|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
9.2.2007 9:58:49   
digi
Hoj hoj,
maqčke a ste vse tako zaposlene? No, malo me iz d**** potegnite, ker to sedaj tak zgleda kot da nimam nobenega delauser posted image .... Kako kaj vaši sončki oz. buščeki? Bonda brca? A že imaš ime za tvojga? Kaj pa misslady kako je?

ajde
papa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.2.2007 14:36:27   
MissLady
čao vsem!!!

Ja inzolin že obvladam user posted image  in se veselo pikam. V torek sem bila na pregledu pri Rešu in sem an ultrazvoku videlo mojo malo pikico. Res je še takoooo mala user posted image user posted image  

Sicer pa moram rečt, da se trudim. Malo sem sicer brez apetita in mi gre kar na živce, da moram jest vsaki 2 uri user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.2.2007 16:38:55   
Bonda
Pozdravljene!

Jaz sem bila v torek na pregledu, in sem se spet preveč zredila. Groza! Res pa je tudi, da imam ful apetit, bi kar skoz neki jedla, še posebej sladkarije user posted image user posted image ! (ampak, čisto potiho priznam, si privoščim tudi kakšen sladoled s smetano ali pa milko!, njami!)  

19.2.2007 pa me je Tomažičeva poslala na PDC. Tam mi bodo pa menda spet vse pogledali, UZ, pa visok pritisk merili, pa cuker merili, pa ne vem kaj še.

Ja, mali brca, glede imena se pa še dogovarjamo. Sedaj smo kar štirje, in vsem mora biti všeč. Tako, da je kar problemček, user posted image . Ah, bo že!

Trebuh imam pa že tak, kot bi bila čisto na koncu. Sploh ne morjo verjet, da mam še slabe 4 mesece!

Digi, meni pa konstantno zmanjkuje časa. Tolk mam za počet, da je groza. Sploh ne sfolgam. Pa se mi še kar nabira. Tko, da jaz sploh ne vem kako je to, če ti je doma dolgčas. Še na internet nimam časa it, TV tud ne gledam, UH!!!

No, lepo se vse skupaj imejte!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 128
10.2.2007 21:07:40   
digi
Joj joj Bonda,
kaj še le bo s tvojim časom hihi.... Ja 19. pa te le uživaj hihi... pa misli name... mam roj. dan.... user posted image  
Ja misslady tak je to.... saj ni treba glih vsake 2 ure user posted image
včasih se da prešvinglat hehe
Ampak odkrito povedano na črpalki je to še bolj prilagojeno....
saj ne vem ali čakam, da se vrnem na ta star način ali ne..... user posted image
Nič grem... ja pa da nete misle, da te mam jaz časa na pretek, samo si ga vzamem user posted image user posted image user posted image

Ajde

pa pa

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.2.2007 21:09:46   
digi
Ja pa Bonda sva na iste, jaz sem bila v 3. mescu pa so misli,da sme že v 6., v 6. pa me je ena hotla naprej spustit, ko sem čakala pred sprejemno, ker je misla, da grem rodit user posted image user posted image user posted image  pa je bila ona že  kar nekaj pred mano user posted image user posted image user posted image .... tko ej to... naj se vidiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
10.2.2007 22:00:11   
Bonda
O Digi, a ravno rojstni dan imaš takrat. No, takrat bom že imela čas, in bom tudi nate pomislila.

Uh, me pa zgaga peče, ajs!!!!!

Danes sem imela čistilni dan. Pa še otroka sem naterala, in smo vsi pospravljali. Le mož je cel dan presedel pred računalnikom, user posted image ! In če sem ga kej prosila, je ves besen vsal od mize, in to jezno opravil, potem sem se pa ga že naveličala prositi, pa smo kar sami naredili. Samo me pa sedaj vse zateguje tam dol. Ah, bo že!

Pa lahko noč!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 131
11.2.2007 15:42:01   
HEL36
OJLA SLADKORKE user posted image

Po dolgem času se vam spet mal oglašam. Včeraj smo prišli z Rogle, smo se mal relaksirali user posted image . Ampak glej ga user posted image  me je gripa zagrabla, pa sem pol cajta preležala.
Sem pa pred dopustom imela dia, ki me je dal z inzulina na Aglurab in G , ki mi je dala Primolut-Nor za sprožitev M, ki je po abraziji še nisem dobila. Lih dans imam zadnjo tabletko, tko da bi tečka mogla prit v 2-4 dneh.
Pa kronično pomanjkanje prostega časa imam user posted image , sem mislila, da je samo december tak, pa je spet enako!!!!!

