|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
20.3.2007 19:54:38   
Sulfinija
Pol pa bom spekla vanili rogljičke in pito od jogurta ful dober.Kaj pa ostale pravite na moje slastne recepte?
Monikap kaj pa boš ti spekla dobrega?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.3.2007 19:56:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Saj vas lahko zunaj počakam če želiš ob treh pred pizzerijo, bo tako vredu?

Bi bilo bolje,da nam ne pobegneš,velja?
Povej kako na moje nove recepte bodo tele zate?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.3.2007 19:57:09   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Pol pa bom spekla vanili rogljičke in pito od jogurta ful dober.Kaj pa ostale pravite na moje slastne recepte?

Mojca jaz sem LAČNA, a mi spečeš že zdajle kak rogljiček, jaz jih naravnost obožujemuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.3.2007 20:02:28   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca jaz sem LAČNA, a mi spečeš že zdajle kak rogljiček, jaz jih naravnost obožujemuser posted image

Ne,ne zdaj pa pač ne,malo bom še čvekala z vami pol pa se grem z mojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.3.2007 20:04:26   
koala
Mojca, saj samo zaradi mene ni treba spreminjati plana, sem prepričana da bodo punce z veseljem posprevile tisto prvo varjanto.
Zame se bo pa že kaj našlo, medika je nekaj čokoladne muffine omenjala.

Drugače pa imam rada vanilijeve rogljičke, tiste pite z jugurtom pa še ne poznam, poznam samo jogurtovo pecivo.

A da bi jaz kam pobegnila, ni šanse ko zavoham pizzo ostanem zabetonirana.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.3.2007 20:05:14   
monikap
Živijo punce jaz sem danes tudi čist zanič.Mojca hvala za kavico me je kar osvežila po robčke pa grem v četrtek.Pekla pa bom betlese in jagodno rolado.
Koala upam da bo mojo pecivo zate
Medika ja le veliko čokoladnih mufinof speči jih obožujem.
KAj bom oblekla dobro vprašanjeuser posted image neka udobnega kajti noč bo dolga kaj pa boste ve oblekle?Verjetno ne večernih oblek kajti če boste me obvestite da se bom tudi jaz potrudlauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.3.2007 20:08:31   
Sulfinija
Ne,Koala tole bom spekla in pika plan je spremenjen in konec.Bom pa ono drugo spekla,ko bo naš drugi mega žur velja?
Ja vidiš vsakemu ne odgovrja vse.Monikap tudi ti dve vrsti peciva,žal jaz pa spet betlesov ne maram,ker je koks noter.
Ne jaz bom oblekla črne hlače,z pasom in pa puli,ter bolero iste barve in verižico.

Ja me veseli bravo jutri je že sreda še malo pa bo sobota,velja.Ja,ja naša noč bo resno dolga le pripravite se katere bomo žurale do jutra velja?

LP Mojcauser posted image -bodoča meseca maja

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.3.2007 20:11:29   
citrončica
O,klepetulje,ste že startaleuser posted image ,
kake ideje....
večerna oblekauser posted image ,to je zame ponavadi pižamauser posted image user posted image ,
za pecivo pa je pri meni še 50%...če bo čas,bo bela pita, sicer moram na Trojane po krofeuser posted image ,
je še kaj kave???,jaz sem bla do zdaj za službenimi papirjiuser posted image ,pa sem rekla da grem na kavčuser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.3.2007 20:15:50   
Sulfinija
Citrončica evo ti ga eno fino dobro duplo user posted image ,le zate.
Ja fino jaz bi najraje od tebe citrončica borovničev krof iz TROJAN,ti bo najlažje verjemi mi no.Vidiš kake dobrote bomo jedle,le kdo bi se temu lahko odpovedal no.

