|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 13:13:37   
štorkljica
@Lina user posted image user posted image  kot da bi mu jih v usta metaliuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9676
21.3.2007 13:15:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Maxica, kot eni mehurji. Ful je nadležno, pa spodnjic ne morem imeti oblečenih, ker imam občutek, da mi skoz drgne na tisto in je še huje. Ma, ne vem, zakaj sem tako živčna. Narobe mi hodi, da bi morala danes h G. Zdaj čakam, da pride serviser hladnilik pogledat, mogoče ga bodo pa lahko rešili, pa Emin zobar, pa vmes Maksa rihtat, ob živce me spravlja, če ne morem natančno splanirat, kako bo kaj šlo, ampak se moram sproti prilagajati situaciji. user posted image user posted image user posted image

Pikabu, meni to liči na herpes! A si šla k zdravniku? Jaz sicer genitalnega še nisem imela, ga imam pa pogosto na ustnicah in očeh....Pojdi k ginekologu!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9677
21.3.2007 13:15:37   
altati

Altati, čestitke ob prvi obletnci na RR-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA, HVALA!!!!! ZLATA SI! Itakuser posted image !

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9678
21.3.2007 13:16:41   
altati

Altati, vedno te hočem vprašati, pa pozabim. Kako ste pri vas kaj z dudo? Jo je Jaša dokončno zavrnil, a mu jo še kdaj ponudiš? Naš Maks jo je namreč tudi začel zavračati. Zaspi obvezno brez. Čez dan jo pa ima za igranje, redko si jo vtakne v usta, če si jo pa, se pa igra, da jo daje ven in noter. Razmišljam, če mu jo sploh še dajem, ali jo naj kar pospravim in smo s tem opravili? Edino v kriznih situacijah včasih še pride prav, če se zelo dere, ampak ne doma, v avtu ali drugje.

Moj jo je zavrnil, za kakšne 14 dni in potem ponovno vzljubil...ko smo bili bolni! Ampak spi pa brez nje, v vozičku je brez nje, čez dan je brez nje...kdaj, ko je zaspan, se malo pocrklja! To pa je tudi vse! Res jo ima zeloooo zelooo malo!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9679
21.3.2007 13:18:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Vidiš, draga moja, tako te imam jaz najraje. Sofisticiran izbor besed user posted image  in s smislom za humor, ki je mi je zelo blizu. user posted image  
Naj te še malo razvedrim? Neža je včeraj...ja spet med kopanjem user posted image , ugotavljala, da imam jaz luliko...khmm...malo drugačno od njene, poraščeno user posted image . Pa sem ji rekla, da bo tudi ona imela tako, ko bo ženska. Pa je rekla; a mami, ko boš pa ti mala, boš pa imela prazno, kot jaz? user posted image

Izjava moje Tie je pa bila, ko je bila stara 2 leti in je občudovala njenega dragega očija kako stoje lula z lulekom: 'ko bom pa jaz velika, mi bo pa tudi tak lulek zrastel, a ne oči?' in nikakor ji nismo uspeli razložiti da ne, ker je bil potem samo user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ker ona bo tudi imela lulekauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9680
21.3.2007 13:20:15   
altati

Pikabu, dokler ti gospodična veselična ne odpade, še ni take panike, da bi te moralo iz tira vreči. Če pa odpade, pa jo takoj poberi, daj na led...ne zamrzni, in šibaj z njo do najbližjega zdravnika, pa magari do zobozdravnika, samo da ma cviren....ampak, če prideš do zobozdravnika pazi, kam ti bo prišil.... user posted image

Upam, da sem te razvedrila...probat ni greh user posted image

TAKO NEKAKO JAZ RAZMIŠLJAM O MOJEM VELECENJENEM MEHURJUuser posted image ...DOKLER NE ODPADE, BO ŽE, KO PA ODPADE PA V VREČKO IN NA LED IN AJDE, GREMO!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9681
21.3.2007 13:24:51   
altati

Altati, saj vem da tebi dol visi user posted image . Ne moreta biti ravno zelo dobra človeka, če se tako ignorantsko obnašata, pa takšne tri sladke vnučke imata, tako da potem je v bistvu za otroke še bolje, da ju veliko ne vidijo. Onadva sta itak na slabšem, saj to pa tak veš.

