|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
28.2.2007 18:43:31   
HEL36
MissLady, ja si pršla v te tedne, ko se začne, ene prej, ene kasnej. Tolaži se s tem, da vse to del nosečnosti in da mine user posted image . Je boljše če si na bolniški, si vse lažje organiziraš, predvsem prehrano. A maš cukre v redu? Kaj je pa Sketeljca rekla? Si dobla knjižico?

Bonda, si dans kaj boljše volje? Ti pošiljam user posted image user posted image  za razvedrilo! Men so tud šli cukri gor po zajtrku, ampak sam po nekateri hrani, ko sem ugotovila kaj mi ne paše je blo ok. Kolk maš še do konca? Saj bo, ne se preveč sekirat, ker tud to vpliva na cukre user posted image .

Kje ste pa ostale user posted image user posted image
lepo se mejte, uživajte, pa enga user posted image  za vse!!!!!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.3.2007 19:19:20   
digi
Oj punce,
se nsem nekaj casa javila, ker sva bila z malim bolana.... kaj cemo, sedaj sva ze bolje....
Ja tako je to Bonda, nic se seirat, saj bo.... Samo da niti vec inzulina nic ne pomaga?! Cudno.... Ampak saj na zacetku se moras sekirat azradi vsake vrednosti, potem pa ni vec taaaakkkkoooo hudo.....
Ja misslady kaj zaj si vse zrihtala? kaj so ti rekli?
wis kej pa si ti?
Hel36 organiazcija mora bit user posted image , mislim glede user posted image ....
Jaz sem ugotovila, da z nasim sploh vec ne sexava, sploh nimam zelje, pa on kot zgleda tudi ne..... Ko bi naj sexala sva oba ze cit ckjena ali pa Timon preprosto ni pri volji, da bi miroval, ker bi ata in mami rada malo digi-dagiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....
Moram pa vam povedat, da sem anredila se en izpit.... Se 3user posted image user posted image user posted image !!!! Ampak to bo trajalo...... Pa saj se mi ne mudi....
vredu se beremo sedaj vec

pa pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.3.2007 20:35:02   
wis
Haj punce!
Malo sem lenarila, sedaj pa sem nazaj tudi jaz. Digi čestitam za izpit. user posted image
Včeraj sem bila na predstavitvi črpalke, pa čisto nisem navdušena. Pravi sestra, da jo bom najverjetneje dobila v LJ, ko mi rata zanosit. Bonda, a ti jo maš?

Malo sem kukala na začetek teh sladkih debat, kje pa so se izgubile vse tiste punce?

Moj je glih prišel iz basketa, ga moram hitro zamotit (user posted image user posted image ), potem me itak vrže z računalnika, da se lahko on igra..
Tako da, se beremo naprej, ko bo več časa, vsem pa lep že skoraj pomladni pozdrav.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.3.2007 22:21:43   
Bonda
Pozdravljene!

Wis, jaz nimam črpalke, ker imam diabetes tipa 2. Ugotovili so mi ga šele leta 2005, slučajno, ko sem menjala službo. In verjetno bom po nosečnosti (dojenju?) prešla na tablete.

Sem se pa pogovarjala z puncami na PDC-ju, ki imajo črpalko, in so jo dobile v nosečnosti, da je ne bi menjale za nič na svetu. Res, so bile zelo zadovoljne.

Ja, moj cuker je porazen. Zjutraj sploh ne upam nič več konkretnega jesti, danes sem naprimer: en čisto majčken košček (3x za v usta) črnega kruha in kivi. Inzulina sem si dala 36 enot, pa mi je cuker ravno do 6,7 prišel. To je še OK.
Čez dan še nekako gre, zvečer pa mi spet ful poskoči.
Pa ravno sedaj sem se najedla, ker sva praznovala z mojim obletnico poroke. In to deseto!
No, zdej sem se pa že čisto izpovedala, ha ha.

Pa lahko noč!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 154
2.3.2007 11:28:57   
MissLady
Čao punce!!

HEL36, sem bla pri Sketeljci in mi je naredila ultrazvok. Rekla je da je vse OK. Je bla full prijazna user posted image  ... sem pričakovala user posted image  po vaših pripovedovanjih user posted image  No, verjetno je imela dober dan. Ni mi rekla nič posebnega, razen tega, da naj pridem spet 20.3., ko grem tudi k Tomažičevi.

