|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.3.2007 15:26:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Pa še nekaj sem se spomnila:
Enkrat ne daleč nazaj je blo govora o tem, da se bo delal seznam za naše malčke koliko so zrasli in se zredili od rojstva do zdaj, pa me zanima a to kdo dela oz. je bil ta seznam že objavlen. Jaz nisem nič še zsledila, pa nikomur še podatkov poslala. Če kdo kaj ve o tem, plis povejte.
to je mis omenila, da lahko uredi... mislite, da bi bila huda, če prevzamem? takrat se nism upala ponudit, ker so mi na grbi ležali izpiti in učenje... zdej je pa mimo in lahk spedenam

če mi na ZS pošljete mere vaših otročkov po mesecih, bom spedenala in objavila, da bomo lahko vse sledile...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9326
19.3.2007 15:28:44   
altati
oj, pri nas tudi sneži!
vidim, da se pogovarjate o premikih...
naš Jaša uspe iz enega konca dnevne, se presukati in spuzati na popolnoma drugega!
pravi fenomen je v tem!
malo rikverc, obrat levo, pa zopet rikverc, pa obrat desno, pa polkrog in gremo.....user posted image
zdaj pa šibam puding skuhat do konca, preden gre mleko čez (ker mi Tia že 3 dni najeda, da ga hoče jestuser posted image )....
se beremo, čao, čao!

< Sporočilo je popravil altati -- 19.3.2007 15:29:59 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9327
19.3.2007 15:33:58   
frrrr
tasha - imate res manekena... je tak pozer kot naš, ko se čist umiri in nastavi fotkiču, ko prideš blizu user posted image

tečnoba naših user posted image danes je res mau čuden dan... Jaša tut komi zdrži, da na wc skočim... pa ne vem kako mu zdej ratuje, da se tu na blazini na tleh že 10 minut igra brez cmevkanja user posted image krivdo pripisujem vremenskim spremembam ali luni, ki se menja ali pa kr obema pojavoma user posted image user posted image user posted image

aja, za urejanje seznama mer naših user posted image ... tasha, bi lahko mogoče še 1x objavila seznam naših malčkov ali pa mi jih vsaj na mail poslala, da bom lažje sledila kdo je že poslal podatke in kdo ne... pa opominjala user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9328
19.3.2007 15:38:33   
altati
moj Jaša ima pa danes spalni dan.
Najprej je spal od 7.30 do 9.30.
pa je bil buden do 11h, ko je šel ponovno spat in je spal do 13.30.
in ponovno zaspal ob 15h in vsal pred 5-imi minutami.
vmes se pa igra in smeje...nič tečke!
je rekel fant, da je takšno vreme  ravno za spanje!
in strinjam se z njim!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9329
19.3.2007 15:38:40   
frrrr
altati, krpico mu na trbušček naštimaj, da bo namesto tebe čistil... naš Jaša pa zaenkrat to izvaja še po blazini (vsaj delno)... je pa prav smešen, ker je vsakih v drugem vogalu, ko pogledam user posted image pa vsake tolk ga grem mau popravit, ko ima samo še glavo na blazini - nism še počistila tal... očitno bo treba user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9330
19.3.2007 15:46:29   
frrrr
pri nas začelo snežiti user posted image zvečer se gremo kepat user posted image

je res spalni dan... z Jašo sva od 13. do 15. ure spala... pa dopoldne 2x po pol urce user posted image ... ampak vmes potrebuje pa skoz pozornost... no, zdej je priden, ker ga tu opravljam user posted image sem ga samo 2x šla na blazino popravit, se pa sam pogovarja, rožico (uno plišasto) grizlja in mau z nogicami tišči na en konc in drug

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9331
19.3.2007 15:49:59   
Arabela
Katarinca se zahvaljuje za vse vaše čestitke... mami pa je čisto frapirana da čas tako mineva in da smo stari že pol letauser posted image ,..