MissLady, me veseli, da je s tvojim user posted image  vse ok in da si ga vidla user posted image  user posted image . Pa špikanja si se tud navadla, saj se ga hitro user posted image .  Ker inzulin pa imaš in kolikokrat se špikaš? Saj na dve ure pa tud ni treba jest, na vsake štiri je čist dovolj. 

Bonda, ti kar jej če ti paše, sam da je s user posted image  vse v redu. Pa da fajn brca, naj kar brca, saj si si to prosla, a ne? user posted image  A ti maš že dva otročka doma? Pa držim pesti, da bo 19. vse v redu, pa da te ne bo nadirala!!!!!!!!

Digi, a 19. pa imaš roj. dan? Upam, da ti ne bom pozabla čestitat user posted image . Pa dve poznam, ki imata tud 19. roj. dan. Moj sinko ima 14., moja mama pa 16. Ej sami vodnarji user posted image . Pa Timon je že fejst fantič, ne?

Pridne bodte, lepo preživite nedeljo , pa enga user posted image  za vse!!!!!!!!!!!!!!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 132
15.2.2007 12:42:11   
digi
hoj,hoj,
vidite zdaj pa sem se jaz polenila oz. imam drugo delouser posted image ... sem imela v torek še en izpit, samo ne me vprašat kak je šlo, ker je to eden onih- kar na mizi ostane naredi, ostalo padeuser posted image ...
Joj he tvopjemu sinu čestitke!!! sem kar zamudila, svašta....
grem zdaj našega razgrajača animirat.... si lahko mislite, dam ga na puzzle čez dve minute je že sred sobeuser posted image ...
plazi se koz kača..... prilizne se na tla, potem pa rit v zrak pa tako rine sem in tjauser posted image user posted image user posted image ....
ja saj bode vse..... Ja bonda ti pa kar4 izkoristi ponedeljek za relaksiranje hege, ko imaš že zaj premalo časa, jao boš vidla, ko pride še mali zravn hihi, eh saj ne..... takrat se postavijo pač druge prioritete.... ja moški- standard- saj pri nas je običajno ista zgodba.....user posted image

nič imejte se
se beremo

pa pa

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 133
15.2.2007 19:56:48   
wis
Pozdravljene!
Tudi jaz se pridružujem vaši skupini, če dovolite. Nekaj mesecev sicer že občasno brskam po forumu, pa še nisem čisto domača, se bom pa navadila. Z dragim bi rada zibala, ampak mene čaka še nekaj dela prej, ker spadam v sladko skupino 1. Zato sem prav z veseljem našla vaše pogovore, saj verjetno vse veste koliko vprašanj se poraja.  Vsem en sladek pozdrav.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
16.2.2007 9:47:53   
digi
Živio wis,
dobrodošla!!!!! Povej kaj več, smo radovedne hihi.... No tudi jaz sem tip1, tako da živio sotrpinka hihi....

ajde
pa pa

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 135
16.2.2007 16:01:20   
MissLady
wis pozdravljena user posted image  med nami.

No jaz pa imam spet eno vprašanje za vas user posted image  Že ves čas imam precej močan beli tok, ampak to je menda normalno in sem se pač sprijaznila. Zadnje dni pa opažam, da je izcedek zelenkaste barve in smrdi po kislem user posted image  Naj povem, da ta teden jemljem antibiotik Hiconcil, ki bi bil za nosečnice OK. A je možno, da je izcedek tak zaradi antibiotika???

V ponedeljek pa grem k svoji ginekologinji.

Tomažičeva mi je v izvid napisala, da naj grem na preglede k dr. Sketeljevi. A mi mora zanjo dat napotnico moja ginekologinja???

Sicer je pa zaenkrat z mano vse OK. Tud cukrček se je nekako stabiliziral. Sicer pa zadnje čase precej jokam user posted image , me zgleda dajejo hormoni, pa tudi v službi je precej stresno.

