in ti tam napišejo papirje, vidva pa jih oba podpišeta. S seboj imejta samo osebne izkaznice. Ostale papirje pa dobita tudi tam, ki jih potem doma izpolnita. In tam ti bodo tudi svetovali kako je če si še študentka. En kup papirjev, skratka nič hujšega.user posted image

Bambina ja meni mora moja G. jemati bris na pol leta. Ker sem bila lani operirana na materničnem vratu. Saj veš tele predrakave spremembe pa to.In zdaj sem na tabeli, ko bom morala do konca življenja hoditi na kontrole vsako leto.user posted image  Ampak bolje večkrat kot manjkrat.

Tudi jaz upam še na današnji šoping z mojim, samo odvisno kdaj bo domov prišel.
Sedaj pa peljem mojega psa k veterinarju, ker je neko vnetje staknil.
Pa pa

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.3.2007 13:22:05   
BAMBINA_
Ja, Sonjam, poznam to, sem tudi sama imela operacijo zaradi CIN III, samo meni je bilo po posegu odsvetovano zanositi vsaj leto in pol. Na kontrole bom morala tudi jaz zdaj hoditi vsako leto; samo zdaj bova z G to mejčkeno prestavili, ker baje ni ravno v redu, če se bris jemlje v času nosečnosti. Tako je bilo vsaj meni povedano user posted image Kdaj si pa imela operacijo?

Tejč user posted image user posted image user posted image user posted image seveda te še poznamo!! In, kako ste zdaj v novem domeku? Ste si že vse poštimali?

Mravljica3 tukaj je en fin seznam, kaj vzeti s seboj v porodnišnico.

Uf, še en velik kup cotk me čaka za speglat, pa sem fertik. user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.3.2007 13:44:30   
mravljica3
Točno to sem rabila, en dober seznam!!! HVALA!
Bo veliko pametneje, če si sama pripravim. Barvne kombinacije in izbor primernih oblačil, bi bil verjetno usoden zame, če bi to prepustila svojemu možu. Samo enkrat mi je brez moje prisotnosti kupil nekaj za oblečt - kopalni plašč, preberite to in se smejite številka XXL pa še to moškega. Nisem vedela ali naj se smejem ali jokam, številka L bi povsem zadostovala. Kako je začudeno pogledal, ko sem si ga oblekla, potem pa še pripomnil, da se mu v trgovini ni zdel tako velik. Upam, da se ne bo kdaj spomnil in začel prebirati tole pisanje. Ampak malo smeha ne škodi, ni nujno, da vedno na tuj račun.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.3.2007 15:31:46   
felicia
Pozdravljene,
že dolgo vas berem, ker spadam v "vašo" skupino. Rok imam konec maja. Prav luštno vas je brat. Veliko prebiram tudi aktualne marčevke katerim se dogaja na veliko.
No se še kaj beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.3.2007 16:00:09   
juniorka
Hojla!
Ja na tem seznamu bi popravla: bankovci nižjih vrednosti> kovanci vižjih vrednostiuser posted image ! Drugač so pa nam dali ta seznam v materinski, ki zgleda takole:

-zdr.kartica
-napotnico za rešilca oz. porodnišnico
-izvidi:KG,Rh , WAR, TOXO, Hbs Ag
-materinska knjižica
osebna izkaznica
-poročni ali rojstni list-kopija
-mag. kartica(telefonska)
TOALETNI PRIBOR
-glavnik
-zobna šč. in pasta
-milo
-krema
-vazelin(labelo)
-papirnati robčki
-žepno ogledalo
OBLAČILA..
-nederček za dojenje
-prsne blazinice
-nogavice
-copate
-sp.hlačke(za domov)

No, to je ta seznam!
Oblačila za domov bom pa jaz pripravla mojmu zravn stvari za dojenčka, da mi pol en dan prnese, da ne bojo meli tolk za popisat...pa obvezno vložke ja, čeprav tistega enga za domov še tud tam dobiš... vsaj po laparo je blo tako!
Ja pravijo, da lahk čišča traja do 6 tednov poluser posted image  Pa itak, kar smo zdaj na vložkih pršparale pol v enmu mescu zagonišuser posted image ! Pa tri krat tuširanje na dan, brez mila...