Sicer pa men zadnje čase fuuuull sladko paše user posted image  in se sploh ne morem upret, če so na mizi piškoti user posted image  Sej ne pretiravam... vzamem samo 2-3.. ampak sej vem, da ne smem.

Cuker je zaenkrat še kar OK. Moram kar redno jest, ker sicer takoj začutim hipo (slabost, tresenje, potenje...), mi včasih pade tudi na 2. Po jedi pa če sem pridna imam do 6... če sem pa poredna, pa običajno nimam čez 7,5 (ampak se res trudim, da bi bilo tega čiiiim manj).

Lubčka vsem... cmok

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 155
2.3.2007 14:30:27   
digi
Hoj,
zdaj pa ste natipkale...
ja wis jaz imam  crpalko in sicer od nosecnosti dalje in tudi jaz nisem bila navdusena... sploh ne.... sedaj pa sploh ne vem kak bo drugo leto, ko se bom spet spikala....
Bonda saj bo, mogoce bo treba malo dolgotrajni inzulin razdelit, ce ti ga ze slucajno niso.....
Misslady super da je vse ok.... sem vesela....
Hel36 ti pa kar tvojega malo zaposli hihii....

ajde
papa

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 156
4.3.2007 17:49:16   
digi
Oj punce... sem dala par slikic novih v album... poglejte si našega razgrajača... joj sploh ne morem verjet, da bo jutri že 5 mesecev star... svašta.....

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.3.2007 19:22:20   
wis
Hej punce!
A vas že spomladanska lenoba daje, da nč več ne pišete?
Vsem vam (nam) lep praznik, pa pridne moške vsak dan. Mi je prijateljica poslala eno tako lepo misel (se bote najbrž vse strinjale..): Bog je prvo ustvaril moškega in potem žensko.. Saj vsak umetnik najprej naredi skico in potem umetnino!user posted image

Zdaj me pa nekaj zanima, včasih si mislim, da dokler nisem noseča, sicer v glavnem pazim, ampak tu pa tam se pa lahko malo pregrešimuser posted image , a obstaja kak bolj konkreten znak za nosečnost pri sladkorkah, meni so rekli, da rabiš manj insulina, da cuker pade, kolikor pa berem pri vas, pa ni bilo kakih jasnih znakov??user posted image Kako pa potem veš, kdaj moraš še bolj pazit na cuker?
Digi, sem pogledala album, maš takega lubija malega...user posted image
Kako pa sta Bonda in MissLady? Cukri uredu?
Pa Hel36, si že kaj naštimala? Javite se kaj.
Papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.3.2007 19:43:58   
digi
Hej,
ja wis to z umetnino pa mislim, da bo kar drzalo.... he he.... cuj jaz nisem imela nic ekstra znakov, sem pa takoj vedela nekje v sebi....
Sicer pa ves kak je, ce mislis nekaj naret itak vsak mesec full pazis al si al nisi pa teste delas itd... tako da hitro ugotovis... pa potem tudi pri cukrih ne biksas predolgo, ce ze....
JA punce kje ste vse? A bova z wis najbolj pridne al kaj?! he he....
Mi smo spet bolani oz. bili... midva z ocetom vsa tokrat crknila hihi.... mali pa valda hiperaktiven.....
Nic grem dalje....
Pa hvala wis.... res je pravi kaliber ta nas razgrajac....

ajde

pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.3.2007 15:59:52   
MissLady
čao punčare user posted image

Moji cukri so v redu. Počasi ugotavljam kaj in koliko lahko pojem... tako da si sem in tja privoščim tudi kos pice (mmmnjam), pa kakšen piškotek (mmmmm user posted image )

Sicer pa tale moja nosečnost lepo teče (sedaj sem nekje v 10. tednu). Če bo vse tako mirno kot do sedaj bo to amerika hihihi... sej ubistvu sploh ne vem, da sem noseča. user posted image

No zdej pa se bom probala malo izmuznit in it počivat za kakšno urico... bi se prov prileglo user posted image

< Sporočilo je popravil MissLady -- 9.3.2007 16:11:41 >

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.3.2007 20:58:30   
HEL36
DOBER VEČER!user posted image user posted image user posted image

wis, digi, najprej hvala za lepe želje! Saj smo umetnine, a ne? user posted image
Zgleda, da nas res neki daje user posted image  , sploh ne najdem časa, da se vam kaj oglasim user posted image
V nedeljo zvečer smo ta malega peljali na urgenco, je padel in si zlomil roko, dobil je gips. Zdaj je pa cel teden doma do torka in sva prejšnje dni bla mal več zuni, pa skoz moram neki okrog njega letat. Roka ga nič ne boli in naprej divja.