Lepo se imejte vse skupaj.... pošiljam lubčka vsaki posebej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.2.2007 19:24:23   
digi
hoj,
misslčady sorry prvo, da mam samo male črke, ampak je mali na zizi hihi... no tudi jaz sem imela tak izcedek pa smrdljiv itd.... glivično vnetje.... sem dobila 2krat svečke.... za sketeljco pa ja, rabiš napotnico za ambulanto za patološko nosečnost..... no pa umir se malo, kolikor ti pač hormončki dopuščajo.... ajde, imejte se

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.2.2007 20:54:42   
wis
Haj! Saj ne vem kaj bi te zanimalo...
Pač pa mene zanima kako vam uspeva držati cuker v normali, oziroma kako daleč pobegne in kako pogosto? Meni večino časa ostaja pod 6 ali pa vsaj pod 10, ampak gre pa tudi do 23 in kakor si ful želim zanosit, sem potem vedno kar vesela, da se še ni kaj prijelo, ker me že vnaprej skrbi.
A je dr. Tomažičeva fajn zdravnica? 16.3. sem naročena pri njej, da mi da še ona zeleno luč (upam vsajuser posted image ), kje pa jo najdem - na polikliniki ali sem si že kaj izmislila?
Se mi zdi, ko malo špegam nazaj, kaj ste napisale, da vas je večina že srečnih v pričakovanju, Digi pa sploh. Sem vam kr fauš...
Rade se mejte pa pazite nase in na svoje male sončke (sploh ne morem povedat kako fajn se mi zdi, da sem vas našlauser posted image )

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.2.2007 22:54:47   
Bonda
Pozdravljene vse!

Wis, dr. Tomažičeva se mi zdi v redu zdravnica. Je stroga, ampak po moje je prav tako.

Jaz si cukrov po obroku ne morem obdržati pod 8, pred obrokom pa mi včasih pade do 3,5. Čez 12 pa mi nikoli ne gre (zaenkrat: moram potrkati!)

Se me pa loteva en zoprn prehlad, iz nosa mi teče, v žrelu me praska, itd. Upam, da se ne bo kaj hujšega razvilo.

Digi, kako zgleda pregled na PDC-ju? Kaj ti vse pregledajo? Vem, da merijo pritisk, sladkor, naredijo UZ, ali mogoče še kaj?

Grem sedaj v posteljo, da bo jutri kaj bolje. Aja, ali boste maškare? Jaz bom imela polno goro dela z maskiranjem tamalih dveh.

Čau!

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.2.2007 16:41:53   
digi
Hej,
joj ti cukri, jaz sem imela v nosečnosti in tudi prej v bistvu super cukre... Zaj posamezne vrednosti niso tako pomembne, najpomembnejše je povprečje, ki sem ga jaz imela v nosečnosti večina 5,1 prej pa tudi malo višje....
PDC: kri, sladkor, UZ, mogoče tudi vaginalni pregled- pač odvisno, voda, pritisk pa je to v bistvu to, no pa pogovor s Sketeljco pa Tomažičevo (sta obe v bistvu full strogi, ampak načeloma zelo vredu, predvsem  Tomažičeva, Sketeljca pa je lahko tudi malo grrrrruser posted image )....
Wis mislila sem predvsem na to, kateri inzulin imaš, koliko si stara, kako dolgo že imaš SB tip1 itd. ,saj veš..... radovednost bolj splošnega značaja za enkrat user posted image ....
No konkretno azradi cukrov pa sem imela v nosečnosti tuidi zelo nizke cukre, mislim d aje bilo anjmanj neki 1,8- po nosečnosti pa je bilo še huje.... Sem imela pa med nsoečnsotjo aprkrat tudi po 15, 16.... več pa tudi ne, večina pa med 5 in7.... ampak saj veste- izjeme potrjujejo pravilauser posted image ....
Nič jaz grem danes v life user posted image , oča pa bo doma s Timonom, ker se je včerej šel veselit.... smo misli dans it vsi - no mi2 pa me je včeraj razkuro, zaj pa bo varuškauser posted image ... (jaz ap si bom dala duška že v naprej, čeprav sem se že pred leti zaklela, da se ne bom nikoli več prej "napila"user posted image ).....