Ja, deodorant- punce, kter je nevtralen brez vonja- majo v lekarni kaj? Ker jaz od nivee uporabljam in ima vonj, dojenček pa ne mara kao parfumskih vonjav, zato nič šauer gelov na začetku ipd....
Vložke bom jaz tud Vir 80 nabavla, so baje najboljši-tud v bolnici maš take.

Polnilca jaz ne rabim, mam extra baterijo, fotoaparat pa naj ma kar dragi čez...čeprav.... ni slaba ideja, kaj če mi skup pade tam, pol bi pa jaz to mogla posnet, a neuser posted image ?
No, sem hotla eno manjšo torbo nabavt, pa mislim, da ne bo nič lufta v tej ostal, ki jo imam...če pa bo, bom pa prazne predalčke s piškotki nafilalauser posted image , ampak se bojim, da bi prej izginili ko bi pa torba do porodnišnice prišlauser posted image !

Tejč, končno!!! Saj ko boš brala boš vidla, da smo te pogrešale...user posted image da je le vse v redu! Zdaj pa počivaj mal, da te neujo kr direk s telovadbe v porodno sobo pelal- smo zdaj vse v skrbeh, kako hitro se situacija obrne...

Punce, končno sem dočakala otr.sobo!!!!!!!!!!!!!! Dans starši skočjo po njo v Graz! Pol pa počakam en teden, da se sestaviuser posted image  in pol še jaz akcija- zložit stvari not!

Pridno pište, mojo tel. pa majo že ena štajerka, ena ljubljančanka in ena gorenjkauser posted image , pa lahk tud posredujete, nisem haklik! Sicer bom pa jaz kr sestrci naročila, da vas obvesti tud tlele, kar z mojga nicka!

Zdaj pa grem še mal sončka pogledat pa na en sladoled!

pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.3.2007 16:05:16   
petrazg
Oj majćice...

Danes je pa tako lep sonček, da bi bilo kar škoda notri posedat... Komaj čakam, da greva z mojim malo ven, pa mogoče še na kakšno tortico v Tivoli...user posted image

Mi smo danes končali z materinsko šolo in mi je res bilo všeč. Tudi dihanja smo se učili skupaj, na blazinah vsaj pol ure, pa še partnerjem je pokazala kje in kako naj nas med pavzami masirajo... Včeraj smo pa nam je pokazala vaje, ki naj bi jih delale doma za lažji porod.Danes je pa še vsak pod nadzorom predavateljice otročka skopal, previl in preoblekel... Meni je bilo res všeč user posted image user posted image user posted image . Nismo izvedeli nekaj ne vem kaj novega, nam je pa veliko praktičnih stvari pokazala in povedala... Zdi se mi, da je res govorila iz izkušenj in ne nekaj iz knjig user posted image Bomo pa videli, kako se bo obneslo v praksi...

Mravljica3 - seznam, ki ti ga je poslala Bambina je full dober, jst sem po nasvetu prijateljic
dodala samo še obroč (če bom slučajno imela prerez presredka - bojda full pomaga), pa za tuširat tiste natikače, ki jih imaš na morju, da lahko hodiš po vodi (bojda so kopalnice mokre po tleh).

Mi imamo pregled v ponedeljek, kjer bomo še enkrat premerili našega fanta, potem pa končno postavili končni datum poroda (upam). Ni čisto fajn, če imaš dva datuma (9. in 24. maj)... je kar razlika. Jst upam, da bo kar 9. obdržal, da bom lahko končno stisnila svojega fanta user posted image .

No punce lepo se imejte, pa izkoristite sonček danes...

