Bonda
|
Pozdravljene vse! Ja, jaz sem totalno zasedena. Imam vsak dan u nulo splanirano, pol mi je pa zbolel še ta mlajši sin, in res sploh ne pridem do računalnika. Hodim še v materinsko šolo, potem hodim še v normalno šolo - srednjo (prekvalifikacija), pa še malo v službo, pa po otroke v šolo, pa na krožke in dejavnosti, pa.... Pa še problemčki se mi kar nizajo. Noge mi fuuuuuuuuuuuuulllll zatekajo, na zapestju pa imam sindrom karpalnega kanala, in to že na obeh rokah. Prste imam praktično mrtve, in vse delam brez občutka. Ko pa jih preveč zmatram, me pa boli kot deset . Jutri imam spet PDC, in bom ful zajamrala Tomažičevi in Sketljevi, čeprav vem, da se ne da kaj dosti narediti. Pa toliko sem imela še v načrtu. Moji cukri so pa tko-tko. Kakšen dan se mi dvigne do 11, kakšen drug dan je pa OK. Recimo, zajtrki so mi najbolj vprašljivi. Isto pojem, pa take razlike. Kar se tiče cukrov na začetku nosečnosti (ne vem, katera je že to spraševala, se oproščam), so meni lepo padali. Po 14 tednu pa so se mi začeli povečevati. Zdej je pa tko, da imam že 14 dni iste doze, sicer so "za slona", ampak, jih ne povečujem. Kar gre. Tudi Tomažičeva mi je rekla, da je značilno za nosečnice, da nekje do 15 tedna cukri padajo. Pri meni je to točno držalo. Sam je treba pazit na hipe. Aha, pa še sobice. Midva tudi urejava sobico, ampak ne za dojenčka, ampak za srednjega, sina. Do sedaj je še vedno spal v najini spalnici, sedaj se bo pa moral izseliti (mi je kar malo hudo). No, kaj se hotela reči; imamo tudi mi probleme z opremo. Ali nam ni všeč, ali pa je prek drago, da si ne moremo privoščiti. Pa še slaba izbira je, se mi zdi. No, moji trije so odšli sedaj k tašči na obisk, jaz pa se bom malo posvetila knjigam. Kaj čem! Pa lep dan!
|