Wis, tut jaz nisem imela posebnih znakov. Po treh dneh izostanka sem
nardila test in je bil +, šele potem smo ukrepali.

Digi, maš fajnega pobeca in vidim da že pridno skrbi da maš delo user posted image user posted image  .

MissLady, super da si tako mirna in zadovoljna user posted image  to veliko vpliva na cukre.
Saj ni nič narobe, če včasih kaj prepovedanega poješ user posted image  ,saj sem jaz tut. Sam ponavad, ko sem mela nižje cukre, to je bilo popoldne. Boš vidla, da bo vsak dan lažje in se boš lepo navadila kontrolirat.
Pa upam, da si se kaj naspala user posted image

Bonda, kje si? Pa tvoji cukri?

Mi gremo v nedeljo v LJ na sejem DOM, bomo mal pogledali, če se kaj najde, ker malemu rihtava sobico user posted image  .

Tko sladke punčke mejte lep vikend in pazite nase user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.3.2007 19:52:09   
HEL36
Hej cukri, kje ste? user posted image   user posted image
A se bom zdaj sama s sabo menila? user posted image  user posted image  user posted image
Smo bli včeraj v LJ, nič nismo najdli za sobico user posted image , smo mel pa en fajn izlet, ko smo tko redko vsi trije skupaj. Pa še sestrico sem obiskala.

Ja, zgleda vas je vse prijela utrujenost user posted image  , ali pa že študirate na user posted image user posted image .

OK, ko se zbudite se kaj javite user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.3.2007 14:53:13   
digi
halo, hel36, da nes sama hihi.... nimam velik casa... letimo v mb, samo novica.... sem dobila odgovor za stipendijo in je pozitiven.... hvala bogu.... tak da vsaj nekaj.... upam, da ste vse ok pa kaka nevedna nosecka spet med nami hihi..... ajde
pisem jutri kaj

dijo

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.3.2007 19:44:58   
wis
Hallo, sladke!
Tudi jaz sem še tu, Bonda se pa že dolgo ni oglasila, upam, da uživa kje.... Kdaj pa ima rok?
Digi, super za štipendijo, kaj pa študiraš, sori ker vprašam, se ne spomnim, da bi kje prebralauser posted image
Mene je tudi malo zanimal sejem, ampak se mi ni ljubilo, ker grem v petek v LJ, sem rajši zabušavala. V petek grem po zeleno luč k Tomažičevi, upamuser posted image , ampak me malo že dajejo živčki, niti ne vem točno zakaj. user posted image tečka mi tudi malo zamuja, preden grem v LJ bom zgleda morala naredit en test - za ziher, čeprav je najbrž psiha...user posted image . Nimam niti pojma kje jo najdem... Na polikliniki?! Pa kako bo izgledalo? Ja no, požrla me najbrž ne bouser posted image
Počasi se me bojo vsi naveličali, ker zadnje čase toliko okoli dohtarjev letam...
Hel36 a tvoja sestrica živi v LJ? Od kod pa si ti? Pa ostale? danes sem pa firbčnauser posted image
Pupe moje, uživajte.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.3.2007 16:17:16   
digi
Oj wis,
jaz studiram zadnji letnik prevajalstvo tolmacenje nemscino in filozofijo pa pavziram na ekonomski fakulteti in mislim da bo tako dkar ostalo. DFrugace pa sem jaz iz okolice Ptuja, tako da studiram v MB. Tomaziceva je stara nekje 50 let, vendar ji sploh ni videt, zelo elegantna dokaj visoka in zelo postavna blond gospa.... Ja ce pa je test ze pozitiven pa glej da ne pozabis javit:)
Tak zaj pa se grem ucit, da cimprej resim se te 3 izpite in kup seminarskih, potem pa lahko malo z diplomo zabusavam, saj se mi namrec nikam ne mudi...
razen ce se mi kmalu se en Timon zalusta hihi, ker ne bomo meli prej drugega, dokler ne diplomiram in dobim sluzbe;)
Ajde