ajde

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.2.2007 10:58:40   
wis
Haj!
Digi, upam, da si bila super šema, in da danes ni treba spet obljubiti da ne piješ več...user posted image ..
Jaz bom letos zaplula v kristusova leta, sladka sem pa že skoraj 15 let. Uporabljam lantus in novorapid, cukre sem pa imela precej grozljive do pred ene deset mesecev, ko sva se odločila in potem se je začelo: najprej nič sladkarije sploh, potem sem nehala kadit, potem jemat tabletke, vmes pa sem hodila v izobraževanja in tehtala OH kot norauser posted image .  Zadnje tri HbA1C sem imela 6,8, 5,7 in 6,6. Vem, da še ni najboljš.
Tudi meni pade včasih cuker do 2 pa še malo pod (1,2 je bil najmanj kar sem izmerila)
Sicer pa sem slišala, da ste nosečnice daleč najbolj pridne in verjamam da to drži.
Kako dolgo pa si ti sladka Digi? Pa Bonda, a ti si tip 2? Misslady držim pesti za tebe in pikico pa ti čestitam obenem.
Aja Digi, pa vse najboljše za jutri (saj je prev, ne?). Ne vem če bom utegnila pošpegati na stran, zato kar izkoristim priložnost in ti želim veliko lepega pa čimmanj sladkega, hahauser posted image . Pa tudi vsem ostalim.
Čau. Lepo nedeljo.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
19.2.2007 11:23:40   
HEL36
user posted image user posted image DIGI, vse najboljše in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pošiljam ti user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image   pa posladkaj se s user posted image .

Bonda držim pesti, da je vse ok, pa poročaj!!!!!

Wis dobrodošla med cukrčki !!!!!!!!

Tko moja prva M po abraziji je za mano, zdaj pa mormo pridnouser posted image in upam da bo kmalu user posted image .

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.2.2007 12:23:45   
digi
"jutro",
Hvala za čestitke!!!!! Bonda danes uživaj in domov prinesi samo dobre novice, Hel bilo bi zanimivo, da bi bil tvoj srček spočet na moj roj. dan haha... Wis uuu ti pa že imaš izkušnje pol... Jaz sem sladka zdaj skoraj 3 leta, sem imela prej lantus in novorapid..... zdaj pa imam v črpalki humalog...... vsekakor ti bodo menjali inzulin, ker kao ta dva nista preizkušena na nosečnicah..... tako da.... Kako pa da si se komaj sedaj odločila za bebiko? Mi še verjetno ne bi imeli malega, ampak so mi takoj rekli: boljše prej kot slej, po 30-em pa da mi sploh ne priporočajo in  tako je naneslo, da je ati tik pred 40-im dobil Timona hihi..... Ampak saj ne da je prepozno.... samo je lažje prej, saj veš telo še ni tako zdelano od SB in lažje vse prenašaš itd.... Ampak saj tvoji HbA1C niso tako slabi, to je čist cool....
Nič grem, se še beremo....
Babike pridne bit
jaz bom grešila za vas, ker je Timon že zunaj user posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 143
19.2.2007 16:39:02   
MissLady
vse naaaaaaaaaaaaaj digi naša zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 144
19.2.2007 21:50:19   
Bonda
Digi, še jaz ti želim, čeprav na koncu dneva,  vse vse vse najboljše, pa čisto prave cukre, ne previsoke, ne prenizke, pa čimmanj oz. nič drugih težav, pa dobrega moža, pa točno takega sinčka, kot ga imaš!!!

Jaz pa sem bila na PDC-ju, pritisk sicer OK, vendar je že pustil posledice na pretoku, menda imam ene zareze. Zaenkrat še ni panike, čez 1 mesec pa imam zopet PDC, pa bodo videli.

Sladkor Hba1c je sicer OK, 5,1, vendar so posamezne vrednosti po obrokih previsoke, in se to pozna tudi na otročku, ki ima prevelik obseg trebuščka.

Druge stvari naj bi bile v redu. Samo, bi morala še bolj pazit. Moram pa rečt, da sta bile danes obe, Sketeljca in Tomažička fajn. Samo una sestra, pa ne Zdenka, una ta druga, ta suha, je pa bila tolk zoprna, da groza. Uh!!