Papa

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.3.2007 16:13:46   
petrazg
Felicia dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Juniorka - tebi sem pa kar malo "fauš" za sobico... user posted image user posted image user posted image . Jst jo že komaj čakam... Se mi kar zdi, da sva totalno nepripravljena za malčka... pa čeprav že imava 95% vseh stvari, pa še za sobico nisva sama kriva da je ni...user posted image user posted image user posted image . Uživaj v zlaganju stvari...

lP!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.3.2007 16:14:24   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Ja pravijo, da lahk čišča traja do 6 tednov poluser posted image  Pa itak, kar smo zdaj na vložkih pršparale pol v enmu mescu zagonišuser posted image !

A veš, da sem tudi jaz to razmišlala, ko sem zadnjič Always poslpravila daleč zadaj nekje. Po prvem porodu se mi zdi, je kake 3 tedne kar teklo, tako da bomo res vse not prinesle. Sem pa imela nekje do 10-ega meseca mir z M.

Jaz sem ene par res lepih fotk tamale v porodnišnici naredila, ker sem imela foto ves čas s seboj. Med spanjem, ko je bil mir in nič obiskov, tko da bom tokrat spet poskusila.

Deo pa jaz že par let uporabljam deo kristal v tekoči obliki (kupila v Mullerju ali Dm, ena doza drži že več kot leto). Je brez vonja in čist neutralen, si celo med prsmi mažem, je brez vseh dodatkov in 100% deluje.

No, danes smo bili vsi trije (bi morala rečt štirje) na UZ, pa ni preveč razveselil moje mladičke, ker ji ni bratca napovedal. Ni pa niti punčka 100%, maja boom že zvedli.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.3.2007 16:26:16   
Eca
Hej!

Moram se še malo javiti.... uspelo mi je skoraj dokončati hlačeuser posted image , samo finese še (zarobit, pa spodaj dolžino odrezatuser posted image ). Ful lepo mi pašejo (moja strokovna ocena), me zanima kaj bodo drugi rekli. Sicer pa se mi zdi, da sem po trebuhu že za rodit!

Juniorka - glede deota- jaz uporabljam Vichy deo z belim pokrovom, je brez vonja in za občutljivo in depilirano kožo. Uporabljam ga že par let in sem zelo zadovoljna. Stane pa cca 10 EURuser posted image , dobi pa se v lekarni.
Super, da si dobila otroško pohištvouser posted image , torej prideš zopet v naš konec. Se bova videle kaj?

Tejč - smo te že zelo pogrešaleuser posted image , sedaj pa le počivaj, da nam predčasno ne pobegneš, kot sta to dve že storile.

Mogoče danes gremo v Rutar, imajo v akciji nek športni voziček, za našega večjega fanta. Moramo sprobat, če nam odgovarjauser posted image .

Lepo se imejte in se beremo. Pa obvezno PAZITE NA TREBUŠČKE!

user posted image user posted image user posted image

Eca

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.3.2007 17:53:49   
rožica81
mravljica3 - hvala za opozorilo za voziček. Sem videla, da imajo danes akcijo, ampak sem ga že naročila... Pa ga dobim šele čez 1 mesec. Zdaj pa čakava z mojim na posteljico user posted image

Felicia, dobrodošla user posted image

Tejč, končno user posted image  user posted image  user posted image  Smo te pogrešale. Kako je v novem domu? Novo okolje? Vidim, da si še kar aktivna s telovadbo. Svaka ti čast user posted image  Pri nas smo kako telovadbo že davnaj opustili... No, pa saj se niti nismo z njo ukvarjali user posted image

Nam so pa v MŠ dali dale seznam, kaj potrebujemo za v porodnišnico:
  • urejeno kartico zdravstvenega zavarovanja
  • vse izvide iz ginekološke ambulante
  • osebni dokument in rojstni ali poročni list
  • toaletno torbico s priborom
  • papirnate robčke
  • copate
  • kratke (športne) nogavice
  • 2 varnostni sponki (da pripnete pleničko na spalno srajco, ker ne nosite modrčka)
  • spodnje perilo inobleko za odhod domov (lahko ob obisku prinesejo svojci)

Saj je približno enako kot drugje... Ampak zakaj pa potrebujejo moj rojstni list user posted image  A katera ve?