se se beremo

pa pa

cmok vsem

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 165
17.3.2007 14:38:16   
HEL36
user posted image user posted image user posted image  ojla! user posted image user posted image user posted image

wis, no kako je šlo pri Tomažički, kaj pa user posted image , a bo user posted image  mogoče?
Saj sejem je bolj mojega zanimal, pa vstopnice sva dobila, pa sva šla. Ja ena sestrica je v LJ, tam dela in stanuje. Jaz sem pa iz prekmurja, pa ti?

digi, o si pa pridna, a pol ful obvladaš nemščino? Če je Timon priden se ti bo kmalu še kak user posted image  zaluštal user posted image  .

Kje ste pa ostale, pa naše user posted image , upam da je z vami vse ok.

Dans bi mogla dobit M, sam se mi zdi, da se mi je O zamaknila za par dni tako, da čakam.

Lepo preživite vikend, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  , ker neki sneg obljubljajo user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.3.2007 14:58:03   
wis
user posted image Haj pupe!
Pa samo Digi in Hel36 še sodelujeta.
No, pa sem preživela obisk pri Tomažički, sem bila čisto presenečena kako prijazna in simpatična je. Po telefonu nisem dobila takega občutka, prej čist drugega. Nč, pravi da dobim črpalko, ker imam sicer ok HbA1C 6,0, ampak preveč skokov gor dol in bom najlažje rešila s črpalko, s pikanjem pa ne. user posted image ni, user posted image tudi ne, kaj pa vem, kaj se dogaja, al bo prišla user posted image počasi, ali pa bom ponovila test. Menda ni, da kar nič ne bi bilouser posted image user posted image .
Drugače sem pa Korošica.
Pridne bodite, pa javite se kaj, še ostale?!
Upam, da se o snegu motijouser posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 167
17.3.2007 15:08:28   
HEL36
no, pa je le še ena preživela spomladansko utrujenost user posted image user posted image  !

upam, da si boš s črpalko poštimala cukre. Jaz sicer nimam izkušenj z njo, ostale papravijo, da je super. Tomažička je bla men tut všeč, sam sem jo samo enkrat ali dvakrat vidla, pa še to pred skoraj 5 leti. Vse pišete o HbA1C, jaz pa ne vem kaj to pomeni ali kje to piše user posted image .
nič pa res ne more bit user posted image user posted image , mogoče se je vse skupaj mal zavleklo, ker je februar kratek user posted image , ampak jaz upam, da bo user posted image

A korošica si. Moj user posted image  pa zadnje cajte po koroški leta oz. dela user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.3.2007 18:44:41   
wis
Haj Hel36!
Zgleda si še edina, še Digi je zadremala ali pa preveč študira (ali pa dela drugega Timonauser posted image ).
Vrednost HbA1C pove koliko glukoze je vezane  na hemoglobin. Se pravi meri nekako povprečje cukra v krvi v zadnji  2-3 mesecih. Če je vrednost pod 6,5 % je vredu, ostalo pa malo manj do slabo pač. Jaz imam velike poraste in velike padce, pa v redu povprečje, kar samo potrjuje to, da je statistika k...user posted image
Kar se pa drugega tiče, februar je malo kratek, ampak 10 dni krajši pa tudi ni. Po eni strani upam tudi jaz da bouser posted image , po drugi pa se mi zdi, da bi mogoče najprej zrihtala to s črpalko, da bom bolj ziheruser posted image Bo že.
Ja no, če boš kdaj hodila s svojim user posted image tudi ti po Koroški, pa javi, da skočimo na kako kavo.
Lep vikend vsem.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 169
17.3.2007 18:59:33   
digi
hoj,
hehe res sem se polenila,  ampak se mi sploh ne da na racunalnik... mam dovolj drugega dela ali pa me timon preganja hihi.... ja nemscina je moja kao vrlina.... v zibko polozena.... a wis s katerega konca pa si? sem dolgo stanovala s korosico. tak da sem jaz na koncu govorila "al", ona pa se je ga odvadilauser posted image ....
hel36 ti pa prekmurka? sva z mojim stanovala se lani tam na ljutomerskem koncu in sva kar hodila v mursko pa v lendavi imava kolege..... no moj itak dela tam pri lotmerku.....
Ja wis crpalka je superca... in za kak dolgo jo dobis? Jaz sem jo namrec dobila samo za cas nosecnosti in za cas dojenja, torej drugo leto jo moram vrnit.... sedaj, ko sem se tako navadila na njo user posted image ....
Ma kaj ces. Ja Tomazicka je meni tudi prava asica..... ne vem no, v bistvu so mi bili v LJ vsi zelo vsec, celo nosecnost sem imela v bistvu samo pozitivne izkusnje in tudi porod in vse, za pohvalit resuser posted image user posted image user posted image ...
No upam, da boste vse kmalu imele dobre izkusnje in da boste kmalu vse vesele user posted image , Bonda pa spet mamiuser posted image user posted image user posted image ...
No mi nic ne delamo companije za timona, je on za zdaj dovolj... cez kakih par let mogoce se kaksnega.... Bomo videli, pustimo se presenetituser posted image ...

