|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
20.3.2007 20:38:53   
medika 13
Mojca ne skrbi no sej sem se že javlauser posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.3.2007 20:38:57   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca evo, da te ne bo skrbelo prinesem jaz papirnate krožnike, pa alu foljo. Bomo vse poštimale.
Se bo treba od jutri naprej mal šparat, da bom lahko pojedla pizzo pa pol še vse pecivo poskusla. Jaz obožujem sladko. user posted image user posted image user posted image Se mi pozna mam trebuh ko user posted image , sam da nisem nosečka, no ne še.user posted image

Ok,medika torej ti prineseš alu folijo,krožnike,jaz aperitiv,dve sorti peciva,citrončica krofe in listke je naredile,vse ostale pa nekaj peciva,pamela pa balone in lepilni trak načrt sklenjen.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.3.2007 20:40:26   
monikap
Borovničev krof bo kar dober nisem izbirčna.
Ja Mojca sedaj pa lepo v pižamo in se malo pocartatuser posted image pol pa kar spančkat.
Lahko noč punce pa prijetne sanje.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.3.2007 20:40:41   
medika 13
user posted image user posted image user posted image bravo Mojca ti si prava organizatorkauser posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.3.2007 20:42:03   
Sulfinija

user posted image user posted image user posted image bravo Mojca ti si prava organizatorkauser posted image user posted image user posted image

A nisem dobra??Upam,da mi naredite kako presenečenje na kvadrat.In da še kdaj tale mega žur ponovimo,če prej ne ko bom mela novo bučno olje?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.3.2007 20:43:59   
koala
Jaz pa ne jem trojanskih krofov. Smo bile enkrat z kolegico tam in sva jih kupili pa sta bila dva od 4 znotraj surova in so sew mi zamerili.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.3.2007 20:54:10   
Sulfinija
A ste vse odšle spat?Sedaj ko mam jaz moč in se mi ne zeha,da bi čvekala?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.3.2007 20:57:18   
koala
Še prisotna in prisebna.
Samo zdaj za trenutek pobegnem izpred PC-ja da možeka pokličem

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.3.2007 21:03:08   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž
florita
janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.3.2007 21:08:54   
medika 13
Jaz že komaj čakam žura, veselim se da vas bom spoznala, aja pa Mojca mi je obljubila, da se bo plesalo user posted image

Jaz se za danes poslavljam, se beremo jutri!

Nočko!user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.3.2007 21:13:39   
Sulfinija

Jaz že komaj čakam žura, veselim se da vas bom spoznala, aja pa Mojca mi je obljubila, da se bo plesalo user posted image

Jaz se za danes poslavljam, se beremo jutri!

Nočko!user posted image

Točno,da se bo plesalo.Sedaj pa se tudi jaz poslavljam,ker me moj user posted image user posted image user posted image user posted image  neizmerno težko čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.3.2007 22:29:29   
stunfek
No, sem prišla. pa že vse spite :)
Jutri je moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image . Rada imam rojstne dneve ne glede na to čigavi so ampak svojega imam pa najraje. user posted image

Lahko noč in jutri je moj dan user posted image !

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.3.2007 22:33:44   
Anitka
Čer!

Stunfek upam, da bo tvoj jutrišnji rojstni dan nepozaben. Čestitke prejmeš pa jutri, velja?user posted image

Jaz moram tudi sama spati danes in jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še hudičevka rdeča se je prikazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bom šla pa v kotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce lepo se imejta na srečanju. Bi se malce oglasila, a me žal ne bo v Sloveniji.

Nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.3.2007 22:35:53   
Marogica
Punce, a plesale boste tudi? Kje boste pa plesalce našle, naj te tudi "priskrbim"?user posted image . Že za živo glasbo je bilo težko, sedaj pa še to...user posted image user posted image

Se vdimo....v soboto...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.3.2007 6:54:41   
Sulfinija
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Punce, a plesale boste tudi? Kje boste pa plesalce našle, naj te tudi "priskrbim"?user posted image . Že za živo glasbo je bilo težko, sedaj pa še to...user posted image user posted image

Se vdimo....v soboto...user posted image

Marogica,kaj vi imate živo glasbo???O tega pa nisem vedela.Ne,ne ni treba plesalecev priskrbeti,akjti če ženske md sabo plešejo je 1000x boljše kot pa moški.He,he malo heca more biti.Ja marogica vidimo se v soboto.Na sprideš gledat,kajne?

LP  MOJCAuser posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.3.2007 6:56:45   
Sulfinija
Draga stunfek!!!

Ob današnjem rojstnem dnevu ti želim vse naj,naj naj se ti kmalu izpolni tvoja največja želja,ki jo hraniš na dnu svojega srca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ta šopek dišečih rožič je samo zate,user posted image  pa dobiš v soboto,ter objemček in poljubček.Pa lepo praznuj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.3.2007 7:08:24   
Marogica

Marogica,kaj vi imate živo glasbo???

Nimamo, hec, hec.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.3.2007 7:10:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Marogica,kaj vi imate živo glasbo???

Nimamo, hec, hec.....user posted image

Saj sem vedela,da si me napeljala he,he.kaj nas ti prideš gledat,kajne'Daj sporoči mi kok bo tam tvojih zaposlenih za soboto?Pripravi vam krožnik he,he polno bo peciva.Si jagode nabavila?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.3.2007 7:11:07   
Sulfinija

Seznam 100% prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo v soboto 24.03.2007 ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom in od tam bomo vse skupaj šle do pizzerije,kjer bo naš žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo
citrončica+50%pecivo
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
lana38+user posted image blaž
florita
janja

Še vedno čakamo,da nam 100%udeležbo potrdi marina1 user posted image žan in user posted image mihec,ter raho in naša puhica13.

Še vedno vljudno vablejne tudi nove članice rr,da se prijavite za naš mega žur,ki bo tole soboto v MB.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.3.2007 9:10:48   
monikap
stunfekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jasno nebo naj bo vedno nad teboj
oblaki dež naj le za vzorec spustijo
nenehno naj tvoje življenje nosi seboj
iskrice zdravja ki v tebi naj žarijo
vse bolečine naj gredo v pozabo
v hiši naj sreča,mir in otroški smeh odmeva.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.3.2007 9:15:05   
HEL36
user posted image user posted image user posted image ŠTUNFEK, user posted image user posted image user posted image še tukaj ti želim res vse samo dobro in da se ti uresniči ta tvoja največja želja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.3.2007 9:15:29   
koala
Stunfek vse najlepše in najboljše ob tvojem prazniku, da se ti izpolni toliko želja da boš srečna. Seveda pa ti želim, da čimprej ugledaš najprej magični plus, potem pa še zdravo dišečo user posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.3.2007 9:23:19   
PAMELA
Štunfek, evo še mene. Pridružujem se lepim željam.
Ker pa vem, kaj si najbolj želiš, ti iz srca želim, da se ti ravno tisto izpolni.
Boš vidla kako lepa user posted image boš.
Lepo praznuj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.3.2007 9:31:06   
florita
Punce živjo!

Mene 100% ne bo, ker sem zvedela da bo izobraževanje trajalo do 15.00 ure, tako da bom preskočila vaš žur, v mislih bom seveda z vami. Ta teden imam norte, ampak res noro v službi in zelo težko kaj privatnega počnem vmes med delovnim časom, ko pridem pa domov se pa sam uležem in me že ni.....pripravljamo se na nek sprejem in je prava panika v službi.....tako da sem po cele dneve v službi....

se vam javim .......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.3.2007 9:40:10   
koala
O florita škoda škoda, da neboš utegnila priti.
Bomo pa me tudi nate mislile.

Nisem vedela

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.