Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 19:54:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pol pa bom spekla vanili rogljičke in pito od jogurta ful dober.Kaj pa ostale pravite na moje slastne recepte? Monikap kaj pa boš ti spekla dobrega? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 19:56:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saj vas lahko zunaj počakam če želiš ob treh pred pizzerijo, bo tako vredu? Bi bilo bolje,da nam ne pobegneš,velja? Povej kako na moje nove recepte bodo tele zate? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 19:57:09
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Pol pa bom spekla vanili rogljičke in pito od jogurta ful dober.Kaj pa ostale pravite na moje slastne recepte? Monikap kaj pa boš ti spekla dobrega? LP Mojca Mojca jaz sem LAČNA, a mi spečeš že zdajle kak rogljiček, jaz jih naravnost obožujem
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:02:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Pol pa bom spekla vanili rogljičke in pito od jogurta ful dober.Kaj pa ostale pravite na moje slastne recepte? Monikap kaj pa boš ti spekla dobrega? LP Mojca Mojca jaz sem LAČNA, a mi spečeš že zdajle kak rogljiček, jaz jih naravnost obožujem Ne,ne zdaj pa pač ne,malo bom še čvekala z vami pol pa se grem z mojim . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:04:26
|
|
|
|
koala
|
Mojca, saj samo zaradi mene ni treba spreminjati plana, sem prepričana da bodo punce z veseljem posprevile tisto prvo varjanto. Zame se bo pa že kaj našlo, medika je nekaj čokoladne muffine omenjala. Drugače pa imam rada vanilijeve rogljičke, tiste pite z jugurtom pa še ne poznam, poznam samo jogurtovo pecivo. A da bi jaz kam pobegnila, ni šanse ko zavoham pizzo ostanem zabetonirana.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:05:14
|
|
|
|
monikap
|
Živijo punce jaz sem danes tudi čist zanič.Mojca hvala za kavico me je kar osvežila po robčke pa grem v četrtek.Pekla pa bom betlese in jagodno rolado. Koala upam da bo mojo pecivo zate Medika ja le veliko čokoladnih mufinof speči jih obožujem. KAj bom oblekla dobro vprašanje neka udobnega kajti noč bo dolga kaj pa boste ve oblekle?Verjetno ne večernih oblek kajti če boste me obvestite da se bom tudi jaz potrudla .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:08:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne,Koala tole bom spekla in pika plan je spremenjen in konec.Bom pa ono drugo spekla,ko bo naš drugi mega žur velja? Ja vidiš vsakemu ne odgovrja vse.Monikap tudi ti dve vrsti peciva,žal jaz pa spet betlesov ne maram,ker je koks noter. Ne jaz bom oblekla črne hlače,z pasom in pa puli,ter bolero iste barve in verižico. Ja me veseli bravo jutri je že sreda še malo pa bo sobota,velja.Ja,ja naša noč bo resno dolga le pripravite se katere bomo žurale do jutra velja? LP Mojca -bodoča meseca maja
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:11:29
|
|
|
|
citrončica
|
O,klepetulje,ste že startale , kake ideje.... večerna obleka ,to je zame ponavadi pižama , za pecivo pa je pri meni še 50%...če bo čas,bo bela pita, sicer moram na Trojane po krofe , je še kaj kave???,jaz sem bla do zdaj za službenimi papirji ,pa sem rekla da grem na kavč
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:15:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica evo ti ga eno fino dobro duplo ,le zate. Ja fino jaz bi najraje od tebe citrončica borovničev krof iz TROJAN,ti bo najlažje verjemi mi no.Vidiš kake dobrote bomo jedle,le kdo bi se temu lahko odpovedal no. Medika13 please moj možek pravi,da mu prihrani en čokoladni muflin,velja' LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:18:12