No, to si jaz non stop dopovedujem. Da sta itak onadva na slabšem in da jima bo še hudoooo žal!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9682
21.3.2007 13:27:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

No, hvala sem mislila, da sem res divja, ko mi pa tele prisiljeni obiski gredo na živce, namreč preden semjaz z mojim začela, sem k mojim staršem šla 1X na teden ali 1X na 2 tedna, potem se je začelo, da sem z mojim 1X na teden morala na večerjo k njegovim user posted image , ko sem zanosila je bilo poleg večerje 1X na teden 10X na dan klici po telefonu, zdaj pa če bi dovolila bi bila vsak dan po 19.00 uri pri nas na obisku PLUS 1X na teden (za vikend) pri nijh na kosilu.

Tasha, jaz sem vsem mojim dragim in manj dragim prijateljem, sosedom, kolegom, sorodnikom povedala, da odkar je Jaša na svetu, ne sprejemamo obiskov po 18.uri. Ker takrat se on kopa, nato malo pocrklja, nahrani in gre spat. Oz. lahko pridejo po 20.uri, takrat ko on že spi. Od 18h do 20h pa NE SPREJEMAM NIKOGAR! Poskusi kaj takšnega! Če ne bo prehud šokuser posted image .. Kaj pa tvoj pravi na vse skupaj????

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9683
21.3.2007 13:28:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a bo nam t2 delal, ker nimamo vez v upravi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Moci, težko, težkouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9684
21.3.2007 13:30:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, dejte no tole vašo bivšo na en drug planet poslatuser posted image

Gaya - vsekakor upoštevaj Mocin nasvet! Definitivno bo pomagalo!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9685
21.3.2007 13:31:53   
beki24
 Ma sej ne vem kje naj začnem- danes ste toliko že obdelale, meni pa je cel post- ki bi bil sigurno za pol strani dolg- zbrisalouser posted image

Amazona- ja tole obnašanje tvojih babic mi zelo sliči na moje babice- imajo pač nekatere vnuke/inje rajši kot druge! pri nas je ta primer še zmaraj prisoten!!
Jst lani z eno babico pol leta nisem govorila, ker ko je izvedela za mojo nosečnost ni glih najbolje odreagirala!

Tašče-ah,ah,ah- moja se je meni zamerila s tem, ko je šla user posted image  razlagat, da njegovih otrok pa ne bo imela tolk rada, kot svoje prve vnukinje ( ma sej razumem, da je prva in od njene hčerke), ampak ni treba, da to razlaga, aneuser posted image  No meni se je s tem zamerila in ker škorpijoni nikoli, nikoli ne pozabimo, smo zdaj tam kjer smo!
Mi gremo k tašči na obisk 1x na 14 dni ali po 3 tednih se je že zgodilo, če so bolani, moti me pa to, ker vsakič ko pridemo tja, nismo nikoli sami z njima, ampak je tam vedno tudi svakinja s hčerko (pa ne živijo skupaj, pa skoraj vsak dan se vidijo), tudi ko pridejo k nama na obisk( kar se je zgodilo 4x v pol leta), pridejo skupaj- ker ata ne vozi avta, z mamo(taščo, ki je izpit za avto naredila 3 leta nazaj) se pa noče vozit in potem jih pripelje svakinja! ma sej jih rada vidim- nečakinjo- ampak a more bit res zmeri zravenuser posted image

Altati- pošlji jih nekam!!( tasta in taščo, mislim). Ma ne, sej je lahko govorit, kako bi pa sama ravnala, pa ne vem, verjetno precej podobno kot ti- težila bi user posted image !! Očitno ste se jima spet nekaj zamerili!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9686
21.3.2007 13:35:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

spet ena prekrokana noc. pa vidim da nisem edina. 4krat je jedel od 23h do 5h. potem pa vstal ob8h in do 9h sploh ni bil lacen. tudi drugace cez dan je na 4 ure, ponoci pa tudi na eno.

altati katere kasice za zvecer? a to lahko kar takoj zvecer das al tud zjutraj zacnes?

