|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 14:08:23   
beki24
Sem pa opazila, da je bila Tinkara tudi žejna po riževi kašici, ker je okoli 19.30 in potem gre spat- pa se je sama budila ( če je nisem prej jaz) ob 23.00-23.30. Včeraj je pa jedla ob 18.30, in potem sem ji po žlički dajala še vodo in je spala od 20ih do 2.00, potem jedla in spala do 6ih, jedla in spala do 8.30!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9701
21.3.2007 14:13:37   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Muki najprej user posted image  za število postov 3333user posted image , Joj katastrofa...če me še to čaka pri zobekih, kake svečke proti bolečinam so to?

predvidevam da muki govori o voltaren svečkah...saj ne vem, a se dobijo brez recepta?user posted image  mi smo jih dobili pri pediatrinji z receptom, pri visoki vročini (nad 38,5)

O Voltaren svečka sigurno ne govori, najbrž o Paracetamol. Voltaren, @lina ,je skoraj za konja ubit. Naša Tia jih je dobivala na recept, izjemoma, ker paracetamol ni prijel. Ob predoziranju oz. neprimerni uporabi otroci lahko izgubijo zavest....

Altati, Voltaren svečke so različno dozirane. Jure jih je dobil mislim da pri 6. bolezni, ko je imel visoko vročino tri dni (okrog 39 stopinj), dobili smo tiste najmanjše 12,5 mg, so pa tudi 50mg... pa še od teh najmanjših je bila doza zanj 1 na dan, ampak naenkrat samo polovičko... Od naše pediatrinje smo dobili samo Calpol za zbijanje vročine ali pa te svečke, svečke paracetamola nismo nikoli dobili user posted image , zato jih ne poznam in sem avtomatično pomislila na Voltaren...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9702
21.3.2007 14:14:25   
beki24

ej muki- saj meni prav dol visi, če nisem požegnana...ampak kaj so tega krivi moji otroci???? tega ne štekam...najhuje pa je, ko okrog se pa hvalita z njimi!!! buuser posted image !!!!

sej ponavadi je to tako, tebe ignorirajo, okoli se pa hvalijo!!
Jst bi jim že dala!
Jst sem sposobna zaradi takih stvari dooooooooolgo časa ne govorit z ljudmi in jih ignorirat!! Seveda sem potem spet jaz tista čudnauser posted image  ampak dol mi visi, določenim ljudem sem se že naučila povedati kar jim gre- pa da mi pri tem ni hudo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9703
21.3.2007 14:16:40   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Ker res priznam, da sem bla zadnji teden vsa nekaj razsuta, ker mamo spet blažje težave z našo bivšo in se mi prtisk vsaj 2X na dan vzdigne do vrelišča. Sej se trudim da se ne bi, ampak jebela, sem samo človekuser posted image , al pa včasih vrjetn še to ne večuser posted image  

Vidiš, draga moja, tako te imam jaz najraje. Sofisticiran izbor besed user posted image  in s smislom za humor, ki je mi je zelo blizu. user posted image  
Naj te še malo razvedrim? Neža je včeraj...ja spet med kopanjem user posted image , ugotavljala, da imam jaz luliko...khmm...malo drugačno od njene, poraščeno user posted image . Pa sem ji rekla, da bo tudi ona imela tako, ko bo ženska. Pa je rekla; a mami, ko boš pa ti mala, boš pa imela prazno, kot jaz? user posted image

Muki, pa Neža ima take da dol padešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej si ti to pišeš, ane!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9704
21.3.2007 14:20:05   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Če pa nič ne jamraš.user posted image

Zdaj pa jamram, samo zateuser posted image

No, glede tašče - ja, to pri vas je pa druga skrajnost. Ne, to ni normalno. Ubogi vnučki.user posted image  Saj ima Evik prav, zaradi otrok je že treba gojiti tudi te vezi, stari starši so le nekaj pomembnega v življenju vseh nas. Ne vem, glede na to, da so moževi starši to, bi bilo dobro, da bi on kaj ukrenil. Pogovori se z njim.