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Mojca,če ne bom frej,boš res krof dobila,sicer bi rada spekla pecivo, dvojno maso, da ga še doma mal pustim, moj ga ful obožuje!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:21:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja,Mojca,če ne bom frej,boš res krof dobila,sicer bi rada spekla pecivo, dvojno maso, da ga še doma mal pustim, moj ga ful obožuje!! Bela pita je ful dobra,vendar jaz bi vseeno raje borovničev krof. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:23:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Medika13! Moj možek prosi,da mu pustimo tam en tvoj čokoldni muflin bomo lahko,kajne? LP Mojca P.s:Bi se katera javila mogoče,pa bi kupila ene papirnate krožnike,kajti kaj bo peciva ostalo bomo domov nesle,velja? Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:24:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo citrončica+50%pecivo andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo stunfek+ anuška monikap+pecivo lana38+ blaž florita janja Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 žan in mihec,ter raho in naša puhica13. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:26:39
|
|
|
|
citrončica
|
Potem pa povejte,kake krofe bi jedle,bi jih vse??? Da ne kompliciram, pa jih prinesem....kdo bo pol še pizzo in vse pojedu???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:28:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
jaz borovničevega ostale pa naj povejo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:28:11
|
|
|
|
koala
|
monikap jaz mam ful rada bitle, njmi. citrončica pa belo pito tud obožujem.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:29:51
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Medika13! Moj možek prosi,da mu pustimo tam en tvoj čokoldni muflin bomo lahko,kajne? LP Mojca Ja Mojca ni panike, imam novo pečico bom tolk mafinov spekla, da boste vse lahk kakega domov odnesle.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:30:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,vse ki ste 100% prijavljene za mega žur naša citrončica zbira naročila za trojankse krofe kake boste jedle:marelične marmelada,boovničeva marmelada in vanili z kokosom.Hitro dajte rečt. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:30:22
|
|
|
|
monikap
|
Joj krofi pa še pizza pa pecivo mislim da bom se že jutri morala začet šparat da bom vse to lahko jedla drugače bom naredila buuum.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:31:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Medika13! Moj možek prosi,da mu pustimo tam en tvoj čokoldni muflin bomo lahko,kajne? LP Mojca Ja Mojca ni panike, imam novo pečico bom tolk mafinov spekla, da boste vse lahk kakega domov odnesle. Hvala ti! Še enkrat prosim naj se ena javi in kupi papirnate krožnike,da bomo na koncu žura razpakirale pecivo in ga razdelile domov,velja?En krožnik pa itak more ostati za marogico in njene zaposlene,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:32:48
|
|
|
|
citrončica
|
Ok,vidim, da je 100 želja,povejte za krofke,če bo čas,bo tud bela pita, Koala, ,zdaj pa zeham...in se poslavljam do jutr!!!pa-pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:33:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Joj krofi pa še pizza pa pecivo mislim da bom se že jutri morala začet šparat da bom vse to lahko jedla drugače bom naredila buuum. Citrončica če se ne bojo javile za krofe pol le vse borovničeve vzemi in ne bomo nič komplicirale velja?Če boš pa mela pa čas pa le belo pito speči. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:34:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ok,vidim, da je 100 želja,povejte za krofke,če bo čas,bo tud bela pita, Koala, ,zdaj pa zeham...in se poslavljam do jutr!!!pa-pa A,že velja lahko noč.Za krofe pa kar tkole,če ne bo ekstra želja meni borovničevega in vsem ostalim tudi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:36:38
|
|
|
|
medika 13
|
Mojca evo, da te ne bo skrbelo prinesem jaz papirnate krožnike, pa alu foljo. Bomo vse poštimale. Se bo treba od jutri naprej mal šparat, da bom lahko pojedla pizzo pa pol še vse pecivo poskusla. Jaz obožujem sladko. Se mi pozna mam trebuh ko , sam da nisem nosečka, no ne še.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:37:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bi bila katera tolk dobra in bi kupila še enkrat napišem papirnate krožnike,da na koncu mega žura razdelimo peciva za domov.Jaz prinesem dve sorti peciva,aperitiv. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.