Mlečne kašice z rižem (npr. od Milupe) bom jaz poskusila dodati zvečer, kot prvo. Zdaj enkrat v teh 10-ih dneh.

js sm nabavila riževo kašico, ki se z vodo meša... pa se že cel teden odločam, da bi jo poskusila... no, dan tolk hitr beži, da pol kr preložim nanaslednji dan... pa še ne vem čist točno kako bi se tega lotila user posted image

Poskusi mu dodati zvečr, par žličk, pred kopanjem ali kaj podobnega. Glej, da se bosta po kašici še obvezno podojila. Zaradi žeje, da ne bo se potem fante zbujal ker bo žejen. Zmešaj mu in mu ponudi par žličk. Mogoče prvič kakšne 3,4, 5 žličk.
altati, če poskusim.... a bo prav, če mu dam opoldne za poskusit kakšno žličko? tekom dneva bi potem lahko opazovala morebitne reakcije... in po kolikem času bi lahko na večerni obrok prešla? predvidevam, da najprej za silo podojim, pol kakšno žličko rižolina in dalje joško... a bi bil tak način pravi? mogoče drug teden poskusim... al čem raje počakat? kr ne vem no...

Poskusi takrat ko ne bo preveč sit in nit ne preveč lačen. Kakšni 2 uri po dojenju, kaj takšnega.Od te navadne milupine z rižem ne bo alergičnih reakcij, sploh če ti normalno piječ in ješ mlečne izdelke...

eh, sm na koledar gledala... pa bom verjetno kr počakala... za velikonočne praznike gremo na morje prikolico postavljat in bo lažje samo z joško... pol bomo pa v tistem tednu 6 mesecev stari in začnemo z GH...

Frrrr ne računaj na to, da bo akr začel jesti...lahko traja mesec dni, da bo sploh akj pojedel...to smo mi imeli pri Tii in zdi se mi da je Jaša kopijauser posted image

altati, imam pa še eno vprašanje... začnem z zelenjavo, nadaljujem s sadjem... kdaj boš pa ti rižolino vklapljala v jedilnik Jaše? po uvedbi sadja in zelenjave?

Rižolino oz. mlečne mešanice z rižem lahko že zdaj, zvečer, če imaš občutek, da ima premalo oz. da se več zbuja.

HVALA! se ti bom oddolžila s teto Milko z lešniki

Moj anslov pa imaš, a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9687
21.3.2007 13:38:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

kje pa upam zdaj k dojim goltat viskiuser posted image , me bo moj dal zapretuser posted image . Sam k pa nehamo dojit, babe moje, se ga gremo pa skupaj napit, ampak resuser posted image
Drgač mamo pa mi vikend v žirovskem vrhu, pa bi se komot dobile tm gor za piknik z družinicami, zdaj k je pomlad, pa mamo tko lep snegecuser posted image . Ne resno pravim. Une k ste pa od zlo daleč pa komot prespite gor pri nas, k mamo dovolj prostora.

Mene j emoj predragi očka že krstil za alkoholičarko, ker vsakič ko pridem k njemu na obisk, začnem težit kaj vse me matra in da nujno potrebujem kakšen viski, ali pa borovničke, ali pa dopač šnopc al pa kar vse skupajuser posted image user posted image . In kot prvo odprem njegov domači bifeuser posted image .
Gaya, jaz oz. naša družina že čaka na tvoje povabilo! a gremo najprej spucat, preden punce pridejo? en vikenduser posted image ????? pa zaloge pospravit in pripravit?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9688
21.3.2007 13:40:26   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

No, hvala sem mislila, da sem res divja, ko mi pa tele prisiljeni obiski gredo na živce, namreč preden semjaz z mojim začela, sem k mojim staršem šla 1X na teden ali 1X na 2 tedna, potem se je začelo, da sem z mojim 1X na teden morala na večerjo k njegovim user posted image , ko sem zanosila je bilo poleg večerje 1X na teden 10X na dan klici po telefonu, zdaj pa če bi dovolila bi bila vsak dan po 19.00 uri pri nas na obisku PLUS 1X na teden (za vikend) pri nijh na kosilu.

Tasha, jaz sem vsem mojim dragim in manj dragim prijateljem, sosedom, kolegom, sorodnikom povedala, da odkar je Jaša na svetu, ne sprejemamo obiskov po 18.uri. Ker takrat se on kopa, nato malo pocrklja, nahrani in gre spat. Oz. lahko pridejo po 20.uri, takrat ko on že spi. Od 18h do 20h pa NE SPREJEMAM NIKOGAR! Poskusi kaj takšnega! Če ne bo prehud šokuser posted image .. Kaj pa tvoj pravi na vse skupaj????

