Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:38:53
|
|
|
|
medika 13
|
Mojca ne skrbi no sej sem se že javla
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:38:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Mojca evo, da te ne bo skrbelo prinesem jaz papirnate krožnike, pa alu foljo. Bomo vse poštimale. Se bo treba od jutri naprej mal šparat, da bom lahko pojedla pizzo pa pol še vse pecivo poskusla. Jaz obožujem sladko. Se mi pozna mam trebuh ko , sam da nisem nosečka, no ne še. Ok,medika torej ti prineseš alu folijo,krožnike,jaz aperitiv,dve sorti peciva,citrončica krofe in listke je naredile,vse ostale pa nekaj peciva,pamela pa balone in lepilni trak načrt sklenjen. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:40:26
|
|
|
|
monikap
|
Borovničev krof bo kar dober nisem izbirčna. Ja Mojca sedaj pa lepo v pižamo in se malo pocartat pol pa kar spančkat. Lahko noč punce pa prijetne sanje.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:40:41
|
|
|
|
medika 13
|
bravo Mojca ti si prava organizatorka
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:42:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 bravo Mojca ti si prava organizatorka A nisem dobra??Upam,da mi naredite kako presenečenje na kvadrat.In da še kdaj tale mega žur ponovimo,če prej ne ko bom mela novo bučno olje? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:43:59
|
|
|
|
koala
|
Jaz pa ne jem trojanskih krofov. Smo bile enkrat z kolegico tam in sva jih kupili pa sta bila dva od 4 znotraj surova in so sew mi zamerili.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:54:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
A ste vse odšle spat?Sedaj ko mam jaz moč in se mi ne zeha,da bi čvekala? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 20:57:18
|
|
|
|
koala
|
Še prisotna in prisebna. Samo zdaj za trenutek pobegnem izpred PC-ja da možeka pokličem
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 21:03:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo citrončica+50%pecivo andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo stunfek+ anuška monikap+pecivo lana38+ blaž florita janja Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 žan in mihec,ter raho in naša puhica13. LP Mojca Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 21:08:54
|
|
|
|
medika 13
|
Jaz že komaj čakam žura, veselim se da vas bom spoznala, aja pa Mojca mi je obljubila, da se bo plesalo Jaz se za danes poslavljam, se beremo jutri! Nočko!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 21:13:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Jaz že komaj čakam žura, veselim se da vas bom spoznala, aja pa Mojca mi je obljubila, da se bo plesalo Jaz se za danes poslavljam, se beremo jutri! Nočko! Točno,da se bo plesalo.Sedaj pa se tudi jaz poslavljam,ker me moj neizmerno težko čaka. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 22:29:29
|
|
|
|
stunfek
|
No, sem prišla. pa že vse spite :) Jutri je moj rojstni dan . Rada imam rojstne dneve ne glede na to čigavi so ampak svojega imam pa najraje. Lahko noč in jutri je moj dan !
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 22:33:44
|
|
|
|
Anitka
|
Čer! Stunfek upam, da bo tvoj jutrišnji rojstni dan nepozaben. Čestitke prejmeš pa jutri, velja? Jaz moram tudi sama spati danes in jutri pa še hudičevka rdeča se je prikazala zdaj bom šla pa v kot Punce lepo se imejta na srečanju. Bi se malce oglasila, a me žal ne bo v Sloveniji. Nočko
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 20.3.2007 22:35:53
|
|
|
|
Marogica
|
Punce, a plesale boste tudi? Kje boste pa plesalce našle, naj te tudi "priskrbim"? . Že za živo glasbo je bilo težko, sedaj pa še to... Se vdimo....v soboto...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 6:54:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Punce, a plesale boste tudi? Kje boste pa plesalce našle, naj te tudi "priskrbim"? . Že za živo glasbo je bilo težko, sedaj pa še to... Se vdimo....v soboto... Marogica,kaj vi imate živo glasbo???O tega pa nisem vedela.Ne,ne ni treba plesalecev priskrbeti,akjti če ženske md sabo plešejo je 1000x boljše kot pa moški.He,he malo heca more biti.Ja marogica vidimo se v soboto.Na sprideš gledat,kajne? LP MOJCA
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 6:56:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga stunfek!!! Ob današnjem rojstnem dnevu ti želim vse naj,naj naj se ti kmalu izpolni tvoja največja želja,ki jo hraniš na dnu svojega srca. ,ta šopek dišečih rožič je samo zate, pa dobiš v soboto,ter objemček in poljubček.Pa lepo praznuj!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 7:08:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Marogica,kaj vi imate živo glasbo??? LP MOJCA Nimamo, hec, hec.....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 7:10:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Marogica,kaj vi imate živo glasbo??? LP MOJCA Nimamo, hec, hec..... Saj sem vedela,da si me napeljala he,he.kaj nas ti prideš gledat,kajne'Daj sporoči mi kok bo tam tvojih zaposlenih za soboto?Pripravi vam krožnik he,he polno bo peciva.Si jagode nabavila? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 7:11:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo citrončica+50%pecivo andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo stunfek+ anuška monikap+pecivo lana38+ blaž florita janja Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 žan in mihec,ter raho in naša puhica13. LP Mojca Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:10:48
|
|
|
|
monikap
|
stunfek Jasno nebo naj bo vedno nad teboj oblaki dež naj le za vzorec spustijo nenehno naj tvoje življenje nosi seboj iskrice zdravja ki v tebi naj žarijo vse bolečine naj gredo v pozabo v hiši naj sreča,mir in otroški smeh odmeva.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:15:05
|
|
|
|
HEL36
|
ŠTUNFEK, še tukaj ti želim res vse samo dobro in da se ti uresniči ta tvoja največja želja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:15:29
|
|
|
|
koala
|
Stunfek vse najlepše in najboljše ob tvojem prazniku, da se ti izpolni toliko želja da boš srečna. Seveda pa ti želim, da čimprej ugledaš najprej magični plus, potem pa še zdravo dišečo .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:23:19
|
|
|
|
PAMELA
|
Štunfek, evo še mene. Pridružujem se lepim željam. Ker pa vem, kaj si najbolj želiš, ti iz srca želim, da se ti ravno tisto izpolni. Boš vidla kako lepa boš. Lepo praznuj.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:31:06
|
|
|
|
florita
|
Punce živjo! Mene 100% ne bo, ker sem zvedela da bo izobraževanje trajalo do 15.00 ure, tako da bom preskočila vaš žur, v mislih bom seveda z vami. Ta teden imam norte, ampak res noro v službi in zelo težko kaj privatnega počnem vmes med delovnim časom, ko pridem pa domov se pa sam uležem in me že ni.....pripravljamo se na nek sprejem in je prava panika v službi.....tako da sem po cele dneve v službi.... se vam javim .......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.3.2007 9:40:10
|
|
|
|
koala
|
O florita škoda škoda, da neboš utegnila priti. Bomo pa me tudi nate mislile.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.