beki24
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 No, hvala sem mislila, da sem res divja, ko mi pa tele prisiljeni obiski gredo na živce, namreč preden semjaz z mojim začela, sem k mojim staršem šla 1X na teden ali 1X na 2 tedna, potem se je začelo, da sem z mojim 1X na teden morala na večerjo k njegovim , ko sem zanosila je bilo poleg večerje 1X na teden 10X na dan klici po telefonu, zdaj pa če bi dovolila bi bila vsak dan po 19.00 uri pri nas na obisku PLUS 1X na teden (za vikend) pri nijh na kosilu. Tasha, jaz sem vsem mojim dragim in manj dragim prijateljem, sosedom, kolegom, sorodnikom povedala, da odkar je Jaša na svetu, ne sprejemamo obiskov po 18.uri. Ker takrat se on kopa, nato malo pocrklja, nahrani in gre spat. Oz. lahko pridejo po 20.uri, takrat ko on že spi. Od 18h do 20h pa NE SPREJEMAM NIKOGAR! Poskusi kaj takšnega! Če ne bo prehud šok .. Kaj pa tvoj pravi na vse skupaj???? no tole mi je pa všeč, ker so se kolegi od mojga enkrat ob 18ih prikazal( valda je odpadlo vse. kopanje, umirjanje, igranje...) in so bli do 23ih! Oni domov spat, moj spat, jst pa na nočni šiht Sem bila prav jezna na vse! Pa še rada imam, da se ljudje najavijo kakšen dan prej in da povejo kdaj bodo prišli, ne pa da kličejo isti dan, rečejo bomo prišli po tretji uri, potem pridejo pa ob 16.30 Še bolj mi grejo pa eni kolegi na živce, ki imajo zdaj že skoraj 3 letnega sinka. No ko je ona rodila, niso mogli nikamor na obisk( sej čist razumem, prve mesece...), mi smo jih prišli pogledat, ko je bil mali 2 meseca star, potem spet niso imeli časa, pa z otrokom je težko, pa preden vse oblečeš, pa nahraniš...sej veste kaj mislim, vglavnem, nikoli niso imeli časa( otrok je majhen...), no za druge kolege so pa zmeraj lahko okoli letali!! Ko smo pa mi imeli Tinkaro je bilo pa kontra- ja sej vi pa lahko zdaj pridete k nam- sej imamo mi previjalno...mi imamo majhnega otroka, pa ona je zdaj še , vglavnem spet ne morejo k nam na obisk ( mi pa s Tinkaro lahko skačemo okoli)- sem jezna na njih- do včeraj sem imela darilo za novo leto še zapakirano, včeraj sem ga pa odvila, bo to dobil nekdo, ki si to res zasluži!!!