no tole mi je pa všeč, ker so se kolegi od mojga enkrat ob 18ih prikazal( valda je odpadlo vse. kopanje, umirjanje, igranje...) in so bli do 23ih! Oni domov spat, moj spat, jst pa na nočni šihtuser posted image  Sem bila prav jezna na vse! Pa še rada imam, da se ljudje najavijo kakšen dan prej in da povejo kdaj bodo prišli, ne pa da kličejo isti dan, rečejo bomo prišli po tretji uri, potem pridejo pa ob 16.30user posted image user posted image
Še bolj mi grejo pa eni kolegi na živce, ki imajo zdaj že skoraj 3 letnega sinka. No ko je ona rodila, niso mogli nikamor na obisk( sej čist razumem, prve mesece...), mi smo jih prišli pogledat, ko je bil mali 2 meseca star, potem spet niso imeli časa, pa z otrokom je težko, pa preden vse oblečeš, pa nahraniš...sej veste kaj mislim, vglavnem, nikoli niso imeli časa( otrok je majhen...), no za druge kolege so pa zmeraj lahko okoli letali!!
Ko smo pa mi imeli Tinkaro je bilo pa kontra- ja sej vi pa lahko zdaj pridete k nam- sej imamo mi previjalno...mi imamo majhnega otroka, pa ona je zdaj še user posted image , vglavnem spet ne morejo k nam na obisk ( mi pa s Tinkaro lahko skačemo okoli)- sem jezna na njih- do včeraj sem imela darilo za novo leto še zapakirano, včeraj sem ga pa odvila, bo to dobil nekdo, ki si to res zasluži!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9689
21.3.2007 13:42:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Zobeki...dajte ve izkušene mi PROSIMMMMMM povedat kak bo zdaj to izaščanje zob zgledalo, kot sem že danes napisala in vprašala, pa nihče ni videluser posted image  ponoči mamo prave đumbuse, kaj naj delam, kdaj se bo to nehalo - mislim, ali je taka štala samo pri prvih zobeh ko rastejo ali je to vedno tako ko je kaki na poti da ven pogleda? Pa še glede vročine me zanima. Ali so vaši starejši otroci meli vročino vedno ko so zobeki izraščali, torej naj pročakujem vročino (in koliko bo približno) ali pa ni nujno da sploh bo mela vročino pred izrastom? Ful noči prejoka, čez dan pa je ko kaki napadalni pes, vse bi pogrizla, prav hlasta za grizenjem, vidim da jo srbi in muči...Calgel pa ni bogvekaj v pomoč!

Pri nas ni nobena imela nikoli vročine, bilo je pa kup slinjena, pa huda žeja in kar nekaj neprespanih noči. Jaz sem včasih kar ponoči namazala dlesni, jima dala pit in smo spali naprej. Se pa pri mnogih pojavlja tudi vročina, čeprav pediatri tega v veliki meri ne priznavajo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9690
21.3.2007 13:43:37   
beki24
Muki- zdaj vsaj veš, da si v službi pogrešljivauser posted image
Ma saj vem kako je to. Mene je profesor (mentor) v porodnišnico klical ( no sej ni vedel, pa kako mu je bilo potem nerodnouser posted image ), ker je založil ene tabele in grafe za članek!! Sej dobro, da v tistem svojem računalniku sploh kaj najde!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9691
21.3.2007 13:44:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Muki najprej user posted image  za število postov 3333user posted image , Joj katastrofa...če me še to čaka pri zobekih, kake svečke proti bolečinam so to?

predvidevam da muki govori o voltaren svečkah...saj ne vem, a se dobijo brez recepta?user posted image  mi smo jih dobili pri pediatrinji z receptom, pri visoki vročini (nad 38,5)

O Voltaren svečka sigurno ne govori, najbrž o Paracetamol. Voltaren, @lina ,je skoraj za konja ubit. Naša Tia jih je dobivala na recept, izjemoma, ker paracetamol ni prijel. Ob predoziranju oz. neprimerni uporabi otroci lahko izgubijo zavest....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9692
21.3.2007 13:45:28   
beki24
Zobki- pri zobkih se lahko pojavi vse- slinjenje, grizenje (najpogosteje), tečnost tudiuser posted image , nespanje, žeja, vročina, tudi driska!! verjetno še kaj, otroci različno prenašajo bolečino!
SAej pediatri tudi ne priznavajo, da AD3 kapljice krče povzročajouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9693
21.3.2007 13:51:34   
lucika
mi smo zdaj tretji dan na kasici od milupe. prvic je bila glih ena zlicka, vceraj mogoče tri. sem pa ugotovila, da bi jedel, samo...sam.ko mu jaz v usta dajem , ni fino. ko das njemu zlicko, takoj najde, kam tist paše;)
bom kar počasi, vsak dan malo več. prvo pa ga malo podojim, da ni prevec lacen.se mi pa te dni zbuja ze ob 11, kar je prej prespal. no, mogoce mas altati prav, mogocre je to zeja..samopo dveh treh zlickah tudi?

