tejč
|
Ej, punce, še zdaj nisem mela cajta za nazaj brat. Vendar moj bistri um premore, da so najbrž že majčice šle rodit, al kaj??? Dvojčka v maju??? Pa kera še? Kaj pa je z eno, k ne vem kaj že...mmmm...se je začela odpirat, mah, saj ne vem...Nekje sem ujela. Mi katera lahko osveži spomin? Da ne rečem, kolk ste pridne, ena šiva, druga hladilnik puca, tretja se sprehaja...In ve men, da sem pridna! Hehe, no, ja, posesala sem na hitr, ker pride ena kolegica z malčkom na obisk. Drugač vam pa ne znam povedat, kok dela je! Je pa super, ker smo zdaj kooončno na svojem in res sem bila danes vesela, ko sem prebrala, da ste me pogrešale. Tudi jaz vas in te neskončne blef debate o cunjcah, počutju,kuhanju, nerganju.... Lušno! No, uglavnem, ta viukend smo se hotli zasut z obiski, sva nardila cel plan, kdaj bi kdo pršou, sam je skoraj vse padlo v vodo, vsi otroci so bolni. Tako da gremo v sob zjutraj pospravljat staro stanovanje, dragi bo kital luknje od vrtanja, jaz bom čistila silikon od kuhne na ploščicah, Ajša pa bo hodila naokrog in težila: "MAmica, pidi, gemo, dol, pusti, mangi (pomagaj),..." Potem pride na kosilo tast in zvečer ena lušna družinica z dvema mulčkoma. Ne bom velik pospravljala, ker bo itak zvečer vse v franžah... V nedeljo pa sva večinoma frej (beri: dragi bo menjal parketne letvice, da skrijemo ta sveti kabel od neta in TV, ker grejo men kabli tooooooooooook na živce, da sam težim zarad njih. Potem bom celo kuhala govejo juho (kaj je že to??????) in popoldan imamo obiske ene familijce, kejr sta naša in una punca isto stari. To bo žur! Vmes bom oprala par strojev, posušila par rund v sušilcu, seveda se veselo vrti nov pomivalc in jazt sem vsa navdušena, kok je to super! S stanovanjem smo zadovoljni, vendar če hočeš videt delo, ga je še fuuuuuul. No, zdaj me mate najbrž že zadost. Aja, počutje. Matr, sem slaba. Ne vem, imam občutek, da sem kot en invalid, iz postle vstajam kot...nosečnica??? , po vseh štirih se težko plazim, če moram špohtlat ostanke malte iz bangerjev, če na hitro vstanem, me vse zategne, trebuh mi otrdeva, ponoči spet hodim lulaaat (pa tok je daleč do kopalnice v primerjavi s prejšnjim stanovanjem ). Ne vem, no...SAj je še cel april in pol maja do roka, jaz pa že čist NOSEČA . G pravi, da na UZ vse izgleda super, da je maternični vrat zaprt, otroček se dobro počuti in da bo bojda res punčka . Boljš da! Ker sem kupila eno kjuti lušno jopčko in bodi roza, tok lušno, da dol padeš! Joj, kok ste pridne, da že perete cotke za dojenčke. Jaz sem jih že celo razvrstila po omari v Ajšini sobi-no, kasneje bo to soba za obe, ker je zeloo velika. prala pa še nisem, je tok enga dela. Mogoče drug teden. No, zdaj bom mela lebtopa kar na mizi, ker še nismo uredili računalniškega kotička, tako da vas bom skoz brala. Kje je pa petra a??? lp
|