Maxica
|
Joj, če se ne bom prav kmalu fliknila v posteljo, se bom dol z balkona. Groza, kako naporen dan. Lan hoče biti samo in res samo na rokah. K sreči je prišel zdaj mož, da ga je prijel, sicer res ne bi več zdržala. Počutim se kot da bi cel dan sneg kidala. Prav izmozgana sem. Dvakrat mi je že zaspal pri dojenju, ga prestavim v posteljico, hopa, čez deset minut konec spanja, jok, kupček in smo budni spet za eno uro. Ne vem, če je spal pol ure v celem dnevu. To je grozno. Tolažim se, da je krivo vreme in luna, ker če bo tako, ne bom zdržala. No ja, verjetno bom, ker moram. Komaj čakam, da bo spet sonček, da lahko gremo ven, no. Sem si po kosilu tudi jaz kar en smajli odprla, pa ga pol spila. Pikabu, po potrdilo morava z možem k župniku, se morava psihično pripravit. Lu, jaz Lanu vsakič po kopanju malo potegnem kožico, da to potem očistim, ampak ne čez glavico, nekako tako, da se glavica vidi. Ne vem, meni to tako hudo dela, da preveč ne vlečem. Bo mož to počel, ko bo Lan večji. Beki, kakšna korenjakinja je že Tinkara, super je. Mis in Tina, mislim na vaju. Še sanjala sem nekaj to noč o vaju. Upam, da čimprej prideta domov, ZDRAVI. Knjige - meni osebno je ful všeč Alkimist, pa Imenovali so jo dvoje src. Malega princa sem prebrala pred leti, ampak sem bila še premlada, pa nisem doumela poante (sem bila res stara le kakšnih 10 let), zato ga berem še enkrat. Isto Galeba. Amazona, bravo za malo Ajdo, zdaj pa le pazi nanjo, kdo ve, kje jo boš naslednjič našla. Frrrr, dobiš podatke za privat. Si pridna. Po moje Mis ne bo nič huda. Ima zdaj druge skrbi, je ne bomo še s tem obremenjevale. Arabela, bravo za super mere naše prve polletnice. Čaj ji pa kar ponujaj, probaj pa po žlički, če ne gre drugače. Pri nas ga Lan spije tudi do 125 ml, če kam gremo, pa se mi še ne zdi, da bi bil lačen. Frrrr, pri nas dajo pri pediatru kar eno tako vrečkico na lulček, pa je treba pol počakati, da naredi lužico. Ponavadi je to kar hitro, saj jih malo zazebe, pa je fontana. Zdaj mislim, da sem nekak na tekočem, ne vem, kdaj se spet kaj oglasim, moža zasipajo z delom, mene pa otroci. Pa pa.