Danes bili pri zdravniku.... dala je kri (hemoglobin super, levkocitov pa niso mogli odčitat, ker češ da malo premalo pije), dala je urin oziroma ji ni ratalo pa smo dobili vrečko za domov da ga prinesem ob priliki..
Težki smo  8100g in veliki 66cm... prehlad je še vedno prisoten a ni kaj bolj hudega, le leva okica se ji je začela malce solziti pa smo dobili kapljice...

Malo sem samo zdrmana, ker so rekli da mogoče premalo pije... pa jo ful pogosto dojim, čaj pa ji gre bolj mimo kot v usta user posted image ..

Je pa bila ful pridna, pa danes ima ona tudi spalni dan, je dopoldne cumala 1,5urce pa saedaj v lupinici 1uro...

Evo šibava papat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9332
19.3.2007 15:56:38   
frrrr
prve mere že vnesla v seznam user posted image za pridno mamico nanico (še rima se user posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9333
19.3.2007 15:59:17   
frrrr
bravo Katarina za mere user posted image
Arabela, kako pa ugotovijo, da premalo pije? sej verjetno imaš vse pleničke polulane user posted image mi čaja ne pijemo, samo dojimo...
urin bo potrebno pri pol leta dat? takrat bomo pa res veseli teh fontan user posted image al kk se to naredi? na kahlico posadiš? takrat že verjetno samostojno sedijo user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9334
19.3.2007 16:08:59   
frrrr
punce, preden se greva z Jašo previjat, ga moram vzet v naročje in it na RR pogledat kaj je novega... in v naslednjih treh minutah se definitivno pokaka user posted image ne vem kaj je to, da ga ta RR vedno požene user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9335
19.3.2007 16:49:28   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

punce, preden se greva z Jašo previjat, ga moram vzet v naročje in it na RR pogledat kaj je novega... in v naslednjih treh minutah se definitivno pokaka user posted image ne vem kaj je to, da ga ta RR vedno požene user posted image  user posted image

Se tok ustraši teh čvekastih babnicuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9336
19.3.2007 16:55:42   
Maxica
Joj, če se ne bom prav kmalu fliknila v posteljo, se bom dol z balkona. Groza, kako naporen dan. Lan hoče biti samo in res samo na rokah. K sreči je prišel zdaj mož, da ga je prijel, sicer res ne bi več zdržala. Počutim se kot da bi cel dan sneg kidala. Prav izmozgana sem. Dvakrat mi je že zaspal pri dojenju, ga prestavim v posteljico, hopa, čez deset minut konec spanja, jok, kupček in smo budni spet za eno uro. Ne vem, če je spal pol ure v celem dnevu. To je grozno. Tolažim se, da je krivo vreme in luna, ker če bo tako, ne bom zdržala. No ja, verjetno bom, ker moram.user posted image
Komaj čakam, da bo spet sonček, da lahko gremo ven, no.
Sem si po kosilu tudi jaz kar en smajli odprla, pa ga pol spila.user posted image
Pikabu, po potrdilo morava z možem k župniku, se morava psihično pripravit.user posted image
Lu, jaz Lanu vsakič po kopanju malo potegnem kožico, da to potem očistim, ampak ne čez glavico, nekako tako, da se glavica vidi. Ne vem, meni to tako hudo dela, da preveč ne vlečem. Bo mož to počel, ko bo Lan večji.user posted image
Beki, kakšna korenjakinja je že Tinkara, super je.user posted image user posted image user posted image
Mis in Tina, mislim na vaju. Še sanjala sem nekaj to noč o vaju. Upam, da čimprej prideta domov, ZDRAVI.user posted image user posted image user posted image
Knjige - meni osebno je ful všeč Alkimist, pa Imenovali so jo dvoje src. Malega princa sem prebrala pred leti, ampak sem bila še premlada, pa nisem doumela poante (sem bila res stara le kakšnih 10 let), zato ga berem še enkrat. Isto Galeba.
Amazona, bravo za malo Ajdo, zdaj pa le pazi nanjo, kdo ve, kje jo boš naslednjič našla.user posted image
Frrrr, dobiš podatke za privat. Si pridna.user posted image  Po moje Mis ne bo nič huda. Ima zdaj druge skrbi, je ne bomo še s tem obremenjevale.
Arabela, bravo za super mere naše prve polletnice.user posted image user posted image user posted image  Čaj ji pa kar ponujaj, probaj pa po žlički, če ne gre drugače. Pri nas ga Lan spije tudi do 125 ml, če kam gremo, pa se mi še ne zdi, da bi bil lačen.
Frrrr, pri nas dajo pri pediatru kar eno tako vrečkico na lulček, pa je treba pol počakati, da naredi lužico. Ponavadi je to kar hitro, saj jih malo zazebe, pa je fontana.user posted image
Zdaj mislim, da sem nekak na tekočem, ne vem, kdaj se spet kaj oglasim, moža zasipajo z delom, mene pa otroci. Pa pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9337
19.3.2007 16:56:05   
beki24
premalo pije- po domače povedano ima gosto kri, ampak ne vem zakaj levkocitov nebi mogli izmeriti- je pa res, da so normativi (koliko česa je lahko)m pri otrocih drugačni, ker sem jst videla izvide in bi me skoraj kap-  skoraj vse povišano (potem mi je pa razložila, da nimajo v laboratoriju podatkov za dojenčke) in potem dobiš izvid kot bi šlo za odraslega človekauser posted image