Saj se pogovarjava. in jaz bi jim to tudi povedala. Moj ej ap poosebljena milina in dobrota in tega noče...meni gre pa na MOŠKI SPOLNI ORGAN (ki ga nimam user posted image )! Ve pa, da ko bom jaz to povedala, ne bo lepo....ker jaz  (kot ste že ugotovile) sem zelo direktna, tega pa ona dva ne bosta prenesla in bo nos do tal in prekinitev stikov za nadaljna 3 leta....kaj pa zdaj?????

Veš kaj je meni soseda včeraj rekla, da takih ljudi, ki ti jemljejo energijo in se zaradi njih obremenjuješ( tako kot so teli tvoji sorodniki) ne rabiš okoli sebe! Potem si samo še ti ves čuden in zamorjen, pa sekiraš se zabrezveze, oni se pa ne- a misliš da se oandva kaj sekirata, ker Jaše že toliko časa nista videla, če bi se bi kaj poklicala in prišla na obisk!!
Sorodniki gor ali dol, če se ne znajo obnašat jih raj nimam!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9705
21.3.2007 14:25:15   
Maxica
Ja ja, še bolj čvekajte, kadar jaz ne utegnem do računalnika. Da vas ja ne morem slediti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9706
21.3.2007 14:26:54   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

punce pomembno vprašanje, kateri otroček je že imel sor????? Ker Gaja ma ene pikice po ustnicah na notranji strani, pa po ličnicah na notranji strani, sam nč ne kaže znakov da bi jo bolel. Pikice so pa bele.

je imel moj brat, ko je bil majhen- pazi samo da bo dovolj jedla in pila!!! Ko jih začne bolet nehajo jest in spet ta dehidracija ( ki pa jo mimgrede preverimo tudi tako, da na trebuščku narediš gubo, če se, ko spustiš,koža normalno spusti je vse ok, če ostane skupaj oz. gre nazaj bolj počasi je otrok dehidriran!)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9707
21.3.2007 14:32:13   
beki24
altati, a bo nam t2 delal, ker nimamo vez v upravi?
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi imamo tudi T-2 in po začetnih mukah, da smo ga priklopili in da je začel delati, zdaj kar gre! Smo pa mi tudi klicali vse  mogoče ljudi v T-2ju!! Vglavnem- oni nič kriviuser posted image  Še zdaj včasih crkne za kakšno urco ali dve, no in potem spet dela!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9708
21.3.2007 14:37:27   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya dobila podatke... hvala... tut od Maxice dobila...
muki, kaj je zdej to, bom mogla bit direktor, da bom dobla od tvoje uberdebelajse mere user posted image

Tud če boš direktor, ni nujno da jih boš dobila - saj njen direktor tud ne dobi zapisnika user posted image user posted image

ŠE ENA ZA V KNJIGO!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9709
21.3.2007 14:48:20   
beki24
JST TUD DANES TEŽKO SLEDIM- MISLIM, DA SEM ZDAJ VSE PREDELALA!!

Tinkara je boljše, kakala je samo 1x do zdaj, upam da je to to!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9710
21.3.2007 14:51:00   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Muki najprej user posted image  za število postov 3333user posted image , Joj katastrofa...če me še to čaka pri zobekih, kake svečke proti bolečinam so to?

predvidevam da muki govori o voltaren svečkah...saj ne vem, a se dobijo brez recepta?user posted image  mi smo jih dobili pri pediatrinji z receptom, pri visoki vročini (nad 38,5)

O Voltaren svečka sigurno ne govori, najbrž o Paracetamol. Voltaren, @lina ,je skoraj za konja ubit. Naša Tia jih je dobivala na recept, izjemoma, ker paracetamol ni prijel. Ob predoziranju oz. neprimerni uporabi otroci lahko izgubijo zavest....

Altati, Voltaren svečke so različno dozirane. Jure jih je dobil mislim da pri 6. bolezni, ko je imel visoko vročino tri dni (okrog 39 stopinj), dobili smo tiste najmanjše 12,5 mg, so pa tudi 50mg... pa še od teh najmanjših je bila doza zanj 1 na dan, ampak naenkrat samo polovičko... Od naše pediatrinje smo dobili samo Calpol za zbijanje vročine ali pa te svečke, svečke paracetamola nismo nikoli dobili user posted image , zato jih ne poznam in sem avtomatično pomislila na Voltaren...