in zdaj je tu se ena dilema, sem tud prespala solanje...menda je ze bila debata... kaksne stolcke za hranjenje imate?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9694
21.3.2007 13:54:15   
beki24
Tinkara je pridna, veliko se sama zamoti in se igra- pa kotali in obrača, danes je še v posteljici kar nekam splezala! ponoči jeva 1x, ob 20ih ponavadi že spi, če ne prej- res je zlata, joka skoraj ne več, bolj se krega! zdajle se pa pri meni crklja, se prav stiska k meniuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9695
21.3.2007 13:54:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

no, mogoce mas altati prav, mogocre je to zeja..samopo dveh treh zlickah tudi?

Saj najbrž ga potem do konca podojiš, a ne? Potem bi jaz rekla, da ni žeja, ampak lakotauser posted image . Samo reveži še ne znajo jestiuser posted image ,

in zdaj je tu se ena dilema, sem tud prespala solanje...menda je ze bila debata... kaksne stolcke za hranjenje imate?

ChiccoMamma je naš!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9696
21.3.2007 13:55:32   
Arabela
Beki, hvala za pojasnilo... saj pravzaprav pediatrinja ni rekla da je dehidrirana ampak da je mogoče premalo pila... user posted image ... .ma kakorkoli, saj čajek ji ne škodi, ji pa vedno bolj uspeva piti iz kozarčka... pa sem zdaj ji parkrat ko je jokala dala čajek namesto dojke in se je hitro pomirila...

Ej ve pa danes ful čvekate.. a imate grdo vreme? Pri nas je kar lepo, tu pa tam malce sončka, vendar bova midve še malce počakali s sprehodom zaradi tega presnetega kašlja..

Malecka se je lepo naspala, zdaj greva papat..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9697
21.3.2007 14:02:50   
altati
Medicina res dela čudeže... PREBERITEuser posted image !!!                                           

Zapisnik evropskega kongresa transplantologov                             

Poročilo britanskega predstavnika:                                        
Našli smo človeka brez hrbtenice, mu jo presadili in po tednu dni v       
bolnici je zahvaljujoč odkritjem britanskih zdravnikov shodil in si začel 
iskati službo.                                                            

Francoski predstavnik zdravnikov je poročal:                              
Pri nas smo imeli pomembnejso zadevo. Vzeli smo človeka z enim samim      
pljučnim krilom, mu presadili manjkajoče pljučno krilo in po treh         
dneh je odšel iz bolnice in si začel iskati službo.                       

Predstavnik italijanskih zdravnikov je poročal:                           
Mi smo imeli dva pacienta brez srca. Ker smo imeli le enega darovalca, smo
se odločili in vsakemu od obeh paciantov presadili pol srca.              
Po samo dveh dneh sta oba pacienta ozdravljena že začela iskati službo.   

Predstavnik slovenskih zdravnikov je ponosno povedal:                     
Vse to ni nič. Pri nas imamo tri ljudi brez možganov. Postavili smo jih na
čelo države in v rekordnem času že več kot pol države išče službo.        

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9698
21.3.2007 14:03:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ej ve pa danes ful čvekate.. a imate grdo vreme? Pri nas je kar lepo, tu pa tam malce sončka, vendar bova midve še malce počakali s sprehodom zaradi tega presnetega kašlja..

MIDVA SVA VOZIČKALA PO SONČKU 3 URE- od 10h do 13...punce so pa čvekale, jauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9699
21.3.2007 14:03:53   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mi smo zdaj tretji dan na kasici od milupe. prvic je bila glih ena zlicka, vceraj mogoče tri. sem pa ugotovila, da bi jedel, samo...sam.ko mu jaz v usta dajem , ni fino. ko das njemu zlicko, takoj najde, kam tist paše;)
bom kar počasi, vsak dan malo več. prvo pa ga malo podojim, da ni prevec lacen.se mi pa te dni zbuja ze ob 11, kar je prej prespal. no, mogoce mas altati prav, mogocre je to zeja..samopo dveh treh zlickah tudi?

zdaj jo še v ležalniku hranim, ko bo samostojno sedela, bom pa tisti stolček, ki ga na mizo prišraufaš kupila, kasneje pa trip -trap

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?