digi
|
Hej, joj ti cukri, jaz sem imela v nosečnosti in tudi prej v bistvu super cukre... Zaj posamezne vrednosti niso tako pomembne, najpomembnejše je povprečje, ki sem ga jaz imela v nosečnosti večina 5,1 prej pa tudi malo višje.... PDC: kri, sladkor, UZ, mogoče tudi vaginalni pregled- pač odvisno, voda, pritisk pa je to v bistvu to, no pa pogovor s Sketeljco pa Tomažičevo (sta obe v bistvu full strogi, ampak načeloma zelo vredu, predvsem Tomažičeva, Sketeljca pa je lahko tudi malo grrrrr ).... Wis mislila sem predvsem na to, kateri inzulin imaš, koliko si stara, kako dolgo že imaš SB tip1 itd. ,saj veš..... radovednost bolj splošnega značaja za enkrat .... No konkretno azradi cukrov pa sem imela v nosečnosti tuidi zelo nizke cukre, mislim d aje bilo anjmanj neki 1,8- po nosečnosti pa je bilo še huje.... Sem imela pa med nsoečnsotjo aprkrat tudi po 15, 16.... več pa tudi ne, večina pa med 5 in7.... ampak saj veste- izjeme potrjujejo pravila .... Nič jaz grem danes v life , oča pa bo doma s Timonom, ker se je včerej šel veselit.... smo misli dans it vsi - no mi2 pa me je včeraj razkuro, zaj pa bo varuška ... (jaz ap si bom dala duška že v naprej, čeprav sem se že pred leti zaklela, da se ne bom nikoli več prej "napila" )..... ajde