Voltaren je res ful močan! Jaz bolj zagovarjam Paracetamol svečke (ki so v prosti prodaji), kot Calpol, ki ima ful dodatkov (zaradi okusa) in so nanj pogoste alergije. Saj Calpol tudi deluje na bazi Paracetamola. ja, mi smo pri Tii dobili 50 mg cvečke Voltaren in je bilo doziranje točno na kilažo (mislim da 3/4 svečke) max. na 8 ur.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9711
21.3.2007 14:54:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ej muki- saj meni prav dol visi, če nisem požegnana...ampak kaj so tega krivi moji otroci???? tega ne štekam...najhuje pa je, ko okrog se pa hvalita z njimi!!! buuser posted image !!!!

Jst bi jim že dala!
Jst sem sposobna zaradi takih stvari dooooooooolgo časa ne govorit z ljudmi in jih ignorirat!! Seveda sem potem spet jaz tista čudnauser posted image  ampak dol mi visi, določenim ljudem sem se že naučila povedati kar jim gre- pa da mi pri tem ni hudo!

Beki- mi nismo imeli kontaktov 2,5 let. Da sem rodila Jaša so izvedeli iz sms-a, ki jim ga je moj poslal iz porodnišnice. Niso niti vedeli da sem noseča. Tišina med nami je bila zaradi istih zadev-nikoli prišli, 2x na leto povabili, takrat naj bi ob datumu in uri stali na vratih, vmes bi pa po telfonu kdaj pa kdaj komandirali...in potem je bilo po Jaševem rojstvu govora, kako bo zdaj drugač, pa kako je vse super in fajn in enkratni, čudoviti otroci, zdaj pauser posted image ....Sem pa tudi jaz škorpijon in ne odpuščam. Mi je jasno tvoje razmišljanje....nisem niti dovolila, da pove, da sem noseča. Ker sem rekla, da če toliko nismo vredni da nas pridejo pogledat (saj ne mene, moje otroke), jim pa tudi to ni treba telefonirat in sporočat!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9712
21.3.2007 14:57:46   
altati
Moja predraga, zlata sestra m je ravno potolažila po telefonu. Je rekla, naj vse pustim kot je in naj bom vesela, da jih ni na ogled. Saj če bi bili preveč, bi mi pa itak šli na živce. Prikrajšani so pa takooni. Ko pa pridejo, naj pa nikakor ne bom prisiljeno prijazna, ampak naj lepo pokažem, kaj si mislim (pokažem, ne povemuser posted image ). In naj nikar ne zgubljam energije zaradi njih. In še kako prav imauser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9713
21.3.2007 14:58:17   
Pikabu
Kako ste danes pridne, pa čvekave. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še malo živčna, zdaj ker ne vem, če naj grem ali ne h G. Tiste mehurčke imam še vedno, ampak ne srbi več. user posted image Sem klicala G in je rekla, naj se pridem pokazat popoldne, ker je dežurna, s tem da je povedala, da ima ful dela in da bom morala čakati, pa ne ve koliko časa. user posted image Zdaj mi je pa smotano tja hoditi in da še jaz gužvo delam, če bom prišla za brezveze. Mož je z Emo pri zobarju, čakam, da prideta domov, potem bo pa on še enkrat pogledal in bom videla, če bom šla. Kar neki.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9714
21.3.2007 15:03:38   
altati
Pikabu- če so res mehurčki, bi jaz šla! Ker mehurčki so znak herpesa. če pa tvoj domači gospod ginekologuser posted image  ugotovi drugačno stanje, da je mogoče samo kaj vneto, kakšna lojnica, kakšen mozolj ali kaj podobnega, pa ostani doma in se zdravi s hladilnim mazilom od Maxa in Eme.  Jaz imam tudi za takšne stvari Jaševo kremo od Aderma (za rdečo ritko, vnetega lulčka itd....user posted image )

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9715
21.3.2007 15:08:31   
Pikabu
Altati, tale tvoja tašča.... user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti, da obstajajo taki ljudje. Sestra ti je ful dobro povedala, res škoda energije zanje. Le oni so na zgubi.