Se pa ful sprašujem, sedaj ko pospravljam vsa mala oblačilca, kako otročka sploh obleči user posted image  Mogoče se nekaterim to zdi smešno, ampak jaz res bolj malo vem... Kaj je s temi mako majčkami? Kaj vse naj bi še čez dal? Sploh si ne morem predstavljati, kako otročka oblečt... Dajte mi mal povedat punce prosim. Hvala user posted image

Zdaj pa grem - posoda od kosila se kar ne pospravi sama...

LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.3.2007 17:56:20   
rožica81
Aja, pa čestitke juniorka za sobo user posted image  user posted image  Pa Eca tebi za hlače! user posted image  user posted image

A Nivein deodorant Pure ni dosti blag oziroma nevtralen? Meni se zdi, kot da nima nobenega vonja... No, bomo pa še to menjali. Pa tako težko najdem kakega, ki mi ustreza... Bomo že. Samo da se bo mali mišek dobro počutil user posted image

pa pa in lep dan vsem user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.3.2007 20:01:24   
petrinja
HAAAAAAAAAAAAALLOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Nisem šla še rodit, čeprav moj trebuh kaže kot da bi že mogla ituser posted image . Hvala Rožica81, za tvojo skrb in se iskreno opravičujem za svoj izostanek ( ti, ti packa!) . Moram pa rečt, da sem bila zadnje čase malo bolj slabe volje, saj me tile zdravniki-natančneje moja ginekologinja, čist preč dajejo!!!user posted image  Zakaj? Torej, kot že vidim pri vas že vse pridno urejate papirčke za csd, jaz pa nič, ker mam pregled šele 5.4.-kar znese natanko 35 tednov in šele takrat naj šibam okrog in se ubadam z birokracijo, al kaj? JoJ!!! Aja, pa še pregled za cukr sem mela, in je una zdravnica sam zmajala z glavo, ko sem ji rekla, da me moja G nazadnje ni niti pogledala z UZ( ker imam cukr-je pol takoj smatrano kot tvegana nosečnost- ker je treba spremljat velikost otroka, da se potem lahko tudi prej sproži porod ali pa dogovori za carski rez, ne???), no, ona me je sam pretipala, in rekla da je moje dete preveliko za svojo starost, in to je to!
Jaz sam upam, da me bo zdej dala na UZ, in da mi pove koliko je dejansko veliko in težko moje dete ( če bo mogoče kakšen nov svetovni rekord paduuser posted image  ), ne?
Madonca sem se razpištolila, pardon punce, ampak kadar gre za naše sončke, pač mormo mal zaropotat!
Kdaj se pa začne delat že CTG? Jaz ga bom po mojem prvega dobila kar v porodnišnici, ker je moja G tako ažurnauser posted image .
A katera slučajno hodi na abdominalno dekompresijo? Kako izgleda?

Čisto sem pozbaila na čestitke Dvojčka v maju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se sedaj kar čimveč carta z dvojno srečo!!!!

In pa naša Ančka1-upam da je s tabo vse v najlepšem redu in da je tvoj mali čmrlj tudi še kar na toplem-kar povej mu, da je samo še par tednov, pol pa že lahko zašprintauser posted image . Dejansko vam povem punce, da je otroček že pri 37 tednih donošen, kar pomeni, da imam jaz recimo samo še dobre 4 tedne-uf!!!

Lepo se imejte majčice in božajte svoje čmrlje in čebelice!!!!!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.3.2007 22:10:30   
juniorka
Helo!
No, zgleda da bolj gremo proti pdp, bolj smo pridne pri pisanjuuser posted image !

Putka, lepo je slišat kakšno izkušnjo iz prve roke in hvala za nasvet glede dea! Pa zelo zvito bebico maste, da vas že zdaj mal zafrkavauser posted image . Jaz sem če nazadnje vprašala, če se zdaj lepo vidi, ker mi je na morfo rekel, da bova za 100% še naslednjič pogledala, pa mi g.: ja ni še spremenil spolauser posted image !