Pa lahko noč vsem!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 145
20.2.2007 17:50:50   
wis
Zdravo punce!
Ja, Hel36 se pridružujem , pridnouser posted image pa upat, da se bo primlo... Jaz sem ravno danes zjutraj dobila CGMS, da me še tako malo prekontrolirajo, pa glih zdaj mam plodne dneve, bo kr malo hecno s tole škatlico za pasom..user posted image Ampak, brez dela niuser posted image .
Kaj naj rečem, pač nisva si ga prej želela, mene je zagrabilo šele potem, ko je rodila moja prijateljica in še moja sestrična, pa moj je že malo žical (čudno, ker drugač ni najbolj družinski ipd), potem pa, bolj ko sem razmišljala, bolj se mi zdi, da bi tudi jaz imela enega malega... Pa tudi  nečaka (4) in nečakinjo (9 imam, tako, da sem vedno hitro ugotovila, da jih je fajn peljat na sladoled..., še boljše pa je ko jih lahko daš nazaj mami, in greš domov, kjer je mir) Konec te zgodbe, mira nočem več. No, pa me je ravno včeraj pretresla vest, da je v bolnici sestra od mojega, ker je zanosila in ker noče še imet potomca, je naredila splav. Nobene pravice.user posted image
Dovolj o meni! Povejte še ve kaj, imam občutek, da se vse že kar en čas poznate.
Lep pozdrav in uživajte do skrajnosti.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.2.2007 11:07:27   
digi
Halo,
hvala še enkrat vsem.... sem rpeživela haha.... Sva bila z našim na Oliverju v karnevalskiu dvorani,. Prvič sva šla oba, Timon pa je bil pri moji mami. In je baje pol ure revček jokal, da se ga ni dalo potolažit, potem pa je v joku zaspaluser posted image ... No sva bila z atijem kurbi haha ins em se morlaa pošalit, d animamo dnara, otrok mora jest in nekak je treba do dnara prit user posted image ...
Ja wis tak pač je.... ampak saj bo pri tebi tudi kmalu.... Ne preveč gledat na druge, ker te lahko kmalu spravijo v obup... Jaz sem zvedla, d aje ena znanka tudi zanosla- si je full želela, potem pa so ugotovili,d a je plod odmrl.... boga reva, pa čišča itd.... joj, sploh si nočemm mislit...... A ti si dobila črpalko? Joj ta zadeva.... mi gre tako na živce včasih.... svašta...... se spomnim prvega sexa s to zadevouser posted image ... joj...... ampak drugače je pa fajn.....
Bonda no fajn, če le ni nič hujšega, za sestre pa ne vem kera je kera, ampak saj je vedno nekdo zopern tam... tako dauser posted image .... je treba skozi.....
Misslady kako? Kdaj imaš spet kakšno kontrolo in kako daleč si sedaj točno? Murm bit na tekočemuser posted image ...?
Hel36 a tolkuser posted image user posted image user posted image , da se nič kaj ne oglasiš?
Nič zaj pa ghrem...
Imejte se

pa pridne bit

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 147
24.2.2007 21:48:39   
HEL36
digi, nič tolko user posted image user posted image , sem cel teden sama doma user posted image , pa sin , pa tašča, pol pa mej cajt user posted image .

Bonda, sam, da je vse ok, pol pa še tečne sestre lahko gledaš user posted image

Wis, doživiš svašta. Jaz sem na tabletah, si ne morem predstavljati user posted image , da mi kaka škatla dol visi user posted image , pa upam, da bo kmalu user posted image , če te je ornk zagrablo.

Upam, da bo zdaj več časa, ker je mimo roj. dan od malega, pa pust.  O imam konc naslednjega tedna, ker imam daljše cikluse in bo treba cel vikend user posted image user posted image  user posted image . Upam, da naslednji mesec user posted image  ne pride.

Želim vam lep vikend, pridno user posted image ,

pa pa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.2.2007 11:19:52   
MissLady
Živjo punce moje!!

Pri meni so se začele slabosti user posted image  in mi je vsak dan bolj slabo. Pa sem že mislila, da bo šlo to mimo mene, ker do sedaj (v 9. tednu) mi ni bilo nič slabo.

Prejšnji teden sem bila pri Tomažičevi in mi je dala bolniško vse do porodniške. To mi je super user posted image ... ampak saj veste, kako je če si privat. Ampak moram priznati, da sedaj delata več mož in fotr... tko da jst lahko več počivam. Se bom kar polenila user posted image user posted image

Jutri grem prvič k Sketeljevi. A pri njej dobim tudi materinsko knjižico? (ker je še nimam)

Lubčka vsaki posebej in vsem skupaj!!!!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.2.2007 14:19:33   
Bonda
Jaz sem pa čisto obupana že. Zjutraj mi po zajtrku cuker naraste vedno na 10. Pa naj jem karkoli, pa naj si dam inzulina še več, NIČ mi ne pomaga. In vsak dan znova se zgrozim, ker ima moj otroček že sedaj prevelik trebušček. Joj, najboljše, da sploh ne zajtrkujem, ali kaj naj???

MissLady, slabosti so žal sestavni del nosečnosti. Saj bodo prešle. Materinsko knjižico sem morala jaz sama kupiti, ampak, takrat sem bila še pri svoji ginekologinji. Ne vem, kako je pri Sketljevi. Mogoče jo pa ona da. Saj ti bo povedala.

Ja, danes sem bolj slabe volje, a ne?
Pa drugim želim lepši dan!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?