Pa tudi ostale, beki, amazona. Groza, kakšne izkušnje imate. Jaz imam na vse svoje bližnje lepe spomine, še posebej na stare starše. Od očeta mama je bila itak zlata. Kmečka ženica, dobrega srca, ona je edina, s katero sem se vedno objemala. Oče od mojega očija: ves ponosen name. Najbolj fino se mu je zdelo, ko smo prišli na obisk, pa je bil v hlevu in sem prišla do njega, ga počakala na začetku hleva, ker sem se bala mimo krav, pa mu rekla: "Živjo ata!". Pa roko dvignila v pozdrav, potem sem se pa potolkla po kolenih in me je dvignil v naročje. Ko smo še živeli pri očijevih starših, me je od mami oče (ta, ki je sedaj umrl) po kosilu prišel iskat in me odpeljal k sebi, ker smo tam delali hišo, da smo bili popoldne skupaj, potem smo se pa zvečer vrnili nazaj. Mamina mama je tisti čas še hodila v službo in me je ata velikokrat peljal k njej v službo, da me je mama potem peljala na kolesu domov. To se mi je najbolj fino zdelo. Res imam na vse lepe spomine in pogrešam jih, no, edino mamo od mami imam še živo in izkoristimo, da smo lahko veliko tudi z njo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9716
21.3.2007 15:11:32   
beki24

Jst bi jim že dala!

Beki- mi nismo imeli kontaktov 2,5 let. Da sem rodila Jaša so izvedeli iz sms-a, ki jim ga je moj poslal iz porodnišnice. Niso niti vedeli da sem noseča. Tišina med nami je bila zaradi istih zadev-nikoli prišli, 2x na leto povabili, takrat naj bi ob datumu in uri stali na vratih, vmes bi pa po telfonu kdaj pa kdaj komandirali...in potem je bilo po Jaševem rojstvu govora, kako bo zdaj drugač, pa kako je vse super in fajn in enkratni, čudoviti otroci, zdaj pauser posted image ....Sem pa tudi jaz škorpijon in ne odpuščam. Mi je jasno tvoje razmišljanje....nisem niti dovolila, da pove, da sem noseča. Ker sem rekla, da če toliko nismo vredni da nas pridejo pogledat (saj ne mene, moje otroke), jim pa tudi to ni treba telefonirat in sporočat!

Ne vem, ne morem ti neki govorit, sej sama veš kako in kaj ter zakaj je tako! Take ljudi jst čist odpišem, čeprav je težko in butasto!!
Tako sem mojo babico pol leta ignorirala, pa stanuje v spodnjem nadstropju hiše, kje so moji starši. Mi je vse živce požrla s svojim obnašanjem- kao ona lahko reče karhoče, bolje rečeno zmerja in vpije kolikor koče, njej pa ne bi jst smela nič reči ker je moja babica!! Sem ji povedala par krepkih še za 10 let nazaj ( ker se tudi pri nas to že vleče) in ji tudi povedala, da nimam 5 let, da bom tiho in požrla vse, kar mi bo serviralauser posted image  Takrat je bilo tako hudo, da mi prvič v življenju ni bilo ne hudo ne žal, ker sem človeku povedala kar mu gre!
Začela se je pa grdo držat zato- ker bo ona prababica- pa še ni tolk starauser posted image , tako kot je jokala (pa ne od sreče) ob mojem rojstvu, ko je postala babicauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9717
21.3.2007 15:13:00   
beki24

Moja predraga, zlata sestra m je ravno potolažila po telefonu. Je rekla, naj vse pustim kot je in naj bom vesela, da jih ni na ogled. Saj če bi bili preveč, bi mi pa itak šli na živce. Prikrajšani so pa takooni. Ko pa pridejo, naj pa nikakor ne bom prisiljeno prijazna, ampak naj lepo pokažem, kaj si mislim (pokažem, ne povemuser posted image ). In naj nikar ne zgubljam energije zaradi njih. In še kako prav imauser posted image !