Frrrr - vrečke jim bomo limali, da bomo urin dobiliuser posted image

Tinkara tudi potuje po svoji igralni podlogi (kovtru in kockah drugačeuser posted image ), danes se je pa začela prav z nogicami odrivat in plezat, ko je na trebuhu, zdaj mora samo še ugotoviti, kako premakneš roke, da greš naprejuser posted image
Drugače se pa premika tako kot je opisala Altati, mal noge v levo, pa v desno, pa rit v luft, mal na trebuh pa nazaj na hrbet in spleza dol s preprogeuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9338
19.3.2007 17:16:24   
štorkljica
Ringaraja je pa kar izginu....ga ni blo ene 10 min, najprej me je ven vrglo pol pa sploh nisem mogla gor pridetuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9339
19.3.2007 17:19:15   
beki24
Frrrr- sem ti na mail podatke poslala, ker rr ni delaluser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9340
19.3.2007 17:27:24   
piskot
Dan.

No midva sva bila spet pri babici, da nama ni bilo doma dolgcas. Pa Martin je sel koncno kakat. user posted image user posted image user posted image  Bravo mi! Ze 4 dni ga je ful napenjalo. Ze v petek ni sel nic, v soboto je pa dobil 1 zlicko banane za probat. altati zdej jih bom verjetno slisala ane. No 2 dni mu zdaj nisem dala nicesar za poskusit, samo zjutraj je dobil malo sladkane vode (to nam je patronazna predlagala za zaprtost). Jutri bova pa brokoli probala. A mu to samo skuham, al lahko dodam malo olivnega olja, al pa kaksno pikico soli?

Enkrat ste imele ena navodila za uvajanje GH. a se lahko kateri priporocim za mail?

frrr pravljice pravis. verjetno res najbolj sproscujoce. zadnjic mi je ena prijateljica pritresla tisto knjigo, ki jo omenjas, zdrav otrok in ljubezen starsev. meni ni potegnila. verjetno ker so bile premajhne crke user posted image . Hecam, ne vem, tole pametovanje v knjigah, kako naj bi vzgajal me kar mal prestrasi vedno.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9341
19.3.2007 17:38:18   
Arabela

bravo Katarina za mere user posted image
Arabela, kako pa ugotovijo, da premalo pije? sej verjetno imaš vse pleničke polulane user posted image mi čaja ne pijemo, samo dojimo...
urin bo potrebno pri pol leta dat? takrat bomo pa res veseli teh fontan user posted image al kk se to naredi? na kahlico posadiš? takrat že verjetno samostojno sedijo user posted image