ajde

se beremo

pa pa

< Sporočilo je popravil digi -- 17.3.2007 19:00:57 >

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 170
18.3.2007 15:53:06   
Bonda
Pozdravljene vse!

Ja, jaz sem totalno zasedena. Imam vsak dan u nulo splanirano, pol mi je pa zbolel še ta mlajši sin, in res sploh ne pridem do računalnika. Hodim še v materinsko šolo, potem hodim še v normalno šolo - srednjo (prekvalifikacija), pa še malo v službo, pa po otroke v šolo, pa na krožke in dejavnosti, pa....

Pa še problemčki se mi kar nizajo. Noge mi fuuuuuuuuuuuuulllll zatekajo, na zapestju pa imam sindrom karpalnega kanala, in to že na obeh rokah. Prste imam praktično mrtve, in vse delam brez občutka. Ko pa jih preveč zmatram, me pa boli kot deset user posted image . Jutri imam spet PDC, in bom ful zajamrala Tomažičevi in Sketljevi, čeprav vem, da se ne da kaj dosti narediti. Pa toliko sem imela še v načrtu.

Moji cukri so pa tko-tko. Kakšen dan se mi dvigne do 11, kakšen drug dan je pa OK. Recimo, zajtrki so mi najbolj vprašljivi. Isto pojem, pa take razlike.

Kar se tiče cukrov na začetku nosečnosti (ne vem, katera je že to spraševala, se oproščam), so meni lepo padali. Po 14 tednu pa so se mi začeli povečevati. Zdej je pa tko, da imam že 14 dni iste doze, sicer so "za slona", ampak, jih ne povečujem. Kar gre. Tudi Tomažičeva mi je rekla, da je značilno za nosečnice, da nekje do 15 tedna cukri padajo. Pri meni je to točno držalo. Sam je treba pazit na hipe.

Aha, pa še sobice. Midva tudi urejava sobico, ampak ne za dojenčka, ampak za srednjega, sina. Do sedaj je še vedno spal v najini spalnici, sedaj se bo pa moral izseliti user posted image  (mi je kar malo hudo). No, kaj se hotela reči; imamo tudi mi probleme z opremo. Ali nam ni všeč, ali pa je prekuser posted image  drago, da si ne moremo privoščiti. Pa še slaba izbira je, se mi zdi.

No, moji trije so odšli sedaj k tašči na obisk, jaz pa se bom malo posvetila knjigam. Kaj čem!

Pa lep dan!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
19.3.2007 11:52:27   
MissLady
Čao lubice moje user posted image

No, da se še jaz javim po dolgem času. Kaj naj rečem... priznam, da sem se fuuuull polenila zadne tedne. Kar naprej bi samo spala in spala... ob 21:30 mi začnejo že oči skupaj vleči in ponavadi sem ob 22h že v mižulah user posted image  in potem spim kot ubita do 8h. Me je očitno user posted image  čiz zdelala - hihi

Bonda, mi2 sva gledala opremo za otroško sobico v Celovcu in mi je bilo vse fuuuuull corti. Tako, da bova čez nekaj mesecev, verjetno kar tam nabavljala.