Petrazg, saj boš tud ti kmalu imela vse urejeno. Jaz zaenkrat vem o sobi samo, da je zeeeloooo težkauser posted image ! Res pa da komaj čakam, da vse skup vidim!

Eca, seveda se bom oglasila, računaj začetek aprila,okol velke noči, pridem na žegnuser posted image , če bo še vse pod kontrolo; pa moram te hude hlače videtuser posted image !

Petrinja, pa kakšno g. maš to tiuser posted image  Jaz bi kar zamenjala... Upam, da bo vse ok s tabo in bebicouser posted image !

Rožica, hvala za čestitke, za rojstni list oziroma poročni pri nas važnih s prstanomuser posted image ( ki sem se mu pa mogla včeraj odreč, ker sem ga z milom dol vleklauser posted image ), rabijo za podatke za rojstni list otroka, tko so men povedal, druge me pa popravte, če ne drži. Ker če maš to s sabo, dobiš lahko že takoj r.list za otroka!

Felicia, oglasi se še kaj in dobrodošla!

Sugar, kako si pa ti? Jaz ti moram povedat, da sem jaz tud čist jokava zadnje čase- gre moj na primer v službo, jaz pa na vratih slonim v solzah, kot da ga dve leti ne bouser posted image  Ja ti hormoni...
Drugače sem bla dans ful pridna, sem bla v šopingu (hrana- beri meso), da sem lahk kuhala mojmu dragemu, jaz sem se pa solate z rukolo napapcala, pol sem pa zamrzovalnik in hladilnik spucala, da se zdaj vse svetiuser posted image !
Za nagrado sem si privoščla tortico in moram povedat, da je moje počutje super!!! Če me ne bi mali tolk mikastu od znotraj, pol sploh ne bi rekla, da sem user posted image !

Zdaj pa pride moj dragi....
Mejte se in se pišemo!
pa pa

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.3.2007 22:18:44   
juniorka
Nekaj bi še vprašala...
Je/bo katera uporabljala posebni prašek( ne vem, brez fosfatov al nekaj podobnega) za dojenčkove cunje? In kje se dobi, kako se reče? Al boste dvakrat splahnile... Tiste z izkušnjami, svetujte prosim!  Hvala, zlate steuser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.3.2007 7:51:51   
Eca
Hej!

Juniorka - se že veselim tvojega obiska......user posted image , takrat lahko grema na pirhe in poticouser posted image .

Glede praška za pranje otroških cunj user posted image , mi smo pri prvem uporabljali otroški prašek, grem gledat kak se reče......Persil, tekoči, sensitive, mehčalca pa nismo uporabljali prve tri mesece. Potem smo šli na Silan, sensitive, kasneje smo malo menjavali in je mali postal celi flekast in z dermatitisomuser posted image , smo takoj morali za nekaj časa ukinit mehčalec, sedaj pa spet uporabljamo Silan, sensitive. Tudi pri drugem bomo naredili enako, če le ne bo kakšnih težav.
Tisti prašek brez fosfatov pa bi lahko imel kakšen Amwayuser posted image , oni imejo neke "naravne" praške za alergike. Mogoče še vprašaš na kakšnem forumu, punce bodo sigurno vedele.

Glede hlač - moj je včeraj zvečer komentiral, da so super in da sem lepo zašilauser posted image , mi je kar samozavest zrastlauser posted image .

Danes  se bom verjetno lotila pranja otroških stvari, čakam samo, da se sprosti stojalo za perilouser posted image , najbolj pa me skrbi voziček - moram celega sleči in opratiuser posted image , samo mi še ni čisto jasno kako bom to izvedla. Ta večji, se kar noče posloviti od njega. Včeraj smo leteli v Rutarja, pa nam nič ni ustrezalo od vozičkovuser posted image , je mož rekel, da ga bo raje dal na kolo (ko gresta v vrtec), kot da vržemo toliko denarja za voziček, ki bo vožen eno sezonouser posted image . Bomo videli. Najraje bi si kar novi voziček omislila, celi komplet, samo cene so ubijalskeuser posted image .