Ko so ji vzeli kri niso mogli odčitati levkocitov in je rekla da mogoče premalo pije... ja, plenička je vedno polulana, pa zadnje čase jo načrtno ful dosti pristavljam ravno zato da ne bi dehidrirala ker je malce prehlajena...
Na luliko prilepijo takšno vrečkico v katero se dete polula.. no naša se ni,  ker je lulala tik preden smo odšli od doma...
Pa kri so ji vzeli... ni nič jokala, potem pa ji je dala hansaplast barvni gor in je bila ful vesela, se še zdaj z njim igra.user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9342
19.3.2007 17:41:20   
piskot
altati a si stajce ze prodala? mi kupujemo glih. cakamo tisto iz pikapolonice, ki je zlozljiva postelja in naj bi se uporabljala tudi kot stajica. a mas kasno sliko?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9343
19.3.2007 17:53:58   
Arabela

Ej naša tudi... danes že drugič user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9344
19.3.2007 18:00:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Dan.

No midva sva bila spet pri babici, da nama ni bilo doma dolgcas. Pa Martin je sel koncno kakat. user posted image user posted image user posted image  Bravo mi! Ze 4 dni ga je ful napenjalo. Ze v petek ni sel nic, v soboto je pa dobil 1 zlicko banane za probat. altati zdej jih bom verjetno slisala ane.
madonca, a sem res tako groznauser posted image user posted image user posted image ???
če si mu dala eno žličko za probat, ni panike....sam ne cele, a prav?????saj zdaj je že 5 mesecev star...jaz sem sicer pristaš začenjanja s kuhano zelenjavo in sadjem!

No 2 dni mu zdaj nisem dala nicesar za poskusit, samo zjutraj je dobil malo sladkane vode (to nam je patronazna predlagala za zaprtost). Jutri bova pa brokoli probala. A mu to samo skuham, al lahko dodam malo olivnega olja, al pa kaksno pikico soli?

Piskot-ne še brokoli! Najprej sta bela zelenjava in korenje (kuhano), Krompir, cvetača, koleraba, korenček.....Olivnega olja ne smeš dat-alergen in nasploh nič olja, nobenega še zaenkrat! malo pa lahko posoliš, ampak res malo!

Enkrat ste imele ena navodila za uvajanje GH. a se lahko kateri priporocim za mail?

Jaz jih imam! Niso v mail obliki, so na papirju. Če hočeš, ti jih dam! So res super! sem jih že prebrala in so točno tako napisana, kot razmišljam jaz. Normalno, da so potem super, a neuser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9345
19.3.2007 18:01:30   
Arabela
Počutje KAtarine je vedno boljše, moje pa se mi zdi vedno slabše... temperature nimam, nos zmerno zabasan, grlo boli ponoči... ampak vse me... ne boli.. .celo telo me "skeli".. kot da bi mi kožo skupaj vleklo... sranje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9346
19.3.2007 18:01:51   
altati

altati a si stajce ze prodala? mi kupujemo glih. cakamo tisto iz pikapolonice, ki je zlozljiva postelja in naj bi se uporabljala tudi kot stajica. a mas kasno sliko?

prodala! Beki kupila! je bila prva! imam fotko, amak zdaj ti najbrž več ne nuca, a ne????user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9347
19.3.2007 18:03:09   
frrrr
user posted image danes 3ič kakali... ravnokar user posted image prav smešno mi je že... Jaša povezuje RR in kakanje user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9348
19.3.2007 18:14:36   
piskot
premiki pri nas izvajamo premike predvsem hrbtno. ampak do zdaj vedno takrat, kadar ne vidimo televizije. to se kot kaze splaca potrudit. in potem kar naenkrat tisina, otrok priden in ugotovim, da gleda tv. zgodej je zacel ane.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9349
19.3.2007 18:17:57   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

prodala! Beki kupila! je bila prva! imam fotko, amak zdaj ti najbrž več ne nuca, a ne????user posted image

ja punce, prodano, zapakirano, nič ne bouser posted image !

No, hvala za stajico, ker je bilo to naslednje na spisku za nabavo- sej k bo moj domov prišel, ga bo pa kap kaj vse sem/še bom kupilauser posted image

Zdej imam vsaj izgovor, da grem k Altati, drugač bi sigurno še 100 let hodilauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  372 373 [374] 375 376   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?