Jutri pa grem na pregled k Tomažičevi in k Sketeljevi user posted image user posted image  Priznam, da komaj čakam. Ker me tako zelo pomiri ko mi rečejo, da je vse OK.

Moji cukri so tudi precej normalni (moram potrkati user posted image ). Kako je s hipami??? Ali so nevarne za otroka??? Jaz jih imam kar pogosto (tresenje, slabost, potenje, težko dihanje, mehke okončine....). A je to lahko škodljivo za plod??? Nekje sem brala, da ni škodljivo, a ste ve tudi kaj slišale???

Lubčka vsem... cmooooooooooooooook

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.3.2007 16:09:32   
digi
Hoj misslady,
ja nosecnost, tudi mene je dajala utrujenost in so potem ugotovili, da ne zaradi nosecnsoti, temvec zaradi scitnice... malo ti naj to prekontrolirajo samo za ziher, ker sladkor pa scitnica zelo pogosto skupaj prideta....
No kar se tice opreme, sva midva kupila sobico za malega v grazu v toysurusu za 200 eur: kinderpet, pa omaro pa previjalno... in to je super cena.. prvo itak nisva misla, mi je koelgica ponujala kinderpet itd., ampak ko sem vidla to ceno, nisem mogla vec mimo......
Hipe niso nevarne za plod temvec zate.... beri za tvojo pamet.... to vpliva na to, da bos dokaj hitro zelo pozabljiva. Sicer pa se meni niso zdele hipe nic kaj taksnega, po porodu pa me je skoraj kap, kaksna je lahko hipa..... sploh se ne spomnim kaj se je dogajalo. Sicer pa ce te doleti taksna hipa kot je mene, se lahko zgodi, da kje pades in potem tako skodis plodu, ce ves kaj mislim... TAko da pazljivo, ampak brez sekiranja, ker je potem samo slabse.....
No upam, da prinesete vse dobre novice od Cuker-tima hihi (Tomaziocka & Sketeljca)......

AJDE LETIM
user posted image

< Sporočilo je popravil digi -- 19.3.2007 16:12:32 >

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 173
19.3.2007 18:08:04   
Bonda
Hojla!

Danes na PDC-ju je bilo pa res čudno. Sketeljca mi je naredila UZ v parih minutah, da ne govorim o Tomažički! Pri njej sem bila ene 3 minute, mi zvišala doze inzulina, napisala recept za listke in rekla naj pridem čez 14 dni ponovno na PDC, in me skoraj spodila ven!
Jaz sem čisto paf prišla ven iz ordinacije, in tudi druge so bile čisto zgrožene. Res ne vem, kaj jima je bilo danes.
Tudi tista sestra je bila osorna. Sem vprašala za napotnico za čez 14 dni, pa je rekla: ja, a zdej bomo pa sami seb pisali napotnice! Sem rekla, da to pa jaz ne vem, da vem samo to, da jo potem hočete imeti. user posted image user posted image user posted image

Hba1c se mi je tudi  v enem mesecu ful dvignil, pritisk tudi, torej bolj slabe novice, kot ne!

Upam, da ste ostale boljše, pa upam, da bo čez 14 dni OK.
Aja, mi je pa še naredila ctg, in je krasen. Tudi mali raste tako kot je treba.

LP

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
20.3.2007 15:40:24   
MissLady
čao sladkorke moje!

Sem ravno prišla iz Ljubljane in se počutim kot, da bi me tovornjak povozil. Sem čisto preč od sedenja v čakalnicah. Tomažičeva me je naročila ob 11h, na vrsto sem prišla ob 13h. In potem še pri Sketeljevi. user posted image  Mi je že rit zaspala od sedenja.

Tomažičeva mi je znižala večerni dolgi inzulin, ker sem imela jutranje sladkorje prenizke. Upam, da bo to sedaj bolje, ker sem zjutraj ponavadi umirala od lakote, pa tudi hipa je bila zjutraj pogosta.

Sketljeva pa je samo pregledala izvide krvi in urina, ki sem jim ju prejšnjič pustila user posted image  in menaročila na NS v ponedeljek.

No to je moje poročilo user posted image   zdej grem pa počivaaaaat user posted image user posted image  ker bom sicer kar tu zaspala.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.