Ok,  neham nakladat.

Lepo se imejte, božajte trebuščke in lep vikend vam želim, aja pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Eca

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
23.3.2007 9:12:52   
tejč
Ej, punce, še zdaj nisem mela cajta za nazaj brat. Vendar moj bistri um premore, da so najbrž že majčice šle rodit, al kaj??? Dvojčka v maju??? Pa kera še? Kaj pa je z eno, k ne vem kaj že...mmmm...se je začela odpirat, mah, saj ne vem...Nekje sem ujela. Mi katera lahko osveži spomin?
Da ne rečem, kolk ste pridne, ena šiva, druga hladilnik puca, tretja se sprehaja...In ve men, da sem pridna! Hehe, no, ja, posesala sem na hitr, ker pride ena kolegica z malčkom na obisk. Drugač vam pa ne znam povedat, kok dela je! Je pa super, ker smo zdaj kooončno na svojem in res sem bila danes vesela, ko sem prebrala, da ste me pogrešale. Tudi jaz vas in te neskončne blef debate o cunjcah, počutju,kuhanju, nerganju....user posted image Lušno!
No, uglavnem, ta viukend smo se hotli zasut z obiski, sva nardila cel plan, kdaj bi kdo pršou, sam je skoraj vse padlo v vodo, vsi otroci so bolni. Tako da gremo v sob zjutraj pospravljat staro stanovanje, dragi bo kital luknje od vrtanja, jaz bom čistila silikon od kuhne na ploščicah, Ajša pa bo hodila naokrog in težila: "MAmica, pidi, gemo, dol, pusti, mangi (pomagaj),..."user posted image
Potem pride na kosilo tast in zvečer ena lušna družinica z dvema mulčkoma. Ne bom velik pospravljala, ker bo itak zvečer vse v franžah...user posted image  V nedeljo pa sva večinoma frej (beri: dragi bo menjal parketne letvice, da skrijemo ta sveti kabel od neta in TV, ker grejo men kabli tooooooooooook na živce, da sam težim zarad njih. Potem bom celo kuhala govejo juho (kaj je že to??????) in popoldan imamo obiske ene familijce, kejr sta naša in una punca isto stari. To bo žur! Vmes bom oprala par strojev, posušila par rund v sušilcu, seveda se veselo vrti nov pomivalc in jazt sem vsa navdušena, kok je to super!
S stanovanjem smo zadovoljni, vendar če hočeš videt delo, ga je še fuuuuuul.

No, zdaj me mate najbrž že zadost.

Aja, počutje. Matr, sem slaba. Ne vem, imam občutek, da sem kot en invalid, iz postle vstajam kot...nosečnica???user posted image , po vseh štirih se težko plazim, če moram špohtlat ostanke malte iz bangerjev, če na hitro vstanem, me vse zategne, trebuh mi otrdeva, ponoči spet hodim lulaaat (pa tok je daleč do kopalnice v primerjavi s prejšnjim stanovanjemuser posted image ). Ne vem, no...SAj je še cel april in pol maja do roka, jaz pa že čist NOSEČAuser posted image .
G pravi, da na UZ vse izgleda super, da je maternični vrat zaprt, otroček se dobro počuti in da bo bojda res punčkauser posted image user posted image user posted image . Boljš da! Ker sem kupila eno kjuti lušno jopčko in bodi roza, tok lušno, da dol padeš!user posted image

Joj, kok ste pridne, da že perete cotke za dojenčke. Jaz sem jih že celo razvrstila po omari v Ajšini sobi-no, kasneje bo to soba za obe, ker je zeloo velika. prala pa še nisem, je tok enga dela. Mogoče drug teden.

No, zdaj bom mela lebtopa kar na mizi, ker še nismo uredili računalniškega kotička, tako da vas bom skoz brala.

Kje je pa petra a???
lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?