Medika13 please moj možek pravi,da mu prihrani en čokoladni muflin,velja'

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.3.2007 20:18:12   
citrončica
Ja,Mojca,če ne bom frej,boš res krof dobila,sicer bi rada spekla pecivo, dvojno maso, da ga še doma mal pustim, moj ga ful obožuje!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.3.2007 20:21:22   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ja,Mojca,če ne bom frej,boš res krof dobila,sicer bi rada spekla pecivo, dvojno maso, da ga še doma mal pustim, moj ga ful obožuje!!user posted image

Bela pita je ful dobra,vendar jaz bi vseeno raje borovničev krof.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.3.2007 20:23:07   
Sulfinija
Medika13!

Moj možek prosi,da mu pustimo tam en tvoj čokoldni muflin bomo lahko,kajne?

P.s:Bi se katera javila mogoče,pa bi kupila ene papirnate krožnike,kajti kaj bo peciva ostalo bomo domov nesle,velja?

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.3.2007 20:24:23   
Sulfinija

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž
florita
janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.3.2007 20:26:39   
citrončica
Potem pa povejte,kake krofe bi jedle,bi jih vse???
Da ne kompliciram, pa jih prinesem....kdo bo pol še pizzo in vse pojedu???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.3.2007 20:28:06   
Sulfinija
jaz borovničevega ostale pa naj povejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.3.2007 20:28:11   
koala
monikap jaz mam ful rada bitle, njmi.
citrončica pa belo pito tud obožujem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.3.2007 20:29:51   
medika 13

Medika13!

Ja Mojca ni panike, imam novo pečicouser posted image user posted image user posted image bom tolk mafinov spekla, da boste vse lahk kakega domov odnesle.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.3.2007 20:30:08   
Sulfinija
Punce,vse ki ste 100% prijavljene za mega žur naša citrončica zbira naročila za trojankse krofe kake boste jedle:marelične marmelada,boovničeva marmelada in vanili z kokosom.Hitro dajte rečt.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.3.2007 20:30:22   
monikap
Joj krofi pa še pizza pa pecivo mislim da bom se že jutri morala začet šparat da bom vse to lahko jedla drugače bom naredila buuum.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.3.2007 20:31:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Medika13!

Ja Mojca ni panike, imam novo pečicouser posted image user posted image user posted image bom tolk mafinov spekla, da boste vse lahk kakega domov odnesle.

Hvala ti!

Še enkrat prosim naj se ena javi in kupi papirnate krožnike,da bomo na koncu žura razpakirale pecivo in ga razdelile domov,velja?En krožnik pa itak more ostati za marogico in njene zaposlene,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.3.2007 20:32:48   
citrončica
Ok,vidim, da je 100 želja,povejte za krofke,če bo čas,bo tud bela pita, Koala,user posted image ,zdaj pa zeham...in se poslavljam do jutr!!!pa-pauser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.3.2007 20:33:22   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Joj krofi pa še pizza pa pecivo mislim da bom se že jutri morala začet šparat da bom vse to lahko jedla drugače bom naredila buuum.user posted image

Citrončica če se ne bojo javile za krofe pol le vse borovničeve vzemi in ne bomo nič komplicirale velja?Če boš pa mela pa čas pa le belo pito speči.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.3.2007 20:34:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ok,vidim, da je 100 želja,povejte za krofke,če bo čas,bo tud bela pita, Koala,user posted image ,zdaj pa zeham...in se poslavljam do jutr!!!pa-pauser posted image

A,že velja lahko noč.Za krofe pa kar tkole,če ne bo ekstra želja meni borovničevega in vsem ostalim tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.3.2007 20:36:38   
medika 13
Mojca evo, da te ne bo skrbelo prinesem jaz papirnate krožnike, pa alu foljo. Bomo vse poštimale.
Se bo treba od jutri naprej mal šparat, da bom lahko pojedla pizzo pa pol še vse pecivo poskusla. Jaz obožujem sladko. user posted image user posted image user posted image Se mi pozna mam trebuh ko user posted image , sam da nisem nosečka, no ne še.user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.3.2007 20:37:11   
Sulfinija
Bi bila katera tolk dobra in bi kupila še enkrat napišem papirnate krožnike,da na koncu mega žura razdelimo peciva za domov.Jaz prinesem dve sorti peciva,aperitiv.

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.