TOČNO TAKO- ČEPRAV TI JE ZARADI OTROK HUDO, JE PO SVOJE BOLJŠE TAKO, KO SE BOJO PA PRIKAZALI JIM PA POVEJ KAJ SI MISLIŠ- AMPAK JIH POTEM SPET 3 LETA NE BOuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9718
21.3.2007 15:14:39   
beki24
PIKABU- SPOKAJ SE K G- PRIDEM TJA DRUGAČ IN TE PO NAGI RITI NAŠEŠKAMuser posted image user posted image , PA ŠE ALTATI BO Z MANO PRIŠLA, ANEuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9719
21.3.2007 15:17:12   
Pikabu

Pikabu- če so res mehurčki, bi jaz šla! Ker mehurčki so znak herpesa. če pa tvoj domači gospod ginekologuser posted image ugotovi drugačno stanje, da je mogoče samo kaj vneto, kakšna lojnica, kakšen mozolj ali kaj podobnega, pa ostani doma in se zdravi s hladilnim mazilom od Maxa in Eme. Jaz imam tudi za takšne stvari Jaševo kremo od Aderma (za rdečo ritko, vnetega lulčka itd....user posted image )

Sem že mazala s hladilnim mazilom. Moj domači G pravi, da je še vedno isto, naj grem še tja pokazat. Jupi, zdaj pa veselo na čakanje. Sporočim zvečer, kaj je. Moj domači G pravi, da verjetno herpes ali kakšno glivično vnetje. user posted image Le zakaj moram tja hodit, če doma vse ugotovi? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9720
21.3.2007 15:19:14   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pikabu- če so res mehurčki, bi jaz šla! Ker mehurčki so znak herpesa. če pa tvoj domači gospod ginekologuser posted image ugotovi drugačno stanje, da je mogoče samo kaj vneto, kakšna lojnica, kakšen mozolj ali kaj podobnega, pa ostani doma in se zdravi s hladilnim mazilom od Maxa in Eme. Jaz imam tudi za takšne stvari Jaševo kremo od Aderma (za rdečo ritko, vnetega lulčka itd....user posted image )

Sem že mazala s hladilnim mazilom. Moj domači G pravi, da je še vedno isto, naj grem še tja pokazat. Jupi, zdaj pa veselo na čakanje. Sporočim zvečer, kaj je. Moj domači G pravi, da verjetno herpes ali kakšno glivično vnetje. user posted image Le zakaj moram tja hodit, če doma vse ugotovi? user posted image user posted image user posted image

ZATO, DA ČAKAŠ, IN DA POTEM DOBIŠ ZDRAVILOuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9721
21.3.2007 15:20:33   
Pikabu

PIKABU- SPOKAJ SE K G- PRIDEM TJA DRUGAČ IN TE PO NAGI RITI NAŠEŠKAMuser posted image user posted image , PA ŠE ALTATI BO Z MANO PRIŠLA, ANEuser posted image

Že letim.... user posted image

Se te že bojim..... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9722
21.3.2007 15:24:27   
Pikabu
Amazona, jaz sem videla, ampak nimam nobenega nasveta, ker pri nas teh problemov ni bilo. Ema je bila sitna ene14 dni prej, potem je bilo pa vredu. Pa to ni bilo tako hudo, kot pišeš, niti nismo z ničemer mazali. Zdaj pri Maksu pa še tudi nič ne kaže, da bi kmalu kaj bilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9723
21.3.2007 15:24:46   
altati
Jaz imam pa najlepše spomine na mojega dedka (po očetu), s katerim sem prekolovratila vse bližnje in daljne kraje, hribčke in doline v okolici doma. Umrl je 6 let nazaj! Bila sem res njegova ljubljenka, smao sem mu tudi posvečala največ časa. Bil je partizan-prvoborec in mi je ure in ure govoril zgodbe, pa vsepovsod me je jema s seboj, kuhal mi je 'posebke' (stanoval je pod nami in če doma ni bilo dobro kosilo, sem letela k njemu in mi je skuhal kar sem želela)....res je bil čudovit! omi (stara mama, njegova žena), pa nikoli ni bila ravni talent za otroke. Drugi stari oče je umrl, ko je bila moja mami stara 12 let, njegova žena (babica po mami) je imela pa več dela z drugimi vnuki, midve nisva nikoli imeli ravno pravega stika.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9724
21.3.2007 15:26:31   
Pikabu
Vam more še Maks nekaj napisati, mu je tako zanimivo, kako tipkam, da se ves čas steguje.

joiiiiiiiiiiiiiiiiibjgbuhgnivfd0e9fputvuvt99ttv tz n jzfhiggfizkn gbhiohbh

To je to. Se mi tako smeji tukaj zraven, ful mu je smešno.

Zdaj pa res letim. Se tipkamo zvečer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?